Demokrácia Sziget: A DK-val konferenciázik Bajnai és Oszkó

2012. június 28. 08:53

Kétnapos rendezvényen tárgyalja ki Magyarország helyzetét a Demokratikus Koalíció. A Demokrácia Sziget nevű esemény nyitóelőadója Bajnai Gordon lesz, zárásként pedig Gyurcsány Ferenc szólal majd fel. Előadást tart többek között Kónya Péter, Oszkó Péter, Bauer Tamás, Debreczeni József és Ungár Klára is.

2012. július 13-14. között rendezi meg a gyulai Demokratikus Koalíció és a gyulai Kobak Klub – együttműködésben a Politikatörténeti Intézettel, a Haza és Haladás Alapítvánnyal, a Szabadság és Reform Intézettel, a Magyar Szolidaritás Mozgalommal – a szanazug-dobozi Fater Motelben a Demokrácia Sziget nevű rendezvényt.

Pénteken a megnyitó után az első előadást Bajnai Gordon tartja. Ezt követően Németh Péter, a Népszava főszerkesztője beszél a sajtószabadságról, majd Kónya Péter, a Szolidaritás társelnöke az együttműködésről. Az első nap folytatásában „Demokratikus szalonnasütés” és karaoke is várja az érdeklődőket.

Szombaton délelőtt a gazdaság kerül terítékre, erről beszél majd előadásában többek között Forman Balázs, Felcsúti Péter, Bauer Tamás és Oszkó Péter. A délután folyamán pedig a demokrácia helyzetéről beszél majd Kerék-Bárczy Szabolcs, Debreczeni József, Szigetvári Viktor, Ripp Zoltán és Ungár Klára. A kétnapos rendezvény zárásaként Gyurcsány Ferenc szólal majd fel.

A gyulai DK gondolt a fiatalabb generációra is, nekik szervezi július 16-19. között a „Demokrácia” Gyermektábort.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38094