Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 31. 07:28

Akik tehát most, hetven évvel a történtek után nyilasozzák, antiszemitázzák és háborús bűnösözik Nyirő Józsefet, azok az összevissza hazudozó kommunisták szövegét szajkózzák tovább.

„A Szálasi minisztereként tevékenykedő, nyilasságát élete végéig vállaló Rajk Endre békében hal meg Németországban 1960-ban. A háború poklában, Erdély elvesztésének árnyékában, kétségbeesésében néhány rossz, sőt vállalhatatlan mondatot papírra vető, amúgy semmilyen bűnt el nem követő Nyirő József kitagadott páriaként hal meg Spanyolországban, és halála után ennyi évtizeddel megpróbálják megakadályozni paranoiás románok, hogy szülőföldjén nyugodhasson, idehaza pedig földbuta, aljas és nyomorult gazemberek nyilasozzák és antiszemitázzák őt. (Tényleg: Kosztolányink ájult csodálattal írt Mussoliniről. Kitagadjuk őt is?) A sors pedig úgy mutat fityiszt, hogy amikor Rákosi töpreng, ki is legyen a »nagy hal« a soron következő koncepciós perben, sokáig nem tud választani Nagy Imre és Rajk László között. Végül az aktív NKVD-ügynök Nagy Imrét mégsem meri felakasztatni, így esik választása Rajkra. S a Székelyudvarhelyről származó Rajk Lászlót, akit a nyilas rémuralom idején megment nyilas bátyja, a saját elvtársai akasztják fel. Ilyen kor volt az. Iszonyatos emberi tragédiákkal, emberi tévedésekkel, rettenetes bűnökkel.

De Nyirő éppenséggel bűnt nem követett el. Ezt egy akkor és erre specializálódott testület állapította meg hivatalosan. A SZEB szovjet, amerikai és angol tábornokokból és azok katonai apparátusából állt. Ha ők nem találták bűnösnek Nyirőt, akkor most, hetven évvel később nem kéne őt bűnösnek kikiáltani a kiskörúti kávéházakból. Ha pedig mégis, akkor tessék vállalni: akik tehát most, hetven évvel a történtek után nyilasozzák, antiszemitázzák és háborús bűnösözik Nyirő Józsefet, azok felülírják a hivatalos döntéseket, és a történelmet mindig is minden skrupulus nélkül átíró és összevissza hazudozó kommunisták szövegét szajkózzák tovább. Vagy azért, mert ők maguk is azok és ugyanolya­nok (Szanyi, Vadai), vagy azért, mert fogalmuk sincs semmiről (Somogyi). Ugyanezt üzenjük Ponta román kormányfőnek is: ahányszor háborús bűnösnek nevezi Nyirőt, annyiszor hazudik.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37107


118 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Zsolt. Dimitrov elvtárs megmondta, aki nem kommunista, az fasiszta. Nagyon berögzült ez a szanyik, vadaik, a népszabi és népszava szerkesztőség munkatársainak zsigereibe. Ez nálunk az origó, ezt tessék végre elfogadni. Ők már nem változnak.


http://www.facebook.com/l.php?..

Válaszok:
tamas222 | 2012. május 31. 07:47
megyer | 2012. május 31. 14:31

nálunk = náluk.


Mindkét országban azok nácizzák a Nyirőt akiknek a magyarság, a magyarok nemzeti érzése, a kultúránk útban van. Romániában ez egyértelműen etnikai okokra vezethető vissza. Mindenáron szeretnék asszimilálni az ottani magyarságot. Megakadályozni, hogy kulturálisan megerősödjenek, hogy valami autonómiát szerezzenek. Itthon immár hetven éve ugyanaz a törpe Újlipótvárosi kisebbség próbál sárba tiporni minden kulturális, gazdasági, politikai erőt ami mögött nem ők állnak. Mindenen, mindenkin átgázolnának, ha kell akár ölnek is, hogy a kiváltságaikat, hatalmukat megtarthassák. Eközben elárulnak, tönkretesznek, ellopnak mindent amit csak látnak. Nagyon rettegnek attól, hogy ha nem ők mondhatják meg a tutit akkor kiderül, hogy valójában tehetségtelen senkik. Félnek, hogy kiderül róluk, hogy a király meztelen.

Válaszok:
janka | 2012. május 31. 18:53

Erted Zsoti?Ezt ott irjak ahol ti hozongtok,nem elfogult,nem kommonista.Tele van a tokuk veletek.Az elet baszod,nem az ujratemetesekrol szol Szekelyfoldon,de ti szartok ra mit akarnak...
Mi lenne,ha egyszer ebben a budos eletben el birnank fogadni ,hogy szar emberek vannak.Fasiszta,kommonista,zsido,katolikus,egyremegy.


Ti nem unjátok meg soha. "idehaza pedig földbuta, aljas és nyomorult gazemberek nyilasozzák és antiszemitázzák" - egyébként tökéletes jellemzés.


Nyírővel az a legnagyobb baj, hogy olyanok védik mint Bayer!


Nem tudom eldönteni, hogy az ún. nemzeti oldalnak Nyirő kell vagy a balhé?


Nem az, hacsak nem úgy gondolod, hogy aki veled szemben mást gondol, az mind földbuta, aljas és nyomorult.

Ez esetben viszont, te valószínűleg egy felsőbbrendű lény vagy. Übermensch. Voltak már ilyenek a történelem során.


"...kétségbeesésében néhány rossz, sőt vállalhatatlan mondatot papírra vető..."

Pusztán a tények összehasonlítása miatt, de Kertész Ákos esetében ez a logika elfogadható volt. Már megint az übermenschek kettős mércéje.

Válaszok:
janka | 2012. május 31. 18:57

Jaj, Hárpi! A te fajtád meg csak mocskolódik, mert képtelen kultúrált hangon vitatkozni.


Topo, Erik, Hárpi most már tomi222-vel spammeli szét a híreket folyamatosan. kezd tényleg halálosan uncsi lenni a mandi. Enyhén felülreprezentált az szdsz ezen az oldalon.

Válaszok:
tamas222 | 2012. május 31. 08:53
megyer | 2012. május 31. 14:20
vajk911 | 2012. június 1. 00:22

hápi már megint kiesett a cumid, azért tudsz pofázni. Egyébként ne a szemednek higgy, tutinak itt vagyok én.
Mars vissza a járókába cumizni!
Apropó! Tisztába tettek már?


Újabb pofon a rendületlenül hazudó szélbalnak.

Ezek tényleg azt hiszik hogy az ő véleményük az origó ezért nem számít hogy igaz vagy sem.


Hehe, Neked mindig sikerül egy hsz leglényegtelenebb részét kiragadni és azon rugózni egy jót. Azért ehhez is tehetség kell. Vagy éppen annak hiánya?


http://www.facebook.com/l.php?.. ,na berakom meg egyszer ,mert a vadparasztok,csak nyomjak a dislike-ot,de hogy nem olvasnak Udvarhelyrol velemenyt az egyszer biztos.kicsit tagitani kene az erdeklodesi korotoket .
Van elet a Barikadon tul is...

Válaszok:
megyer | 2012. május 31. 14:25

Aha.Aha.
Na majd ha a Kurucinfonak ir akkor lesz igazan fontos.
Ertem.


"Kover feltalalta a magyar wunderwaffet:"

ne hazudj papa


Bocsi,az idezet,cikkajanlas nem spam.A Mandiner,meg egy szabad site.....


látom ma is kavics ment a szandálodba.
csak a te kedvedért legyen akkor floodolás.
ma jó napom van, kapsz hozzá pár soros értelmezést is: hétköznapi értelemben azt jelenti, amikor valaki telefossa a fórumot vagy chatet értelmetlen szöveggel.

hát hajrá, lesz még sok cikk ma is, lehet ütögetni a karaktereket!

Válaszok:
tamas222 | 2012. május 31. 09:04

"Egyébként mi a faszt mondjak arra, hogy a seggarc szerint én "szétspammelem" a fórumot?"

Mond ezt:

"Hogy nem stéspammelem hanem szétbaszom, szétoffolom a fórumot. De már beláttam, hogy ez hiba. Ígérem többé ilyet nem teszek."

Válaszok:
heep | 2012. május 31. 09:00

Namost, ha valakit, aki tagja volt Szálasi parlamentjének, nem lehet nyilasnak nevezni, akkor mégis kicsodát? Szálasi azért nevezhető nyilasnak?

Szívből örülök, hogy Nyírő élete végén kibékült az egyházzal, visszatért a papságához, remélhetőleg nézetei leghülyébb részét is megtagadta, a könyvei meg sokak szerint jók. Mindez épp elég ok az újratemetésre, a könyvei olvasására, de nehogy már ne lehessen nyilasnak nevezni!

Válaszok:
heep | 2012. május 31. 09:06

"Hogy" nélkül.


a spam (bár nem magyar szó) nem hibás. olvasd el tamas222 bejegyzését és rájössz mi a spam. a mindenhová csatolgatás és közzététel pl az. most pedig mosd ki a szád. a seggarcozástól tele van seggszőrrel.


Ha gondolod,szedek ki a Partameter.sk-bol is valamit csak neked...kosz az epito kritikat!


Mert aki tagja volt a Gyurcsány parlamentjének az mind lövetett 2006 őszén? Aki tagja volt a Horn parlamentjének az mind lopott a privatizációnál? Aki tagja volt a 2007-es Izraeli parlamentnek az mind tömeggyilkos?

Válaszok:
Csomorkany | 2012. május 31. 09:42

Ismerve a nem kis egodat, gondoltam, hogy ez a verzió elnyeri a tetszésed.


szimpla grafomán attitűd amit csinálsz, valszeg a reggeli kávé vagy az esti kefélés maradt ki úgy látom. a cikk nem azzal foglalkozik, hogy ti libsi karakterhuszárok mennyire vagytok ma formában, hanem egy gondolatot képvisel a kommunistákról. persze szét lehet offolni kétsoros gyalázkodásokkal az összes cikket, csak ugye unalmas. ezt fogalmaztad meg nagyon frappánsan az elején. freudi elszólás volt, mert mi is ezt éreztük. csak veletek szemben. na most már sipirc dolgozni, mert gyűlik a fénymásolnivaló az asztalodon.


Zsémbes öregpapi...


tényleg kezdesz kíváncsivá tenni.
Bayerrel indul és a Te Nagy Egóddal végződik. Gondolom holnap is azért lesz eső, mert úgy akartad. Nem gondolom hogy a harmónia az életed része.


Tudod úgy könnyű zseninek kikiáltani magad, hogy a témához sose szólsz hozzá. A kommentjeid kimerülnek abban, hogy vagy ekézed az egész mandis társaságot, vagy szimplán lehülyézel valakit. De sose mondasz semmi konkrét, számon kérhető, cáfolható dolgot. Csak rendszeresen megjegyzed magadról, hogy a gondolkodásod, széleskörű ismereteid, nyelvtani, fogalmazási képességeid magasan az itt kommentelő söpredék fölé emelnek. Egészséges, bár nem feltétlenül valós hozzáállás a világhoz.

Válaszok:
lavor | 2012. május 31. 09:28

Well played, sir:D


Kösz, de megleszek enélkül is.


A különbség annyi, hogy Gyurcsány mégiscsak választásokon jutott hatalomra. Szálasi meg egy náci puccsal, ami után a törvényes kormányzó német koncentrációs táborba került.

Akinek ezek az apró fejlemények nem okoztak alkotmányossági aggályokat, és benn maradt a Parlamentben, az nyilas.

És igen: aki Rákosi vagy Kádár parlamentjének tagja volt, az mind komcsi.

Ami Kövért illeti, most írta alá azt az Alkormányt, ami szerint 1944 március 19-én Magyarországon megszakadt az alkotmányos folyamatosság. Akkor mi a francot keres ugyanez az ember egy olyan személy temetésén, aki még 1944 október 15 után is az alkotmányos látszat fönntartásában segédkezett?

Basszus, aki sárga, mint egy kacsa, hápog, mint egy kacsa és úszik, mint egy kacsa, az egy kacsa. Aki meg úgy ír, mint egy nyilas, úgy viselkedik, mint egy nyilas, és úgy menekül, mint egy nyilas, az egy nyilas. Hova jut ez az ország, ha a politika fölülírja a minimális józan észt?

Válaszok:
heep | 2012. május 31. 10:04

Igaza van Zsoltnak a földbuta emberekkel kapcsolatosan.

Nem sikerül megérteniük Pozsgay, Szűrös, Schmidt példájából, hogy kommunista kormányok miniszterei, államtitkárai nem kommunisták. Pedig világosan meg lett mondva: az a kommunista, akikről eldöntik, hogy kommunista. (Kubátov szerint pl. mindenki, aki nem rájuk szavaz.)

Most itt van ez a nyilasminiszter, és ezeknek a földbuta embereknek nem megy a fejébe, hogy nem is nyilas. Eldöntötték, hogy nem az, tehát nem az.

Minden újra a régi, csak a pártközpont címe, ahol ezeket a dolgokat eldöntik, az változott.


"Ezért mondom még egyszer, tessék megnézni végre Bergman Kígyótojás című filmjét, hogy megértsétek végre, mit miért nem lehet tenni és mondani."

Zsolti! Nézd már meg még egyszer a filmet, mert qurvára nem úgy történik a jelenet, ahogy korábbi publicisztikádban leírtad!

Egy gecibuta embernek úgyse tudod megmagyarázni, hogy mekkora baromság is az, ami miatt ezt a szerencsétlent nem engedik saját szülőföldjén nyugodni. Annak fényében is gáz a román "románoskodás", hogy még a "Kárpátok Géniusza" is saját hazájában nyugszik, szóval erre is hivatkozhatna bármelyik értelmes ember. De nem, náci, nyilas, fasiszta, majd jön Szanyi, Gréczy és a többi majom az ordas faszságaikkal.

Az egész arra volt jó, hogy aki eddig nem ismerte, az most már - ha akarta, ha nem - megismerte Nyírő nevét.

Válaszok:
Kovács Jenő | 2012. május 31. 10:10

Hehe, annyira szórakoztató ez a komcsizás, de komolyan! Egyáltalán van egy "komcsizónak", beleértve ezt a báyerzsót nevű véglényt, bármilyen képe arról, hogy maga a kommunizmus, mint társadalomfilozófiai alapeszme, miről szól? Neked például? Mert hogy mit követtek el Magyarország ellen a kommunizmus, mint eszme nevében, szemben a náci nyilas terrorral, azon is lehetne csámcsogni egy sort.

Nahát, mindenesetre szerintem pont a báyerfélék az igazán földbuta, aljas és nyomorult gazemberek.

Válaszok:
RAMBO | 2012. május 31. 10:05

" Gyurcsány mégiscsak választásokon jutott hatalomra. Szálasi meg egy náci puccsal"

És? Nem róluk van szó, hanem a parlamentjük tagjairól. Attól, hogy az elnök szőke még nem következik, hogy a többiek is csak szőkék lehetnek. És mielőtt azzal érvelnél, hogy a Nyírő egy nyilas parlament tagja volt. Nem, őt nem egy nyilas parlamentbe küldték a szavazói. A parlament mozgott alatta nyilas irányba a Szálasi puccsával. A Nyírő már a puccs előtt is képviselő volt.

Válaszok:
Csomorkany | 2012. május 31. 11:42

Hát ezt remélem nem kérdezted komolyan. Recsk, Gulag, kitelepítések, osztályellenségek - ne bosszants már fel!!!!

Válaszok:
Kovács Jenő | 2012. május 31. 10:13

TE, de télleg! Ki a faszt érdekel, hogy elhintik-e Nyirő hamvait Romániában, vagy se? Szerinted a románokat érdekli? Szerinted ez a történet erről szól? Nem inkább arról, hogy ez a kövér nevű ősbunkó talpas barom, árónk és ormányunk parlamentjének elnöke kimegy kampányolni - és nem mellesleg megjegyzendő: egy Göbbels-rajongó nyilas parlamenter, csuhából ki - csuhába beugró másodvonalbeli író "újratemetése" kapcsán - Romániába a saját fidesz-közeli román pártocskájáért, megosztva persze az erdélyieket, és szándéka szerint jól pofánvágni a román-magyar békés diplomácia lehetőségét?
Mégis mi a kurvaannyát képzelt ez a barom? Hogy ott is orbánviktor dirigál?


Aha, nyilasterror, civil lakosság mérték nélküli gyilkolása, ország totális kirablása, vesztes II. vh., trianoni határok visszaállítása és még három falu elvesztése, szovjetek csapatok letáborozása - te ne bosszants már fel!


Nyilasból kommunistává vedlett "zsidók"? Veled bazdmeg az is hülye, aki egyáltalán kommunikál:D
Én inkább maradok a röhögésnél.


"S a Székelyudvarhelyről származó Rajk Lászlót, akit a nyilas rémuralom idején megment nyilas bátyja, a saját elvtársai akasztják fel." szép család jó család eszem a Tiborc lelkemet mindég ezek akarnak nekem jót sosem lesz vége


Ez persze ennél sokkal komplexebb történet, kellene hozzá némi mélyebb vallástörténeti ismeret, de ennek nem a mandineren van a helye, ahol a tények is érdekes módon alakulnak át mindenfélévé...


én veled nem kommunikálok, mivel nem húzok az agyamra egy végletekig ostoba, gyűlölködő barmot!:D


"Meg a 67-éve "járó" kárpótlást!"
Mit gondolsz miből fizetik a jackhápikat, rudolfjanikat, tilikovokat stb. Azokat, akiket éjjel-nappal itt esz a fene. Ez a munkahelyük, tisztességes munkabérért.
Igazi hazaárulók.


El Topo az, akit itt mindenki "uncsinak" tart, de ez őt nem zavarja, sem az undor, amit másokban kelt..


"Én csak kisnyilas voltam, Pelikán."

http://www.youtube.com/watch?v..


Szerintem szavazzunk róla!

Ha a demokratikus többség úgy dönt hogy floodolsz és spammelsz akkor leállsz?


Fura mi, ha jön egy érv?
Így a legegyszerűbb lesöpörni.
Meg úgyis "csakabayer" írta....


A nyilas puccs után pedig Szálasi újságjának a főszerkesztője. Basszus, ha még ő sem nyilas, akkor tényleg, kicsoda? Jelent még valamit ez a szó? Vagy bármelyik szavunk?

Válaszok:
heep | 2012. május 31. 12:42

Zsolti! Rákosi tízmillió fasisztát látott itt.. neki mindenki fasiszta volt, szóval rábökött valakire, hogy az fasiszta és ezzel már a bírói ítélet is meg volt előlegezve.
Persze, hogy Rajkra is rábökött, mert épp arra járt. Azután sorra mindenkit. A Rajkot vallató Kádárt, majd a végén a mellette álló Péter Gábort is becsukatta, ezek is mehettek volna a bitó alá, de már Moszkva is megelégelte a kivégzéseket.


Még zsidó származású nyilas is volt, sőt a németeknél a nácipártban is voltak zsidók, majd ott azért tisztogattak. (Nálunk a kommunista pártban homályosabb elvek szerint tisztogattak) A "tisztogatás" értsd: kivégzés minden diktatura alapvető tevékenysége. A gépezetet forgatni kell, mert berozsdásodik.


Á, Nyírő csak néhány vállalhatatlan mondatot (Göbbels dicsőítése és faji uszítás) vetett papírra, és a parlamentben nyalta Szálasi seggét, ez igazán megbocsátható neki.

Mondják ezt olyanok, akik egyetlen ifúkori verse miatt kivégeznék Spiró Györgyöt, aki egyébként azóta már bocsánatot kért miatta(pedig nagyon jól leírta a Bayer-féléket).

Válaszok:
lajkakutyus | 2012. május 31. 13:22

Nyírőre megfelelő módon kell emlékezni: egy tehetséges író, aki azonban emberileg egy nagy határ szar volt. Lásd még: Leni Riefenstahl vagy Maxim Gorkij.


Ne dőlj be a ballib hazugságainak, történelem hamisításának. A Nyirő 1944-ben a Magyar Ünnep című lap főmunkatársa volt. Nem főszerkesztője. A Magyar Ünnep nem nyilas hanem csak jobboldali újság volt. Nyilas lapok a Magyarság, az Összetartás, a Pesti újság stb voltak. Érdemes magad utánanézni ezeknek és úgy általában az elmúlt száz év történelmének mert a ballib, komcsi, judeobolsi (meg még a fene tudja hány néven illetik őket) politikusok, történészek, újságírók mindent megmásítottak, összehazudtak erről az időszakról az éppen aktuális érdekeik szerint. Csak az elmúlt tíz évben is volt köteles beszéd, Teller levél stb. Pedig ezt a korszakot könnyű ellenőrizni. Elképzelheted mit műveltek azzal a korral aminek a dokumentumait pont ők semmisítették meg, hazudták össze, látták el történelmi magyarázattal.

Válaszok:
Csomorkany | 2012. május 31. 16:47

Azért arra jó lesz vigyázni, hogy ne a zsidók osztályozzák a magyar írókat, művészeket.

Nekünk, magyaroknak tetszik Nyírő mint író és mint politikai gondolkodó, oszt jónapot.

Kertész Imrét, Kertész Ákost és hasonszőrű kollégáikat, akik a holokauszt "irodalmasításából" élnek, viszont mi nem tartjuk sokra, de nem fogunk tiltakozni, ha magyar földbe temetik őket.

A Somogyik, Szanyi, Vadaik és hasonló hazánkban élő hibridek meg tanulják meg, nem lesz jó vége, ha a tűzzel játszanak. Örüljenek, hogy jó dolguk van, és kussoljanak.


Na és, Vásárhelyi Miklós, Eörsi István és más trágya palik meg a magyarellenes verseiket ontották, és nyalták Rákosi hátsóját.

A nyilasokról sok rosszat el lehet mondani, de az tény, hogy a hazaszeretet hajtotta őket.

Nyírő nem volt nyilas, de ha éppen szimpatizált velük, az magánügy.

Ő sokkal, de sokkal jobb ember és politikus volt, mint az internacionalista-kommunista trágyák, akik a hazájuk ellen dolgoztak.


"Végül az aktív NKVD-ügynök Nagy Imrét mégsem meri felakasztatni, így esik választása Rajkra."

Nicsak, nicsak.


08:20
Valóban, ezek a bolsiivadék libernyákok kemény és szorgos munkával előbb-utóbb minden netes politikai vitafórumot ellehetetlenítenek. Erre szól a megbízásuk, ez a munkájuk, ezért fizetik őket. A normális, szabad eszmecsere bármi áron való megakadályozása a cél. Gazdáik jól látják, hogy számukra bizony végzetes lenne, ha ezt tartósan hagynák kibontakozni.


08:45
"ÍRTA: PARÁSZKA BORÓKA"

Innentől kezdve kit érdekel?


07:42
"ÍRTA: PARÁSZKA BORÓKA"

A klubrádiós némber? Sajnos vannak ebből a fajtából az elcsatolt területeken is bőven, túlságosan is sokan, bizony ott is gyakran megszállják a szerkesztőségeket, kiadókat.

Ennyit róla.


11:54
Amiről kevesen tudnak: József Attilának is volt egy nemzeti szocialista korszaka, az ekkor született dolgozatát persze hét lakat alatt őrzik:
www.mfm.u-szeged.hu/.../596/Lengyel_Andras_Bibliografia_3.pdf
Nyilvános "+1" hozzáadva. Visszavonás
Fájlformátum: PDF/Adobe Acrobat - Gyorsnézet
A pszichoanalitikus Rapa- port Samuról. ItK, 1995. 2. sz. 163–189. Bibliográfiával, 187–189. Kötetben: 297/3. 283. József Attila „nemzeti szocialista” epizódjáról.


Szerinted, tehát annak alapján, amit Te tudsz róla, maga Nyírő szégyellte volna-e, ha valaki őt 1945 telén nyilasnak, hungaristának, Szálasi emberének nevezte volna?

Én max. azt tudom elképzelni, hogy amikor élete végén kibékült a katolikus egyházzal, akkor a bűnbánatába azt is belevette, hogy azt a rezsimet támogatta, amely először börtönözte be Mindszenty bíborost.

Különös tekintettel arra kérdezem ezt, hogy a Wikipedia szerint "ő volt Sopronban a Szálasi-kormány utolsó sajtótermékének, az Eleven Újságnak a főszerkesztője".

Rendben, a Wikipedia itt egy MANCS cikkre hivatkozik, a MANCS viszont a Szálasi-féle parlament neten közzétett jegyzőkönyveire. Sajnos a hivatkozás nem pontos, és annyit nem ér az ügy, hogy 175 bescannelt írógépelt szöveget végigolvassak, de ennek alapján annak kell bizonyítania, aki szerint ez az egész tévedés.


Na és Bayer itt azzal nyomul, hogy Nyírőt ne nyilasozzák már! Heep meg egyetért vele.

Hát basszus, de ha egyszer nyilasnak tartotta magát, akkor miért ne nyilasozzák?

A józan ész teljes trónfosztása zajlik.


Kérdésem lenne: Talán Bajcsy Zsilinszky Endre a jobboldal szerint sem volt kommunista ..... őt Sopronban az a Szálasi-parlament ítéli halálra és lőveti le, amelyben Nyírő ül épp ott, épp akkor.... Hogy van ez?


"...kétségbeesésében néhány rossz, sőt vállalhatatlan mondatot papírra vető..." ez így nagyon kevés Nyírő tevékenységét illetően. Például, mi a vélemény arról, hogy a jobboldal által sem kommunista Bajcsy Zsilinszky Endrét Sopronban, a Szálasi-parlament halálra ítéli és kivégzi Nyírő József aktív részvételével...?


Te szarházi! Az se igaz amit kérdezel...


Teljesen egyetértek, a szemlézett lapok, blogok 80%-ban nívótlan ballib szemét. A kommenteket kb 2 perc alatt szétbarmolja 4db fejenként 3 álnéven kötözködő troll. Nem baj, majd leszokok a mandinerről, csak mondjatok egy normális jobboldali portált, ahol minimálisan moderálva vannak a hozzászólások!


Na megjött az első metélt rézbőrű!
Főnök megvolt a reggeli tüzesvíz?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó