Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 24. 15:32

Saját bevallásuk szerint közterület helyett a polgármester saját földjein dolgoztak Gyöngyöspata közmunkásai. Juhász Oszkár tagad, szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen.

A Heves Megyei Kormányhivatal határozata szerint Gyöngyöspatának vissza kell fizetnie több mint egymillió forint állami támogatást, mert nem a szerződésben vállalt helyen foglalkoztatta a közmunkásokat.

Juhász Oszkár, a település jobbikos polgármestere elismerte, hogy nem ott dolgoztak a közmunkások, ahol kellett volna, de állította, hogy nem magánterületen végeztek munkát. Tagadta azt is, hogy saját földjén dolgoztatta a közpénzből foglalkoztatott embereket.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37941


44 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Úgy látszik, élelmes emberek a polgármesterek, egész sokan látszanak lecsapni az ingyen munkaerőre.

Válaszok:
StG | 2012. június 24. 15:37

Viszont más kérdés, hogy csak a nem-fideszes polgármestereknél számít ez bűnnek...

Válaszok:
trendo | 2012. június 25. 09:39

Esetleg a magánterületeken okozott rombolást próbálták helyre állitatni?


Érdekes, hogy az atv-s videot teszik fel itt is. :)
Nem volt lajtoskocsi, hát mennyivel jobb lett volna, ha kolompárék a hasukat süttetik munka helyett közpénzen. El is hiszem, hogy felháborodtak. :D
Meg hát ők azok a nagyon szavahihető emberek, ha azt mondták, hogy magánterületen dolgoztak, akkor az úgy is van. :D
Balázs józsef betartja ígéretét.


Itt az illetékes cáfolat, de a mandi is csak az atv-s rémhírekkel operál, vajh miért?

http://www.youtube.com/watch?f..


Pontosan, ügyes fogás.
Nem adtak lajtos kocsit, hogy dolgozni lehessen, de ha ültek volna a közmunkások, akkor az lett volna a hír, hogy J.O. herdálja az állam vagyonát.


Vegye ki a párnát a füléből.
Nem dolgoztak magánterületen és se a J.O. sem a rokonai területén.


Melyikek, akiket már Kanada sem fogad be? Ne röhögtessen. :D


Mondja már, honnan tudja a jó esetben 8. általánost végzett, hogy kinek a területe?
Netán kikérte a tulajdoni lapját, meg kimérette, hogy honnan a marisé?

Válaszok:
trendo | 2012. június 25. 09:42

ócska rabszolgának valók vagytok ti, de nyugi, nemsokára belőletek is fideszes közmunkás lesz, mehettek simicska-nyerges-csányi-orbán és a többi rohadék mocskos tolvaj multimilliárdosnak kapálni, alja cselédek!


Hogyne érteném, így volt a szoc. rendszerben is, nem volt anyag, meg mikor mi hiányzott, ilyen engedély, olyan engedély, de valami mindig hiányzott.
Ok, lehet hogy szerződést szegett, nem ismerem a részleteket, azt sem hogy adják az engedélyt közmunkára, de nekem hülyeségnek tűnik, ha egy behatárolt területen lehet csak foglalkoztatni és ugyanolyan munkát más, KÖZterületen nem lehet végeztetni.
Ez a néhány méter dolog is elég faramuci, mert ha van egy bokor, aminek a törzse odaát van, de a lombja meg ideát, akkor? Fülemile per történet. Kell valamiből a szenzáció.


Ne legyen már ennyire hülye, néhány métert. De azt is elmagyarázta -mivel a gaz ritkán nő egyenesen- hogy miért.
Mindegy, mindenki azt hisz amit akar, fő hogy nálunk a J.O.-n kívül csak becsületes politikusok vannak. :D


Tudod mit? Ha így történt, jól tették! Azután, hogy jobbikos polgármestert választanak, örüljenek, hogy nem kapcsolták le őket az áramról és gázról. Eleve, hogy legálisan indulhatott a Jobbik jelöltje.


cö-cö

nem lehet más a jobbik?


"szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen"

Hát ennek sem kisebb az esélye mint annak, hogy tényleg a polgi földjén dolgoztatták a közmunkásokat.


"hol tart a nyomozás"

Nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy most éppen a bizonyítékok gyűjtése, a bizonyítékok gyártása/meghamisítása, a bizonyítékok eltüntetése vagy a nyomozás altatás-e a feladata a rendőrségnek/ügyészségnek?


Vannak itt érdekességek:, jó lenne ha ezeket is cáfolnák:


"..Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek..."

http://blog.xfree.hu/myblog.tv..


".Budapest, 2012. május 23., szerda (OS) - A közmunka részben Simonka György polgármester és a családja földjein zajlik Pusztaottlakán – derült ki a napokban közzétett dokumentumokból. Arról azonban az érintettek hallgatnak, hogy ez az önkormányzattal milyen megállapodás alapján történik és kinek származik haszna az ott megtermelt javakból. Az LMP további közérdekű adatokat kér a település vezetőjétől..."

http://os.mti.hu/hirek/75465/k..


Megmosolyogtató a Jobbikosok mindenfajta védekezése amint kiderül egyik emberkéjükről valami - mintha csak náluk nem lenne stikli -, majd más cikkben azonnal fideszdroidozzák a többieket, ha ugyanezt teszik. :)


Miről beszélsz? Két-három ciklus óta szinte minden önkori narancsba borult :)


Attól tartok, te nem éltél falun soha. Ugyanis ott még a mezsgyék elszántása után (vö. tagosítás) is évtizedekig tudta mindenki, hogy melyik darab föld kié. :)


Nem vagyok Jobbik szimpatizáns,de azt sem hinném,hogy miközben Gyöngyöspatán a jobbik politikai ellenfeleinek szeme, a Roma jogvédőkön,az LMP-n a TASZ-on keresztül a négy mancson / :D / át, akkor Juhász megengedne magának ilyen baromságot. A romák 2 liter kannás borért a saját anyjukat is, úgyhogy összebeszélve azt állítani,hogy Juhász földjén dolgoztak, nem fog a nehezükre esni..Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó