Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 26. 10:14

Ha nem működne bennem az öncenzúra, akkor azt írnám, felháborító ideológiai prekoncepcióval és vádaskodásokkal van tele a jelentés.

„Érzem a billentyűzeten megdermedő ujjaimon, hogy öncenzúrára ösztönöz az amerikai külügyminisztérium rólunk készült, legfrissebb országjelentése. Az emberi jogi gyakorlatról közzétett bírálat is éppen ettől félti a magyar sajtót: az öncenzúrától. Igaz, az okokat másban leli fel: a magyar médiahatóságok jogkörében.


Nem tudom, honnan, milyen forrásból és milyen mélységben tájékozódtak a magyarországi viszonyokról az országjelentés készítői, s ha nem működne bennem az öncenzúra, leírnám tippjeimet. Így csak arra szorítkozom, hogy egy hangyányit elfogultnak és egyoldalúnak nevezzem a jelentést, amelyet mintha Charles Gati és Paul Lendvai együttesen diktáltak volna. Megszólal a régi, recsegő lemez, amely mindenekelőtt a romák üldözésével, a »gyűlölet szításával«, antiszemitizmussal vádaskodik, szemünkre vetve, hogy »a romák elleni diszkrimináció tovább nehezítette az oktatáshoz, a munkához, az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésüket«. (...)

Ha nem működne bennem az öncenzúra, akkor azt írnám, felháborító ideológiai prekoncepcióval és vádaskodásokkal van tele a jelentés, a magyar viszonyokról halvány segédfogalmaik sincsenek, politikai egyoldalúságuk és a tárgyilagosság teljes hiánya pedig a diktatúrák propagandistáit idézi.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36941


20 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint"mintha Charles Gati és Paul Lendvai együttesen diktáltak volna." – egy kis Heller hisztivel fűszerezve.
Tragikomikus, hogy ezek a tömött pénztárcájúak féltik a magyarországi cigányokat.


Nincs is azzal gond, ha a magyarokat szidja, de ez a xarházi történészi körökben magyarként tetszelegve értékeli pl. 56-ot.


Az "ujsagiro" a kormany tagja, (ugye a NER-ben mindenki az, Nepfront van es nagy Nemzeti Horukk) igy tied elvtars, magadnak epited, ellenkezo esetben Gyurcsanyista vagy.

Persze, hogy Orban propagandistaja szerint minden a legnagyobb rendben. Ha rajta mulna rajta es a hozza hasonlo klappokon kivul senki sem lenne az orszagban, ennek megfeleloen nem is vesz eszre semmit, ami nem illik ebbe a tendenciaba.

Válaszok:
bendeguz | 2012. május 27. 13:08

A helyén kell kezelni a dolgokat.
A magyar illetékes , már reagált rá, hogy egy alaptalan , politikai hátterü vádaskodás az egész.

És akkor még finomak is voltunk.
Ma számtalan ország küldi el, a meleg éghajlatra válaszként a mindenható USA-t ( " Nem az USA diktálja jogrendünket- sőpörjön elsőnek a saját portáján.)
Vagy David Cameron Brit politikus a Stasburgi bíróságot- szabad forditásomban " Leszarjuk mit határozott a Stasburgi bíróság- Angliában -az angol jogrend érvényes".

Persze, minden ilyen keménységnek, vannak hátrányai is. :-)


 

Csák Máté vagyok, a Felvidék ura. III. András halálával kihalt az Árpád-ház, és megnyílt az út, hogy enyém legyen a Szent Korona. De ehhez előbb le kell győznöm vagy hűbéresemmé kell tennem a többi oligarchát.

 

Válassz engem a Kard és Korona társasjátékban, hogy Pozsony, Nyitra és Gömör vármegyék mellé az egész Magyar Királyságot meghódítsuk!

(X)

Az amerikai külpolitika már régóta köznevetség tárgya, nincs annál szánalmasabb, mint amikor néhány tucat zsidó kormányoz egy szuperhatalmat, amit ők aztán nagyvonalúan zsidó lobbynak, meg neokonzervativizmusnak neveznek. A zsidó lobbynak aztán természetesen megvan a magyar balliberális szekciója, csálszgáti és társai.

Válaszok:
fikanick | 2012. május 26. 10:40

Elvtars, a NER-ben sajnos nem tudunk mindenkinek autot kiutalni, amig nem gyozedelmeskednek a Forradalmi Eredmenyeink! De ne aggodjon elvtars (mar csak azert se, mert az ilyet nem nezzuk jo szemmel), rovidesen bekoszont a Gyumolcsozes! Utana lesz itt automobil es nem csak a havi szaros 200 000 nettojabol kell majd megelnie a kormany propagandistainak.


Valoszinuleg ezt olvasva most teljesen le van sujtva az amerikai kulpolitika :(

Megbantottad az erzeseiket :(

Hasonlitasz az Orban kormanyra, abban is pont olyan faszkalapok vannak, mint te, csak a kulonbseg, hogy ok nem egy dilihazbol kifele hanyjak az epet a vilagra, hanem tizmillio ember egzisztenciajat veszelyeztetik ezzel az amokfutassal.


Klasszikus példája a gerenga-szálka effektusnak,amit az amerikaiak csinálnak.
Az USA-ban bárkit letartóztathatnak(!) terrorcselekmény gyanújával, még az ágyuk fölött is be van kamerázva(kis túlzással), a telefonokat lehallgatják, Guantanamoról nem is szólva,aztán moshatja ki magát mindenki, ha tudja.


"Mivel Mo-n momentán zsidótalanitási "kultúrkampf" zajlik"

LOL. Ezt csak ők szeretnék így beállítani, de ők is tudják, hogy nem igaz.


Azért azt nem kéne elfelejteni, hogy az amerikaiak a XX. századot 2/3-os fölénnyel nyerték. Ma ők írják a világ alaptörvényét, (vagy legalább is ők adják a iPadet hozzá...)


"felháborító ideológiai prekoncepcióval és vádaskodásokkal van tele"

Jól olvasom, ezt az a Körmendy Zsuzsanna írta le, aki másfél évvel ezelőtt az egyik fő csatornája (értsd: kanális) volt annak a sajtóbeli hecckampánynak, amiről a minap hivatalosan és véglegesen kiderült ki, hogy rágalmakon alapult (filozófusok meghurcolása). Vajon a pofátlanság határai valóban a végtelenbe nyúlnak?


"-volt annak a sajtóbeli hecckampánynak, amiről a minap hivatalosan és véglegesen kiderült ki, hogy rágalmakon alapult (filozófusok meghurcolása). Vajon a pofátlanság határai valóban a végtelenbe nyúlnak?

Nem a vörösfasiszta pofátlanságnak valóban nincs határa. Mert 1.- Nem hozott az ügyben még egy bíróság sem felmentő itéletet.
2.- Lehet hogy az akkori jogszabályok szerint , a Magyar Bálint által a közbeszerzést megkerülve kiadott kutatási megbízások átjátszása alvállakozóknak- rendben volt- mégis nem más mint sima közpénz tolvajlás.
Mi a fészkesfene haszna volt, az ország számára " Nitsche és a szocialista dialektika" fantázia nevű kutatás?
Sima közpénzlopás volt ez, szerintem.
3.- Az hogy a rendörség , lezárta a nyomozást, még- nem egy felmentő itélet- kis vörösfasisztáink. Ne döngessétek a melleteket! :-)

A lopás, az lopás marad, akkor is ha offshor cégeken keresztül nyúlják le a "filozófusok".

Válaszok:
Fortin | 2012. május 28. 00:59

Tévedsz!Nem írta, hogy nálad minden rendben van.


Khm:
– Bíróság felmentő ítéletet csak olyan ügyben hozhat, amit tárgyal. De a jelzett ügyekben már a nyomozást is megszüntették, bűncselekmény hiányában. Így nem kerülhetnek bíróság elé. Jogrend, ilyesmi.
– Nem voltak kutatási megbízások, hanem nyilvánosan kiírt és szabályos eljárásban megnyert pályázatok.
– "Nitsche és a szocialista dialektika" tessék???
– offshor cégek és filozófusok???

Azt értem, hogy a vörösfasiszta jó szó és sok indulatgőz kiengedésére alkalmas, ezért sok sikert a további használatához!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó