Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 11. 09:57

Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen. Nem opportunus. Nem bölcs. Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók.

„Az egri kulturterror persze gyalázat, de ez evidencia, erre több szót vesztegetni kár. Na de ettől még a Mazsihisz fellépése nem lesz rendben. Amennyire kétes egy antiszemitizmus elleni föllépés hitele, annyira hitelesíti az antiszemitákat. A feljelentés reménytelen. Döntéshozók szájából a zsidó szó el sem hangzott. Amúgy pedig a főkulturnyik tábora bármennyi zsidó kegyeltet fel tud mutatni, hisz a zsidóval nincs baj, ha jó szagú fideszes, csak ha büdös liberális, mint egykoron a Fidesz.

A Mazsihisz közleménye összemossa a derék vagyonkezelőt, aki Székhelyi diszkriminálása ellen szólal föl, aki szembesíti a fideszeseket azzal, hogy minek tartják a Székhelyit – azokkal, akik tényleg annak tartják. Ez megengedhetetlen. »Te mondtad!« Ez itt a kulcsmondat. De hol az a paragrafus, amelyik ezt megfogja?! (...)

A kormány szószólói úgy nem antiszemiták, hogy letagadják az antiszemiták antiszemitaságát. Azokét is, akik az antiszemitizmusukat sorsdöntő, százezrek sorsát eldöntő tettekkel bizonyították. Ez nem más, mint az antiszemitizmus tagadva helyeslése. Az üzenet világos. Legyél bátran antiszemita, csak ne hívd annak. Zsidózz burkoltan, mert a nyílt zsidózás ebben a mai világban illetlen. Nem opportunus. Nem bölcs. Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36439


Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ma reggel Székhelyi megint alulmúlta önmagát. Vicsek megkérdezte, hogy mi lenne arra a reagálása, ha a mostaniak arra hivatkoznának, hogy "eddig, az elmúlt baloldali kormányzás alatt ti szerepeltetek, most mi jövünk"
Székhelyi válasza az volt, hogy "Ilyen burkolt zsidózást még nem hallottam!"

Aztán snitt, reklám, miután visszatértek Vicsek átfogalmazta a kérdést, hátha elfelejtettük a reklám előtti Székhelyi választ.

Válaszok:
zenebono | 2012. május 11. 10:26

Utána pedig előadott egy olyan verset (Villon stílusában), amely délelőtti műsorban egyszerűen nem hangozhatott volna el. Tele a legalpáribb kifejezésekkel.Biztos vagyok benne, hogy már megy a feljelentés a médiahatósághoz, hiszen ez a vers a világon sehol el nem hangozhatott volna, csak itt Magyarországon a Klubrádióban.


"Mert beköpnek azok a büdös eszdéeszes zsidók."

Mindent a csúcson kell abbahagyni. Ezért ennél tovább már nem is olvastam a cikket.


Te is általánosítasz, meg akarod mondani, hogy milyen a magyar. Van olyan akinek tetszik a Wass meg a székely himnusz, van olyan akinek nem. Ettől még mindkettő magyar, sőt lehet akár jó, hazafias magyar is. Az, hogy ezek a dolgok tetszenek-e, elfogadod-e őket az nem csak ízlés kérdése és nem is csak politikai nézeté.


Mindent osszevetve egyebkent nem olyan jo szinesz Szekhelyi, hogy ennyire harcolni kelljen erte. Es hat amit mondon a szolovesszokkel kapcsolatban az elenken bizonyitja, hogy milyen ember. Szoval csak visszakapja, ugyhogy mielott meg Zuroffot riasztanak az ugyben, alljanak le. Eppen eleg, ha a mazsihisz szorakozik egy kicsit, feltetelezem Kertesz Akos kijelentese utan a fideszes varosatya kijelentese igazan semmiseg..Nem is beszelve egy-egy totaw cikkrol.


A magyar parlament azt énekel amit akar, aki nem akarta nem volt kötelező énekelnie. A rendőr nem vitte volna el. Nekem ez egy gesztusnak tűnt a határon túli magyarok felé.

"Wassról meg ne is beszéljünk....."
Ízlésről nem lehet vitatkozni. Ismerek olyat aki Beethoven rajongó de Mozartot nem szereti. A többség szerint mindkettő a valaha élt legnagyobb zeneszerzők közé tartozik. Van akinek a kicsi, barna, húsos nők tetszenek, van aki a magas karcsú szőkéket kedveli. De van aki szerint Arany, Csokonai elavultak, hát el is kezdte átírni őket... (a baromja, de ez is csak az én személyes véleményem)


Volt, többször is. És most hirtelen nem is tudnék mondani olyan obszcén szót, amit nem használt. Hülye vén köcsög.


Ezt a történetet én is hallottam csak tücsökkel és hangyával és valami La Fontaine nevű emberke írta. Aztán elindult a maga mítoszteremtő útjára.


Az antiszemitizmus már csak vihar a közép-európai biliben. Néhány kisebb távol-keleti országban valamikor még tudott Soros kavarni, de ki törődött ezzel a kérdéssel bármikor Kínában, Indiában, Brazíliában stb-ben?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó