Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 24. 15:32

Saját bevallásuk szerint közterület helyett a polgármester saját földjein dolgoztak Gyöngyöspata közmunkásai. Juhász Oszkár tagad, szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen.

A Heves Megyei Kormányhivatal határozata szerint Gyöngyöspatának vissza kell fizetnie több mint egymillió forint állami támogatást, mert nem a szerződésben vállalt helyen foglalkoztatta a közmunkásokat.

Juhász Oszkár, a település jobbikos polgármestere elismerte, hogy nem ott dolgoztak a közmunkások, ahol kellett volna, de állította, hogy nem magánterületen végeztek munkát. Tagadta azt is, hogy saját földjén dolgoztatta a közpénzből foglalkoztatott embereket.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37941


44 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintÚgy látszik, élelmes emberek a polgármesterek, egész sokan látszanak lecsapni az ingyen munkaerőre.

Válaszok:
StG | 2012. június 24. 15:37

Viszont más kérdés, hogy csak a nem-fideszes polgármestereknél számít ez bűnnek...

Válaszok:
trendo | 2012. június 25. 09:39

Esetleg a magánterületeken okozott rombolást próbálták helyre állitatni?


Érdekes, hogy az atv-s videot teszik fel itt is. :)
Nem volt lajtoskocsi, hát mennyivel jobb lett volna, ha kolompárék a hasukat süttetik munka helyett közpénzen. El is hiszem, hogy felháborodtak. :D
Meg hát ők azok a nagyon szavahihető emberek, ha azt mondták, hogy magánterületen dolgoztak, akkor az úgy is van. :D
Balázs józsef betartja ígéretét.


Itt az illetékes cáfolat, de a mandi is csak az atv-s rémhírekkel operál, vajh miért?

http://www.youtube.com/watch?f..


Pontosan, ügyes fogás.
Nem adtak lajtos kocsit, hogy dolgozni lehessen, de ha ültek volna a közmunkások, akkor az lett volna a hír, hogy J.O. herdálja az állam vagyonát.


Vegye ki a párnát a füléből.
Nem dolgoztak magánterületen és se a J.O. sem a rokonai területén.


Melyikek, akiket már Kanada sem fogad be? Ne röhögtessen. :D


Mondja már, honnan tudja a jó esetben 8. általánost végzett, hogy kinek a területe?
Netán kikérte a tulajdoni lapját, meg kimérette, hogy honnan a marisé?

Válaszok:
trendo | 2012. június 25. 09:42

ócska rabszolgának valók vagytok ti, de nyugi, nemsokára belőletek is fideszes közmunkás lesz, mehettek simicska-nyerges-csányi-orbán és a többi rohadék mocskos tolvaj multimilliárdosnak kapálni, alja cselédek!


Hogyne érteném, így volt a szoc. rendszerben is, nem volt anyag, meg mikor mi hiányzott, ilyen engedély, olyan engedély, de valami mindig hiányzott.
Ok, lehet hogy szerződést szegett, nem ismerem a részleteket, azt sem hogy adják az engedélyt közmunkára, de nekem hülyeségnek tűnik, ha egy behatárolt területen lehet csak foglalkoztatni és ugyanolyan munkát más, KÖZterületen nem lehet végeztetni.
Ez a néhány méter dolog is elég faramuci, mert ha van egy bokor, aminek a törzse odaát van, de a lombja meg ideát, akkor? Fülemile per történet. Kell valamiből a szenzáció.


Ne legyen már ennyire hülye, néhány métert. De azt is elmagyarázta -mivel a gaz ritkán nő egyenesen- hogy miért.
Mindegy, mindenki azt hisz amit akar, fő hogy nálunk a J.O.-n kívül csak becsületes politikusok vannak. :D


Amikor nyírom a füvet az utcán akkor nem a telekhatárnál állok meg, hanem a szomszéd kapujánál. Legközelebb a szomszéd jön az én kapumig.


Tudod mit? Ha így történt, jól tették! Azután, hogy jobbikos polgármestert választanak, örüljenek, hogy nem kapcsolták le őket az áramról és gázról. Eleve, hogy legálisan indulhatott a Jobbik jelöltje.


Gyöngyöspata non adfero.


cö-cö

nem lehet más a jobbik?


"szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen"

Hát ennek sem kisebb az esélye mint annak, hogy tényleg a polgi földjén dolgoztatták a közmunkásokat.


"hol tart a nyomozás"

Nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy most éppen a bizonyítékok gyűjtése, a bizonyítékok gyártása/meghamisítása, a bizonyítékok eltüntetése vagy a nyomozás altatás-e a feladata a rendőrségnek/ügyészségnek?


Vannak itt érdekességek:, jó lenne ha ezeket is cáfolnák:


"..Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek..."

http://blog.xfree.hu/myblog.tv..


".Budapest, 2012. május 23., szerda (OS) - A közmunka részben Simonka György polgármester és a családja földjein zajlik Pusztaottlakán – derült ki a napokban közzétett dokumentumokból. Arról azonban az érintettek hallgatnak, hogy ez az önkormányzattal milyen megállapodás alapján történik és kinek származik haszna az ott megtermelt javakból. Az LMP további közérdekű adatokat kér a település vezetőjétől..."

http://os.mti.hu/hirek/75465/k..


Megmosolyogtató a Jobbikosok mindenfajta védekezése amint kiderül egyik emberkéjükről valami - mintha csak náluk nem lenne stikli -, majd más cikkben azonnal fideszdroidozzák a többieket, ha ugyanezt teszik. :)


Miről beszélsz? Két-három ciklus óta szinte minden önkori narancsba borult :)


Attól tartok, te nem éltél falun soha. Ugyanis ott még a mezsgyék elszántása után (vö. tagosítás) is évtizedekig tudta mindenki, hogy melyik darab föld kié. :)


Nem vagyok Jobbik szimpatizáns,de azt sem hinném,hogy miközben Gyöngyöspatán a jobbik politikai ellenfeleinek szeme, a Roma jogvédőkön,az LMP-n a TASZ-on keresztül a négy mancson / :D / át, akkor Juhász megengedne magának ilyen baromságot. A romák 2 liter kannás borért a saját anyjukat is, úgyhogy összebeszélve azt állítani,hogy Juhász földjén dolgoztak, nem fog a nehezükre esni..Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó