Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 9. 15:58

A balliberális véleményformálók mintha Schmitt megbuktatásáért vezekeltek volna azzal, hogy asszisztáltak a Gyurcsány ellen megkísérelt újabb karaktergyilkossághoz.

„A Rozs Szabolcsnak tulajdonított dolgozatban tényleg nem szerepel nyári csapadékmennyiség, de a bírálatban foglaltakkal ellentétben teljes képet ad a csapadék mennyiségéről, hiszen közli az éves adatokat (amelyekből persze a nyári is kiszámítható, hacsak nem tud valaki egy ötödik évszakot is megnevezni). Ráadásul kifejezetten említést tesz a nyári csapadékmennyiség, valamint a hozam és a minőség között fennálló összefüggésről. Lehetséges tehát, hogy Gyurcsány a csapadékmennyiségre vonatkozó adatait nem a meteorológiai adatbázisból, hanem sógora szakdolgozatából írta ki, de maga a bírálat nem vonatkozhat arra a dolgozatra, amit a HírTV Rozs Szabolcséként mutat be. Gyurcsány–HírTV: 17-3.(...)

Amikor tehát a Pécsi Tudományegyetem sípszava véget vetett a mérkőzésnek, az eredményjelző 17-3-at mutatott. A mérkőzést azonban csak kevesen kísérték figyelemmel, a végeredményről legtöbben a tudósítóktól tájékozódtak. És mivel nem csak a jobb-, de a baloldali és a liberális média is jórészt arról tájékoztatott, függetlenítve magát az eredményjelző táblától, hogy a HírTV föltörölte Gyurcsánnyal a padlót, a közönség nagy része ezt el is hitte. Torokszorító volt látni, ahogy a balliberális véleményformálók, a »Nincs kettős mérce!« Fidesz sugallta jelszavának jegyében mintha Schmitt megbuktatásáért vezekeltek volna azzal, hogy asszisztáltak a Gyurcsány ellen megkísérelt újabb karaktergyilkossághoz. Holott a valóság ennél sokkal prózaibb: Gyurcsány nemcsak a jobboldalon, de az ellenzékben is sokaknak kényelmetlen. Sokan tekintik őt az ellenzéki egység legfőbb akadályának, pedig csak egyesek ambíciójának áll az útjában. Az ő számukra valóságos mennyei ajándék volt ez a szakdolgozat-ügy, amellyel a Fidesz, így remélték, elvégzi a piszkos munkát, és eltakarítja az útból azt, akiről tudják, hogy tisztességes versenyben fölébe kerekedni a maguk erejéből nem lennének képesek. A baloldali-liberális média számos orgánuma pedig készséggel szolgálta ki ezt az igényt.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37440


107 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


GyF-nek a karaktergyilkosság annyi mint... halottnak a ciánkáli.


A szakdolgozat körül bármi akkor derülhetne ki, ha Gyurcsány "megtalálná" a saját maga által készített dolgozatot. Az a gyanúm, hogy hihetetlen, hogy ha volt, még a saját anyjának sem adott egy példányt, az első generációs értelmiségi. Amíg nincs dolgozat, marad a gyanú.

Válaszok:
Julismama2 | 2012. június 10. 13:13

Közröhej. Egy 2(azaz kettő!) %-os támogatottságú párt vezetőjétől "retteg" a Fidesz! No és a szerecsenmosdatás is rendkívül színvonaltalan - nem beszélve a többhetes "spétreakcióról". Szabó kolléga bölcsebb maradt volna, ha hallgat.

Válaszok:
heep | 2012. június 9. 19:44
koronaszep | 2012. június 9. 21:15

P.s. Nem is értem, miért éppen most kellett előhozni ezt a témát,hiszen (sajnos) már majdnem elaludt az ügy. Hacsak azért nem, mert valamivel (mindegy, mivel) a primadonnát mindig szerepeltetni kell.


:D:D

Hát igen,a szocik nem tudták lenyelni, de a kiköpés is nehezen ment.....


Ez megint fityma nélkül közlekedik.


A Gyurcsánynak volt karaktere?Zoli te,a telefonszámlát már rendezted? Látom a Táncsics alapítvány -100milla,most aztán nehéz lesz perkálni.Jön a végrehajtó oszt jó napot!


Mi ban buzi, nem hagy a next sziesztázni?


Mivel - Gyurcsány dolgozatai példányainak hiányában - nem lehet 100%-os biztonsággal bebizonyítani, hogy Gyurcsány másolta a dolgozatát, egy Gyurcsány által indított per nagyon sokba kerülhet annak, aki biztosra állítja, hogy Gyurcsány másolta a dolgozatát. Szerintem sem biztos, csak olyan 99,9999999999999999%. És ugye az ártatlanság vélelme ... (Egyébként jó, hogy előkaparod, az ügyet oktondi galamalamuszi, már lassan le került volna a napirendről ... vedd elő, mindig, ha már kezdi a nép elfelejteni. Idióta.)


Ami nekünk a baloldalról csak történelem, Rajk per Nag Imre per az most bemutatkozik a valóságban? Nyírják egymást tollal ceruzával?


Egyébként tényleg ciki, hogy egy volt miniszterelnök még egy egyetemre is csak párt segítséggel tudott bejutni, a dolgozatait lopta, és a jegyei! Nahát amiket a közgázon kapott, nem csoda, ha úgy kormányozott ahogy.

Válaszok:
g.alattvalo | 2012. június 9. 17:34

„hiszen közli az éves adatokat (amelyekből persze a nyári is kiszámítható, hacsak nem tud valaki egy ötödik évszakot is megnevezni)."

---- nafene, az éves csapadékmennyiség adatból ezek szerint ki lehet számítani a nyárit... El kell osztani néggyel? Mert a csapadék olyan egyenletesen oszlik el a négy évszak között, hogy az csoda. Talán az Egyenlítőn. Van még ilyen? Ja igen, az ötödik évszak, qurvára szellemes.


Hogy lopott, ahhoz a géneknek is köze van.


A bkv ügyről is mindenki tudta,hogy mennek ott a dolgok, a bíróság most mégis kimondta a frankót, egy próbaperben, sajnos az igazságszolgáltatás még nincs felnőve a feladathoz!!!


Így születnek a pontok:

"több tucat azonos című vagy témájú, a PTE-n készült szakdolgozat adatait tette közzé honlapján. A pártelnökkel szolidáris polgárok jóvoltából a DK birtokában vannak hasonló gyűjtések más egyetemekről is. (...) Gyurcsány–HírTV: 4-0"

Egyet mutass te barom olyat, amikor rokoni szálak fűzik össze a két szakdolgozat íróját, emellett még az is előfordul, hogy a Cím mondjuk az, hogy "Az ebek harmincadja és negyvenedje", (mindkettő esetben), az elsőben az ebek harmincadja rész a 35. oldalon végződik, míg a másodikban nem található meg az ebek negyvenedje fejezet, de az is a 35. oldalon végződik. ?? Nos? Szabó úr, maga ne akarja megvédeni Gyurcsányt, mert komolyan elgondolkodtatóak a neki jóváírt pontok.


Mi az a gyurcsány, talán valami új hashajtó,hogy fosnak tőlle?

Míg Őn alszik a Darmol(gyurcsány) dolgozik!


Fontos, hogy a mocskos antiszemita, az mszp által fizetett trollok, erik, galagenyo meg a társaik nem védik a DK-t, Gyurcsányt. csak az mszp-t.


Már az is durva, hogy a Szabót és a bölcsesség szót egy mondatba tetted. Arról nem is beszélve, hogy a galamuson felvételi követelmény, hogy a jelölt egy szobanövény intelligenciáját ne haladja meg.


Szabózé lett Fletó hivatalos dolgozatmagyarázója..? )


A Fidesz tisztességes versenyben, több menetben mért csapást a politikai hulla Gyurcsányra, és pártjára.

Viszont el kell ismerni: ez a félnótás úgy kell a jobboldalnak, mint egy falat kenyér.

Nincs olyan amortizáció a jobboldalon, amit ne ellensúlyozna ki a Gyurcsány ellenes tömegutálat.

Ezért kap tőle hideglelést az értelmesebb baloldali, és liberális. Ők tudják, Gyurcsánnyal csak pofára esni tudnak.


Ha nem retteg, akkor miért foglalkozik vele ?
Jelzem, Orbán népszerűségi indexe éppen Gyurcsány 2006 os értékén áll .
Pariban vannak, de Orbánnak még lesz lejjebb .
Mesterházy Attila lesz a nevető 3.


Abban Szabó Zoltánnak igaza van, hogy hirtelen, igen feltűnő módon hallgatott el a Gyurcsányt plágiummal vádoló kórus.
Ha jól tudom, mind a mai napig nem került nyilvánosságra Gyurcsány (akkori) sógorának szakdolgozata, tehát nincs arra bizonyíték (csak a Hír TV állítása, az meg elég kevés ...), hogy Gyurcsány szakdolgozatának a bírálata tényleg ráillik-e Rozs Szabolcs szakdolgozatára.

Az alábbi lista is érdekes:

Május 8-án az atv.hu éppen a Pécsi Tudományegyetemen született azonos vagy közel azonos című szakdolgozatokból közölt egy csokrot. Eszerint:
• „Az Északi-Középhegység természeti erőforrásai” címmel írt szakdolgozatot B. Tamás 1997-ben és J. Zsuzsanna 1999-ben;
• „Pécs közösségi közlekedése” címmel írt szakdolgozatot Sz. Tamás 2009-ben és T. Tamás 2010-ben;
• „Pécs ivóvíz-ellátása” címmel S.László 1992-ben, „Pécs vízellátása” címmel pedig D. Viktória 1996-ban adott le szakdolgozatot;
• „Környezetvédelem az Európai Unióban és Magyarországon" címmel Cs. Botond 2002-ben, „Környezetvédelem az Európai Unióban” címmel viszont D. László 2003-ban írt szakdolgozatot;
• F. Vilmos 1998-ban „A napenergia hasznosítása”, T. Péter 2002-ben „Napenergia és hasznosítása” címmel adott le szakdolgozatot.

Ezenkívül 1997 és 2003 között három szakdolgozat foglalkozott a Gunaras-fürdő fejlesztési lehetőségeivel, 1996 és 2003 között ugyancsak három a Móri borvidékkel, 1995 és 2010 között hat Barcs térségének turisztikai lehetőségeivel, 2000 és 2008 között három Hosszúhetény turizmusával, 1999 és 2005 között három az ormánsági turizmussal, 1997 és 2006között pedig négy a szekszárdi borvidék borturizmusával.

Ma [május 9] a Budapesti Corvinus Egyetemen született, azonos című szakdolgozatok közül teszünk közzé néhányat:
• V. Norbert (2008), illetve M. Bianka (2009): „Bankfúziók”
• B. Linda (2009), illetve B. László (2011): „Az illegális migráció elleni küzdelem jogi eszközei az Európai Unióban”
• H. Tamás (2006), illetve T. Dóra (2007): „ERP rendszerek bevezetése”
• H. Ágnes (2009), illetve G. Imre(2010): „A magyarországi ásványvízpiac elemzése”
• B. Barbara (2009), illetve K. Viktor(2010): „Informatikusok a közigazgatásban”
• L. Csaba (2003), illetve Sz. László Zsolt (2010): „IT-Outsourcing”
• N. Gábor (2008) „Subprime válság”, illetve É. Andi „A Subprime válság”


Érdekes még ez a pont (erre már utaltam)

"A HírTV azt állítja, hogy ismeri Rozs Szabolcs értekezését. Annak hiteles példánya azonban nincs a birtokukban, sőt, az április 27-i riport forgatásakor még úgy tudják, az egyetemen sincs meg. A riportban 10:04-nél ezt halljuk: „Hiába keresték, sajnos a négy évvel korábbi, Rozs Szabolcs-féle dolgozatot sem találják a Földrajz-tanszéken, sem a folyosói, sem az üveges szekrényben, hiába néztünk át több száz dolgozatot… A férfi WC-ben található beépített szekrényben sem találjuk, pedig itt is tárolnak szakdolgozatot.” A dolgozatot a vizsgálóbizottság csak május 3-án kezdi keresni, és rövidesen meg is találja, ám a HírTV-nek nem adják ki. Amit tehát a HírTV ismer, arról csak ők, esetleg Rozs Szabolcs állítja, hogy az Rozs dolgozata. Mutogatnak egy diplomamunkának látszó tárgyat a riport 14. percében, rajta „Rozs Szabolcs 1980”, de az aranyozás feltűnően csillog ahhoz képest, hogy 32 éves. Ezt a kötetet viszont a továbbiakban egyáltalán nem látjuk. A riporter csak egy csomó papírlapot tart a kezében 13:02-nél, és az MTI Hírcentrum által készített riportban az exanyós is csak egy műanyag dossziét mutogat, benne papírlapokkal. Ezt hasonlítják össze Gyurcsány dolgozatának bírálatával."


"A bírálat kifogásolja, hogy a dolgozat a 29. oldalon nem mondja meg, mire lesznek rezisztensek a telepíteni tervezett fajták. 16:52-nél a riport megmutatja a 29. oldalt, de – noha az (alig-alig) olvasható szöveg csakugyan foglalkozik szőlőtelepítéssel is – ott a „rezisztens” szó elő sem fordul. Ezután ugrik a kép, és egy jól olvasható mondatot látunk, ahol a „rezisztens” szó már tényleg szerepel, de nem rezisztens fajták telepítési tervére vonatkozóan, azt pedig, hogy ez ugyanaz az oldal, megint csak a riporter hangalámondásából tudjuk."


Szabó írását olvasva - bár nem ellenőriztem le, hogy adatai tényleg igazak-e - úgy tűnik, a Hír TV nem járt el szakszerűen. Hogy ezt szakmai hozzáértés hiánya, vagy a tudatos politikai manipuláció okozta, azt nem tudhatom.


Gyakorlatilag egy olyan pont van, ami Gyurcsány ellen szól, mégpedig az, hogy nem tudta hitelt érdemlően megindokolni, miért ezt a témát választotta.
Tehát messze nem kizárt, hogy Gyurcsány plagizált, viszont a Hír TV eljárása igen bűzlik.


Na, ha Scheiring a legellenszenvesebb elemes, akkor ez a barom Szabó a legellenszenvesebb dekás.
Jézusom, mi lett a Mandinerből?


"Szerinted a főiskolai, egyetemi szakdolgozat összehasonlítható egy doktorátusi értekezéssel?"
Nem.

"A szakdolgozat eleve plágium. Nem azt kérik tőled, hogy egy önálló tudományos értekezést hozz össze."
A szakdolgozat nem plágium. Nem önálló tudományos értekezést kell összehozni, de önálló munkát kell összehozni. Nem lehet a sógor (vagy bárki más) munkáját beadni.

Számomra nem meggyőző, hogy azért írt ugyanarról a témáról, mint a sógor, mert a sógorék nyaralója (háza?) tele volt szőlészeti könyvekkel.

Szabó Zoltán ezt írja: "Egy 1998 és 2006 között ezen a karon oktató művészettörténésztől viszont tudjuk, hogy szakdolgozati témákat a minősített oktatók javasoltak, a hallgatók pedig, kevés kivételtől eltekintve, erről az „étlapról” választottak."
Gyurcsány viszont nem erre hivatkozott. Ha Gyurcsány ezt mondja mindjárt a kezdetek kezdetén, akkor talán még hinni is tudnék neki.


Asszem elkerülte a figyelmed az a tény, hogy a 2008-ban felvett gigászi hitel első törlesztőjét, 2 milliárd eurós hitelt kell Orbánnak idéntől visszafizetnie. Jövőre meg 3,6 milliárd euró. És folyt. köv. Frankón. Összesen 9 ezer millió euró. Köszönjük néked MSZP! Ezt az összeget kurvázták el a komcsik, Orbán meg fizetheti. Lehet, hogy mégsem Orbánt kellene b@szogatni Mire ment el 2008 után ez a hatalmas összeg? Ötlet?

"...az IMF 12,5 milliárd eurónyi hitelkeretéből négy részletben összesen nagyjából 9 milliárd eurót hívott le a Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány.

Az IMF készenléti hitel visszafizetése idén januárban kezdődik, és az utolsó törlesztőrészletet 2014 harmadik negyedévében kell visszafizetni. Az uniós hitel visszafizetése a tavalyi utolsó negyedévben kezdődött, és 2016. második negyedévében fejeződik be.

Csaknem három év telt el, és lassan esedékessé válik a hitelek visszafizetése. Magyarország kezd egy nagyobb adaggal, ugyanis az év utolsó negyedévében 2 milliárd eurónak megfelelő törlesztés válik esedékessé az EU felé, az IMF-nek való törlesztéssel együtt jövőre pedig 3,6 milliárd euró" Hvg.hu

Válaszok:
őshonos | 2012. június 10. 11:24

"Lebilincselő történet"Szabó Zotyi aztán
sejti ,mitől döglik a légy!A képviselő úr
matematikus.Ismeri a valószinüségszámitást.
Mennyia valóságtartalma Gyurcsány bármely megnyilatkozásának?Hiszen ő mondja-mint Ön
kedves Szabó úr a kerékbilincsről-"hazudtunk
reggel,hazudtunk délben,hazudtunk este!"
Ja közben ,ha volt időm elmentem bérmálkozni,meg olvasgattam a sógor szakdogáját.
"már bolond lettem volna,ha nem használom ki
az alkalmat!"-Szabó úr drága,ezek a VEZÉR szavai!
Bele mondta a kamerába,mindenki pofájába vágta,hogy ő nem egy mamlasz,aki nem használja
ki az alkalmat.Márpedig nagy valószinüség
szerint alkalom szülte a tolvajt!
Mosolyra fakaszt egyes beirogatók igyekezete,akik,kedves Szabó úr:HINNI AKARNAK,
mert ugye hallották valahol,hogy aki nem hisz,
az elkárhozik!


Még több fletózást a zembereknek!


Zotya!Azt írod,hogy Gyurcsány nemcsak a jobboldalon,hanem az ellenzékben kényelmetlen sok embernek.Nos,tudatom Veled Fletó mindenkinek kényelmetlen,így pontos a dolog.


Lehet,hogy rosszul emlékszem,de szerintem ebben az évben 5,5 mrd Eurot kell visszafizetni.A lejárati dátum valóban 2014.Ugyanilyen hitelt Románia 2019-ig fizet vissza.


Az kizárt, hogy egy önimádó legalább 1 példányt nem tart meg.


Pedig jól láthatóan ez egy kiszkori képe. Ha időszebb-kori arcát nézem …
No az a kész karaktergyilkosság.


"Amikor tehát a Pécsi Tudományegyetem sípszava véget vetett a mérkőzésnek, az eredményjelző 17-3-at mutatott."

No, mi az? Lehet örülni, megvan a szakdoga? Ja, nincs.
Amúgy nagyon jó itt az ajánlóban a Zoltán középsulis ballagási fotója. Óvodai nem volt?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó