Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 23. 18:43

A módszeres kormányzati nyomás hatására a visszafogott hallgatottságú, periferikus Klubrádiót sikerült tényezővé fetisizálni, referenciaponttá előléptetni.

„Értetlenséget és nemtetszést váltott ki sokakból, hogy a Klubrádió 95.3-as hullámsávját a szerződés lejárta után olyan pályázó nyerte el, aki ugyan több pénzt ajánlott a médiatestületnek, de sem kifogástalan referenciával nem bírt, sem megnyugtató gazdasági hátteret nem tudott felmutatni. Mi több, az érdekeit gyakorta politikai pankrációval is védő médium a bíróságon érvényt tudott szerezni igazának, azaz nyert, így szorítva ellenfeleit a kisstílű »nyözgetői« szerepbe.

A Gyurcsány-éra összes gazemberségét feltétel és kritika nélkül kiszolgáló Klubrádió - az ellene irányuló hivatali packázás és a létét folyamatos bizonytalanságban tartó képviselői indítványok eredményeként - mostanra áldozati szerepbe szorult, és úgy tűnhet fel, mint a hazai sajtószabadság egyedüli letéteményese, szimbóluma. Amit a magam részéről szeretnék kikérni magamnak. S amit a hatalom kapitális öngóljaként tartok számon.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36850


Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Teljesen igaza van. Ez hatalmas öngól. Mit ártott volna, ha ez a frekvencia megmarad a baloldalnak? Így most mártírt faragtak belőlük. Baj van az arányérzékkel, és nemcsak ezen a területen!
A nagyvonalúság nem a gyengeség jele.

Válaszok:
luga | 2012. május 23. 18:59

Valószínű, hogy előre elhatározták az alacsony árajánlatot, hogy ne is nyerjenek. Ezután az egész világot végigsírják, hogy milyen méltánytalanság történt velük. Jó kis kelepce, a naivak pedig belesétáltak.

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:02

Ha a hallgatottsaga visszafogott, akkor miert fostok tole, Gabor?


Ebbol 1 szo nem igaz, amit irsz.


Saját példámmal igazolom Borókai megállapítását. Soha a büdös életben nem hallgattam a Klubrádiót, még véletlenül se. Mióta elkezdte a kormányoldal cseszegetni, azóta néha odakapcsolok. Nem értek sok mindennel egyet benne, de legalább van egy olyan adó, ahonnan nem napi 24 órában tuc-tuc zene szól vagy kormánypropaganda. És nem értem, miért hörög sok Mandis is dühödten (a sajtószabadság dicsőségére), hogy szüntessék meg. Én soha nem emeltem szót az Echo tévé ellen, pedig utálom. :)


Ezt komolyan gondolja? A Klubrádió lététől vagy nemlététől függ a sajtószabadság? A kényes Nyugat pedig nézhetne magába: csak olvasgasson például a 9/11-ről, amikor minden amerikai hírközlő szervet letiltottak az információ-átadásról bizonyos titokzatos telefonokkal, betrotilozott tornyokkal, az építtető gigahasznával, Moszad-kapcsolatokkal vagy CIA-iratok megsemmisítésével, stb. kapcsolatban.


Ön is úgy gondolja, mint Kertész Ákos, hogy itt genetikai problémák vannak?

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:24

Kertesz sem gondolja igy, mivel visszavonta ezt a szot. Miert hazudsz?


Nem, pusztan rajott, hogy ez a dolog mar tobbet visz, mint hoz.


Ez egy erted aggodom, nem ellened cikk. Arrol szol, hogy "hagyjatok mar a picsaba, annyit nem er az egesz".


"egyébként meg valóban kelepce volt, és a médiahatóság szépen belesétált"

Na akkor cafoljuk meg, ezt az ordas hazugsagot.


"Díjajánlat: Autórádió - 15 pont, Click Rádió - 14 pont, Klubrádió - 11 pont, Rádió1 - 11 pont, Rumba Rádió - 11 pont. "

6 radiobol 4(!) ugy gondolta, a dijnak ez a merteke megfelelo ezzel nyerni lehet. 6-bol 4!!! Azaz a Klubradio nem adott be szandeosan gyenge ajanlatot, hiszen, ismeteljuk el, 6-bol 4!!! ennyit adott be. Ezen veszitett 4 pontot.

De nem az igazan erdekes:

"A zenei műsorszámok aránya a teljes műsoridőben: mindenkinek 10 pont, a Klubrádiónak 7 pont."

3 pont veszteseg, csak 1-el kevesebb, mint az arajanlatra, mert a mediahatosag ugy irta ki a palyazatot, hogy ez egy _zeneradio_, tudva tudvan, hogy a Klubradio beszelgetos radio, ugy erezte, majdnem az arajanlattal megegyezo modon kell elbiralni azt, hogy mennyi zene lesz rajta. Tehat a kiiras eleve _szandekosan_, _tudatosan_ hatranyba hozta a Klubradiot.

Azzal veszitett a Klubradio 3 pontot, tehat majdnem annyit, mint az arajanlatnal, mert 40% koruli zenet igert be, az osszes tobbi ado pedig 60% zenet. Tehat 20% zene a musoridoben _annyit szamit majdnem_, mint az arajanlat.

Szoval tessek szepen abbahagyni ezt az ordas hazudozast, amit mar itt tobben megeresztettek.

A Klubradio a legvegen 1 ponttal marad le.

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 23. 19:54

4 helyett 3 es nem 6-bol hanem 5-bol, elsonek rosszul szamoltam meg, bocsi. A lenyegen nem valtoztat.


ez a bórokai egy okos ember, rájött, hogy öngólt rúgtak, nem az elsőt és nem az utolsót...ennyi...hülye vagy a focihoz is...


+ az éjjel-nappal miséző, Orbánért imádkozó egyházi csatornákat :)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó