Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 16:28

Nagy József berzéki halálára már fel sem figyelt a társadalom.

„Október 15. évek óta szomorú emléknap Magyarországon. Törvénytisztelő emberek zarándokolnak Olaszliszkára, hogy koszorút helyezzenek el egy emlékművön, amely egy kiváló embert idéz fel. Még javában élhetne, nevelhetne, alkothatna, de…

A magyartanárt Magyarországon a magyarsága miatt verték agyon. (...) Szögi Lajos-emléknap lett október 15. (...)

Úgy tűnik, újabb emléknappá szürkülhet április 8., ezen a napon Berzékre zarándokolhatnak majd a törvénytisztelő emberek, hogy koszorút helyezzenek el Nagy József leendő emlékművénél. Halála döbbenetesen jellemzi a magyar vidék állapotait.

»A támadók közül két férfi bement a helyi kocsmába, ahol összeszólalkoztak egy szintén helyi, 46 éves férfival. Ezt követően távoztak, majd többen, botokkal visszatérve, olyan súlyosan bántalmazták a férfit, hogy áldozatuk életét vesztette« – írta a hírügynökség. Nagy Józsefet Szögi Lajoshoz hasonlóan gyilkolták meg. (...) Nagy József berzéki halálára már fel sem figyelt a társadalom.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36361


51 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


-mondta a nácivadász, majd kortyolt a 2010 es Touraine Sauvignonból és merengve kibámult a Fillér utcai villa ablakán. Minden magyar rasszista és náci a lelke mélyén -morogta, pláne egy ilyen nevű, a nagyapja biztosan nyilas volt, nincs kegyelem ezeknek. Szertartásosan betette a Tarantino dvd-t a lejátszóba, de kár hogy még nem 3D-s, sóhajtotta...


De indulatos csak lettél, ahogy én is amikor olvastalak.


Voltam, de már derüs vagyok...
Te meg ilyeneket írsz két ablakba tördelve hogy: olvasz, náciadász


Igen, a legelképesztőbb, hogy még a jobboldali médiában is visszhangtalanul maradt, hogy már megint meglincseltek egy vétlen embert a cigányok. Ahogy visszhangtalan a cigányok által heti rendszerességgel agyonvert Juci nénik, Pista bácsik, a magányos öregek sorsa az egyre néptelenedő falvakban. Mert, hogy a baloldali média számára nincs hírértéke ezeknek az eseteknek, azt megszoktuk, kit érdekel, hogy a postást megharapta a kutya, mikor mi arra várunk, hogy a postás mikor már nem bírja tovább a mindennapos harapdálást, visszaharapjon. Aztán ha végre visszaharap, akkor beindul az olajozott gépezet, a balnácik médihiénáinak üvöltésétől hangos Brüsszel, Párizs, Washington. Kattognak az internácik által működtetett hírgyárak kerekei, forognak a Flegaaufok felvevőgépei, és az általános megfélemlítés légkörében különösen beszédes a csend, ami Nagy József halálát körülveszi. Csakhogy előbb-utóbb mindannyian Nagy Józsefek leszünk, kedves jobboldali médiumok munkatársai. Ha így folytatjuk.

Válaszok:
butapesti | 2012. május 9. 23:20

http://index.hu/belfold/2012/0..

A Hernád pultosa, Nagy Emese ottjártunkkor nem akart nyilatkozni, ezért más helyiek elmondása alapján rekonstruáltuk a történteket. Nagy az Indexnek azt mondta, nagyon megrázó volt az eset, nem akarja újra elmondani, amit már megtett az mno.hu-nak. A lapnak a következőket mondta:

"Mialatt a söröshordóval bajlódtam a pult alatt, mert éppen kifogyott, fültanúja voltam annak, hogy a fiatalabb támadó beleköt Józsiba. Szóban inzultálta, lökdösni és rángatni kezdte. Józsi, aki csendes ember, kerülni próbálta az összeütközést. Arrébb húzódott, és kérte, hogy hagyják békén, mire az egyre magabiztosabb kötekedő durvább lett: azt akarta, hogy „játsszák le kint”. Ekkor szóltam közbe, hogy nem kell a balhé, úgyhogy záróra. Ki akartam küldeni mindenkit, de meg sem mozdultak. A két támadó viszont innentől rám is szitokáradatot zúdított. Próbáltam kitessékelni őket, kitártam az ajtót, de keresetlen szavak kíséretében eleinte visszalökték. Végül mégis sikerült kitennem őket, gyorsan ráfordítottam a kulcsot."

(Miután visszajöttek) "A gyilkosok egyenesen Józsira rohantak, ütötték a botokkal, ahol csak érték. Az áldozat meg sem próbált visszaütni, felemelt kezével védekezett, de hiába. A földre rogyott, de fekvő helyzetében is záporoztak rá az ütések."

"Amikor felém fordultak és mondták, tudják, hol lakom és kinyírnak, már világos volt, hogy most én kerülök sorra. Az idősebb férfitől kapott pofonok után közösen kezdtek ütni a karókkal. Az arcomat igyekeztem védeni a kezemmel, így hátráltam a terasz felé, ahol ott voltak a vendégek. Miközben nekiestem az ajtónak, megfordult a fejemben, talán segítenek, de senki sem tett semmit. Bámultak. A kisebbik nő által a nyakamra mért ütés után térdre rogytam és eszméletemet vesztettem. Amikor magamhoz tértem a teraszon, fogalmam sem volt, hol vagyok. Addigra mindenki elpárolgott, csak Józsi feküdt odabent mozdulatlanul, véresen. Próbáltam kitapintani a pulzusát, de nem éreztem semmit. Felhívtam a rendőröket, kértem, küldjenek mentőt is. A kedves vendégek, akik tétlenül nézték végig a gyilkosságot, utóbb a rendőröknek azt vallották: nem láttak semmit."

Válaszok:
Rita Kamélia | 2012. május 9. 20:04

Kár, hogy elkanyarodtatok ilyen személyeskedő baromságba és nem a témára koncentráltatok! Pedig döbbentes dolgok történnek. Nem egy nem kettő sok ilyen és ehhez hasonló! Szerencsétlen ember és a családja. Az meg még jobban döbbenetes, hogy egyszerűen nem volt hír!!! Ez már nem hír! Mindenféle bulvármacákról, piti ügyeikről oldalakat írnak, de egy ilyen aljas szemétségről már nem.
Pedig lassan mindenki sorra fog kerülni. Te is, én is, mi is......


Sajnos már én sem kaphatom a vándorbotot a kezembe:) A hajdani orosznyelvtanulásról már szót se ejtenék:))
Marad nekünk ez a katyvasz amiben itt és most (22 éve) élünk!


ez a cikk a taknyolás magasiskolája!

Válaszok:
Borbála | 2012. május 9. 20:09

"A kedves vendégek, akik tétlenül nézték végig a gyilkosságot, utóbb a rendőröknek azt vallották: nem láttak semmit."

Hát ez az, ami tragikus.
A múltkor Balog Zoltán pozitívumként említette a cigányok közötti erős szolidaritást.
A Gárdával valami ilyesmit akart a Jobbik is; ugyanúgy csoportba verődni, egységet alkotni mint a cigányok.
Ám amíg náluk ez dicséretes vonás, addig a magyaroknál bűncselekmény.


Mondjuk az is kevés lenne! Nem tudom ha veled történne ilyen akkor is ezt mondanád a túlvilágról???:) Az írás is kevés volt a reakció és a felháborodás is kevés volt.


Úgy gondolod????
Miért is?
Magyarázd már el!!


No, no használtam én csúnya szót veled szemben:))))


Aldo, köpedelem vagy. Hát hadnagyom, ezzel indulhatsz a "Minden idők legocsmányabb hozzászólása" versenyen, jó helyzést fogsz elérni.
Emberek haláláról így írni.


Téged kellene meggveretni a pult mellett a cigánykocsmában, elgondolkodnál egy kicsit a halálfélelem közben.
Nem háborús helyzet, hanem éppen téged agyonvernek korrektul .


Pont erről van szó! Meg arról is, hogy a Veszprémi gyilkosokat egy végtelenül gyáva, magyarellenes bíró szinte majdnem felmentette. Anno a Kádár-korszakban volt halálbüntetés és a gyilkosokat többnyire felkötötték. Nos akkor az ilyen esetek nagyon ritkák voltak.


Igen. A tárgyalást is. Minden ilyen eset tárgyalását. Amennyiben "lágyszívű" a bíró az ilyen hordákkal szemben akkor a bírót leváltani azonnal és kőkemény tényleges életfogytigot a horda tagjainak. Ha azt látják, hogy a törvény kemény és a bűnöd tényleg bűnhödik majd kisebb lesz az ilyen esetek száma.
Az volt az első hiba, hogy helyt adtak annak amikor 100 millióra beperelték az ügyészt, mert Olaszliszka kapcsán a "lincslés" szót használta. Ezt a pert be se kellett volna fogadni a bíróságnak..
Ismétlem: Csakis a legerősebb itéletekkel és minden esetben akkora nyílvánossággal, mint Stohl András esetében volt. Máskép nem lesz nyugalom.


Mondjuk segíthetsz az egyedül maradt özvegynek és árvának, hogy ki tudják fizetni a kölcsönüket.

Igen, hozhatták volna a címlapon, mert szörnyű!


Ami ebben a videoban elhangzik a polgármester szájából, hogyan bánnak a gyerekeikkel (is), az maga a tragédia, belegondolni is rossz, hogy egy másfél éves gyereknek combnyaktörése lehet, ujjai lefagyva. Brrrr


Én csak annyit kérdeznék, ha már az özvegyet és a kislányt nem sajnálod, mert csak egy magyar, a kisgyerek iránt sem bírsz részvétet érezni, akivel a "szülei" ilyen állat módon bántak?
Miért kell embereknek ilyen módon meghalniuk, gyerekeknek szenvedniük, miért csak egy jobbikozás telik tőletek?
A videot megtalálod fentebb.


Áh, én láttam még az átkosban is, hogy törődtek a gyerekeikkel. Egy ágyban aludtak mindannyian, ki tudja mi nem történt meg (három lány). 15 évesen gyerek. Fizetéskor volt minden, új ruha, ami csak akkor került le róluk, amikor elrongyolódott, tanulás otthon nuku. Pedig akkor pénz is volt, mert muszáj volt dolgozni.


Osztolykán parlamenti tündöklése:

"az a különbség a roma és nem roma (mellesleg azt magyarnak hívják és nem nem romának) mélyszegénységben élő családok között, hogy mi romák a gyerekeinket nem hagyjuk el..."

Hát persze hogy nem, mert kell a segílyke.
No meg cseppet sem rasszista és kirekesztő. :)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó