Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 14:35

Rátámadtak Schiffer Andrásra és az LMP ceglédi önkormányzati képviselőjére szerdán egy Vecsésen rendezett köztéri fogadóórán – mondta el a volt frakcióvezető az MTI-nek. A politikus állítása szerint a támadók a Jobbik aktivistái voltak.

Schiffer András elmondása szerint szerda délelőtt Vecsésen köztéri fogadóórát szerveztek Földi Áronnal, pártja ceglédi önkormányzati képviselőjével, ketten várták a polgárokat. Ekkor azonban körülbelül 12-15 „jobbikos aktivista körbevett minket és elkezdte rugdosni a kitelepülő pultunkat” - tájékoztatott a politikus. Hozzátette: támadóik, akik feltehetően ittasak voltak megfenyegették őket, hogy „húzzunk el Vecsésről, mert itt nincs semmi keresnivalónk”.

Közölte: jobbnak látták elkerülni a konfliktust és mivel ilyen körülmények között a békés vecsési polgárok sem tudtak volna részt venni a fogadóórán, Földi Áronnal együtt távoztak annak helyszínéről. Arra a kérdésre, hogy honnan tudta, hogy a támadók a Jobbik aktivistái, Schiffer András azt felelte, ez a szavaikból is kiderült, de emellett még egy jobbikos pártzászlót is magukkal hoztak.

Az LMP-s képviselő kijelentette: nem kíván a rendőrségjez fordulni, mivel az eset sokkal inkább politikai, mint rendőrségi ügynek számít. Kifejtette: minden fenyegetés ellenére visszatérnek később Vecsésre.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36356


131 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Elégé porvokáció gyanús az eset, lesznek itt még érdekes fejlemények.


magyarán a kutya sem volt rájuk kiváncsi ezért ki kellett találni valamit, amit az MTI lehoz

pár éve volt egy hasonló SzDSz majális ami szintén nem az érdeklődés miatt maradt el...


Nem tudom mi történt, de helyes. Ahol érik ...

Válaszok:
Rücsök | 2012. május 9. 15:32
smalladam | 2012. május 9. 15:54

A jobbik szerintem jobban tenné, ha az agyatlan huligánok hülyeségeit nem venné magára, és nem állna ki védhetetlen emberek mellett.

Remélem ebben az ügyben előjon a jobbik eszük.


15-en 2 ellen. Nem ezt szoktátok "cigánytempó"-nak becézni?


Azután, hogy elolvastam a jobbikos kommentárját az ügyhöz (beinvitálná "Schifut" a fürdőszobájába és lefürdetné) egyre inkább szimpatizálok a látens homoszexualitás posztmodern elméleteivel.


HVG
""A Lehet Más a Politika fogadóórája már javában zajlott (volna), ám teljes érdektelenségbe fulladt, hiszen egyetlen érdeklődő sem volt kíváncsi Schiffer Andrásra és társára. Mindaddig, amíg néhány jobbikos el nem kezdett velük politikai kérdésekről beszélgetni. Ennek végén Schiffer Andrásék kifogytak az érvekből, összecsomagoltak és eltávoztak. Az LMP-sek pultjához nem nyúlt hozzá senki egy ujjal sem, a fizikai fenyegetés és az ittasság feltételezése rágalom, így ezek terjesztésének jogi következményei lesznek" - írta Szabó Attila, a Jobbik vecsési elnöke közleményében."
FN

"Azt olvasni Schiffer közleményében, hogy megrugdosták a pultját.

Megrugdosták a pultját? Hát itt senki nem rugdosta meg a pultját. Bakancsba' meg pláne nem, mert itt higiénikus, tiszta emberek vannak, és nem járnak negyven fokba' bakancsba'. Senki nem rugdosta meg a pultját, hanem beszélgettünk vele teljesen normálisan a politikai nézeteinkről. Majd őneki elfogytak az érvei, és elballagott. Úgy éreztük mi, hogy meggyőztük őt arról, hogy a mi politikai érveink sokkal jobbak, mint az övé. Mivel hogy ő kifogyott az érvekből, összepakolta a kis motyóját, azt elballagott. Ennyi. Úgyhogy nagyon sok szeretettel várjuk vissza Schifut. Úgy, ahogy megbeszéltük. Nyugodtan jöhet hozzánk, itt én vendégül is látom, akár itt a házamba, lezuhanyzik, aztán megy a dolgára.

Lezuhanyzik? Miért kéne Schiffernek ott lezuhanyoznia?

Csak mondom, ha esetleg jól érezzük magunkat, nyugodtan. Pont azért mondom, hogy az embernek a fürdőszobája egy intim szféra. És én akár oda is beengedem. Nincs énnekem semmi bajom Schifuval. Mi szeretjük Schifut.

Schifu? Ez az ő beceneve?

Mi így becézzük. Schifu, Schifu. Kis Schifu. A mi Schifunk. Szeretjük mi Schifut."


Magam részéről örülök ennek az esetnek. Mert kíváncsi vagyok mi lesz a végső álláspontja az ügy kapcsán Schiffer A.-nak.


Sajnos ez megint azt bizonyítja, hogy egyes vérgőzös barmok nem ismerik a kevesebb néha több mondást. Ha hagyták volna Shcifferéket ott ácsorogni, lehet hogy csak annyi lenne a hír, hogy "csekély érdeklődés közepette...", így viszont az lett hogy jobbikos nácikok rugdalják és üldözik őket.
Jó lenne ha a Jobbik nem csak a belső pártfegyelemmel lenne elfoglalva, hanem az ilyen önkéntes idiótákat is felvilágosítaná, hogy ezzel nem használnak, hanem ártanak.


lejárató akció! nem feltétlenül jobbikos, hanem jobboldali érzelmű csőcselék lehetett, bár az is lehet lmp-es voltak jobboldali aktivistáknak öltözve (reklámkampány), vagy fideszesek (össze akarják a két pártot ugrasztani)... a lényeg: kultúrált jobbikos (mert a többség igenis az) nem tesz ilyet!!!


Ha igaz, ez az a pillanat, amikor leszögezem: fideszes szavazóként szolidaritást vállalok Schifferrel. Nem lehet ezekkel viccelni, mindenkinek joga van kifejteni a véleményét, legfeljebb nem értesz vele egyet.

Válaszok:
Sebaj Tóbiás | 2012. május 9. 15:22
Haragosi | 2012. május 9. 15:52

Arre lennék kíváncsi ki az aki erre a véleményedre mínuszol. De úgysem fogja bevallani.

Válaszok:
medve | 2012. május 9. 15:29

Gondolom, észre se veszed, de pont annak a képnek felelsz meg, amit kialakítottál magadban a Jobbikról.


Az a cikk is kapott minuszt, hogy a kézilabda vállogatott kijutott az Olimpiára. De Kopp Máriának lánya által írt nekrológja is. Hát még egy politikai megjegyzés.


Nehezen megy neked a demokrácia, mint bivalynak a tangó.


"de emellett még egy jobbikos pártzászlót is magukkal hoztak."

--- gondolom a kitelepült szdsz-es, akarom írni lmp-s pulton is volt valami jelzésértékű pártlogó, nehogy eltévesszék a valamilyen módon értesült "jobbikosok", hogy kibe is kell belekötniük. Az lmp naponta nyom valamilyen provokáció gyanús akciót. Muszáj?


Én meg akkor olyan helyen lakom, ami nincs is.


És ez alapján nem léteznek kultúrált Jobbik szavazók... :)

Az egész sztori annyira életszerű, hogy szerintem elunták magukat a Lompos srácok a standnál és rápippantottak egy viccescigire, a többit már haluzták...

Válaszok:
P.A. | 2012. május 9. 15:41

Vecsésen leszarják Schiffert, ennyi.


Egyébként aki emlékszik: szintén Vecsésen volt, hogy annak idején Horváth Ágnes paradicsommal dobálták meg, amikor valami fórumot tartott. Ráadásul ő Vecsésen nőtt fel...

Kemény emberek laknak mifelénk.

Válaszok:
Arslan | 2012. május 9. 15:45

Furcsa kép él benned a többdiplomásokról.Láttál mér olyat?


Ez teljesen rendben is van, de mégsem hiszem, hogy ez az eset úgy történt ahogy Schiffer azt elmesélte. :) Lehet ő azt hiszi hogy vidéken (mert Vecsés aztán nagyon messzi vidék ám a belvároshoz képest) mindenki szerda délelőtt ittasan pártzászlókkal garázdálkodik. :D

Amúgy hálám a vecsésieknek a finom savanyúságokért és reszelt tormáért! :D

Válaszok:
P.A. | 2012. május 9. 15:56

fideszes szavazó vagy sem - adva van két állítás és legalább az egyik hamis

ha tényleg történt rugdosás akkor én is szolidáris vagyok, de amíg nem lehet tudni, hogy pontosan mi is történt addig nem (a jobbikból kinézem a rugdosást, schifferből pedig a hazugságot)

Válaszok:
medve | 2012. május 9. 15:58

hogy sipákolnál, ha veled ilyen történne, hogy megint báncsák a magyarokat:D


Jaja, félreértettem, bocs.


Na igen, nehéz elhinni ezt így.

Hát Schiffernek ez az országjárás, ilyen messzi helyekre is elvetődik. Aztán otthon meséli, hogy milyen vad helyeken járt.

Válaszok:
tommo | 2012. május 9. 16:06

Írtam, ha igaz. De azért nem életszerűtlen a történet, sajnos. Én nem támotom Schifferéket, egyre ellenszenvesebbek, de az urnákban, szavazataimmal akarom megrugdosni őket.

Válaszok:
duzur | 2012. május 9. 18:28

Minden helynek megvannak a saját jellegzetességei, amit elmesélhet otthon

Bozzai- itt például szép a templom
http://lmpszombathely.blog.hu/..

Bögöte- Batthyány Ervin anarchista grófról szóló kiállítás
http://lmpszombathely.blog.hu/..


Vecsés- hát, izé
"A vecsési Jobbik-elnök szereti az LMP-s Schiffer Andrást. Olyannyira, hogy bulizna vele, mi több, lefürdetné odahaza"
fn.hir24.hu/interju/2012/05/09/a-jobbik-vezer-furdoszobajaba-invitalja-schiffer-andrast

Válaszok:
P.A. | 2012. május 9. 16:14

Arról kellene nyilatkoznia Schiffernek, hogy igaz-e, hogy a vecsési LMP-fórum teljes érdektelenségbe fulladt.


"minden fenyegetés ellenére visszatérnek később Vecsésre"

Na ez a mondat maga a fenyegetés!


Szabó Attila nagy arc, ez az interjú király, röhögtem egy csomót.


"Ekkora NULLÁK vagytok!"

Kik?


Kuncze megmondta: "minek ment oda?" verés volt?


Nem lehet mást várni a NÁCIKTÓL!


a fajtám? szidod a magyarokat? hazaáruló vagy? melyik titkosszolgálat fizet, hogy ártsál nekünk?


Komolyan nem értem...

Párt vezetői?

Párt tagjai?

Mezei szavazók?


Mégis kikre gondolsz? Az egész közösséget el kell ítélni pár problémás tagja miatt? Mert ha igen, akkor mindenkinek kussolni kell. Minden nemzet, etnikum, vallási és politikai közösségnek vannak gázos elemei IS.


Ezt miből gondolod?

Ismerek talán 50-100 jobbikkal szimpatizáló embert, közülük talán csak 2 van aki a gázosabb kategória, de ők sem erőszakosak, a többi kultúrált normális dolgos ember, csak mások a prioritásai, mint pl. egy konzinak.

A média pedig a Jobbikkal kapcsolatban mindig a balhékat emeli ki... nemtudom volt-e hír bármikor amikor a szegényeknek gyűjtöttek ruhákat? :)

Egyoldalú tájékoztatás alapján ítélni, nem bölcs dolog.


A lényeg a részletekben rejlik. A Jobbik és az LMP igazi ellenzéki párt. Nagyon példamutatónak tartom, hogy pl. az ügynökkérdésben, oligarcha kérdésben nem ismernek pardont és közös plattformon vannak, túlmutatva a pártérdekeken és ideológiákon.
Soha nem felejtem el Schiffer András nyilatkozatát, amikor ügynökkérdésben csak a jobbik összes képviselője és három független írta alá a beterjesztési javaslatot. A FIDESZ és az MSZP NEM!!!!
Akkor azt mondta: összenő, ami összetartozik.
Szinte sejthető volt, hogy pár nap múlva valamilyen lejárató hír megjelenik róla.
Az eszmei szerzőket nem a jobbikosok köreiben keresném, ámbár ezt soha nem fogjuk megtudni.


Értékelem a humorod, de én ilyet nem mondtam amit Te állítasz :D


Tényleg érdemes volt föltenni ezt a linket, ez is példázza, hogy ekkora bunkók csak a jobbikosok lehetnek!!!


A kutya és a póstás esete.Fordítva,az már igen így nem egy nagy durranás.


Nagy tiszteletet érdemel egy csoport amikor rátámad 2 emberre. Furcsa módon a cigányoknál ezt a tempót nem szokás tisztelni...


Ez egy nagyon szép ária de az operák librettói ritkán felelnek meg a mai gondolatvilágnak hisz tele vannak hamis pátosszal. A ma is ünnepelt Ottlik Géza mutatta meg, hogy mit is jelent becsületesen és gerincesen a hazát szeretni.


Ha az olyanokat mint Schiffer elüldözik, nem csoda, hogy ugy néz ki Magyarország ahogy...


Elnézést kérek. Tehát normálisan fogadták az LMP-seket és normális eszmecserére mentek oda hozzájuk. Mire a 2 LMP-s elszaladt, a vendéglátók szellemi túlsúlya elöl...


És attól lesz az ország sikeres, ha még mélyebb szakadékot ásunk az emberek közé?


Ez a Földi Áron ez valami ősmagyar név?

Gondolom, a támadók be is mutatkoztak, tagsági igazolványt mutattak, és tetőtől talpig árpádsávos ruhában voltak. Ilyenek ezek a jobbikosok.


A náciknak azt sem lehet elhinni amit kérdeznek!


Tudod, madarat tolláról .......
Tisztelni is kell azokat, akiknek a sapkaméretük is nagyobb, mint az IQ-juk! :):):)


Ha pedig annyira mindegy, hogy mit gondolnak külföldön Magyarországról, akkor miért kell szidalmazni azokat, akik odaáig vetemednek, hogy ott is elmesélik saját tapasztalataikat... Amiket különben remekül ilusztrálnak az itteni kommentek is. (Tisztelet a kivételnek!)


kigyúrt előd támadhatottBejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó