Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 2. 10:07

Mindketten egyre agresszívabbakká váltak, ahogy az ügy egyre nehezebben vált védhetővé.

Rettentő érdekesek a párhuzamok Schmitt Pál és Gyurcsány Ferenc viselkedése között. Amikor világos lett, hogy letagadhatatlan az egyezés egy másik munkával, akkor Schmitt törzsanyagról és közös munkáról beszélt, Gyurcsány pedig arról, hogy bolond lett volna nem használni. Mindketten a világ legtermészetesebb dolgaként, szinte kedélyesen jelezték, hogy persze, hasonlóságok lehetnek, de ilyen a világ rendje.

Abban is hasonlók, hogy mindketten politikai vitává akarták átalakítani az ügyet. »Semmi mást nem tudok feltételezni, mint kizárólag rosszindulatot« – mondta Schmitt még januárban. »Politikailag meg akarnak ölni« – mondta most Gyurcsány.

Aztán jött mindkettejüknél a fenyegetőzés. Schmitt Pál még lemondásáról szóló beszédébe is beleszőtte, hogy feljelentést tesz az doktori címét visszavonók ellen. Kedden már Gyurcsány is ígért feljelentéseket. Mindketten egyre agresszívabbakká váltak, ahogy az ügy egyre nehezebben vált védhetővé.

Hogy a magyar politikából mennyire hiányzik a logikus gondolkodás, azt megannyi érdekes egybeesés bizonyítja e két ügyben is. Kedden az a Selmeczi Gabriella nyilatkozott elítélően Gyurcsányról, aki Schmitt disszertációját teljesen rendben lévőnek találta. Gyurcsány Ferenc korábban arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy Schmitt morálisan megbukott, mert másolta szakdolgozatát. Kövér László leterroristázta azokat az újságírókat, akik kiderítették, hogyan csalt Schmitt.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36081


38 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ez a mai magyar politikai elit. Ebben a stílusban szocializálódtak. A következmények nélküli ország tipikus termékei.

"Gyurcsány Ferenc egy kis Schmitt Pál"

Na azért a Schmitt, minden hibája bűne ellenére, csak ipari tanuló Gyurcsányhoz képest. A két jóember károkozása is több nagyságrenddel eltér egymástól.


Ferenc a magyar jobboldal kincse, eszébe ne jusson lemondani!


Gyurcsány mindig agresszív, ha úgy érzi kicsúszik a kezéből az irányítás, vagy sarokbaszorították....


Gyurcsány soha nem lesz kis Schmitt Pál. Schmitt lemondott. Hamarabb kellett volna, de lemondott. Gyurcsány soha nem fog lemondani és eltűnni, talán csak akkor, ha saját sörszagú májuselsejei, utolsó vérig harcoló rajongói fogják leköpdösni.


Ertheto a Fideszes oldal erolkodese, hogy most egyenlosegjelet tegyen a normalis es a Simicska altal kitartott sajto koze, barmilyen atlatszo is ez a dolog.

Azert ne csinaljunk mar ugy (bar nyilvan, az onigazolasi kenyszer ezen a gatlason siman tullendit), mintha a Fidesz-ellenesek most olyan egysegfront-alapu hadjaratot folytatnanak, mint a Fideszesek anno. Ne felejtsuk el Mraz Agoston Samuel alkotasat, vagy azt a zsenialis interjut Schmittel, de azt se, hogy milyen jelzoket kapott a HVG es hogy most mit reagalnak a Fidesznel, a mandis zsurfiuktol egeszen Bayerig.

Ez a fajta alszentseg olyan hanyingert kelt bennem, ami biztosan sok evet ad a Fideszes establishmenttel szemben erzett ellenerzeseimhez.

Annyira szeretnem, ha vegre senki sem tartana ki semmilyen propagandat ebben a nyomorult orszagban (mert hat ez nagyobb hazaarulas, mint barmi, amirol az utobbi 20 evben tudok) es nagyon-nagyon szeretnem, ha a koziras vegre kivetne magabol a Bayereket, Bencsikeket, Andrassew-eket es Sesztakokat.

A fontos kulonbseg viszont, hogy a Fidesznel ez a mainstream, mig a masik oldalon ez a szelvonal. Ez pedig sokat szamit abban, hogy egy nem gyomorbajos, mondjuk nyugaton szocializalt ember merre latja a helyet.


Szép nap lesz az a nap, mikor valamelyik sétányon a platánról fog fejjel lefelé lógni. Ott leszek.
:o)

Válaszok:
naftalinernő | 2012. május 2. 11:45

Javaslom Gyurcsány Ferenc Úrnak, hogy tegyen a rágalmazói ellen rendőrségi feljelentést, mert személye és családja épségét veszélyeztetik. Ezzel a primitív uszítással lincshangulatot gerjesztenek, ami bűncselekményre, garázdaságra ad alapot. Kezdeményezze a hatósági eljárást a vádaskodói ellen.

Válaszok:
g.alattvalo | 2012. május 2. 11:20
g.alattvalo | 2012. május 2. 11:20

Egyetértek. Tegyen feljelentést Gyurcsány Ferenc "Úr"!
De ha elmeszeli a bíróság - ami 99,99% -, feleljen a vagyonával.
Amit összelopott.


Egyetértek. Tegyen feljelentést Gyurcsány Ferenc "Úr"!
De ha elmeszeli a bíróság - ami 99,99% -, feleljen a vagyonával.
Amit összelopott.


Azért van némi csúsztatás ebben az összehasonlításban. A túlmozgásos általában a legkisebb probléma esetén is hőbörög, fenyegetőzik, handabandázik, hadonászik, Schmitt hozzá képest intelligensen viselkedett.


Hamarabb fog ő elmenekülni innen, mint hogy elkapják. Vagy csak simán kivásárolja magát.

Válaszok:
Hunor N. | 2012. május 2. 12:02

Ennek a Gyurcsótánynak nem testőrökkel kellene megjelemmi bárhol is.

Örvosokkal.

Válaszok:
g.alattvalo | 2012. május 2. 11:49

Jav.

Ennek a Gyurcsánynak nem testőrökkel kellene megjelenni bárhol is.

Orvosokkal.


Tény, hogy van hova mennie. Malayzia, Bulgária,...

Válaszok:
naftalinernő | 2012. május 2. 12:45

Kár, pedig jó lenne egy kis élvezetes karácsonyi műsor, mint 89-ben.


Vicces, amikor SPO karriervágyáról beszél. GyF persze teljesen mentes eme rút tulajdonságtól. Ő csak gátlástalan, magamutogató,sarokba szorított patkányként vinnyogó és karmoló senkiházi, de karriervágya szemernyi sincs.

Válaszok:
naftalinernő | 2012. május 2. 23:38

Schmidt Pal nem volt agressziv, inkabb tanacstalannak latszott es vegig udvarias maradt meg a legvadabb tamadasok kozepette. Nem is birta sokaig, az orszag es sajat erdekeben lemondott. Tisztessegesen es normalis hangon koszont le. Azt a hadjaratot amit ellene inditottak nem erdemelte meg, Magyarorszagert ezerszer tobbet tett mint Gyurcsany, a ket ember palyafutasa egy napon nem is emlitheto, Gyurcsany evek ota es most naprol-napra bizonyitja azt a gatlastalansagot es sotet ostobasagot ami minden egyes megnyilvanulasat kiserte. Gyurcsany moralis hulla, mar akkor az volt mikor miniszterelnokke puccsolta magat. Schmitt Pal meg bizonyithatja, hogy kepes PhD dolgozatot irni, Gyurcsany legfeljebb azt bizonyithatja, meddig kepes elmenni a fektelen gyalazatban, amibe mar eddig is nyakig merult.
Az orszagra nezve ijeszto veszely meg mindig, es azok is, akik kepesek tamogatni az egyre sulyosabb botranyai utan.


Pontosan ezért írtam, hogy "hamarabb kellett volna".


Lengőtekében érmet nyerhetett valami szakszervezeti majálison.


Magyarok milliói tanúsíthatják, hogy Feri nem törtető akarnok. Végül is nem ő zsarolta meg anno az MSZP-t, hogy ha nem választják meg pártelnöknek, akkor magukra hagyja őket. Nem ő vált ki az MSZP-ből, csak hogy egy törpepárt élén dirigálhasson pár embernek. Neki nem szokták csókolgatni a kezét, nem úgy, mint annak a gonosz Viktornak. Nem ő puccsolta meg Megyót, hogy beülhessen a helyére. Egyszóval láthatjuk, hogy ő a legeslegnagyobb demokrata a világon, soha nem tört hatalomra, aki ilyet mond, az mind náczifasiszta hazudozó, különben is lárifári.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó