Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 3. 15:57

Magyarországon a szocialisták nyolc évnyi rombolása után most zajlik a nagy rendszerek, így az oktatás gyökeres megújítása.

„A Fidesz minden lépését gyermekeink jövőjének - alaptörvénybe is foglalt - biztosítása vezérli. Magyarországon a szocialisták nyolc évnyi rombolása után most zajlik a nagy rendszerek, így az oktatás gyökeres megújítása. A szocialisták 2003-ban vezették be a 18 éves korhatárt, hogy leplezzék a fiatalok munkanélküliségi adatait. Ezek riasztóan romlottak a szocialisták kormányzása alatt, hiszen a 2002-es 12,7 százalékról 2010-re 26,6 százalékra nőtt a mutató. Ezt a drámai emelkedést a nemzeti ügyek kormánya mára megállította. Ráadásul Európa túlnyomó részében is 16 év a tankötelezettség korhatára. Hazugság, amit a »pedagógus elbocsátásokról« állítanak: az átalakítás 2015-ig megy végbe, és nem elbocsátásról van szó, hanem az addig nyugállományba mentek státusát nem töltik be, amihez hozzáadódik a természetes fluktuáció, ez most is évente ezer embert jelenthet.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37212


Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"mert valószínűleg figyelni fogják az oldalt!"

Jellemző. Te vagy az utolsó ebben az országban aki még azt hitte, hogy nem figyelik ezt és minden politikai témájú szájtot itthon és a világ minden országában. Ennyire naiv és hülye már nem lenne szabad lenni olyan élemedett korban mint amiben most Te rontod a levegőt.


Figyelik? Minek? Nem elég egyszer látni, hallani? Konstans az állapota, javulásra semmi esély.


Nem bocsájtanak el senkit... csak a nyuggállományba menők helyét nem töltik fel.
Vajon azoknak az óráit ki fogja leadni, változatlan bérért? (Megfejtés a szerkesztőségben)


Ez a fénykép a Selmecziről bizonyítja, hogy photoshop-al csodákat lehet művelni.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó