Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 23. 18:43

A módszeres kormányzati nyomás hatására a visszafogott hallgatottságú, periferikus Klubrádiót sikerült tényezővé fetisizálni, referenciaponttá előléptetni.

„Értetlenséget és nemtetszést váltott ki sokakból, hogy a Klubrádió 95.3-as hullámsávját a szerződés lejárta után olyan pályázó nyerte el, aki ugyan több pénzt ajánlott a médiatestületnek, de sem kifogástalan referenciával nem bírt, sem megnyugtató gazdasági hátteret nem tudott felmutatni. Mi több, az érdekeit gyakorta politikai pankrációval is védő médium a bíróságon érvényt tudott szerezni igazának, azaz nyert, így szorítva ellenfeleit a kisstílű »nyözgetői« szerepbe.

A Gyurcsány-éra összes gazemberségét feltétel és kritika nélkül kiszolgáló Klubrádió - az ellene irányuló hivatali packázás és a létét folyamatos bizonytalanságban tartó képviselői indítványok eredményeként - mostanra áldozati szerepbe szorult, és úgy tűnhet fel, mint a hazai sajtószabadság egyedüli letéteményese, szimbóluma. Amit a magam részéről szeretnék kikérni magamnak. S amit a hatalom kapitális öngóljaként tartok számon.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36850


Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Teljesen igaza van. Ez hatalmas öngól. Mit ártott volna, ha ez a frekvencia megmarad a baloldalnak? Így most mártírt faragtak belőlük. Baj van az arányérzékkel, és nemcsak ezen a területen!
A nagyvonalúság nem a gyengeség jele.


Saját példámmal igazolom Borókai megállapítását. Soha a büdös életben nem hallgattam a Klubrádiót, még véletlenül se. Mióta elkezdte a kormányoldal cseszegetni, azóta néha odakapcsolok. Nem értek sok mindennel egyet benne, de legalább van egy olyan adó, ahonnan nem napi 24 órában tuc-tuc zene szól vagy kormánypropaganda. És nem értem, miért hörög sok Mandis is dühödten (a sajtószabadság dicsőségére), hogy szüntessék meg. Én soha nem emeltem szót az Echo tévé ellen, pedig utálom. :)


Ezt komolyan gondolja? A Klubrádió lététől vagy nemlététől függ a sajtószabadság? A kényes Nyugat pedig nézhetne magába: csak olvasgasson például a 9/11-ről, amikor minden amerikai hírközlő szervet letiltottak az információ-átadásról bizonyos titokzatos telefonokkal, betrotilozott tornyokkal, az építtető gigahasznával, Moszad-kapcsolatokkal vagy CIA-iratok megsemmisítésével, stb. kapcsolatban.


Ön is úgy gondolja, mint Kertész Ákos, hogy itt genetikai problémák vannak?


ez a bórokai egy okos ember, rájött, hogy öngólt rúgtak, nem az elsőt és nem az utolsót...ennyi...hülye vagy a focihoz is...


+ az éjjel-nappal miséző, Orbánért imádkozó egyházi csatornákat :)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó