Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 10. 14:39

Örömmel jelenthetem, hogy sikerült elérni legfőbb célunkat: többen utálnak minket, mint valaha!

„Kedves barátaim, harcostársaim, fiúk és lányok! Pártunk és kormányunk az elmúlt két évben sikert-sikerre halmozott, lassan már összeszámolhatatlan azoknak a közintézményeknek a száma, amiket lenyúltunk, és azoknak a semmit érő kádereknek a száma, akiket jól fizető közpénzes állásba juttatunk. Mindez azonban csak félsiker volt. Most örömmel jelenthetem, hogy sikerült elérni legfőbb célunkat: többen utálnak minket, mint valaha! 

Bár a Tárki felmérése még adott okot kételyekre - elvégre egy fecske nem csinál nyarat - ahogy a dakoták mondják -, a Medián és a Szonda Ipsos felmérése igazolta titkos reményeinket: két év alatt bő másfél millió szavazót vesztettünk! Olyan teljesítmény ez kedves barátaim, amire még nagy elődöm, Gyurcsány Ferenc és az MSZP sem volt képes ilyen rövid idő alatt, pedig ők aztán mindent megtettek annak érdekében, hogy utálják őket. 

Sokan kérdezgetik tőlem az elmúlt napokban, hogy mi a titka példátlan sikeremnek, illetve sikerünknek. Természetesen nem más, mint becsületes, kitartó munka, de itt most szűk körben kicsit részletesebben is megosztom veletek a siker receptjét. 

A titok lényege a rossz kormányzásban rejlik, amivel bevallom, magamat is sikerült meglepnem: legmerészebb vágyálmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire borzalmasan tudom vezetni szeretett országunkat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37452


64 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Igazi szar, közhelyekkel és klisékkel teli - ironikusnak és viccesnek szánt, de szánalmas Dob utcai sutka.

De gondolom, ha igaz lenne ez, akkor örülnél? Vagy ennyire aggódsz kormányunkért? :)


Álmodik a nyomor. Hiába a stopplinak meg kell szolgálni a táncsisosok adományát......


:-))))
Vicces látni, hogy MSZP-s pénzekből (sponsored by Táncsics Alapítvány) milyen kis irományokat rittyentenek a maszop által futtatott újságírók.
Miki, kevés, mint elefántnak a normál tampon!

http://mno.hu/belfold/ennek-ne..


Nem lehet hogy rádszólt a biztonsági őr a teszkóban , hogy rakd vissza a szalámit , de gyorsan !!?
Aztán legnagyobb pechünkre leültél egy irógép elé ....
viccet félretéve EZ egyszerüen szurkol a kudarcért , gondolom összefolyik a nyál a szájában , ha valami kudarcról hall ...


Az MSZP pártalapítványa a "Táncsics Alapítvány az egy évvel korábbi 81 millió forint helyett 247 millió forintot fordított különböző egyesületek, nonprofit szervezetek és baloldali médiumok segítésére. Így 47 millió forintot adott a Népszava nyomdaköltségeire, 19 milliót a Klubrádió működésére, valamint támogatta a stop.hu-t, a 168 Óra online-t és a Mozgó Világ című folyóiratot is" Forrás: Mandiner

Válaszok:
Hunor N. | 2012. június 10. 15:01

Nagyon beindult az elmúlt időszakban a lejárató gépezet. Nem csoda, ha ilyen jól olajozzák.

Válaszok:
öszödibeszéd | 2012. június 10. 15:06

/Néha az az érzésem, hogy a lassan közelgő vereségre készülnek. Nem is a győzelemre. Hogy majd meg lehessen magyarázni a buktát. Hogy ők ugyan a demokraták (?), de nyertek a gaz antidemokraták (hogy minden körülményt ellenük fordítottak, így lehetetlenség volt nyerni...)/


Nem akarlak elkeseríteni, mert már megvitattuk a dolgok állását, de ha a maszopnyikok lennének hatalmon, akkor még a görög válság is hozzánk képest egy Kánaán lenne.


Tényleg nincs is sok értelme feltételezni, hogy a züllött komcsijaink valamikor is hatalomra kerülnek.


Városunk 32 ezer lakosából 120-an jelentek meg Mesterházy országépítő turnéján,ezek is igen tiszteskorúak. Másik:megalakult a városi DK-tagozat 15 fővel és hamarosan vendégük lesz Gyurcsány Ferenc. Ennyit a kétharmadból egynegyedre.


Hova is dugizták el a szocialisták a 9 milliárd eurós IMF-hitelt, amit a FIDESZ fizet vissza helyettük??? Valahogy menekülsz mindig a válasz elől, mint a gyenge vitatkozók. És 9 milliárd euróval a kasszában hogy tudták így taccsra tenni az országot a szocik?


Orbán jókat nevet az írásaidon kismiska.


A hülye te vagy, öreg. A mese szépen landolt a tyúkeszedben.


A hülye te vagy, öreg. A mese szépen landolt a tyúkeszedben.


Apám meghalt 56 évesen. Egy fillér nyugdíj sem járt utána. Özvegyi sem. Sajnos. És nem kell bocsánatod kérned, mert egy tapintatlan paraszt voltál. Egy prolitól nem várok többet.


"Felélted, hülye!"
Én éltem fel 9 milliárd eurót??? Hee? neked tényleg az agyadra ment az MSZP, beteg ember!


Idáig bűzlik az izzadságszag. Muszáj minden nap ezeket olvasnunk?


"akkor még néha épült valami"

a 10 milliárdos kormányzati negyed, a vizitdíj-automaták, Oszkó villája, Juhász Ferenc villája, továbbá légvárak is.


...meg a strabagos, betonútas tendernyerések, brókerbotránnyal megspékelve

Válaszok:
realista | 2012. június 10. 21:49

Jó a szöveg öreg. A hülyékkel meg ne foglalkozz!


Bizony, én is többet vártam a Fidesztől! Azt hittem, hogy a jogszolgáltatást felváltja az igazságszolgáltatás ! Azt hittem, hogy akik ide juttatták az országot, kapnak arra lehetőséget, hogy zárt helyen gondolkozzanak a bűneikről! Azt hittem, hogy a világ- de legalább Európa- azt mondja, ezt a kormányt támogatni kell, mert a lakosság a választáson igen nagy bizalmát tanúsította! Ehelyett mi történt? Aljas emberek hazugságáradatait fogadják el valóságnak és a magyar lakosság egyre növekvő részével megutáltatták az Únió vezetőt ! A magyar "értelmiség" hangos kisebbsége úgy viselkedik, mintha ők képviselnék az Isteni kinyilatkoztatást. A bírók jelentős része olyan itéleteket hoz, ami csak az emberek provokálására jó, mert ha a kormány -az elvárásnak megfelelően, de nem jogszerűen- elzavarná őket a fenébe, füldugó kellene, hogy ne halljuk a halál sikolyokat a diktatúráról !+


Na hogyan? Azóta háromszoros bóvli lettünk, euro 300 Ft benzin 450Ft, adó-adó hátán Simicska 3 milliárd!! osztalék, haverok ülnek mindenhol, haverok nyerik a földbérletet, gazdasági növekedés a legrosszabbak közt, a nyomor nő, már nincs ország ahol ne utálnának, 1 millió munkahelynek nyoma sincs, pedig már nincs válság, mondá egy Matolcsy nevű hülye (2008-ban pedig volt)... Szóval kurvára éleg elmuttnyolcévezni.


A legszebb öröm a káröröm, nem igaz?


A STRABAG-ot ne emlegesd, mert éppen a Magyar Hírlap, a Hír TV, és az Echo TV volt tele a hírdetéseivel.


Te tényleg egy sötét döngöltagyú hülye vagy.


Példátlan méretű közbizalmat ilyen gyorsan elherdálni saját erőből, az Guiness rekordnak megfelelő "teljesítmény". Erre igyekezett ez a valóban csekély írói tálentumot felmutató zsurnaliszat rámutatni. Vak tyúk is talál szemet! - mondja a régi mondás.


Ugye azt azért nem gondolod, hogy bárkinek, bárhonnan hiányoznál!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó