Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 8. 23:53

Jogerős ítélet szerint valótlanul állította, hogy a Hír TV manipulálta a felvételeket, és ezzel szándékosan félrevezette a közvéleményt Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat korábbi szóvivője az enyingi benzinkútnál történt csoportos garázdaság ügyében.

A Hír TV beszámol arról: Bogdánt nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásban találták bűnösnek, amiért még 2009 márciusában Mohácsi Viktória akkori európai parlamenti képviselővel közösen tartott sajtótájékoztatón ezt állította. Bogdán János 90 ezer forintos pénzbüntetést kapott, amit 300 nap fogházra válthat át.

A per elsőrendű vádlottja Mohácsi Viktória volt, de az ő ügyét elkülönítette a bíróság, mivel időközben külföldre távozott, így az egykori képviselőt most a hatósággal keresteti a bíró.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36331


Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Egyetértek. Maradjon ahol van. És vigye maga után a teljes rokonságát is.


Elolvastam a linket. Nem akarok hízelegni, de ekkora zagyvaságot ritkán olvasni.

"Állításomra mi a legegyszerűbb bizonyíték?
Ennek a topicnak a léte."

Ez különösen tetszett. Ez már szinte empirikus bizonyíték. Nagyjából olyan mint ha azt mondanám, hogy a föld lapos, és ennek bizonyítéka, hogy az előbb ezt írtam.

Az viszont, hogy nálunk (és a világon sehol sem) szeretik (elég finoman fogalmaztam?) a cigányokat az tényleg empirikus alapokon nyugszik. Nekem és a családomban még két embernek eddig összesen négyszer rabolták ki a házát/lakását. Minden esetben cigányok voltak. A fiamat cigányok verték össze, csak mert szembejöttek vele az utcán. A feleségem retiküljét egy cigány tépte le a válláról és futott el vele. Szóval lehet ezt rasszizmusnak, szélsőjobbnak nevezni. Szerintem csak egyszerű önvédelmi reflex. Biztos nagyok az igényeim, de szeretném a munkámmal megszerzett javakat én meg a családom élvezni. Nem pedig ennek az ingyenélő, rablóhangya bolynak zsákmányként odaadni.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó