Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 3. 15:57

Magyarországon a szocialisták nyolc évnyi rombolása után most zajlik a nagy rendszerek, így az oktatás gyökeres megújítása.

„A Fidesz minden lépését gyermekeink jövőjének - alaptörvénybe is foglalt - biztosítása vezérli. Magyarországon a szocialisták nyolc évnyi rombolása után most zajlik a nagy rendszerek, így az oktatás gyökeres megújítása. A szocialisták 2003-ban vezették be a 18 éves korhatárt, hogy leplezzék a fiatalok munkanélküliségi adatait. Ezek riasztóan romlottak a szocialisták kormányzása alatt, hiszen a 2002-es 12,7 százalékról 2010-re 26,6 százalékra nőtt a mutató. Ezt a drámai emelkedést a nemzeti ügyek kormánya mára megállította. Ráadásul Európa túlnyomó részében is 16 év a tankötelezettség korhatára. Hazugság, amit a »pedagógus elbocsátásokról« állítanak: az átalakítás 2015-ig megy végbe, és nem elbocsátásról van szó, hanem az addig nyugállományba mentek státusát nem töltik be, amihez hozzáadódik a természetes fluktuáció, ez most is évente ezer embert jelenthet.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37212


Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nem bocsájtanak el senkit... csak a nyuggállományba menők helyét nem töltik fel.
Vajon azoknak az óráit ki fogja leadni, változatlan bérért? (Megfejtés a szerkesztőségben)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó