Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 24. 15:32

Saját bevallásuk szerint közterület helyett a polgármester saját földjein dolgoztak Gyöngyöspata közmunkásai. Juhász Oszkár tagad, szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen.

A Heves Megyei Kormányhivatal határozata szerint Gyöngyöspatának vissza kell fizetnie több mint egymillió forint állami támogatást, mert nem a szerződésben vállalt helyen foglalkoztatta a közmunkásokat.

Juhász Oszkár, a település jobbikos polgármestere elismerte, hogy nem ott dolgoztak a közmunkások, ahol kellett volna, de állította, hogy nem magánterületen végeztek munkát. Tagadta azt is, hogy saját földjén dolgoztatta a közpénzből foglalkoztatott embereket.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37941


Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Vannak itt érdekességek:, jó lenne ha ezeket is cáfolnák:


"..Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek..."

http://blog.xfree.hu/myblog.tv..


".Budapest, 2012. május 23., szerda (OS) - A közmunka részben Simonka György polgármester és a családja földjein zajlik Pusztaottlakán – derült ki a napokban közzétett dokumentumokból. Arról azonban az érintettek hallgatnak, hogy ez az önkormányzattal milyen megállapodás alapján történik és kinek származik haszna az ott megtermelt javakból. Az LMP további közérdekű adatokat kér a település vezetőjétől..."

http://os.mti.hu/hirek/75465/k..


Miről beszélsz? Két-három ciklus óta szinte minden önkori narancsba borult :)


Attól tartok, te nem éltél falun soha. Ugyanis ott még a mezsgyék elszántása után (vö. tagosítás) is évtizedekig tudta mindenki, hogy melyik darab föld kié. :)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó