Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 10. 14:39

Örömmel jelenthetem, hogy sikerült elérni legfőbb célunkat: többen utálnak minket, mint valaha!

„Kedves barátaim, harcostársaim, fiúk és lányok! Pártunk és kormányunk az elmúlt két évben sikert-sikerre halmozott, lassan már összeszámolhatatlan azoknak a közintézményeknek a száma, amiket lenyúltunk, és azoknak a semmit érő kádereknek a száma, akiket jól fizető közpénzes állásba juttatunk. Mindez azonban csak félsiker volt. Most örömmel jelenthetem, hogy sikerült elérni legfőbb célunkat: többen utálnak minket, mint valaha! 

Bár a Tárki felmérése még adott okot kételyekre - elvégre egy fecske nem csinál nyarat - ahogy a dakoták mondják -, a Medián és a Szonda Ipsos felmérése igazolta titkos reményeinket: két év alatt bő másfél millió szavazót vesztettünk! Olyan teljesítmény ez kedves barátaim, amire még nagy elődöm, Gyurcsány Ferenc és az MSZP sem volt képes ilyen rövid idő alatt, pedig ők aztán mindent megtettek annak érdekében, hogy utálják őket. 

Sokan kérdezgetik tőlem az elmúlt napokban, hogy mi a titka példátlan sikeremnek, illetve sikerünknek. Természetesen nem más, mint becsületes, kitartó munka, de itt most szűk körben kicsit részletesebben is megosztom veletek a siker receptjét. 

A titok lényege a rossz kormányzásban rejlik, amivel bevallom, magamat is sikerült meglepnem: legmerészebb vágyálmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire borzalmasan tudom vezetni szeretett országunkat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37452


Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Álmodik a nyomor. Hiába a stopplinak meg kell szolgálni a táncsisosok adományát......


Nagyon beindult az elmúlt időszakban a lejárató gépezet. Nem csoda, ha ilyen jól olajozzák.


Idáig bűzlik az izzadságszag. Muszáj minden nap ezeket olvasnunk?


Példátlan méretű közbizalmat ilyen gyorsan elherdálni saját erőből, az Guiness rekordnak megfelelő "teljesítmény". Erre igyekezett ez a valóban csekély írói tálentumot felmutató zsurnaliszat rámutatni. Vak tyúk is talál szemet! - mondja a régi mondás.


Ugye azt azért nem gondolod, hogy bárkinek, bárhonnan hiányoznál!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó