A Gyurcsány–HírTV-mérkőzés végeredményéről és a hazai sajtóról

2012. június 9. 15:58
Szabó Zoltán
Galamus-csoport

A balliberális véleményformálók mintha Schmitt megbuktatásáért vezekeltek volna azzal, hogy asszisztáltak a Gyurcsány ellen megkísérelt újabb karaktergyilkossághoz.

„A Rozs Szabolcsnak tulajdonított dolgozatban tényleg nem szerepel nyári csapadékmennyiség, de a bírálatban foglaltakkal ellentétben teljes képet ad a csapadék mennyiségéről, hiszen közli az éves adatokat (amelyekből persze a nyári is kiszámítható, hacsak nem tud valaki egy ötödik évszakot is megnevezni). Ráadásul kifejezetten említést tesz a nyári csapadékmennyiség, valamint a hozam és a minőség között fennálló összefüggésről. Lehetséges tehát, hogy Gyurcsány a csapadékmennyiségre vonatkozó adatait nem a meteorológiai adatbázisból, hanem sógora szakdolgozatából írta ki, de maga a bírálat nem vonatkozhat arra a dolgozatra, amit a HírTV Rozs Szabolcséként mutat be. Gyurcsány–HírTV: 17-3.(...)

Amikor tehát a Pécsi Tudományegyetem sípszava véget vetett a mérkőzésnek, az eredményjelző 17-3-at mutatott. A mérkőzést azonban csak kevesen kísérték figyelemmel, a végeredményről legtöbben a tudósítóktól tájékozódtak. És mivel nem csak a jobb-, de a baloldali és a liberális média is jórészt arról tájékoztatott, függetlenítve magát az eredményjelző táblától, hogy a HírTV föltörölte Gyurcsánnyal a padlót, a közönség nagy része ezt el is hitte. Torokszorító volt látni, ahogy a balliberális véleményformálók, a »Nincs kettős mérce!« Fidesz sugallta jelszavának jegyében mintha Schmitt megbuktatásáért vezekeltek volna azzal, hogy asszisztáltak a Gyurcsány ellen megkísérelt újabb karaktergyilkossághoz. Holott a valóság ennél sokkal prózaibb: Gyurcsány nemcsak a jobboldalon, de az ellenzékben is sokaknak kényelmetlen. Sokan tekintik őt az ellenzéki egység legfőbb akadályának, pedig csak egyesek ambíciójának áll az útjában. Az ő számukra valóságos mennyei ajándék volt ez a szakdolgozat-ügy, amellyel a Fidesz, így remélték, elvégzi a piszkos munkát, és eltakarítja az útból azt, akiről tudják, hogy tisztességes versenyben fölébe kerekedni a maguk erejéből nem lennének képesek. A baloldali-liberális média számos orgánuma pedig készséggel szolgálta ki ezt az igényt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37440

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Közröhej. Egy 2(azaz kettő!) %-os támogatottságú párt vezetőjétől "retteg" a Fidesz! No és a szerecsenmosdatás is rendkívül színvonaltalan - nem beszélve a többhetes "spétreakcióról". Szabó kolléga bölcsebb maradt volna, ha hallgat.

P.s. Nem is értem, miért éppen most kellett előhozni ezt a témát,hiszen (sajnos) már majdnem elaludt az ügy. Hacsak azért nem, mert valamivel (mindegy, mivel) a primadonnát mindig szerepeltetni kell.

Mivel - Gyurcsány dolgozatai példányainak hiányában - nem lehet 100%-os biztonsággal bebizonyítani, hogy Gyurcsány másolta a dolgozatát, egy Gyurcsány által indított per nagyon sokba kerülhet annak, aki biztosra állítja, hogy Gyurcsány másolta a dolgozatát. Szerintem sem biztos, csak olyan 99,9999999999999999%. És ugye az ártatlanság vélelme ... (Egyébként jó, hogy előkaparod, az ügyet oktondi galamalamuszi, már lassan le került volna a napirendről ... vedd elő, mindig, ha már kezdi a nép elfelejteni. Idióta.)

„hiszen közli az éves adatokat (amelyekből persze a nyári is kiszámítható, hacsak nem tud valaki egy ötödik évszakot is megnevezni)."

---- nafene, az éves csapadékmennyiség adatból ezek szerint ki lehet számítani a nyárit... El kell osztani néggyel? Mert a csapadék olyan egyenletesen oszlik el a négy évszak között, hogy az csoda. Talán az Egyenlítőn. Van még ilyen? Ja igen, az ötödik évszak, qurvára szellemes.

Így születnek a pontok:

"több tucat azonos című vagy témájú, a PTE-n készült szakdolgozat adatait tette közzé honlapján. A pártelnökkel szolidáris polgárok jóvoltából a DK birtokában vannak hasonló gyűjtések más egyetemekről is. (...) Gyurcsány–HírTV: 4-0"

Egyet mutass te barom olyat, amikor rokoni szálak fűzik össze a két szakdolgozat íróját, emellett még az is előfordul, hogy a Cím mondjuk az, hogy "Az ebek harmincadja és negyvenedje", (mindkettő esetben), az elsőben az ebek harmincadja rész a 35. oldalon végződik, míg a másodikban nem található meg az ebek negyvenedje fejezet, de az is a 35. oldalon végződik. ?? Nos? Szabó úr, maga ne akarja megvédeni Gyurcsányt, mert komolyan elgondolkodtatóak a neki jóváírt pontok.

Fontos, hogy a mocskos antiszemita, az mszp által fizetett trollok, erik, galagenyo meg a társaik nem védik a DK-t, Gyurcsányt. csak az mszp-t.

Még több fletózást a zembereknek!

Az kizárt, hogy egy önimádó legalább 1 példányt nem tart meg.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés