Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 17. 16:09

Kétszer is kifütyülték Kósa Lajos polgármestert a Loki nagy bajnoki ünneplése közepette Debrecenben. Egyszer a stadionban, egyszer a főtéren.

„Az elégedetlenség megnyilvánulása a televíziós közvetítés alatt is jól hallatszott (a stadionban) és a Kossuth téren készített videókban is egyértelműen feltűnik. Na már most adódik a kérdés, hogy miért történt a lázadás?

A debreceni polgár hiheti azt, hogy a 2-es villamos vonalának csődszerű építése miatt, vagy például csak azért, mert Kósa (fő)fideszes. De nem. Vagyis valószínűleg nem. A füttyögés közben ugyanis a tömeg egy része a klasszikus, évről évre visszatérő »Hol a stadion?« kérdést skandálta, ami konkrétan a hosszú ideje húzódó cívisvárosi stadionprojektre vonatkozik. Arról van szó ugyebár, hogy az elmúlt esztendőkben a leendő debreceni létesítménynek volt már vagy 4-5 látványterve, átadásának volt már 2-3 időpontja, ám eleddig egy megveszekedett kapavágás sem történt az ügy érdekében. Ilyenformán akár jogosnak is tekinthető a szurkolói felindultság és elégedetlenség, de mégis azt kell írnunk, hogy nem az.

Kósa Lajost ugyanis rosszkor és rossz indokkal fütyülték ki. A stadion ügye még sosem állt ilyen jól (az Állam bácsitól érkező 12 milliárd külön soron, a projektcég megalakult, a tervek készülnek, Orbán Viktor is megmondta), még az sem kizárt, hogy a legújabban bejelentett időpontra, 2014 tavaszára tényeg elkészül a Nagy Mű.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37705


Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A legjobban ez tetszett a cikkben:

a stadionépítés ügye jól áll, ... Orbán Viktor is megmondta.

Ez már tényleg a Rákosi korszakra hajaz.


Tegyük hozzá gyorsan, amikor Kósát még Mr. 5%-nak hívták, akkor a szoci potentátok a beruházásokból 40-50%-ot tettek zsebre- A debreceniek nem is tudják milyen szerencsések. Nyilván meg lehet unni őt is.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó