Orbán megosztja a titkot – hogyan csináljunk kétharmadból egynegyedet

2012. június 10. 14:39

Stemler Miklós
Stop

Örömmel jelenthetem, hogy sikerült elérni legfőbb célunkat: többen utálnak minket, mint valaha!

„Kedves barátaim, harcostársaim, fiúk és lányok! Pártunk és kormányunk az elmúlt két évben sikert-sikerre halmozott, lassan már összeszámolhatatlan azoknak a közintézményeknek a száma, amiket lenyúltunk, és azoknak a semmit érő kádereknek a száma, akiket jól fizető közpénzes állásba juttatunk. Mindez azonban csak félsiker volt. Most örömmel jelenthetem, hogy sikerült elérni legfőbb célunkat: többen utálnak minket, mint valaha! 

Bár a Tárki felmérése még adott okot kételyekre - elvégre egy fecske nem csinál nyarat - ahogy a dakoták mondják -, a Medián és a Szonda Ipsos felmérése igazolta titkos reményeinket: két év alatt bő másfél millió szavazót vesztettünk! Olyan teljesítmény ez kedves barátaim, amire még nagy elődöm, Gyurcsány Ferenc és az MSZP sem volt képes ilyen rövid idő alatt, pedig ők aztán mindent megtettek annak érdekében, hogy utálják őket. 

Sokan kérdezgetik tőlem az elmúlt napokban, hogy mi a titka példátlan sikeremnek, illetve sikerünknek. Természetesen nem más, mint becsületes, kitartó munka, de itt most szűk körben kicsit részletesebben is megosztom veletek a siker receptjét. 

A titok lényege a rossz kormányzásban rejlik, amivel bevallom, magamat is sikerült meglepnem: legmerészebb vágyálmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire borzalmasan tudom vezetni szeretett országunkat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37452