Matolcsy: Nem az emberek fizetik az adót

2012. május 10. 12:55

A nemzetgazdasági miniszter szerint nem az emberek, hanem a bankok és a telefoncégek fizetik majd az új adókat.

2012. május 10. 12:55

A kormány szerdai ülésén döntött a telefonadó, a pénzügyi tranzakciós adó, és a biztosítási adó bevezetéséről is – áll az RTL Klub riportjában.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2012. május 11. 07:52
Most volt a királyi TV-ben Obinál Oszkó. Lehet, hogy Kínában nála kisebb svihákokat nyilvánosan fellógatnak, de ezeket szakmailag leiskolázza. Obi "hivatalból" természetesen rákérdezett a Wisair igazgatói tanácsi tagságára. "A cég érdekeit nem kívánom Budai Gyula és Selmeci Gabriella minőségű emberek, személyem ellen indított támadásainak kitenni, ezért lemondtam." Valami ilyesmit szól, úgy kapcsiból, az állami bértollnok Obi, erre csak erősen pislogni volt képes.
smogger
2012. május 11. 05:04
Az új adók bevezetéséről és azOrbán kormány gazdsági ámokfutásáról érdemes volt tegnap hallgatni Róna Péter közgazdászt. Jószerével darabokra szedte Matolcsyt és Orbánt, az új adók hatása okán, gazdasági kóklernek, hozzá nem értőnek és az elmúlt 22 év legszerencsétlenebb politikusainak titulálva őket.Pontosan vázolta, mikor, és mitől indulhatna be a gazdaság, és melyek azok a visszatartó erők melyek miatt erre semmi esélyünk sincs.Kétségtelen nem volt benne váratlan, a nyugatot is lázba hozó, izgalmas elem, sem unortodoxia, csak tényszerűség és matematika.Én tudom, hogy Róna most éppen egy liberális,zsidó, baloldali (ami sosem volt) de talán egyszer egy fél órában Gyurka és Viktor, leülhetne vele a Közgép egyik üdülőjében, és beszélhetnének egymással. Talán még Matolcsy "éleslátása" is visszatérne.....
Csigorin
2012. május 10. 22:47
"nem az emberek, hanem a bankok és a telefoncégek fizetik majd" oke, en azt ertem hogy a bankok meg telefoncegek mind zsidok kezeben vannak. nem is vagyok tul jo velemennyel roluk, nade azert az megiscsak tulzas hogy ne lennenek emberek...
baltazár
2012. május 10. 20:53
ez az ember elmebeteg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik