Büdös!

2012. május 11. 09:57

Révész Sándor
NOL

Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen. Nem opportunus. Nem bölcs. Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók.

„Az egri kulturterror persze gyalázat, de ez evidencia, erre több szót vesztegetni kár. Na de ettől még a Mazsihisz fellépése nem lesz rendben. Amennyire kétes egy antiszemitizmus elleni föllépés hitele, annyira hitelesíti az antiszemitákat. A feljelentés reménytelen. Döntéshozók szájából a zsidó szó el sem hangzott. Amúgy pedig a főkulturnyik tábora bármennyi zsidó kegyeltet fel tud mutatni, hisz a zsidóval nincs baj, ha jó szagú fideszes, csak ha büdös liberális, mint egykoron a Fidesz.

A Mazsihisz közleménye összemossa a derék vagyonkezelőt, aki Székhelyi diszkriminálása ellen szólal föl, aki szembesíti a fideszeseket azzal, hogy minek tartják a Székhelyit – azokkal, akik tényleg annak tartják. Ez megengedhetetlen. »Te mondtad!« Ez itt a kulcsmondat. De hol az a paragrafus, amelyik ezt megfogja?! (...)

A kormány szószólói úgy nem antiszemiták, hogy letagadják az antiszemiták antiszemitaságát. Azokét is, akik az antiszemitizmusukat sorsdöntő, százezrek sorsát eldöntő tettekkel bizonyították. Ez nem más, mint az antiszemitizmus tagadva helyeslése. Az üzenet világos. Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen. Nem opportunus. Nem bölcs. Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36439