Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 18. 10:15

Egy Komoróczy Géza nevű zsidó származású történész professzor azt nyilatkozta a Hetek című újságnak, hogy Árpád vezér is zsidó volt. Nem tudtam, hogy röhögjek, vagy háborogjak.

„Új mondás száll szájról-szájra: »kis pénz: kis foci, nagy pénz: Nagy Laci«. Két-három héttel ezelőtt írtam a vezércikkben Nagy Lászlóról a világklasszis kézilabdázóról. Amikor azt a cikket papírra vetettem, még úgy nézett ki, hogy spanyol színekben szerepel az olimpián, mire a nyomdai átfutás után megjelent a Barikád, már biztos volt, hogy Nagy László hazatér a Veszprémhez, és a világ legjobban fizetett kézilabdázója lesz. Azok után, hogy három évig nem vállalta a magyar válogatottságot, hogy a spanyol szövetség egyik vezetője szerint nagy pénzt kért azért, hogy spanyol válogatott legyen (mint évek óta Barcelonában játszót ez automatikusan megillette volna), már a Veszprémbe igazolás is abszurdnak tűnt. Erre mondta Laurencz László, a kiváló kézilabda szakember, hogy amennyiben Nagy újra magyar válogatott lesz, ő meg sem nézi a csapatot az olimpián. Az lett, és újra szembeköptük a nemzeti büszkeségünket. Nem Nagy Lászlót hibáztatom, ő olyan amilyen, annak érzi magát, aminek akarja, hanem a vezetőket. Az is hozzátartozik, hogy Nagy László az egyetlen lehetséges választ adta az őt bírálókra: hat gólt dobott a norvégoknak, és világklasszishoz méltóan kézilabdázott. Mégis eszembe jut az a múlt heti hír, hogy a szerbek kizártak egy labdarúgót a keretből, mert nem énekelte a himnuszt.

Döbbenten láttam a magyar válogatott néhány labdarúgóját az Európa bajnokságon fotózkodni. Sajnos nem mint labdarúgók, hanem mint nézők tették ezt az olasz-spanyol mérkőzésen. Válogatott labdarúgó létükre néhányan spanyol, néhányan olasz mezbe bújtak. Vajon hogy akarnak ők ezek ellen a csapatok ellen futballozni? Esetleg, ha kigurul a labda, aláíratják a magyar mezt Xavival vagy Iniestaval?

Még egy mondat az Európa Bajnokságról. A lengyelországi Magyar Kulturális Intézet úgy érzete, hogy megjeleníti Magyarországot a maga gondolatai alapján, ezért fotósorozatot közöltek cigányokról és zsidókról. Szerintük ez a legjellemzőbb hazánkról 2012- ben.

Szinte már sehova nem engedik be az amerikai szuperprodukciókat forgatni, egyetlen magára valamit is adó főváros nem engedélyezi azt. Budapest persze kivétel. Órákat kell állni a dugóban, mert Bruce Willis lövöldözik a Hősök terén. Mi pedig ennyi adó befizetése után, ilyen benzinárak mellett állunk a dugóban, és szentségelünk. Ha legalább egyetlen hír ezek után megjelenne, hogy a forgatásért befolyó egyébként hatalmas összeget gyerekekre, állatokra vagy a környezetvédelemre költik, picit talán könnyebb lenne. De még ez sem. Ez Budapest.

A legabszurdabbat a végére hagytam: egy Komoróczy Géza nevű zsidó származású történész professzor azt nyilatkozta a Hetek című újságnak, hogy Árpád vezér is zsidó volt. Nem tudtam, hogy röhögjek, vagy háborogjak. Röhögtem, mert bizony feladta a leckét a Magyar Tudományos Akadémiának, akik eddig ezerrel tolták a finnugorizmust. Miután óriási a kényszer a megfelelésre (nehogy antiszemitának bélyegezzék őket), most bizony bajban vannak: zsidók vagyunk, vagy finnugorok? Ha mégis finnugorok lennénk, reméljük, Áder János meglátogatja Komoróczy professzort és bocsánatot kér tőle.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37718


Összesen 241 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Na, akkor lehet a Times-nak mutogatni Komoróczy cikkét, miszerint itt mindenki zsidó, tehát nem lehetséges az antiszemitizmus, legfeljebb szomszédok közötti hirig, lehet lepattanni rólunk :)


Kérdezze meg már valaki Évát, szerintem csak ö tudja a tutit.


És akkor most összedöl a világ?
Engem cseppet se zavarna, ha kiderülne, hogy Dávid király magyar származású...
Nm a származás számít, hanem amivé válunk.


Ilyen széles spektrumban ilyen sikeresnek lenni, nem semmi!.. :-)
Mondjuk, hogy összekeveri ez a "tudós" az askenázi vagyis nyugati zsidóságot a keleti zsidósággal (szefárdok), hát Istenem... És, hogy Chaplint is hozzácsapja a zsidókhoz, engem speciell cseppet sem zavar...


Hogy-hogy? Akkor mindenki gyülölendö lenne a zsidó szakértök számára aki betér a zsidó vallásba? És miért? Igaz, hogy a zsidó nem misszionál, de bizonyos feltételek mellett bárkiböl lehet zsidó.


A nacionalizmus nem vallás-alapú.


Köszi ezt az érdekes és érdemes linket.


Ez igy nem lesz jó! Hát nem a zsidók táncoltak az aranyborjú körül? És nem egy zsidó kereskedö adta el a férges almát Évának?..


Veszélyes dolog a zsidóságot mindenhatóként terjeszteni, hisz akkor okkal beképzeltek...


Annál meglepöbb, hogy még nem hallottál erröl a nemzetközi szaktekintélyröl. Hisz nem vagy egy szakbarbár...


Csak akkor, ha már ök is benne vannak a metapédiában!


El fog emiatt keseredni. Vége a presztizsének!..


És azt nem tartod aggasztónak, hogy ennyi komoly szakértö se tud megállapodni abban, hogy ez a tudós zsidó-e vagy sem. Nehogy már azok is akik esküsznek, hogy 100 méterröl is tudják, ki zsidó és ki nem, most csödöt mondjanak!
Már megbízhatóan gyülölködni se lehet?!..


NEM! Mint már elöbb írtam, a zsidók nem misszionálnak, de bizonyos feltételek mellett hivatalosan is zsidóvá lehet lenni. A feltételek nem másak mint bizonyos ismeretek a zsidó vallással kapcsolatban.
Ausztráliában élö távoli rokonom elvett feleségül egy remek ottani nöt aki betért elözöleg a zsidó vallásba. Jóval többet tud a zsidó vallásról mint én, de az ilyesmire nem adok. Egyszerüen egy remek ember.


Itt mégis azon rugóznak, hogy ö maga milyen származású...


Ez a kedves teremtés tudatos-zsidó, míg én egy sors-zsidó vagyok.


Ezért hiszi Merkel is azt, hogy Orbán zsidó...


Igy leszek még inkább rabszolgája a netnek... De azért köszi.


Hát ez az! Dögletes meleg van. De enyhíti a katlant egy kis ventilátor és egy kancsó víz. Ez a keleti kényelem. Viszont nagyon sajnálom azokat akiknek ilyenkor is keményen kell kint dolgozni.


Nem mi hisszük, hanem ránkfogják... De ha sokat mondják, még majd el is hisszük...:-)


A bögatya egy kényelmes és egészséges viselet szemben a szükgatyával. Ezt le kellett szögeznem.


Manitou benne van. Szabadkömüvesi zártkörökben azt is rebesgetik, hogy Karl May valójában Karl Marx volt, csak nem akarta, hogy összekeverjék a Kapital-t a Kapitel-el.


Szóval az Engels egy Engel volt.


A Marx Karcsi pedig szégyellje magát! Ilyenkor mindig gyöz a feminista énem.


Ezt jól megválaszolja kjkj945 linkje:

http://zsido.com/cikkek/ki_a_z..


A könnyen leszaladó harisnyák a rothadó kapitalizmus gyümölcsi. De velem nem tolnak ki, divatba hoztam öket. Hisz a szakadt jeans is menö...


Pedig elég valakinek embernek lenni, hogy esendö legyen.


Nem igazán. Hacsak nem jellegzetes a szöke sima haj (ami már öszbe hajlik), a kékszem és a fehérbör...
Különben az alábbi linken van a válasz a rejtvényre:

http://zsido.com/cikkek/ki_a_z..


Utazz oda és magyarázd meg az izraelieknek meg a palsztinoknak, hogy inkább közösen segítsenek Szíriában békét teremteni, semmint, hogy egymás ellen harcoljanak.
Azt hiszem heep is veled akar menni.


Mint ahogy lehet református teológus is aki héber szöveget olvas. Nemrég irták itt a fórumon, hogy ilyet is már durván lezsidóztak...


Igazad van. A cigány és a zsidó kultúra nagyon hasonlítanak egymásra, csak a zsidók sajnos nem tudnak olyan szépen muzsikálni.


Ezek azok a viccek amiket zsidók százával mesélnek. Nem véletlen, hogy a múltkor a Kossuthrádióban egy kutatója a magyar humornak, elmondta, hogy ahhoz a zsidók járultak hozzá a legerösebben. Érdekes módon a 2 vh között Bécsben is a magyar zsidó humorból éltek a kabarék. Igy jutott el a klasszikus Hacsek és Sajó páros Bécsig is.


Irhatnál erröl egy tanulmányt.


Szemük, szájuk és minden egyéb.


:-) Mire rájöttem, hogy ez nem egy török szó!..


Éva (és Bukfenc) mindent tud.


Éva (és Bukfenc) mindent tud.


Éppen, hogy nem becsültem le.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó