Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 28. 11:13

Magyarországot kellene védenünk, ha támadnák. De nem támadják. A hazugságokon kapott Orbánt viszont értelmetlen volna mosdatni. Interjú.

Sosincs oka a kinti négy szocialistának megvédeni Orbán Viktort?

Magyarországot kellene védenünk, ha támadnák. De nem támadják. A hazugságokon kapott Orbánt viszont értelmetlen volna mosdatni. A globális kommunikáció korában élünk. Ha a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban az ellenkezőjét fejti ki annak, amit előtte kedden négyszemközt az Európai Bizottság elnökének ígért, arról Barosso egy óra múlva tudomást szerez. Az Európai Bizottság tagjai ugyanis mindenről tájékoztatást kapnak, ami a tagállamokban történik, vagy elhangzik. Az is példátlan, amit a miniszterelnök mondott saját tárgyalási módszeréről a kormány első két évét értékelő beszédében. Eszerint, ha kapunk Brüsszelből hét ajánlást, akkor azt a kettőt, amit már korábban teljesítettünk, csak nem vették észre, azokat elfogadjuk. A többivel kapcsolatban meg eljátsszuk az együttműködőt, de a valóságban nem engedünk. Az uniós politikusok felháborodtak ezen.

Pedig Orbán hónapokkal ezelőtt figyelmeztette őket: ne arra figyeljenek, amit mond, hanem arra, amit tesz.

Amit tesz, az néha még rosszabb, mint amit mond. Ráadásul ő az egyetlen tagállami kormányfő, aki rendszeresen mást cselekszik, mint amiről beszél, vagy amit megígér. Vajon mit szólna Orbán Viktor és a kormánypárti sajtó, ha egy uniós vezető arról nyilatkozna kajánul, hogy »pávatáncot« járva tárgyal a magyarokkal, aztán jól átveri őket?

Ön mit tesz, ha Orbánról kérdezi valamelyik külföldi képviselőtársa?


Semmiképpen sem védem a védhetetlent. Hadd hozzak egy példát. Az Országos Bírói Hivatal elnök asszonyát szinte korlátlan hatalommal, kilenc évre választotta meg a magyar Országgyűlés. Azzal a kiegészítéssel, hogy ha az utódjelöltje 2021-ben nem kap kétharmados parlamenti támogatást, akkor akár élete végéig a posztján maradhat. Mit tehetnék, amikor ezzel kapcsolatban szegeznek nekem kérdést? Tiltakozzak, hogy ez nem igaz, hazudjam azt, hogy népszavazással emelték a posztjára? Ugyan!  Orbán Viktor szavahihetősége az Európai Unióban ma már gyakorlatilag a nullával egyenlő. Aminek az a sajnálatos következménye, hogy az ország nem számíthat jóindulatra sem a politikusok, sem az üzletemberek, sem a pénzpiacok részéről. Orbán Viktor nem érti, hogy a vitapartnereket nem legyőzni, hanem meggyőzni kell. A kárt ő okozza, az árat azonban a lakosság fizeti meg.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38101


27 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintFN(ÉPSZAVA)24...........

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. június 28. 22:09

Hiába magyarázkodtok, elvtársak, már rég lebuktatok. Köztudott, hogy amióta 90 után átmentettétek a hatalmatokat, azóta áskálódtok Magyarország és a magyarok ellen, aztán amikor megalázó vereséget szenvedtetek 2010-ben, megtöbbszörözött erővel folytattátok magyarellenes gyűlöletkampányaitokat.

Csak az ment meg titeket, hogy a Fidesz is nyakig van a rendszerváltás elszabotálásában, tehát addig örüljetek, elvtársak, addig vagytok „biztonságban”, amíg a Fidesznek van kétharmada... utána már nem lesz aki mentse a bolsevik irhátokat.


Jó reggelt ! Hazudta Kovács László. De tényleg meddig még ? 73 éves, negyven osztja az észt. Nem volt még elég ? Laci bácsi, élvezze a nyugdíját, aztán hagyjon minket békén.

Válaszok:
freehckr | 2012. június 28. 11:41

„Laci bácsi, élvezze a nyugdíját”

Amit minden rendszerváltó egykori szocialista országban az esetében a minimálisra csökkentenének... kivétel ugye Magyarország.


„Orbánt viszont értelmetlen volna mosdatni.”
Helyesen : nem kell mosdatni.
Tudod Kovács et. mi a te „nemes” feladatod ?
Tettestársaid (Medgyessyk, Bajnaik, Fletók …stb.)mosdatása.
No, ez viszont értelmetlen.


H.Kovács László


És amikor a kinti négy szocialista támadja az országot, akkor mi van?


Kovács et. bármilyen kérdésben állást foglalhat, de a /Szovjet/Unió vezető szerepét nem kérdőjelezheti meg.
Gazdasági, pénzügyi micsurinok, liszenkók /Lagard, Kohn-Bendit/.
A Szu-hoz 1945-ben kötöttek bennünket. '90-ig tartott. 8 éve vagyunk az Unió tagja, de az akceleráció folytán már nem kell sokat várni, hogy ez is az enyészeté legyen. Akkor mi mellett foglal állást Laci bácsi?


"Ráadásul ő az egyetlen tagállami kormányfő, aki rendszeresen mást cselekszik, mint amiről beszél"...Mondja ezt Gyurcsány egyik kebelbarátja,aki a fülem hallatára ígért ingyen jogsit,és ingyen számítógépet és internetet a 2002-es országgyűlési választások kampányában Nagykanizsán,a Deák téren, Göndör Pista kezét emelgetve a magasba.. Hazug disznó ez..Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó