Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 2. 10:07

Mindketten egyre agresszívabbakká váltak, ahogy az ügy egyre nehezebben vált védhetővé.

Rettentő érdekesek a párhuzamok Schmitt Pál és Gyurcsány Ferenc viselkedése között. Amikor világos lett, hogy letagadhatatlan az egyezés egy másik munkával, akkor Schmitt törzsanyagról és közös munkáról beszélt, Gyurcsány pedig arról, hogy bolond lett volna nem használni. Mindketten a világ legtermészetesebb dolgaként, szinte kedélyesen jelezték, hogy persze, hasonlóságok lehetnek, de ilyen a világ rendje.

Abban is hasonlók, hogy mindketten politikai vitává akarták átalakítani az ügyet. »Semmi mást nem tudok feltételezni, mint kizárólag rosszindulatot« – mondta Schmitt még januárban. »Politikailag meg akarnak ölni« – mondta most Gyurcsány.

Aztán jött mindkettejüknél a fenyegetőzés. Schmitt Pál még lemondásáról szóló beszédébe is beleszőtte, hogy feljelentést tesz az doktori címét visszavonók ellen. Kedden már Gyurcsány is ígért feljelentéseket. Mindketten egyre agresszívabbakká váltak, ahogy az ügy egyre nehezebben vált védhetővé.

Hogy a magyar politikából mennyire hiányzik a logikus gondolkodás, azt megannyi érdekes egybeesés bizonyítja e két ügyben is. Kedden az a Selmeczi Gabriella nyilatkozott elítélően Gyurcsányról, aki Schmitt disszertációját teljesen rendben lévőnek találta. Gyurcsány Ferenc korábban arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy Schmitt morálisan megbukott, mert másolta szakdolgozatát. Kövér László leterroristázta azokat az újságírókat, akik kiderítették, hogyan csalt Schmitt.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36081


Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ez a mai magyar politikai elit. Ebben a stílusban szocializálódtak. A következmények nélküli ország tipikus termékei.

"Gyurcsány Ferenc egy kis Schmitt Pál"

Na azért a Schmitt, minden hibája bűne ellenére, csak ipari tanuló Gyurcsányhoz képest. A két jóember károkozása is több nagyságrenddel eltér egymástól.


Gyurcsány mindig agresszív, ha úgy érzi kicsúszik a kezéből az irányítás, vagy sarokbaszorították....


Gyurcsány soha nem lesz kis Schmitt Pál. Schmitt lemondott. Hamarabb kellett volna, de lemondott. Gyurcsány soha nem fog lemondani és eltűnni, talán csak akkor, ha saját sörszagú májuselsejei, utolsó vérig harcoló rajongói fogják leköpdösni.


Szép nap lesz az a nap, mikor valamelyik sétányon a platánról fog fejjel lefelé lógni. Ott leszek.
:o)


Tény, hogy van hova mennie. Malayzia, Bulgária,...


Vicces, amikor SPO karriervágyáról beszél. GyF persze teljesen mentes eme rút tulajdonságtól. Ő csak gátlástalan, magamutogató,sarokba szorított patkányként vinnyogó és karmoló senkiházi, de karriervágya szemernyi sincs.


Schmidt Pal nem volt agressziv, inkabb tanacstalannak latszott es vegig udvarias maradt meg a legvadabb tamadasok kozepette. Nem is birta sokaig, az orszag es sajat erdekeben lemondott. Tisztessegesen es normalis hangon koszont le. Azt a hadjaratot amit ellene inditottak nem erdemelte meg, Magyarorszagert ezerszer tobbet tett mint Gyurcsany, a ket ember palyafutasa egy napon nem is emlitheto, Gyurcsany evek ota es most naprol-napra bizonyitja azt a gatlastalansagot es sotet ostobasagot ami minden egyes megnyilvanulasat kiserte. Gyurcsany moralis hulla, mar akkor az volt mikor miniszterelnokke puccsolta magat. Schmitt Pal meg bizonyithatja, hogy kepes PhD dolgozatot irni, Gyurcsany legfeljebb azt bizonyithatja, meddig kepes elmenni a fektelen gyalazatban, amibe mar eddig is nyakig merult.
Az orszagra nezve ijeszto veszely meg mindig, es azok is, akik kepesek tamogatni az egyre sulyosabb botranyai utan.


Pontosan ezért írtam, hogy "hamarabb kellett volna".Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó