Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 16:28

Nagy József berzéki halálára már fel sem figyelt a társadalom.

„Október 15. évek óta szomorú emléknap Magyarországon. Törvénytisztelő emberek zarándokolnak Olaszliszkára, hogy koszorút helyezzenek el egy emlékművön, amely egy kiváló embert idéz fel. Még javában élhetne, nevelhetne, alkothatna, de…

A magyartanárt Magyarországon a magyarsága miatt verték agyon. (...) Szögi Lajos-emléknap lett október 15. (...)

Úgy tűnik, újabb emléknappá szürkülhet április 8., ezen a napon Berzékre zarándokolhatnak majd a törvénytisztelő emberek, hogy koszorút helyezzenek el Nagy József leendő emlékművénél. Halála döbbenetesen jellemzi a magyar vidék állapotait.

»A támadók közül két férfi bement a helyi kocsmába, ahol összeszólalkoztak egy szintén helyi, 46 éves férfival. Ezt követően távoztak, majd többen, botokkal visszatérve, olyan súlyosan bántalmazták a férfit, hogy áldozatuk életét vesztette« – írta a hírügynökség. Nagy Józsefet Szögi Lajoshoz hasonlóan gyilkolták meg. (...) Nagy József berzéki halálára már fel sem figyelt a társadalom.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36361


Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


-mondta a nácivadász, majd kortyolt a 2010 es Touraine Sauvignonból és merengve kibámult a Fillér utcai villa ablakán. Minden magyar rasszista és náci a lelke mélyén -morogta, pláne egy ilyen nevű, a nagyapja biztosan nyilas volt, nincs kegyelem ezeknek. Szertartásosan betette a Tarantino dvd-t a lejátszóba, de kár hogy még nem 3D-s, sóhajtotta...


De indulatos csak lettél, ahogy én is amikor olvastalak.


Voltam, de már derüs vagyok...
Te meg ilyeneket írsz két ablakba tördelve hogy: olvasz, náciadász


http://index.hu/belfold/2012/0..

A Hernád pultosa, Nagy Emese ottjártunkkor nem akart nyilatkozni, ezért más helyiek elmondása alapján rekonstruáltuk a történteket. Nagy az Indexnek azt mondta, nagyon megrázó volt az eset, nem akarja újra elmondani, amit már megtett az mno.hu-nak. A lapnak a következőket mondta:

"Mialatt a söröshordóval bajlódtam a pult alatt, mert éppen kifogyott, fültanúja voltam annak, hogy a fiatalabb támadó beleköt Józsiba. Szóban inzultálta, lökdösni és rángatni kezdte. Józsi, aki csendes ember, kerülni próbálta az összeütközést. Arrébb húzódott, és kérte, hogy hagyják békén, mire az egyre magabiztosabb kötekedő durvább lett: azt akarta, hogy „játsszák le kint”. Ekkor szóltam közbe, hogy nem kell a balhé, úgyhogy záróra. Ki akartam küldeni mindenkit, de meg sem mozdultak. A két támadó viszont innentől rám is szitokáradatot zúdított. Próbáltam kitessékelni őket, kitártam az ajtót, de keresetlen szavak kíséretében eleinte visszalökték. Végül mégis sikerült kitennem őket, gyorsan ráfordítottam a kulcsot."

(Miután visszajöttek) "A gyilkosok egyenesen Józsira rohantak, ütötték a botokkal, ahol csak érték. Az áldozat meg sem próbált visszaütni, felemelt kezével védekezett, de hiába. A földre rogyott, de fekvő helyzetében is záporoztak rá az ütések."

"Amikor felém fordultak és mondták, tudják, hol lakom és kinyírnak, már világos volt, hogy most én kerülök sorra. Az idősebb férfitől kapott pofonok után közösen kezdtek ütni a karókkal. Az arcomat igyekeztem védeni a kezemmel, így hátráltam a terasz felé, ahol ott voltak a vendégek. Miközben nekiestem az ajtónak, megfordult a fejemben, talán segítenek, de senki sem tett semmit. Bámultak. A kisebbik nő által a nyakamra mért ütés után térdre rogytam és eszméletemet vesztettem. Amikor magamhoz tértem a teraszon, fogalmam sem volt, hol vagyok. Addigra mindenki elpárolgott, csak Józsi feküdt odabent mozdulatlanul, véresen. Próbáltam kitapintani a pulzusát, de nem éreztem semmit. Felhívtam a rendőröket, kértem, küldjenek mentőt is. A kedves vendégek, akik tétlenül nézték végig a gyilkosságot, utóbb a rendőröknek azt vallották: nem láttak semmit."


Aldo, köpedelem vagy. Hát hadnagyom, ezzel indulhatsz a "Minden idők legocsmányabb hozzászólása" versenyen, jó helyzést fogsz elérni.
Emberek haláláról így írni.


Téged kellene meggveretni a pult mellett a cigánykocsmában, elgondolkodnál egy kicsit a halálfélelem közben.
Nem háborús helyzet, hanem éppen téged agyonvernek korrektul .Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó