Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 31. 09:57

Az ember csak találgatni tud, vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt médiajelenlétének fenntartására, a több tízezer civil gárdista felszerelésére, ingyenes újságja több millió példányban történő terjesztésére.

„Néhány hónappal ezelőtt a Jobbik havonta kétmillió példányban kezdte el terjeszteni hírlevelét. Ez nem kevés egy olyan országban, ahol mindössze tíz millióan élnek. A média elfogultságáról szóló jobbikos vádak ellenére nem úgy tűnik, mintha a mainstream magyar média vonakodna részt venni a sajtótájékoztatóikon, tudósítani a gyűléseikről, interjúkat készíteni választott képviselőikkel, vagy kritikátlanul megjelentetni a kijelentéseiket azokról a témákról, amiktől a média az adott napon éppen harsog. Az ember azt gyanítja, hogy a média-megjelenések nagy részéért reklámokkal fizetnek a Jobbik-közeli vállalatok vagy éppen a Jobbik fedőcégei. Vagy még rosszabb.

Egy nemrégiben tartott pártkongresszus alkalmával Vona egy jobboldali akadémia megalapításáról szónokolt, és célul tűzte ki egy iskolahálózat létrehozását, ahol a párt hűséges tagjainak gyerekeit oktatnák-nevelnék. Talán az iszlám iskolák sikere ihlette Vonát – a Madrasah Islamiyyah egy egész nemzedék iszlám fiataljait volt képes radikalizálni a Közel-Keleten.

Az ember csak találgatni tud, vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt médiajelenlétének fenntartására, a több tízezer civil gárdista felszerelésére, ingyenes újságja több millió példányban történő terjesztésére, és saját magániskola-hálózatának létrehozására.

A pletykák szerint a Jobbik több millió euróra rúgó illegális politikai adományt kapott az iráni kormánytól. Bízzunk benne Magyarország és Európa többi részének érdekében is, hogy ezek a feltételezések megalapozatlanok, és hogy Irán ma Magyarországra csupán perzsaszőnyeget exportál, és nem forradalmat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37116


141 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Most vezetik be oket a politika vilagaba.
Majd megtanuljak.
A tobbinek is ment...


Nagy találgatás nem kell hozzá lásd. állami támogatás-párt alapítványi pénz. Az LMP-nek is van csak ők kisebbek így kevesebb. Na meg nincsen országos párthálózat-önkéntesekkel így az megint kiadás, azért szponzorálod őket ill. finanszíroznod pl. a gyöngyöspatai bohóckodásukat Ricsi.


Jajj Field úr!

Hát ki pénzeli a cigányokat és a jogvédőiket????


Nekem ugyan fogalmam nincs rola ,hany peldanyban mit ad ki a Jobbik,de ha igaz ...Jogos a kerdes.


Amerikai Népszava lol!

Mezősi, Mezősi te szopni jársz ide!


És az LMP-t ki pénzeli?


Te,figyu,mezőricsike,foglalkozzál amcsibarátaiddal,meg a cigókkal,kérünk,is,vidd őket ki magaddal,aztán irjál már valami jót róluk is!A cigánybűnözésről,meg a rettegésben élőkről,oké?? szarházi,mennyi lóvét kapsz,hogy uszits,mocskolódj,csak azért mert van egy párt,ami nem nyal be neked,meg a hozzád hasonló férgeknek???


Richard Field:vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt?

Richard Field: Vajon honnan szerzi az LMP a pénzt? Tőlem


Ezek tényleg ennyire osotobák? Ezek tényleg ennyire ostobák?

Válaszok:
pimepime | 2012. május 31. 12:44

Te,figyelj,elgurult a gyógyszered???


Megártott a reggeli feles? :P


"a több tízezer civil gárdista felszerelésére"

A gárdisták anno még létezett lényegében a mozgalom saját pénzükből vettek mindet Szegedi Csani hízott is rajta rendesen :P


Az hogy Field Bartus latrinalapjában jelentet meg cikket (?), már önmagában felér egy beismerő vallomással.
Egyébként megjegyzem, a Jobbiknak nincs szüksége pénzre, mivel nincs jelen egyetlen mainstream médiumban sem: az internetet pedig baromi ügyesen használják, ami tudja Field úr, itt Európában jórészt ingyenes.


igazad,van,Irán nem izraelbarát,mert ott tudják,mit művel glbális szinten a "kiválasztott nép".Manipuláció,képmutatás,álszentség,felsőfokon,holokamuból üzletág,antiszemitizmusra épülő üzletág...nem sorolom,aki nem agymosott,tudja,sajnos....egyébként valaki mondja már meg,mi a lószart keres az Európai bajnokságon izrael? Tudtommal Közel-kelet nem Európa!(vérlázitó és provokativ)


Egyébként a legtisztább az lenne ha bevallaná, hogy a Jobbikot is ő pénzeli.

(Mellesleg ha valaki összeveti a 6%-os szadesz háttérbirodalmát, választási kampányait a Jobbikéval(, lomposéval) akkor láthatja, hogy hol vannak milliárdok, és hol nincsenek.)


Ki pénzeli az Amerikai Népszavát? Mert tudomásom szerint - ha nem így van, cáfoljon meg bárki - az amerikai magyarok legalább 90 %-a nem éppen ballib érzelmű. Az már más kérdés, hogy az amerikai magyarnak mondott nem magyarok jó része milyen érzelmű és hogy ők könnyen tudnak pénzelni bármilyen szemetet...


Pletykát nagy nyilvánosság előtt terjeszteni? Hmmm. Nekem ez olyan bulváros. Ha a pletyka rész kimarad, akkor a kérdés már tényleg érdekesebb lehet. Van helye az ilyen kérdéseknek. Minden párttal kapcsolatban.

Válaszok:
pimepime | 2012. május 31. 12:51

Neked mi a közöd a magyarokhoz és a keresztényekhez?
Söprés vissza a járókába cumizni!


Neked mi közöd a magyarokhoz és a keresztényekhez?
Irány vissza a járókába cumizni!


Honnan, honnan? Hát az oroszoktól. Nekik nagyon nem tetszett, hogy a volt csatlósaik saját elhatározásból beléptek az EU-ba, de megakadályozni nem tudták. Azt viszont még elérhetik, hogy ezen egykori csatlósállamok egy része kilépjen az EU-ból; ezért építenek föl és támogatnak euroszkeptikus pártokat. Nem lehet véletlen, hogy a Jobbik az egyetlen szélsőjobboldali, oppardon, "nemzeti radikális" párt a magyar történelemben, amely oroszbarát politikát folytat.


Jaj-jaj. Én már tisztára rettegésben élek. Mező Ricsi! Kérlek utaztass el innen engem is valahová! Mondjuk Csillebércre 2-3 hónapra. Lehetne?


több tízezer gárdista?
több millió ingyenes újság?
ez jól van?


Ricsi! Engem is üldöznek! Állandóan követ egy sötét alak, azt mondják az csak az árnyékom, de én nem hiszek nekik...!


Milyen erkölcsi alapon szól bele a belügyeinkbe ez a hazátlan ? Mégha igazak is a kérdései.


R.F. (mint LMP/Gyöngyöspata finanszírozó) az egyetlen, akinek biztosan nincs semmilyen erkölcsi alapja feltenni a kérdést, hogy ki finanszírozza a Jobbikot (függetlenül attól, hogy a kérdés alapjában mindenkivel szemben felvethető, ha a költségei vélhetőleg nem felelnek a nyilvánosságra hozott adatainak).


"Ki pénzeli a szélsőjobbot?"

Közöd?

"Az ember csak találgatni tud,"

Ember?


Mellesleg: agárdisták a ruházatukat, felszerelésüket, utazási és egyébb költségeiket saját zsebből finanszírozták!


Nagyon is okosak. A helyes kérdés ez:

Ezek tényleg ennyire osotobának néznek minket?

Válaszok:
Netuddgi | 2012. május 31. 13:27

Nagyon is ide kívánkozik egy aktuális kérdés.
Miért akarja elzárni orbán a közpénzes forrást a politikai pártok elől?
Talán mert tudja, hogy a fő riválisai nem rendelkeznek alternatív csatornákkal, gazdasági háttérrel. A Jobbik nehogy már szembesítse az igazsággal a kisembereket kéthavonta. Lessék csak azok az esti híradót, hallgassák a krónikát, amelyek közpénzől vezetnek félre.


Néhány "ősmagyar" név:

Székhelyi, Székely, Ungár, Ungvári, Veres, Szekeres, Magyar, Nádas, Kertész, Nagy, Novák, Nyakó, Nyitrai, Ónodi, Oroszlán, Pallagi, Palotás, Pásztor, Pető, Péterfalvi, Polgár, Rákóczi(!), Rangos, Réti, Réz, Révész, Rózsa, Sándor, Sárközy, Sas, Sebes, Seres, Somogyi, Soros, Surányi, Szabó, Szántó, Szegvári,Szelló, Szenes,................

Válaszok:
pimepime | 2012. május 31. 13:13

A nevekből kiindulni, kapitális melléfogás lehet.


Úgy néz ki igen. De ez nekünk csak jó. Azt már Szun Cu óta tudjuk, hogy a biztos vereség előjele az ellenfél lenézése.


A jó édes anyád pénzeli őket, hogy a magadfajtából ne szülessen több erre a világra, te féreg.


Gondolom ezert irtam,hogy nem tudom....de ha ilyen okos vagy ki tudod szamolni mondjuk darabjat szereny 100ft-al...


Nem tartozom azok közé, akik a Richard Field által terjesztett "pletykákat" vakon elhiszik, de sajnos most elég borulátóan ítélem meg a helyzetet. Összefoglaló véleményemet a blogomban írtam le: http://kaleidoscope-uj.blog.hu..


elnézést hogy senki nem olvas internetet de ez ide kívánkozik:

http://nemethzsolt.jobbik.hu/a..

azaz nem más mint az orosz kapcsolat az erős
az ő érdekük begyengíteni jobb és baldalt, hogy utána elérjék a zavarosban amit akarnak
ennyire egyszerű
ők profik

Válaszok:
predator | 2012. május 31. 17:17

Ki pénzeli?Az aki állandóan szelet vet,
hogy vihart arasson.Azt nem hiszem,hogy
valamelyik olajcsibe "anyatolla" akkorára nőtt volna,hogy egy volt amerikai diplomata ismét
tornyok dőléséről tarthatna.Ehhez egy marginális ország marginális,de ultrahangos pértocskájában
látná a világvége eljövetelét.
De talán a Libás tudja!Vagy a seresgyurka!


Közismert, hogy a szélsőbaloldal-jobbikos barbár bandát 2003-ban gyurcsányi alapította, ... hogy megosztó legyen, félelmet keltsen, zavarosban uszítson... ezt a szerepet mint naponta tapasztaljuk jól be is töltik ... ... vona ezért gyurcsányi bukásakor kapott is 30 milliót...a szélsőbaloldal-Jobbik NEM a nemzetet szolgálja, hanem CSAK a hazaáruló szoci-libsi banda és a gyurcsányi szolgája!

Válaszok:
karakán | 2012. június 1. 09:10

Ennek a köcsögjenkinek mégis mi köze van ahhoz,hogy ki pénzeli a Jobbikot? A vizsgálóbizottság előtt persze nem jelent meg,most meg pofázik.
A vége a legszarabb a cikkének.
Forradalomexportról beszél. Nem tűnt fel ennek a majomnak,hogy forradalmat pont az ő hazája az USA szokott exportálni. Hadd ne kezdjek már felsorolásba,hogy hány diktátor helyére próbáltak az amerikaiak USA-barát diktátort ültetni sikerrel vagy sikertelenül. De próbálkoztak Európában is,az utolsó nagy akciójuk az ukrán narancsos forradalom volt aminek keretében a "demokrata" Juscsenkot ültették hatalomba. Amit végül jól be is szoptak,mert a nép megunta,hogy a nyugat barát megmentő csak ellopja a pénzüket.Valójában semmi érdemi változás nem történt,azon kívül,hogy összebalhézott az oroszokkal. Persze mondjuk az USA számára pont ezért volt jó elnök. A demokratikusságáról meg annyit,hogy egy ellene zajló tüntetésen a rendőrök fejbe lőttek egy fegyvertelen tüntetőt.Janukovics már egy ideje elnök,tüntettek ellene is,mégse lőtt agyon senkit a rendőrség.Arról nem is beszélve,hogy ha sikerül elfogadtatni az új nyelvtörvényt,ami ellen pont a "nyugatos demokraták" küzdenek,akkor a kárpátaljai magyarok végre anyanyelven intézhetik a hivatalos ügyeiket.
Szóval igencsak bagoly mondja a verébnek,hogy nagyfejű.A legfőbb forradalomexportőr ország állampolgára, aki külföldön próbál etnikai konfliktust vagy akár cigánylázadást generálni,és hazudozik össze vissza,eljátszva a "jogvédő" szerepét most az pofázik iráni forradalomexportról. Az USA nem is egy országba exportált vagy próbált exportálni forradalmat. Iránnak kapcsolatban egy olyan országról sem tudok ahova sikeresen vagy sikertelenül forradalmat exportált volna.


A nagy titok meg annyi,hogy a jobbik állami támogatásból és a tagok,szimpatizánsok adományaiból csinálja amit csinál.
A forradalomexportról jut megint eszembe a következő:
Hogy is volt az Richard,hogy a választások éjszakáján 2010-ben az LMP-székházvan személyesen gratulált az USA nagykövete az LMP bejutásához a parlamentbe?
A többi párthoz nem utazott oda.


Az orosz nagyövet egyszerűen azt értékelte,hogy a Jobbik kezdettől fogva jobb kapcsolatot akart velük,főleg gazdasági téren ami mindkét országnak előnyös. A jobbik ezt a keleti nyitás nevű külpolitikai programjában már évekkel ezelőtt leírta,a fidesz most ezt a jobbikos programot próbálja másolni,több kevesebb sikerrel.A választások idején a fidesz még szidta ezért a jobbikot, orosz meg kínai pénzekről hazudozott.Most már utánozni próbálja a jobbik programját,csak nem teljes sikerrel. Ugyanis Putyin és Medvegyev még emlékszik arra,hogy Orbán 2009-ig folyamatosan fikázta az oroszokat.A jobbikokt is a kampány alatt amiért jobb keleti kapcsolatokat akar. Az orosz kapcsolatokban lehet,hogy nem is lesz nagy javulás,hiszen Orbán azt a szíjjártót nevezte ki személyes külpolitikai kapcsolatfelelősének aki 2008-ben az "enyhe oroszundor" című agyhalott tüntetést szervezte.Orbánnak lehet nem tűnt fel,hogy Putyinék memóriája jobb mint az átlag magyar szavazóé.


Tisztességtelen és szerintem törvénytelen is

Ismét előkerült Field úr!

Ki pénzeli a szélsőjobbot?

"A pletykák szerint a Jobbik több millió euróra rúgó illegális politikai adományt kapott az iráni kormánytól. Bízzunk benne Magyarország és Európa többi részének érdekében is, hogy ezek a feltételezések megalapozatlanok, és hogy Irán ma Magyarországra csupán perzsaszőnyeget exportál, és nem forradalmat.”"

A legrosszabb ízű mártogatás.
Szerintem kimeríti az izgatás kategóriáját ez az írás.
Most honnan próbál bomlasztani , gerjeszteni a befektető -jótékonysági akciókat végrehajtó - politikai feladatot végző üzletember?

Nem szép ez egy gazdag országból, jövedelmező vállalkozásokkal, mellette feltehetően jól jövedelmező politikai állással vagy tevékenysége segítségével szerzett kapcsolatrendszerrel így nekiállni és azt mondani: Tinektek itt Magyarországon nem lehet erre pénzetek, erre csak nekünk van.

Nem vagyok jobbikos, de nagyon tisztességtelen dolognak tartom azt ,amit Ön csinál és szerintem nem tartja be a törvényeket.

"És most Vona Gábor (született Zázrivecz) ill. Ön mellüket veregetve azt mondják, Önök milyen nagyszerű magyarok, hogy kihasználják az emberek frusztrációját, a korrupciót és a világgazdasági hanyatlást önző politikai céljuk érdekében.

Tudja kik a nagy magyarok? Az a rákból felépült asszony, aki rokkant gyermekét neveli és minimálbérért dolgozik a hajléktalanok nappali melegedőjén. A Vöröskereszt önkéntesei, akik hajnali 5.30-kor kelnek fel, hogy éhes gyermekeknek osszanak ennivalót. Az alulfizetett, túldolgoztatott tanárok, akik végzik a dolgukat és nem reklamálnak; az egészségügyi dolgozók, akik nem fogadják el a külföldi munkaajánlatokat, mert így saját honfitársaikat tudják gyógyítani. Az átlagemberek azon tízezrei, akik most vasárnap békésen végigmentek a holokauszt áldozataira megemlékező felvonuláson, és békésen tüntettek a gyűlöletpolitika és harag ellen, amely már oly sok fájdalmat és szenvedést okozott itthon és külföldön a múltban.

Tisztelettel

Richard Field"

http://nol.hu/belfold/richard_..


Kedves Field elvtárs! A jobbikozás helyett azt meséld el, ki tartja el-ki az Amerikai Népszava-t? Mi a célja vele? Ha megtudhatjuk, miféle nyílván haladó erők és altruista ATM gépek jóvoltából létezik a maguk propagandagépezete, rögtön fecseghetünk mások pénzéről is. OK?


A hozzászólásokról


Nem tudom ,hogy mikor jön már el az az idő itt a mandineren , hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek trágárságon kívül mást nem tartalmaznak egyszerűen törlik.
Aki pedig folytatja és szétrúgja az egész topikot az mondjuk 2-3 napig nem szólhatna hozzá.
Mit szóltok hozzá? Nem lenne jobb?
Normális ember így itt nem marad.


szegény buta field bácsinak eszébe juthatna, hogy esetleg rálicitáljon az állítólagos iráni szponzorra... hiperpolkorrekt bohóckodással meg mohácsi vicctóriákkal csak kudarcokat produkálhat, ellenben józanabb dzsobbikosok felkarolásával sokat tehetne a zugnyilas irányzat tompításáért

ehhez persze ész kéne, nem turbólibsi sablonok erőltetése


hírszerző

Ez a mostani Field féle manőver két dologra is utalhat:

1/.Külföldről nézve kevés a magyarországi hang mostanában, amely a Jobbikot támadja és rá kell erősíteni
2/. a hírszerzés rajta van a Jobbikon, keresik a fogást, még provokáció lehetősége is feltételezhető.

Egyébként a napokban próbáltam beszélgetni jobbikosokkal a földüggyel kapcsolatban.

Nagyon erős zsidózást és cigányozást tapasztaltam az adott helyen. Nem tudom ,hogy mennyire általános ez ezekben a körökben, de itt és másutt is , ahol ez van, az nagyon rossz hatást jelenthet a mérsékeltebb vagy a magukat radikálisnak nyilvánított résztvevőkre is. A párton belül valószín, hogy nincs meg a társadalmilag elvárható, általában gyakorolt , szükséges távolságtartás és elhatárolódás ezzel szemben

Mindezek ellenére nem lehet a Jobbikot náci pártnak nevezni, a rasszista kijelentések a gazdasági és politikai összefonódásokkal, előnyökkel szemben lépnek fel és az egyre jobban elterjedő bűnözés ellen, amivel szemben a rendőrök nem teszik meg szükséges intézkedéseket.
A Jobbik nem náci párt.. Nem akarnak kiírtani embereket, nem akarnak másokat ellehetetlenítő diszkriminativ törvényeket hozni és egyik népcsoportot a másik alá vetni. A nyerészkedés , hatalomszerzés , a bűnözés ellen akarnak fellépni.
A velük szembeni nácizás egy nagyon súlyos ideológiai vád és a jobbik által képviselt pozitív értékek érvényesülése ellen is irányul.

Azonban a rasszizmus klímája alkalmas lehet adott esetben nagyon negatív emberi erők felszabadítására.
Óvakodjatok az ilyen szélsőséges indulatos politizálással való azonosulástól. A rasszizmus a náci ideológia nélkül is rossz, antihumánus irányba vezet.
Más utakat ,megoldásokat kell találni a valóban meglevő társadalmi problémák megoldására.


Ha,már úgy kezded,hogy "közismert",akkor qrvára nem igaz a feltevés,nézzél még győzikét,meg valóvilágot,hátha tovább gyengül elméd.OPNI bezárt,ennyi hülye hogy mászkálhat szabadon?


Az ember csak találgatni tud, hogy ez a Field
vajon rokona-e annak a Noel Fieldnek akire ugyan
a Rajk perben nem vertek rá semmit mégis évekig
ült és érintett volt a Slansky perben is sőt
Kelet-Mémetországi ügyekben is. Aztán visszament
az USA-ba ahonnan pol.menedékjogot kérve Magyarországra költözött és itt is hunyt el.
Szóval az ember csak találgatni tud, hogy rokon-e
vagy csak viccesnek gondolták a fedőnevet ?


Továbbmegyek: Földes !


Kik pénzelik a szélsőjobbot?
Alighanem azok, akik a cigányokat uszítják, s érdekük fűződik egy magyar polgárháborúhoz.


Ha lenne ilyen adomány Vona már rég a TEK kezelésében lenne. De gondolom ami késik nem múlik, majd csak sikerül fabrikálni valami bizonyitékot ;)


Nem unod még ezt? Még hányszor kell elmondani, hogy az amerikai nagykövet nem csak az LMP-nél járt a "választások éjszakáján", pontosabban a választás után.

Field a 2010-es kampány óta egy fillért sem adott az LMP-nek, bár adott volna. Most annyira nem szorulnak rá, mint akkor.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó