Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 14:35

Rátámadtak Schiffer Andrásra és az LMP ceglédi önkormányzati képviselőjére szerdán egy Vecsésen rendezett köztéri fogadóórán – mondta el a volt frakcióvezető az MTI-nek. A politikus állítása szerint a támadók a Jobbik aktivistái voltak.

Schiffer András elmondása szerint szerda délelőtt Vecsésen köztéri fogadóórát szerveztek Földi Áronnal, pártja ceglédi önkormányzati képviselőjével, ketten várták a polgárokat. Ekkor azonban körülbelül 12-15 „jobbikos aktivista körbevett minket és elkezdte rugdosni a kitelepülő pultunkat” - tájékoztatott a politikus. Hozzátette: támadóik, akik feltehetően ittasak voltak megfenyegették őket, hogy „húzzunk el Vecsésről, mert itt nincs semmi keresnivalónk”.

Közölte: jobbnak látták elkerülni a konfliktust és mivel ilyen körülmények között a békés vecsési polgárok sem tudtak volna részt venni a fogadóórán, Földi Áronnal együtt távoztak annak helyszínéről. Arra a kérdésre, hogy honnan tudta, hogy a támadók a Jobbik aktivistái, Schiffer András azt felelte, ez a szavaikból is kiderült, de emellett még egy jobbikos pártzászlót is magukkal hoztak.

Az LMP-s képviselő kijelentette: nem kíván a rendőrségjez fordulni, mivel az eset sokkal inkább politikai, mint rendőrségi ügynek számít. Kifejtette: minden fenyegetés ellenére visszatérnek később Vecsésre.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36356


Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"de emellett még egy jobbikos pártzászlót is magukkal hoztak."

--- gondolom a kitelepült szdsz-es, akarom írni lmp-s pulton is volt valami jelzésértékű pártlogó, nehogy eltévesszék a valamilyen módon értesült "jobbikosok", hogy kibe is kell belekötniük. Az lmp naponta nyom valamilyen provokáció gyanús akciót. Muszáj?


Én meg akkor olyan helyen lakom, ami nincs is.


Vecsésen leszarják Schiffert, ennyi.


Egyébként aki emlékszik: szintén Vecsésen volt, hogy annak idején Horváth Ágnes paradicsommal dobálták meg, amikor valami fórumot tartott. Ráadásul ő Vecsésen nőtt fel...

Kemény emberek laknak mifelénk.


Furcsa kép él benned a többdiplomásokról.Láttál mér olyat?


Na igen, nehéz elhinni ezt így.

Hát Schiffernek ez az országjárás, ilyen messzi helyekre is elvetődik. Aztán otthon meséli, hogy milyen vad helyeken járt.


Arról kellene nyilatkoznia Schiffernek, hogy igaz-e, hogy a vecsési LMP-fórum teljes érdektelenségbe fulladt.


"minden fenyegetés ellenére visszatérnek később Vecsésre"

Na ez a mondat maga a fenyegetés!


Szabó Attila nagy arc, ez az interjú király, röhögtem egy csomót.


Kuncze megmondta: "minek ment oda?" verés volt?


Nagy tiszteletet érdemel egy csoport amikor rátámad 2 emberre. Furcsa módon a cigányoknál ezt a tempót nem szokás tisztelni...


Ez egy nagyon szép ária de az operák librettói ritkán felelnek meg a mai gondolatvilágnak hisz tele vannak hamis pátosszal. A ma is ünnepelt Ottlik Géza mutatta meg, hogy mit is jelent becsületesen és gerincesen a hazát szeretni.


Ha az olyanokat mint Schiffer elüldözik, nem csoda, hogy ugy néz ki Magyarország ahogy...


Elnézést kérek. Tehát normálisan fogadták az LMP-seket és normális eszmecserére mentek oda hozzájuk. Mire a 2 LMP-s elszaladt, a vendéglátók szellemi túlsúlya elöl...


És attól lesz az ország sikeres, ha még mélyebb szakadékot ásunk az emberek közé?


Ha pedig annyira mindegy, hogy mit gondolnak külföldön Magyarországról, akkor miért kell szidalmazni azokat, akik odaáig vetemednek, hogy ott is elmesélik saját tapasztalataikat... Amiket különben remekül ilusztrálnak az itteni kommentek is. (Tisztelet a kivételnek!)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó