Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 23. 18:43

A módszeres kormányzati nyomás hatására a visszafogott hallgatottságú, periferikus Klubrádiót sikerült tényezővé fetisizálni, referenciaponttá előléptetni.

„Értetlenséget és nemtetszést váltott ki sokakból, hogy a Klubrádió 95.3-as hullámsávját a szerződés lejárta után olyan pályázó nyerte el, aki ugyan több pénzt ajánlott a médiatestületnek, de sem kifogástalan referenciával nem bírt, sem megnyugtató gazdasági hátteret nem tudott felmutatni. Mi több, az érdekeit gyakorta politikai pankrációval is védő médium a bíróságon érvényt tudott szerezni igazának, azaz nyert, így szorítva ellenfeleit a kisstílű »nyözgetői« szerepbe.

A Gyurcsány-éra összes gazemberségét feltétel és kritika nélkül kiszolgáló Klubrádió - az ellene irányuló hivatali packázás és a létét folyamatos bizonytalanságban tartó képviselői indítványok eredményeként - mostanra áldozati szerepbe szorult, és úgy tűnhet fel, mint a hazai sajtószabadság egyedüli letéteményese, szimbóluma. Amit a magam részéről szeretnék kikérni magamnak. S amit a hatalom kapitális öngóljaként tartok számon.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36850


59 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


a rákosista logika nem vacakol holmi józan ésszel

csak a párt!

punktum

majd stefkásítva lesz ez a finomkodó majom borókai

tessék százszor leírni, hogy viktor-viktor-viktor

oszt jónapot


Teljesen igaza van. Ez hatalmas öngól. Mit ártott volna, ha ez a frekvencia megmarad a baloldalnak? Így most mártírt faragtak belőlük. Baj van az arányérzékkel, és nemcsak ezen a területen!
A nagyvonalúság nem a gyengeség jele.

Válaszok:
luga | 2012. május 23. 18:59

Ha Borókai aggódik, akkor bizony ... izé, akkor mi is van?


Valószínű, hogy előre elhatározták az alacsony árajánlatot, hogy ne is nyerjenek. Ezután az egész világot végigsírják, hogy milyen méltánytalanság történt velük. Jó kis kelepce, a naivak pedig belesétáltak.

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:02

Ha a hallgatottsaga visszafogott, akkor miert fostok tole, Gabor?


Ebbol 1 szo nem igaz, amit irsz.


Az a baj, hogy sokan úgy akarnak minél jobboldalibbak lenni, hogy pápábbak a pápánál,magyarabbak a magyarnál,mindenkinél keményebbek a piszkos-mocskos kommunistákkal.
Ezzel a hörgéssel, lihegéssel,(ami sokszor valamit elfedni van hivatva)használnak ugyan önnön zsebüknek, de ártanak az ügynek, amire persze magasról tesznek.


Jogos az aggodalom. Ma a Klubrádó léte a sajtószabadság sine qua nonja a sajtó szabadságára kényes nyugati világban. Ha betiltják a Klubrádiót, mindenki tudni fogja, hogy Magyarországon megszűnt a jogállam.

Válaszok:
Antigoné | 2012. május 23. 19:17

Saját példámmal igazolom Borókai megállapítását. Soha a büdös életben nem hallgattam a Klubrádiót, még véletlenül se. Mióta elkezdte a kormányoldal cseszegetni, azóta néha odakapcsolok. Nem értek sok mindennel egyet benne, de legalább van egy olyan adó, ahonnan nem napi 24 órában tuc-tuc zene szól vagy kormánypropaganda. És nem értem, miért hörög sok Mandis is dühödten (a sajtószabadság dicsőségére), hogy szüntessék meg. Én soha nem emeltem szót az Echo tévé ellen, pedig utálom. :)

Válaszok:
meny | 2012. május 24. 06:42

Ezt komolyan gondolja? A Klubrádió lététől vagy nemlététől függ a sajtószabadság? A kényes Nyugat pedig nézhetne magába: csak olvasgasson például a 9/11-ről, amikor minden amerikai hírközlő szervet letiltottak az információ-átadásról bizonyos titokzatos telefonokkal, betrotilozott tornyokkal, az építtető gigahasznával, Moszad-kapcsolatokkal vagy CIA-iratok megsemmisítésével, stb. kapcsolatban.

Válaszok:
lelánczi | 2012. május 23. 19:25

Ön is úgy gondolja, mint Kertész Ákos, hogy itt genetikai problémák vannak?

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:24

Kertesz sem gondolja igy, mivel visszavonta ezt a szot. Miert hazudsz?


Nem én gondolom komolyan, hanem az a világ, amelyhez Szent István óta szeretnénk tartozni.
És ahol nagyon komolyan veszik azt a centrális erőteret, ami a Médiahatóságot kívül-belül átjárja.


Én nem aggódom!
A Klubrádió éppen olyan referencia pont a jobboldalnak, mint Gyurcsány(i).
A világ megmozdult a rádióért! :))))
Micsoda labdák jöttek!
Clintonné! EU parlamenti vita, stb.
Enélkül nem jött volna össze az a 400 000 ember a békemenetre. Csak visítsanak tovább jó hangosan!!
:))))


"Riasztó jeleket észlelek magamon: kezdek aggódni a Klubrádióért. Nem a programja szerettette meg magát [...], inkább a médiumot övező kormányzati nyomásgyakorlás állít a pártjára. Az a vegzatúra, amely két éve folyamatosnak mondható."

ööö...
...mondja ezt egy fideszes: egy kormánypárti?

össze-vissza vagyok zavarodva.
most vagy más szelek fújnak, vagy a jövőbe lát, és készül.

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:41
egysegelem | 2012. május 23. 19:43

Nem, pusztan rajott, hogy ez a dolog mar tobbet visz, mint hoz.


Ez egy erted aggodom, nem ellened cikk. Arrol szol, hogy "hagyjatok mar a picsaba, annyit nem er az egesz".


"egyébként meg valóban kelepce volt, és a médiahatóság szépen belesétált"

Na akkor cafoljuk meg, ezt az ordas hazugsagot.


"Díjajánlat: Autórádió - 15 pont, Click Rádió - 14 pont, Klubrádió - 11 pont, Rádió1 - 11 pont, Rumba Rádió - 11 pont. "

6 radiobol 4(!) ugy gondolta, a dijnak ez a merteke megfelelo ezzel nyerni lehet. 6-bol 4!!! Azaz a Klubradio nem adott be szandeosan gyenge ajanlatot, hiszen, ismeteljuk el, 6-bol 4!!! ennyit adott be. Ezen veszitett 4 pontot.

De nem az igazan erdekes:

"A zenei műsorszámok aránya a teljes műsoridőben: mindenkinek 10 pont, a Klubrádiónak 7 pont."

3 pont veszteseg, csak 1-el kevesebb, mint az arajanlatra, mert a mediahatosag ugy irta ki a palyazatot, hogy ez egy _zeneradio_, tudva tudvan, hogy a Klubradio beszelgetos radio, ugy erezte, majdnem az arajanlattal megegyezo modon kell elbiralni azt, hogy mennyi zene lesz rajta. Tehat a kiiras eleve _szandekosan_, _tudatosan_ hatranyba hozta a Klubradiot.

Azzal veszitett a Klubradio 3 pontot, tehat majdnem annyit, mint az arajanlatnal, mert 40% koruli zenet igert be, az osszes tobbi ado pedig 60% zenet. Tehat 20% zene a musoridoben _annyit szamit majdnem_, mint az arajanlat.

Szoval tessek szepen abbahagyni ezt az ordas hazudozast, amit mar itt tobben megeresztettek.

A Klubradio a legvegen 1 ponttal marad le.

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:54
Secnir | 2012. május 23. 21:41

4 helyett 3 es nem 6-bol hanem 5-bol, elsonek rosszul szamoltam meg, bocsi. A lenyegen nem valtoztat.


megyek is a patyomkin gépházba egy zacskó cukorral

tha real bürgerlich undorgrund rulez


A "Klubrádió - az ellene irányuló hivatali packázás és a létét folyamatos bizonytalanságban tartó képviselői indítványok eredményeként - mostanra áldozati szerepbe szorult, és úgy tűnhet fel, mint a hazai sajtószabadság egyedüli letéteményese, szimbóluma. Amit a magam részéről szeretnék kikérni magamnak."

Hogyhogyhogy? Veletek is packázik a Hivatal, Gáborom? Titeket is mint a hazai sajtószabadság további szimbólumait folyamatos bizonytalanságban tartanak fityiszes képviselői indítványok?

Aztakurva.


Borókai!

Te is egy vagy a seggnyaló,a jelenlegi rendszert kritikátlanul kiszolgáló lakáj közül.De ez nem gond,a Ti újságotok egy az állami megrendelésekkel teletömött,egyébként a jelenlegi mérések szerint a legtöbb olvasót veszítő(ilyen értelemben teljesen logikátlan a rengeteg állami hirdetés,mert lassan el sem jut senkihez-de nem is azért van,csak a pénz átpumpálásához),a jobboldalt nyíltan támogató sajtótermék.De et sem baj,mert nem tiltja semmi,de miért baj,ha van ilyen a másik oldalon is, sajnos csak egy. Térdvédőt ne felejts el használni,ha túl sokáig kell térdelő testhelyzetben szolgálni a hatalmat.
Én is komolyan aggódom érted!


dehát azok a dolgok megtörténtek! Mit kellett volna csinálni? Örülni,hogy le tudtak nyúlni 70 millát?
Tapsolni mint egy-két (?)hülye,még most is!
A média ezért van,még az a tetűfészek Heti Válasz is.El kellene pusztítani? Minek! Már nem is olvassák! Fogy a nemzet.Aggódom!!


figyelj
ezzel mindenki tisztában van (még a világosvörösök is, akiket most narancsnak hívnak).
a legszomorúbb az, hogy a médiatanács - de nem, nevezzük nevén, szalai annamária még arra is képtelen volt, hoyg úgy tüntesse fel a dolgot, mintha!
elbaszták. elbszták a pályázat kiírását, értékelését, aztán a fellebezést, aztán a bíróságon, persze épeszű alperes (klubrádió) nem hagy ilyen labdát lecsaatlanul. annamária tésasszony már minden intézkedéssel, meg amit kiharcol, magát szopatja.
lásd amit utoljára átvertek, hoyg akár szerződés nélkül is adhat ő, egyedül frekvenciát bárkinek max 3 évre.
meg hogy visszamenőleg(!) ugyebár kereskedelmi rádiót csináltak a klubrádióból, tehát többet kell(ene) befizetniük. ami egy komplett faszság, mert ha én csinálok egy bt.-t, akkor a kormány ne közölje azt két nap múlva, hogy te, figyelj, az egy zrt.

a legjobb megoldás a kormány és szalai anomáliának az volna, ha lapítanának mint szar a vágatlan fűben. és békén hagynák a klubrádiót.
is.
meg a kocsmárosokat is EB idején.


Niráérnek elszórakozni, nics amúgy jobb dolguk egyelőre, szaftos jómagyaros cirkalmas káromkodást nem írom ide, amit gondolok ...


A módszeres kormányzati nyomás hatására a visszafogott olvasottságú, periferikus Heti Választ sikerült tényezővé fetisizálni, referenciaponttá előléptetni.


...és a borókai féle újság minden gond nélkül kiszolgálgálja O. V. gátlástalan, rebló, népnyúző rendszerét. Teret ad annak, hogy megfélemlítsék az embereket. Apuka, anyuka nem szégyelli magát gábor?


no, és tizezer eladott példányszámmal nagyon gáz királykodni. tanulni kellene a szakmát, gerincet meg nem lehet újat venni.


ez a bórokai egy okos ember, rájött, hogy öngólt rúgtak, nem az elsőt és nem az utolsót...ennyi...hülye vagy a focihoz is...


a hatalom a fos, egyforma, hallgathatatlan angolszász zenét nyomó rádiót szereti, seggnyalós mti-s hírekkel

Válaszok:
trendo | 2012. május 24. 16:00

Az Orbán éra összes gazemberségét kiszolgáló Borókai szerint aki nem centrális, az csak periférikus lehet. Logikus, ugye?


Telesírni a Heti Váladékot, majd a vereség után lehet, Borókaikám!


Lektor a fiúk a vég elodázásának megoldásán fáradoznak, ezzel a regisztrációs szavazati jog bevezetésével. A regisztrációs dij ismert a gazdaság minden területén. Mondjuk megszabják 100 eFt./ főben. Rögtön kirekesztik ellenségeiket pl. a vidék zömét kitevő szegényeket, volt rendvédelmiseket, volt rokkant nyúgdíjasokat, közmunkára kötelezetteket, munkanélkülieket stb. Így csak arendszer nyertesei szavazhatnak, minden mehet tovább, ennél nagyobb betontömböt még nem gyártottak a világon.


....és gondolom te vagy az, aki rasszistának tartja Orbánt.


+ az éjjel-nappal miséző, Orbánért imádkozó egyházi csatornákat :)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó