Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 24. 15:32

Saját bevallásuk szerint közterület helyett a polgármester saját földjein dolgoztak Gyöngyöspata közmunkásai. Juhász Oszkár tagad, szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen.

A Heves Megyei Kormányhivatal határozata szerint Gyöngyöspatának vissza kell fizetnie több mint egymillió forint állami támogatást, mert nem a szerződésben vállalt helyen foglalkoztatta a közmunkásokat.

Juhász Oszkár, a település jobbikos polgármestere elismerte, hogy nem ott dolgoztak a közmunkások, ahol kellett volna, de állította, hogy nem magánterületen végeztek munkát. Tagadta azt is, hogy saját földjén dolgoztatta a közpénzből foglalkoztatott embereket.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37941


44 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Úgy látszik, élelmes emberek a polgármesterek, egész sokan látszanak lecsapni az ingyen munkaerőre.

Válaszok:
StG | 2012. június 24. 15:37

Viszont más kérdés, hogy csak a nem-fideszes polgármestereknél számít ez bűnnek...

Válaszok:
trendo | 2012. június 25. 09:39

Esetleg a magánterületeken okozott rombolást próbálták helyre állitatni?


ócska rabszolgának valók vagytok ti, de nyugi, nemsokára belőletek is fideszes közmunkás lesz, mehettek simicska-nyerges-csányi-orbán és a többi rohadék mocskos tolvaj multimilliárdosnak kapálni, alja cselédek!


Tudod mit? Ha így történt, jól tették! Azután, hogy jobbikos polgármestert választanak, örüljenek, hogy nem kapcsolták le őket az áramról és gázról. Eleve, hogy legálisan indulhatott a Jobbik jelöltje.


cö-cö

nem lehet más a jobbik?


"szerinte a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat a település ellen"

Hát ennek sem kisebb az esélye mint annak, hogy tényleg a polgi földjén dolgoztatták a közmunkásokat.


"hol tart a nyomozás"

Nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy most éppen a bizonyítékok gyűjtése, a bizonyítékok gyártása/meghamisítása, a bizonyítékok eltüntetése vagy a nyomozás altatás-e a feladata a rendőrségnek/ügyészségnek?


Vannak itt érdekességek:, jó lenne ha ezeket is cáfolnák:


"..Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek..."

http://blog.xfree.hu/myblog.tv..


".Budapest, 2012. május 23., szerda (OS) - A közmunka részben Simonka György polgármester és a családja földjein zajlik Pusztaottlakán – derült ki a napokban közzétett dokumentumokból. Arról azonban az érintettek hallgatnak, hogy ez az önkormányzattal milyen megállapodás alapján történik és kinek származik haszna az ott megtermelt javakból. Az LMP további közérdekű adatokat kér a település vezetőjétől..."

http://os.mti.hu/hirek/75465/k..


Megmosolyogtató a Jobbikosok mindenfajta védekezése amint kiderül egyik emberkéjükről valami - mintha csak náluk nem lenne stikli -, majd más cikkben azonnal fideszdroidozzák a többieket, ha ugyanezt teszik. :)


Miről beszélsz? Két-három ciklus óta szinte minden önkori narancsba borult :)


Attól tartok, te nem éltél falun soha. Ugyanis ott még a mezsgyék elszántása után (vö. tagosítás) is évtizedekig tudta mindenki, hogy melyik darab föld kié. :)


Nem vagyok Jobbik szimpatizáns,de azt sem hinném,hogy miközben Gyöngyöspatán a jobbik politikai ellenfeleinek szeme, a Roma jogvédőkön,az LMP-n a TASZ-on keresztül a négy mancson / :D / át, akkor Juhász megengedne magának ilyen baromságot. A romák 2 liter kannás borért a saját anyjukat is, úgyhogy összebeszélve azt állítani,hogy Juhász földjén dolgoztak, nem fog a nehezükre esni..Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó