Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 23. 21:06

A Híradó értesülései alapján a repülőtéri taxitender győztese 11 millió forintnyi kenőpénzzel, örömlányokkal és egy autóval vesztegette meg a Budapest Airport több vezetőjét.

Örömlányokkal, 11 millió forint kenőpénzzel és egy autóval fizetett a reptéri taxitender győztese 2009-ben a repteret üzemeltető cég több vezetőjének - értesült a Híradó. Az m1 szerda esti hírműsora szerint az örömlányok egy budai hotelban szórakoztatták a Budapest Airport két vezetőjét 2009 nyarán, a prostituáltakat Veres István rendelte meg.

A kedd este őrizetbe vett cégvezetőt a Híradó szerint azzal gyanúsítják, hogy a lányokon kívül egy autót és 11 millió forint kenőpénzt is juttatott a BA három akkori vezetőjének. A nyomozók szerint e mellett Veres István három BA-vezetővel összejátszva folyamatosan megtévesztette a cég vezetését, amivel 671 millió forintos kárt okoztak a reptér üzemeltetőjének. A repülőtéri igazgatóság őrizetbe vette a BA volt jogi igazgatóját és helyettesét is, akikkel szemben a BKV-s megbízási szerződésekkel kapcsolatban már folyamatban van egy eljárás.

 
Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az m1-nek azt mondta, kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartóztatásba helyezését is. Papp Gábor, Veres István és a volt jogi igazgató ügyvédje azt mondta, védencei tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság kedden közölte az MTI-vel, hogy különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt őrizetbe vette a rendőrség a BA volt jogi igazgatóját és helyettesét, valamint a repülőtéri előtér vezetőjét és a Zóna Taxi egykori igazgatóját.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36855


9 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ez ide tartozik:Megy a Tét.Csoda történt 3:2 az arány,ilyen még nem volt.Azért MuszterBáróBánó és Zolika(Czeglédi) ütnek-vágnak-darálnak:gondolat semmi!!!!!


21:16:Muszter igen savanyú arccal ajánlja a reklámot(Talán az a baj,hogy Simicska személyesen nem ment be hozzá elnézést kérni saját létezése miatt?).


Herpeszt, trippert vigyenek!!!

ps: érdekes megvesztegetési ajánlat. Sokat elmond arról, aki igénybeveszi.

Válaszok:
butapesti | 2012. május 23. 22:11

Izé. A prostitució önmagában nem tiltott, de az üzletszerű kéjelgés elősegítése, vagy ahogy köznyelven mondják: a kerítés az már bűncselekményt. (Ideértve a szobáztatást is amiért nálunk rögtön be lehetne csukatni párezer embert.)


A hölgy mellé csomagolnak óvszert is.


"Örömlányokkal"

A fő, hogy a lányok örültek.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó