Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 11. 09:57

Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen. Nem opportunus. Nem bölcs. Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók.

„Az egri kulturterror persze gyalázat, de ez evidencia, erre több szót vesztegetni kár. Na de ettől még a Mazsihisz fellépése nem lesz rendben. Amennyire kétes egy antiszemitizmus elleni föllépés hitele, annyira hitelesíti az antiszemitákat. A feljelentés reménytelen. Döntéshozók szájából a zsidó szó el sem hangzott. Amúgy pedig a főkulturnyik tábora bármennyi zsidó kegyeltet fel tud mutatni, hisz a zsidóval nincs baj, ha jó szagú fideszes, csak ha büdös liberális, mint egykoron a Fidesz.

A Mazsihisz közleménye összemossa a derék vagyonkezelőt, aki Székhelyi diszkriminálása ellen szólal föl, aki szembesíti a fideszeseket azzal, hogy minek tartják a Székhelyit – azokkal, akik tényleg annak tartják. Ez megengedhetetlen. »Te mondtad!« Ez itt a kulcsmondat. De hol az a paragrafus, amelyik ezt megfogja?! (...)

A kormány szószólói úgy nem antiszemiták, hogy letagadják az antiszemiták antiszemitaságát. Azokét is, akik az antiszemitizmusukat sorsdöntő, százezrek sorsát eldöntő tettekkel bizonyították. Ez nem más, mint az antiszemitizmus tagadva helyeslése. Az üzenet világos. Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen. Nem opportunus. Nem bölcs. Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36439


114 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen."

Nácikártya reloaded. Hányadszor is? Szerintetek elég lesz ez a kormányváltáshoz, kedves liberális-szociáldemokrata értelmiségiek?


Mint már korábban is megjegyeztem, rikácsolt-e már valamelyik balliberális értelmiségi azért mert valaki azt mondta, hogy büdös paraszt.
Ja! Hogy azt lehet. Persze . Balról.


Ezt az egy évvel ezelőtti sztorit se húzták volna elő az ilyen Révész féle rettegők, ha rendesen fogyott volna Székhelyi verseskötete.Sajnos nem veszik a hittársak kellő példányszámban, úgyhogy szinte kapóra jött Székhelyi felzsidózása.


Az első linket véletlenül mellényomtam.

""" Székhelyi Józsefet 2005-ben azt követően jelentették fel, hogy az SZDSZ 2005. március 19-ei országos kongresszusán pamfletjében Orbán Viktorról azt mondta, „...mint Tokaj hímvesszeje, nektárt fog csöpögtetni – mindenhová”. Székhelyi beszéde ellen annak idején tüntetett a Fidesz helyi szervezete. A főigazgató akkor úgy nyilatkozott az MTI-nek, nem lát okot rá, hogy lemondjon. Pamfletjében csak egy keserű értelmiségi panaszait fogalmazta meg arról, „hova torzult a rendszerváltás éveinek Fidesze”. Hangsúlyozta, hogy beszédében nem ejtette ki Orbán Viktor nevét. Az MTI-hez akkor eljuttatott írásos szövegben az „Országos Vezér” kifejezés szerepelt"""

Válaszok:
nemjoe | 2012. május 11. 17:53

Ma reggel Székhelyi megint alulmúlta önmagát. Vicsek megkérdezte, hogy mi lenne arra a reagálása, ha a mostaniak arra hivatkoznának, hogy "eddig, az elmúlt baloldali kormányzás alatt ti szerepeltetek, most mi jövünk"
Székhelyi válasza az volt, hogy "Ilyen burkolt zsidózást még nem hallottam!"

Aztán snitt, reklám, miután visszatértek Vicsek átfogalmazta a kérdést, hátha elfelejtettük a reklám előtti Székhelyi választ.

Válaszok:
zenebono | 2012. május 11. 10:26

Szervusztok gyerekek, megjött a télapó! Teli a zsákja, lehet vásárolni!


@Révész Sándor:!

Hát, ha ennyire nem bírja a szagunkat, akkor --- hogy egy klasszikust idézzek --- "el lehet menni", oda, ahol jobb illatok lengedeznek-terjedeznek.

ü
bbjnick


Utána pedig előadott egy olyan verset (Villon stílusában), amely délelőtti műsorban egyszerűen nem hangozhatott volna el. Tele a legalpáribb kifejezésekkel.Biztos vagyok benne, hogy már megy a feljelentés a médiahatósághoz, hiszen ez a vers a világon sehol el nem hangozhatott volna, csak itt Magyarországon a Klubrádióban.

Válaszok:
Nick:Hornby | 2012. május 11. 10:41

Vegyétek már észre, vegyétek már tudomásul, hogy nem csak Dörner Györgyöt, nem csak Balázs Pétert és egyéb jobboldalit lehet kikezdeni. Ha ott a ballib oldalon így, akkor ezen az oldalon úgy. Utálom a balliberális oldal kikezdhetetlen önimádatát, maga kreálta sérthetetlenségét.

Székhelyi mocskos dumára használta fel a Himnusz sorait. Tudomásul kell venni, hogy nincs olyan, hogy ott azon az oldalon mindent szabad, minden magyarázható. Schmitt doktorija csalás, Gyurcsány diplomája meg lessan erkölcs felemelkedés lesz. Nem kéne már ennyire tenyérbemászóan hülyének nézni az embereket a mondvacsinált liberális szellemi magasságokból. Nagyot lehet onnét esni egyszer, ha úgy adódik. Már bekövetkezett, de úgy látszik nem még eléggé.


Istenem, annyi valóságos gond van ebben az országban.. Miééééééééééért???
Miért?? Miért gondolja úgy egy Székhelyi, hogy az alternatív himnusza után lesznek közösségek, akik szívesen látják. Ezzel számolnia kellett volna. Nagyon sokaknak kiverte a biztosítékot..
Az orbánféle még vicces volt meg hát orbán nem is a nemzet, lévén, hogy miniszterelnökök jönnek-mennek..
Ha nem is mindig természetes, de létező jelenség, hogy a közösség valamilyen formában ellentámadásba lendül. A közösség mindig azt a pontot támadja, ami legtámadhatóbb.Most véletlenül Egerben történt ilyen...
Az ilyen cikkek arra jók, hogy további ellentéteket generáljanak.


Baszás volt benne? Az a Székhelyi kedvence, de szeret ocsmánykodni úgy általában is. Nem azért, mert zsidó, hanem , mert egy virtigli tahó, proli.


Elég olcsó poén, de Konrád György indított azzal, hogy: Mi jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket. Pedig addig el sem hangzott a gyűlölet, mint szó. Tamás Gáspár Miklós akkor még SZDSZ szinekben azt mondta, hogy ha nem lesz liberalizmus, akkor lábszag és mucsa lesz. Landeszman rabbi, majdem a zsidóktól eredeztette a magyar kultútát, mondván, hogy önmagában csak a bő gatya és a pálinka létezik belőle. Leszólnak mindent, Wass Alberttől a Székely himnuszig, nem érdekli őket, más érzelmi kötődése, mások mérzékenységének megsértése, bezzeg a saját, felturbózott, elüzletiesedett érzékenységük akár törvényes úton is védendő.

Azért ez eléggé undorító, nem?


"Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók."

Mindent a csúcson kell abbahagyni. Ezért ennél tovább már nem is olvastam a cikket.


Te is általánosítasz, meg akarod mondani, hogy milyen a magyar. Van olyan akinek tetszik a Wass meg a székely himnusz, van olyan akinek nem. Ettől még mindkettő magyar, sőt lehet akár jó, hazafias magyar is. Az, hogy ezek a dolgok tetszenek-e, elfogadod-e őket az nem csak ízlés kérdése és nem is csak politikai nézeté.


Mindent osszevetve egyebkent nem olyan jo szinesz Szekhelyi, hogy ennyire harcolni kelljen erte. Es hat amit mondon a szolovesszokkel kapcsolatban az elenken bizonyitja, hogy milyen ember. Szoval csak visszakapja, ugyhogy mielott meg Zuroffot riasztanak az ugyben, alljanak le. Eppen eleg, ha a mazsihisz szorakozik egy kicsit, feltetelezem Kertesz Akos kijelentese utan a fideszes varosatya kijelentese igazan semmiseg..Nem is beszelve egy-egy totaw cikkrol.


Nincs értelme ennek a vitának, de hadd mondjam el, ahogyan neked Wass Albert, úgy nekem Kertész Imre olvashatatlan. De csak ennyit mondok róla nem többet. Számomra nem tudta élvezhetően, elfogadhatóan tolmácsolni azt, amit átélt. Számomra, mondom még egyszer, és senkitől nem várom el, hogy ugyanígy vélekedjen.

A Székely Himnusznak van egy érzelmi töltése, amit én érzek, te nem. Soha nem gondolkodtam rajta, hogy mit szól hozzá egy zeneesztéta. Nem várom el senkitől, hogy ugyanezt érezze, azt viszont igen, hogy tartsa tiszteletben az én érzésemet.

Az általam leírt idézetek viszont bizonyítják, hogy csak a saját érzékenységetek számít, mi több az egész világon csak ez számít. Ennek szellemében lehet törvényi úton pénzt, együttérzést, részvétet követelni, kikényszeríteni - már amennyiben az ilyesmit ki lehet kényszeríteni.

Az a baj hogy nálatok csak egy irányban működik a megértés, a tolerancia, csak a felétek mutató irányban. És ez nem az egyszerű, általam is ismert zsidó emberek bűne, hanem egy réteg által folytatott agresszív politikáé. Ami aztán lecsapódik azokra, akik egyszerűbben, csendesebben, szimpatikusan élik meg zsidóságukat.


A magyar parlament azt énekel amit akar, aki nem akarta nem volt kötelező énekelnie. A rendőr nem vitte volna el. Nekem ez egy gesztusnak tűnt a határon túli magyarok felé.

"Wassról meg ne is beszéljünk....."
Ízlésről nem lehet vitatkozni. Ismerek olyat aki Beethoven rajongó de Mozartot nem szereti. A többség szerint mindkettő a valaha élt legnagyobb zeneszerzők közé tartozik. Van akinek a kicsi, barna, húsos nők tetszenek, van aki a magas karcsú szőkéket kedveli. De van aki szerint Arany, Csokonai elavultak, hát el is kezdte átírni őket... (a baromja, de ez is csak az én személyes véleményem)


Na látod kis barátom!

Bunkó vagy, minősítesz, felsőbbrendűséged tudatában eldöntöd, hogy nem a magam véleményét mondom. Mert saját véleményed nyilván csak neked van. Érveid persze nincsenek, mert azt hiszitek, nektek érvek nélkül is igazatok van. Úgy, helyből.

Tökéletesen bizonyítottad, hogy helyénvaló mindaz, amit írtam.


Nem akarok sokat foglalkozni veled, csak eszembe jutott egy mondás:

Ha valaki bolondnak néz, még mindig jobb hallgatni, mint szavakkal bizonyságot tenni róla.


Valóban, így jobban hangzik, de én csak felületesen emlékeztem rá.


Mint egy falat kenyér,úgy kellett már a toleránsaknak...

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. május 11. 21:07

Volt, többször is. És most hirtelen nem is tudnék mondani olyan obszcén szót, amit nem használt. Hülye vén köcsög.


Ezzel a nagyon elterjedt és igényelt zsidózással két alapvatően súlyos hátrányt okozunk édes hazánknak.
Elöször is, a szóbeli zsidózás már vezetett tömeggyilkosságokhoz ezen a környéken. Ez sajnos, történelmi tény, és Európában az ehhez való viszonyulás alapvető morális mérték.
Másodszor pedig azok, aki ebben az ügyben érintettek, rendkívül hasznos tagjai lennének a magyar társadalomnak, ha nem kellene ezzel a társadalommal, mint ellenséges közeggel számolniuk. Ezt is már bizonyították a történelem során.
Tehát mindazok, akik nyíltan, vagy kódoltan zsidóznek, azok az ország és a nemzet felemelkedésének ellenségei.Dixi.


Érdekes,nekem Székhelyitől A kincs ami nincs című film hülye gyerekének a szinkron hangja maradt meg.Most megint eltörték a fakardocskáját.Az egész ügy vihar egy pohár vízben.


Ha vki zsidózni kiván szíveskedjék felhomályosítani olvasó társainkat,hogy a Jézus előtti vallás miatt fossa a szót,vagy pedig egy népcsoport bizonyos kevéssé torelálható megnyilvánulásaival nem ért egyet./az előbbi hiába valóság,az útóbbi meg már 2000 éve nem változik.Hát akkor minek?/


Szerintem, ha valaki nyíltan politizálni kezd, akkor ahogy Orbán Viktornak bele kell férjen az, hogy büdöscigányozzák ésatöbbi, akkor egy Székhelyi Józsefnek is bele kell férjen hasonló esetben, ha büdöszsidózzák.
Az meg már megint egy másik kérdés, hogy a MAZSIHISZ + egyéb szervezetek ezt kiválóan használják fel egyéni és közösségi haszonszerzésre.

Szerintem....

Válaszok:
kjkj945 | 2012. május 11. 18:51

Szövegértelmezésed csiszolásra szorul...

Mindent bele!


Kis adalék az antiszemitizmus eredetéhez:
Máté evangéliuma 25. fejezetéből, 14-30-ig:
“Mert éppen úgy van ez, mint az az ember, a ki útra akarván kelni, előhívatta az ő szolgáit, és a mije volt, átadta nékik. És ada az egyiknek öt tálentomot, a másiknak kettőt, a harmadiknak pedig egyet, kinek-kinek az ő erejéhez képest; és azonnal útra kelt. Elmenvén pedig aki az öt tálentomot kapta, kereskedett azokkal, és szerzett más öt tálentomot. Azonképen a kié a kettő volt, az is más kettőt nyert. A ki pedig az egyet kapta, elmenvén, elásta azt a földbe, és elrejtette az ő urának pénzét. Sok idő múlva pedig megjött ama szolgáknak ura, és számot vetett velük. És előjövén a ki az öt tálentomot kapta, hozott más öt tálentomot, mondván: Uram, öt tálentomot adtál nékem; ímé más öt tálentomot nyertem azokon. Az ő ura pedig monda néki: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe. Előjövén pedig az is, a ki a két tálentomot kapta, mondta: Uram, két tálentomot adtál volt nékem; ímé más két tálentomot nyertem azokon. Monda néki az ő ura: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe. Előjövén pedig az is, a ki az egy tálentomot kapta, monda: Uram, tudtam, hogy te kegyetlen ember vagy, a ki ott is aratsz, a hol nem vetettél, és ott is takarsz, a hol nem vetettél; Azért félvén, elmentem és elástam a te tálentomodat a földbe; ímé megvan ami a tied. Az ő ura pedig felelvén, monda néki: Gonosz és rest szolga,...El kellett volna tehát helyezned az én pénzemet a pénzváltóknál; és én, megjövén, nyereséggel kaptam volna meg a magamét. Vegyétek el azért tőle a tálentomot, és adjátok annak, a kinek tíz tálentoma van. Mert mindenkinek, a kinek van, adatik, és megszaporíttatik; a kinek pedig nincsen, attól az is elvétetik, a mije van. És a haszontalan szolgát vessétek a külső sötétségre; ott lesz sírás és fogaknak vacogása.”

Ez „történet” az Újszövetségben, Jézus példabeszédeiben is többször olvasható...

Ehhez kapcsolódóan anyámtól anno ezt a „történetet” hallottam:
Volt egy kis faluban két szegény ember. Az egyik zsidó, a másik nem. Elmentek szolgálni egy módos gazdához, aki naponta adott nekik kenyeret és hagymát enni, és a hét végén pedig kiadta a heti bérüket. A zsidó eltette a kapott pénzt, a nem zsidó pedig vett magának jobb eleséget a következő hétre, a maradékot pedig elmulatta a barátaival a kocsmában. És ez így ment több éven át. A zsidó képes volt évekig kenyéren és hagymán élni, takarékoskodni, a nem zsidó nem. Aztán a zsidó megvette a megtakarított pénzéből a helyi kis szatócsboltot, ahol kevés haszonnal árulta a falusiaknak azt, amire a falusiaknak szükségük volt. A hasznot nem költötte el, hanem visszaforgatta a boltba, vagy kölcsönzött a falusiaknak szerény kamattal pénz, és talán továbbra is csak kenyéren és hagymán élt. Gyermekeit pedig taníttatta, tudván, hogy a tudás érték, és hogy azoknak már ne kelljen úgy szolgálniuk másokat, mint apjuknak korábban.
A faluban nagyon megutálták a zsidó embert, a módosságáért, és hogy volt pénze a gyermekei taníttatására is...

Válaszok:
heep | 2012. május 11. 18:52

Hosszú!!
Székhelyi a a himnuszt gúnyolta ki.

Semmiféle büdöscigányról meg büdöszsidóról nem volt szó.

Orbán csak dakota.

Válaszok:
nemjoe | 2012. május 11. 19:13

Ezt a történetet én is hallottam csak tücsökkel és hangyával és valami La Fontaine nevű emberke írta. Aztán elindult a maga mítoszteremtő útjára.


Szegény, honnan ismerhetne egy francia nőt?
Biztosan a Pfaff varrógépre gondolt.


Pözsó, bazmeg, ne égesd magad, üsd be a gugliba, hogy Piaf.
Akárhány effel, te marha.


Az antiszemitizmus már csak vihar a közép-európai biliben. Néhány kisebb távol-keleti országban valamikor még tudott Soros kavarni, de ki törődött ezzel a kérdéssel bármikor Kínában, Indiában, Brazíliában stb-ben?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó