Aggódom

2012. május 23. 18:43

Borókai Gábor
Heti Válasz

A módszeres kormányzati nyomás hatására a visszafogott hallgatottságú, periferikus Klubrádiót sikerült tényezővé fetisizálni, referenciaponttá előléptetni.

„Értetlenséget és nemtetszést váltott ki sokakból, hogy a Klubrádió 95.3-as hullámsávját a szerződés lejárta után olyan pályázó nyerte el, aki ugyan több pénzt ajánlott a médiatestületnek, de sem kifogástalan referenciával nem bírt, sem megnyugtató gazdasági hátteret nem tudott felmutatni. Mi több, az érdekeit gyakorta politikai pankrációval is védő médium a bíróságon érvényt tudott szerezni igazának, azaz nyert, így szorítva ellenfeleit a kisstílű »nyözgetői« szerepbe.

A Gyurcsány-éra összes gazemberségét feltétel és kritika nélkül kiszolgáló Klubrádió - az ellene irányuló hivatali packázás és a létét folyamatos bizonytalanságban tartó képviselői indítványok eredményeként - mostanra áldozati szerepbe szorult, és úgy tűnhet fel, mint a hazai sajtószabadság egyedüli letéteményese, szimbóluma. Amit a magam részéről szeretnék kikérni magamnak. S amit a hatalom kapitális öngóljaként tartok számon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36850