Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 22. 18:35

Elég volt: szánalmas, hogy mi, magyarok a foci EB kapcsán állandóan játékvezetőkről beszélünk.

Bíró van, mert ezt írja elő a labdarúgás szabálya. Néha hibázik, néha meg nem. Ennyi. Teljesen mindegy, hogy magyar vagy nem (hogy lehet szurkolni egy játékvezetőnek? Brrrr...), hogy BL-döntőt vezet vagy Siófok-Zetét, a foci nem erről szól:  a futball a cselről szól, a futball a gólról szól, a futball a küzdelemről szól, a futball a szívről szól.

Akkor se kellett volna Kassaiék hátsó felébe szorulni, amikor olimpiai döntőt vezettek, de most sem kell népellenségként fikázni őket, csak azért, mert Vad sportárs nem merte bent látni a labdát egy olyan támadás végén, amely amúgy is lesről indult.  

Nem történt semmi különös, nem Kassai Viki vezeti a döntőt, oszt sanyi. Majd vezeti más, akárki bárki. A lényeg nem ez, hanem az, hogy 40 éves vagyok, és még nem láttam a magyar válogatottat EB-meccset játszani, ugyanis néhány hónappal lekéstem születésileg az utolsó hun kontinensfellépést. Ez a hiba, vazze, nem a Kassaiéké. A rohadt életbe.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37908


25 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Az ember téved, a bíró téved tahát a bíró is ember :D Ők legelább kijutottak, a fiainknak ez megint túl nagy falatnak bizonyult.


Azert beszelunk a birokrol, mert a magyar foci jo 25 eve halott.

Válaszok:
Teknős | 2012. június 22. 19:33

Ritkán, de most egyetértünk. Mexikóban 1986-ban meghalt a magyar foci. Azóta egyesek úgy tesznek vele, mint az egyszeri tróger a nagymamával. Látszólag ápolgatják, mert még felvehető a nyugdíja.


1969? Jönnek a csehszlovákok?


Pedig a törzsfőnök jól mondja. Mindig azt gondoltuk: ennél lejjebb már nem kerülhetünk, és mégis. Ideje lenne a futballpályák mezőgazdasági hasznosításán gondolkodni.


en azt nem ertem ebben az egeszben, hogy ha ez nem is volt gol, mert les volt, akkor mi a baj?

tudom, hogy szabalyzatilag nem ugy van az, mert ez "ket kulon esemeny", de az igazsag szempontjabol tulajdonkeppen igy a jo, nem?

az meg nem a Kassai meg a tobbi biro hibaja, hogy keptelenek bevezetni a leskameret, a golkamerat, meg ugy altalaban, a kamerat.

amikor a gol utan a nezo 16-fele szogbol csodalhatja meg szazszoros lassitasban a csorgo nyalat.

en pl. ezert (sem) nezem a focit. nyerjen, aki nyer, de ne a szerencsere, meg a korrupt/hibazo birokra legyen mar bizva az, amiert emberek millioi annyira orjongenek, hogy egymast szurkaljak agyon.


ja, de Kassai azt mar nem merte kimondani a sajtotajekoztaton (es szemely szerint ezt ronam fel az egyetlen hibajanak, ha nem tudnam, hogy a karrierje meg a loveja mulik a "lojalitasan"), hogy ugyan vezessek mar be vegre a nyomorult kamerakat

Válaszok:
Göbbels | 2012. június 23. 00:39

Az ukrán és német sajtóban azt írták, hogy ezek szerint nem az egyetlen hibája, hogy nyíltan buzi.
A "openly gay" kifejezést használták.
Nem akarok buzizni, de ezt hogyhogy nem reagálja le sem ő, sem a magyar média???

Válaszok:
peti | 2012. június 23. 01:20
peti | 2012. június 23. 01:24

ez most vmi vicc?

hat ki nem szarja le, ha buzi. legalabb ipadrol gepeltek?

en a vekengest nem ertem a golon, vagyis a nem-golon.


mondjuk ha tenyeg az, milyen kiraly meloja van mar!

mintha en noi strandroplabda meccsen lennek biro, foallasban, de 10-10 caj jatszana, en meg bent a palyan csetlenek-botlanek :)

o jajj.


o ne is mondd, es azok a seggek...

ha vegre nekilatok regi projektemnek, hogy tudniillik jo seggu noket tenyesszek szazszamra karamokban a maganbirtokomon, feltetlenul jo suppedos homokreteg kiepitesevel kezdem, a kajaskosarakat pedig 2m ala nem engedem :)


Talán mert valamire való játékvezetőink még csak csak akadnak néha.

A magyar labdarúgásról viszont 1986. óta már nem nagyon érdemes beszélni.

Minden forintért kár, amit arra a sportra költenek Magyarországon.


Magyarország vs. Brazília 3:0

Nem tűnt halottnak a magyar foci 1986-ban. Abban az évben halt meg, azóta halott.


"Akkor se kellett volna Kassaiék hátsó felébe szorulni, amikor olimpiai döntőt vezettek."
Hát ez az, hazajöttek, majd ebben a bánatos magyar bajnokságban több meccset kifejezett szarul vezettek. Tavasszal a Hali-Fradin közel egy méterrel a vonal mögé vágódott a laszti, de nem látták, mert nem méltóztattak felfutni a támadással, majd kárpótlásul befújt egy nevetséges tizenegyest. Következmény az nem volt, régen ilyenért több hétig fújhatott a fakóban. Több fiatal magyar játékos is panaszkodott, hogy Kassaiék megalázóan beszélnek velük.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó