Fidesz: Csalás és lopás gyanújának árnyékában él Gyurcsány

2012. április 28. 12:29

Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője szerint azt, hogy Gyurcsány Ferenc hazug ember, már mindenki régóta tudja. A volt miniszterelnök szakdolgozatáról szóló hírek miatt azonban mostantól a csalás és a lopás gyanújának árnyékában él.

„Azt, hogy Gyurcsány Ferenc hazug ember, már mindenki régóta tudja. Most azonban már a csalás és a lopás gyanújának árnyékában is él” – közölte szombaton Selmeczi Gabriella. A szóvivő hozzátette, a Fidesz reméli, a volt miniszterelnök „korábban fennen hangoztatott erkölcsi mércéjét – amennyiben tényleg van neki ilyen - önmagára nézve is kötelezőnek tartja”.

 
A HírTv Célpont című műsorában péntek este az hangzott el, hogy négy évvel Gyurcsány Ferenc előtt majdani sógora, Rozs Szabolcs a volt miniszterelnökével megegyező címen adott le szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskolán. Ezt a férfi is megerősítette, azt állítva, nem tudott arról, hogy a politikus később ugyanezt a témát választotta. A korábbi kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnöke a HírTv kérdésére azt mondta: valószínű, hogy olvasta a dolgozatot, és merített is belőle.
 
Gyurcsány Ferenc 1983-ban házasodott össze első feleségével, Rozs Beatrixszal, és egy évvel később diplomázott. A nő bátyja, Rozs Szabolcs 1980-ban szintén A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel adott be szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskola földrajz szakán, csakúgy, mint 1984-ben a biológia-technika szakos Gyurcsány – derült ki a HírTv riportműsorából.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35985