Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 22. 18:35

Elég volt: szánalmas, hogy mi, magyarok a foci EB kapcsán állandóan játékvezetőkről beszélünk.

Bíró van, mert ezt írja elő a labdarúgás szabálya. Néha hibázik, néha meg nem. Ennyi. Teljesen mindegy, hogy magyar vagy nem (hogy lehet szurkolni egy játékvezetőnek? Brrrr...), hogy BL-döntőt vezet vagy Siófok-Zetét, a foci nem erről szól:  a futball a cselről szól, a futball a gólról szól, a futball a küzdelemről szól, a futball a szívről szól.

Akkor se kellett volna Kassaiék hátsó felébe szorulni, amikor olimpiai döntőt vezettek, de most sem kell népellenségként fikázni őket, csak azért, mert Vad sportárs nem merte bent látni a labdát egy olyan támadás végén, amely amúgy is lesről indult.  

Nem történt semmi különös, nem Kassai Viki vezeti a döntőt, oszt sanyi. Majd vezeti más, akárki bárki. A lényeg nem ez, hanem az, hogy 40 éves vagyok, és még nem láttam a magyar válogatottat EB-meccset játszani, ugyanis néhány hónappal lekéstem születésileg az utolsó hun kontinensfellépést. Ez a hiba, vazze, nem a Kassaiéké. A rohadt életbe.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37908


Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ritkán, de most egyetértünk. Mexikóban 1986-ban meghalt a magyar foci. Azóta egyesek úgy tesznek vele, mint az egyszeri tróger a nagymamával. Látszólag ápolgatják, mert még felvehető a nyugdíja.


1969? Jönnek a csehszlovákok?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó