Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 27. 17:01

A politikus szerint cinikus Rogán Antal azon kijelentése, miszerint az új adók nem fogják érzékenyen érinteni a háztartásokat.

Szanyi Tibor a TV2 Mokka című műsorában elmondta, szerinte az újabb sarcok helyett inkább a közjogi méltóságok „magánrendőrségein” kellene spórolni. Az MSZP elnökségi tagja úgy véli, hogy az új adók áfakiesést okozhatnak, aminek viszont áfaemelés lehet a következménye. Szanyi visszautasította, hogy adóelkerülésre buzdítaná a fiatalokat. Mint elmondta, ő csak arra serkenti őket, hogy térjenek át az internetalapú telefonálásra, amivel spórolhatnak.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35967


Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"A politikus szerint cinikus Rogán Antal azon kijelentése, miszerint az új adók nem fogják érzékenyen érinteni a háztartásokat."

A Rogán megint baromságokat beszél. Minden adó a sarcról szól és mindig a kis jövedelműek szívják meg a legjobban. Az internet alapú telefonálás sajnos mind anyagilag (laptop, internet előfizetés), mind alkalmazási képesség tekintetében elérhetetlen egy jelentős és jellemzően szerény jövedelmű réteg számára. A sárga csekk adó is a kisjövedelműeknek fog fájni, de nagyon.


Sárga csekk adó az összefoglaló neve a sajtóban az összes tranzakciós adónak. Tehát a banki átutalásokra, kártyás kp felvételre, kártyás fizetésre, közműdíjak átutalására kivetett adóknak is. Ez nem havi 35-40 forint lesz. Még a kormány is több ezer forintos éves költséget kommunikál, tehát ez ismerve a politikusok igazmondását valószínűleg több tízezer forintos plusz költséget jelent majd. Ha a mai tervek szerint vezetik be.


Szanyi kötelezően retteg miközben a telefonadó mellett kampányol..)
Nehéz kenyér a mesterséges skizofrénia..)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó