Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 17. 16:09

Kétszer is kifütyülték Kósa Lajos polgármestert a Loki nagy bajnoki ünneplése közepette Debrecenben. Egyszer a stadionban, egyszer a főtéren.

„Az elégedetlenség megnyilvánulása a televíziós közvetítés alatt is jól hallatszott (a stadionban) és a Kossuth téren készített videókban is egyértelműen feltűnik. Na már most adódik a kérdés, hogy miért történt a lázadás?

A debreceni polgár hiheti azt, hogy a 2-es villamos vonalának csődszerű építése miatt, vagy például csak azért, mert Kósa (fő)fideszes. De nem. Vagyis valószínűleg nem. A füttyögés közben ugyanis a tömeg egy része a klasszikus, évről évre visszatérő »Hol a stadion?« kérdést skandálta, ami konkrétan a hosszú ideje húzódó cívisvárosi stadionprojektre vonatkozik. Arról van szó ugyebár, hogy az elmúlt esztendőkben a leendő debreceni létesítménynek volt már vagy 4-5 látványterve, átadásának volt már 2-3 időpontja, ám eleddig egy megveszekedett kapavágás sem történt az ügy érdekében. Ilyenformán akár jogosnak is tekinthető a szurkolói felindultság és elégedetlenség, de mégis azt kell írnunk, hogy nem az.

Kósa Lajost ugyanis rosszkor és rossz indokkal fütyülték ki. A stadion ügye még sosem állt ilyen jól (az Állam bácsitól érkező 12 milliárd külön soron, a projektcég megalakult, a tervek készülnek, Orbán Viktor is megmondta), még az sem kizárt, hogy a legújabban bejelentett időpontra, 2014 tavaszára tényeg elkészül a Nagy Mű.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37705


50 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Láttam minap főfityeszesként az Estében egy kerekasztalnál nyilatkozni. Előbb a szoci szólt közbe az általa lökött propagandába, majd a mikrofonállvány is vérszemet kapott. Mire Lali úgy megdöbbent, hogy "ráröffent" szegény köztévés macára, majd a lealázottal kvázi-összekacsintva befejezte süket kis történetét, mintha csak a DTV-ben, vagy a pénteknyócban volna.

A városi úthálózat meg tényleg atomjaira van esve, miközben gyártják újabb megalomán terveiket. Újabban a csónakázó helyére terveznek mélygarázsos gigaberuházást, ha véletlenül a stadion önmagában nem tudná teljesen szétbaszni a Nagyerdőt.


Mondjuk elég valószínű, hogy csak a suttyóbbak fütyültek, másrészt azoknak meg kívánok elméleti síkon egy Demszkyt Debrecenbe.

De nem lesz Demszky, mert a Kósát választották újra nem egyszer. Úgyhogy a csürhe kisebbség kiabálhat továbbra is. Ahogy amúgy is, országszerte.


Nem a Bolsi Orsi félék szájaize szerint
alakult "a kis szines".A két testvérlap,
a HAON és a SZON előre sugallt körkérdést
tett fel,eleve sanda szándékal.Igy szólt a
kérdés:"Tudja-e miért fütyülték Orbánt és
Kósát a Loki meccs dijétadásán és a főtéren?
A "véletlenül arra járók" "spontán"válasza:
A lehetelen helyzet és a romló életkörülmények miatt.-Igy mindenki azt hallotta,ami szivének keves.Most megtudták a valóságot!
Ezt a magas labdát leüthették volna hamarabb!


Mint ahogy Budapest esetében egészségtelen volt Demszky 20 éves regnálása, ugyanúgy káros Debrecennek is Kósa folyamatos uralma. Ennyi idő után már torzul a személyiségük. Ideje egy törvénynek, amely szabályozza, hogy egy ember hány évig lehet folyamatosan polgármester.


értem a problémád, de a debreceni történet alapján mégis a legtöbbeknek a foci a legfontosabb, de ezek szerint még ahhoz is hülyék, hogy legalább ebben a témában rendesen tájékozódjanak.


A legjobban ez tetszett a cikkben:

a stadionépítés ügye jól áll, ... Orbán Viktor is megmondta.

Ez már tényleg a Rákosi korszakra hajaz.

Válaszok:
nemértem | 2012. június 17. 18:52

A szociknak 22 éve, vagyis a rendszerváltás óta nem osztanak lapot Debrecenben. Vagy talán mégis ők nyernek mindig, csak azóta előbb SZDSZ, majd tisztán fidesz név alatt.


Ostoba segg, látom a valóság túlzottan nem zavar. Az egész stadion kifütyülte mind Kósát, mind Orbán Viktort a bajnoki kupa átadása előtt. De biztos csak kollektív fülcsengés áldozatai voltunk.

Mellesleg míg Kósa pár éve nagyon népszerű volt itt, manapság már eléggé ilyen "jobb híján" érzülettel szavaznának csak rá. Jobbos ismerősök is simán korrupt kiskirálynak tartják.


igen, mert más országban nem foglalkozik a miniszterelnök az aktuális nagyberuházásokkal...hogy lehet ennyire buta kommentet írni, már megbocsáss?!

DIKTATÚÚÚÚRAAAAAA SEGÍTSÉÉÉÉÉG


A főtér kövezések, autópálya alagutak mellett miért ne lehetne uniós pénzből stadiont építeni?

Jószerivel nincs olyan stadionunk, ahol nemzetközi mérkőzéseket lehetne játszani.
Iratkozzunk ki Európából?

Ugyanazok, akik a stadionépítés ellen szólnak, krokodilkönnyeket sírnak az építőipar helyzete miatt.
Lakóparkok, autópályák felépítve, háború is régen volt, valamitől pörögni kell a gazdaságnak.

Van még a lakóépületek energetikai felújítása, de az is rossz, mert oligarcha nyeri.
Féláras oligarcha a teljesáras szabadversenyes piackonform nemoligarcha helyett.


lakóépületek helyett középületek helyesen

Válaszok:
Oblomov | 2012. június 17. 19:48

Már vagy 3x szavaztam Kósára. Utoljára már nem és nem is fogok. Már erősen 80-as évekbeli fílingem van. Beágyazott, kimozdíthatatlan slepp az iskolaigazgatókig. Ugyanazok az eszközök és hatalmi módszerek. Ez nem demokrácia, ez már hűbéruralom. Nem hiszem,hogy Kósa ezt akarná, de az apparátus máris fogva tartja.


Olyan abszurd világban élünk,hogy az oligarcha (monopólium) olcsóbb tud lenni, mint a nemoligarcha (bújtatott monopólium), mert lerövidíti a korrupciós láncot.

Van is sírás-rívás, fogaknak csikorgatása.


A lakóépületek felújítását akkor mégsem a féláras oligarcha végzi, hogy korrigálnod kellett? :)

Ki fogunk pusztulni.


Mert ő a debreceni pónicsődör


kósa, fütty, kósa, fütty...
..erről van szó?:
http://www.vagy.hu/tartalom/ci..


Maga Kósa még egészen elviselhető, az alatta pöffeszkedő nóném önkormányzati kisnacsalnyikok már jóval kevésbé. Viszont az a kiváló gárda, amit a mélyen tisztelt helyi ellenzék állít csatasorba velük szemben alternatívaként, még ezt a színvonalat is sikeresen alulmúlja. Balla Irma halála óta Debrecenben nincs komolyan vehető helyi politikus, csak egy rakás törtető dísztulok, akik különféle pártok színeiben helyezkednek a pályán, a választókat pedig negédesen körülhízelgik, de ha pozícióba kerülnek, azonnal megfeledkeznek róluk és szarnak a fejükre.


Szerencsés város Debrecen,hogy Demszky helyett nekik "csak" egy Kósa jutott.. Elég végigsétálni a József körúttól a Margit körútig, és látni, mit tett Budapest város történelmének legkártékonyabb polgármestere.. Kihalt,üres boltok, bezárt üzletek..A város közepén éktelenkedő,levegőt elszívó plázák.. Kötelet a rohadéknak!


Tegyük hozzá gyorsan, amikor Kósát még Mr. 5%-nak hívták, akkor a szoci potentátok a beruházásokból 40-50%-ot tettek zsebre- A debreceniek nem is tudják milyen szerencsések. Nyilván meg lehet unni őt is.

Válaszok:
raoul renier | 2012. június 18. 11:47

"Nyilván meg lehet unni őt is."

Egyhamar nem fogjuk, mivel a szóba jöhető lehetőségek közül ő a legkevésbé rossz a gárdájával. Sajnos a politikusok között már csak ilyen alapon lehet választani.


"Debreceniek!
Legközelebb ti is szavazzatok fasszal!"

Ömmm, izé... Szexista vagy és kirekesztő! Mitévők legyenek a debreceni nők?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó