Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 16. 18:41

Ha a Dániel és demokrata harcostársai is ilyen szélsőséges ganggé akarnak válni, akkor csak rajta.

„Károlyi Mihály gróf még nem zugtörténészi mértékkel mérve (mértékegység: 1 raffay) sem kifejezetten pozitív figurája a magyar történelemnek. Ettől függetlenül a Parlamentnél állt szobra ellen elkövetett szélsőjobber rongálások az igazi proli kreténség kategóriába tartoztak, de az eltűntetésére tett kormányzati erőfeszítések is jól jellemzik az uralkodó „nemzeti” erők nemzeti múltunkkal szembeni beszariságát.

Hogy miért fontos ez? Azért mert régi kedvencünk, Dániel Péter ismét akcióba lépett, és vörös festékkel mázolta össze, illetve táblákkal dekorálta Ki Horthy Miklós hétvégén Kerekiben felállított szobrát. Erre pedig nagyjából ugyanaz áll, mint amit az első bekezdésben.(...)

A szobormázolások, emlékmű-rongálások, emléktábla-leverések alól azonban legfeljebb különleges történelmi helyzetek adhatnak felmentést. Más esetben ez barbárság, és szélsőséges politikai csoportok eszköze, ami a probléma megoldására maximum annyiban jó, hogy az ellenérdekelt fél, jelen esetben a Horthyért kritikátlanul rajongók malmára hajtja a vizet. Ha a Dániel és demokrata harcostársai is ilyen szélsőséges ganggé akarnak válni, akkor csak rajta. Csak ne minden hazai és európai demokrata nevében tegyék ezt.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36604


Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Hagyjuk már ezt a demokratázást, könyörgöm.


Az, hogy gazdájával egyetemben Dániel is futóbolond, már régen tudni lehetett, de most ügyvéd létére ( az ügyvédi kar szégyenére!)szándékosan követ el bűncselekményeket vagy legalábbis szabálysértéseket, mindennek a teteje (vagy inkább alja). Azt nem értem,hogyan praktizálhat még? Ügyvédi Kamara, ébresztő!


Hű de rossz "verset" írtál. Más művészetekben további véna?


Dániel úr történelemszemlélete pontosan megegyezik a Kádár rendszer Horthy-ról alkotott képével. Érdemes elgondolkodni azon, hogy kik alakították ki a kádári marxista történelemírást. Véleményem szerint a most liberálissá vált, de valójában marxista társaság.
Dániel úr saját magáról kilított "ellenálló" képe pontosan megegyezik a Kádár-rendszer középiskolai könyveiben leírt kommunista ellenállás romantikus képével, ami persze marhaság volt. Sosemvolt, nemvolt, de Dániel az oroszlán barlangjában életre keltette.
Mondhatnánk, hogy túl leszünk ezen. Azonban nem mondhatjuk, mert a marxista szar pontosan ugyanúgy él tovább liberáliséknál - a liberalizmus meggyalázásaként. Dániel mindig is az oroszlán barlangjában érzi magát, ez az éltető eleme.
Szar ügy, sosem lesz vége.


5 perce, Hír TV, Szakonyi: "Európa első zsidó törvényét Horthy alatt fogadták el 1920-ban."
Egyszerúűen olyan mocskosan hazudnak, amelyhez képest Dániel Péter csak egy kis ripacs.


Bátor fiú ez a Dániel, de én a helyében nem lennék ilyen nyugodt, mert ahogy hallottam, olvastam jó néhány megnyilatkozást, hááát úgy látom sokan fenik rá a fogukat! Aztán persze lesz nagy panaszkodás, siránkozás hogy őt ok nélkül, ártatlanul bántják.....


láttad már pl. az újjáépített Devecsert és Kolontárt?
Ja tudom, az semmi! Nem kell válaszolnod!


láttad már pl. az újjáépített Devecsert és Kolontárt?
Ja tudom, az semmi! Nem kell válaszolnod!


"Azt utólag a MAL Zrt.-vel akarják kifizettetni!"

Te írtad! Utólag! De ez már kész van drágám, és hol a garancia, hogy be is tudják hajtani? De mondom ez már kész van! Az előző Fidesz kormány alatt amikor a fél Bereget elvitte a víz, azonnal felépítették! Medgyessy et. pedig kiment az RTL híradóval és hosszasan ecsetelték, hogy van egy db.(!) ház ami még nincs bepucolva, és valószínű már a rossz idő előtt nem is lesz! Hallatlan egy helyzet volt! Na ennyit erről!!!!!
DDDDDDDDDDDD


Nem tudsz felbosszantani az Orbán bányákkal, ne is erőlködj!:)))Ki ne felejtsd az ezüsthajót, Josip tot-ot, satöbbit, de főleg a satöbbit, mert ezt így szoktátok szegénykéim! :-D Nézz szét a szeretteid házatáján ott találsz egy heti disznóságaik között annyit, hogy nem győzöd olvasni!


Én meg Huttingerhez hasonlót nem ismerek!!! Ezt akár bóknak is veheted, szépen dolgozol az biztos! :-))) Jó éjt!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó