Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 31. 09:57

Az ember csak találgatni tud, vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt médiajelenlétének fenntartására, a több tízezer civil gárdista felszerelésére, ingyenes újságja több millió példányban történő terjesztésére.

„Néhány hónappal ezelőtt a Jobbik havonta kétmillió példányban kezdte el terjeszteni hírlevelét. Ez nem kevés egy olyan országban, ahol mindössze tíz millióan élnek. A média elfogultságáról szóló jobbikos vádak ellenére nem úgy tűnik, mintha a mainstream magyar média vonakodna részt venni a sajtótájékoztatóikon, tudósítani a gyűléseikről, interjúkat készíteni választott képviselőikkel, vagy kritikátlanul megjelentetni a kijelentéseiket azokról a témákról, amiktől a média az adott napon éppen harsog. Az ember azt gyanítja, hogy a média-megjelenések nagy részéért reklámokkal fizetnek a Jobbik-közeli vállalatok vagy éppen a Jobbik fedőcégei. Vagy még rosszabb.

Egy nemrégiben tartott pártkongresszus alkalmával Vona egy jobboldali akadémia megalapításáról szónokolt, és célul tűzte ki egy iskolahálózat létrehozását, ahol a párt hűséges tagjainak gyerekeit oktatnák-nevelnék. Talán az iszlám iskolák sikere ihlette Vonát – a Madrasah Islamiyyah egy egész nemzedék iszlám fiataljait volt képes radikalizálni a Közel-Keleten.

Az ember csak találgatni tud, vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt médiajelenlétének fenntartására, a több tízezer civil gárdista felszerelésére, ingyenes újságja több millió példányban történő terjesztésére, és saját magániskola-hálózatának létrehozására.

A pletykák szerint a Jobbik több millió euróra rúgó illegális politikai adományt kapott az iráni kormánytól. Bízzunk benne Magyarország és Európa többi részének érdekében is, hogy ezek a feltételezések megalapozatlanok, és hogy Irán ma Magyarországra csupán perzsaszőnyeget exportál, és nem forradalmat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37116


Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Amerikai Népszava lol!

Mezősi, Mezősi te szopni jársz ide!


És az LMP-t ki pénzeli?


Egyébként a legtisztább az lenne ha bevallaná, hogy a Jobbikot is ő pénzeli.

(Mellesleg ha valaki összeveti a 6%-os szadesz háttérbirodalmát, választási kampányait a Jobbikéval(, lomposéval) akkor láthatja, hogy hol vannak milliárdok, és hol nincsenek.)


Tisztességtelen és szerintem törvénytelen is

Ismét előkerült Field úr!

Ki pénzeli a szélsőjobbot?

"A pletykák szerint a Jobbik több millió euróra rúgó illegális politikai adományt kapott az iráni kormánytól. Bízzunk benne Magyarország és Európa többi részének érdekében is, hogy ezek a feltételezések megalapozatlanok, és hogy Irán ma Magyarországra csupán perzsaszőnyeget exportál, és nem forradalmat.”"

A legrosszabb ízű mártogatás.
Szerintem kimeríti az izgatás kategóriáját ez az írás.
Most honnan próbál bomlasztani , gerjeszteni a befektető -jótékonysági akciókat végrehajtó - politikai feladatot végző üzletember?

Nem szép ez egy gazdag országból, jövedelmező vállalkozásokkal, mellette feltehetően jól jövedelmező politikai állással vagy tevékenysége segítségével szerzett kapcsolatrendszerrel így nekiállni és azt mondani: Tinektek itt Magyarországon nem lehet erre pénzetek, erre csak nekünk van.

Nem vagyok jobbikos, de nagyon tisztességtelen dolognak tartom azt ,amit Ön csinál és szerintem nem tartja be a törvényeket.

"És most Vona Gábor (született Zázrivecz) ill. Ön mellüket veregetve azt mondják, Önök milyen nagyszerű magyarok, hogy kihasználják az emberek frusztrációját, a korrupciót és a világgazdasági hanyatlást önző politikai céljuk érdekében.

Tudja kik a nagy magyarok? Az a rákból felépült asszony, aki rokkant gyermekét neveli és minimálbérért dolgozik a hajléktalanok nappali melegedőjén. A Vöröskereszt önkéntesei, akik hajnali 5.30-kor kelnek fel, hogy éhes gyermekeknek osszanak ennivalót. Az alulfizetett, túldolgoztatott tanárok, akik végzik a dolgukat és nem reklamálnak; az egészségügyi dolgozók, akik nem fogadják el a külföldi munkaajánlatokat, mert így saját honfitársaikat tudják gyógyítani. Az átlagemberek azon tízezrei, akik most vasárnap békésen végigmentek a holokauszt áldozataira megemlékező felvonuláson, és békésen tüntettek a gyűlöletpolitika és harag ellen, amely már oly sok fájdalmat és szenvedést okozott itthon és külföldön a múltban.

Tisztelettel

Richard Field"

http://nol.hu/belfold/richard_..


A hozzászólásokról


Nem tudom ,hogy mikor jön már el az az idő itt a mandineren , hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek trágárságon kívül mást nem tartalmaznak egyszerűen törlik.
Aki pedig folytatja és szétrúgja az egész topikot az mondjuk 2-3 napig nem szólhatna hozzá.
Mit szóltok hozzá? Nem lenne jobb?
Normális ember így itt nem marad.


hírszerző

Ez a mostani Field féle manőver két dologra is utalhat:

1/.Külföldről nézve kevés a magyarországi hang mostanában, amely a Jobbikot támadja és rá kell erősíteni
2/. a hírszerzés rajta van a Jobbikon, keresik a fogást, még provokáció lehetősége is feltételezhető.

Egyébként a napokban próbáltam beszélgetni jobbikosokkal a földüggyel kapcsolatban.

Nagyon erős zsidózást és cigányozást tapasztaltam az adott helyen. Nem tudom ,hogy mennyire általános ez ezekben a körökben, de itt és másutt is , ahol ez van, az nagyon rossz hatást jelenthet a mérsékeltebb vagy a magukat radikálisnak nyilvánított résztvevőkre is. A párton belül valószín, hogy nincs meg a társadalmilag elvárható, általában gyakorolt , szükséges távolságtartás és elhatárolódás ezzel szemben

Mindezek ellenére nem lehet a Jobbikot náci pártnak nevezni, a rasszista kijelentések a gazdasági és politikai összefonódásokkal, előnyökkel szemben lépnek fel és az egyre jobban elterjedő bűnözés ellen, amivel szemben a rendőrök nem teszik meg szükséges intézkedéseket.
A Jobbik nem náci párt.. Nem akarnak kiírtani embereket, nem akarnak másokat ellehetetlenítő diszkriminativ törvényeket hozni és egyik népcsoportot a másik alá vetni. A nyerészkedés , hatalomszerzés , a bűnözés ellen akarnak fellépni.
A velük szembeni nácizás egy nagyon súlyos ideológiai vád és a jobbik által képviselt pozitív értékek érvényesülése ellen is irányul.

Azonban a rasszizmus klímája alkalmas lehet adott esetben nagyon negatív emberi erők felszabadítására.
Óvakodjatok az ilyen szélsőséges indulatos politizálással való azonosulástól. A rasszizmus a náci ideológia nélkül is rossz, antihumánus irányba vezet.
Más utakat ,megoldásokat kell találni a valóban meglevő társadalmi problémák megoldására.


Kik pénzelik a szélsőjobbot?
Alighanem azok, akik a cigányokat uszítják, s érdekük fűződik egy magyar polgárháborúhoz.


Ha lenne ilyen adomány Vona már rég a TEK kezelésében lenne. De gondolom ami késik nem múlik, majd csak sikerül fabrikálni valami bizonyitékot ;)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó