Felkérés vitára

2012. június 14. 13:19

Schmidt Mária
Facebook

Szívesen látom Mesterházy Attilát, az MSZP és Jávor Benedeket, az LMP frakcióvezetőjét egy tartalmas vitára a XXI. Század Intézetben.

A Mandiner portál szerkesztői a magyar polgári, konzervatív jobboldali közélet szereplőit kérték fel, hogy egy publicisztika-sorozat keretében értékeljék a magyar jobboldal elmúlt 10 évét, annak fontosabb folyamatait, tanulságait, az eszméktől a pártpolitikán és a jobboldali civil szférán át a választói bázis alakulásáig. Ennek tettem eleget, amikor Reakciósnak lenni címmel írtam meg esszémet. Fájlalom, hogy a politikai baloldal szereplői tanulmányom gondolatait elferdítve, személyeskedő módon, erős csúsztatásokkal politikai síkra kívánják terelni történészként írt hozzászólásomat. Fájlalom, de nem zárkózom el a vita elől. Éspedig nem személyes okból nem, hanem azért, mert a téma megér egy vitát.


Mindezek után 2012. június 18-án, hétfőn 15 órakor szívesen látom Mesterházy Attilát, az MSZP és Jávor Benedeket, az LMP frakcióvezetőjét egy tartalmas vitára a XXI. Század Intézetben (XII. Határőr út 35). Az esemény sajtónyilvános.Schmidt Mária
Főigazgató
XXI. Század Intézet
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37609