Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 25. 09:58

Az elnökségre készülő Áder János szülővárosában rövidesen százezres horgászstadion és egy horgászakadémia alapkövét rakják le, és egy készülő törvénymódosítás szerint áfamentes lesz a csontkukac.

„Mint azt már sorozatosan megszokhattuk, a kormány szisztematikusan háborút indított saját állampolgárai ellen. Az ad hoc ötletektől vezérelt adócunami nem véletlenül akkor pattant ki, amikor. A kormány ezzel pusztán a küszöbönálló államcsődről kívánja elterelni a figyelmet.

A hiteltelen kül-, bel-, gazdaság- és hintapolitika eredményeként elszigetelődött egykori bezzegország súlyos társadalmi és gazdasági válsága tovább mélyülhet külföldi segítség híján, miközben holland nyugdíjasok véreznek el az EU diktátumai miatt. De mindez csak merő figyelemelterelés, hiszen a háttérben folytatódik a jogállam obskúrus szétszerelése, hazahordása, pormentesítése, lakkozása, polírozása. Szívós munkával még megteremthetjük a lekicsinylés közhangulatát ügyes figyelemelterelésként, mert az elnökségre készülő Áder János szülővárosában rövidesen százezres horgászstadion és egy horgászakadémia alapkövét rakják le, és egy készülő törvénymódosítás szerint áfamentes lesz a csontkukac, a 40-esnél nem nagyobb pergetőorsók ára pedig leírható a sárgacsekk-adóból.

De mindez pusztán figyelemelterelés.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35853


57 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Péter te nem független vagy,hanem egy tébolydába való beteg ember.


Mi a frász ?? Horgászakadémia ??? Horgászstadion ???
Anyám borogass, mi jön itt még ??? Vasútvonalakat kiherélünk, de horgászstadion az jöhet.


Nem szeretem én ezeket az ujságírókat. Mindíg ötleteket adnak a politikusoknak.

Aztán majd csodálkozunk, hogy hoznak egy törvényt: LexCsontkukac :DDDD


Savanyú a szőlő kedves Péter ugye? Ez nagyon szánalmas kis cikkecske...

Válaszok:
Diótörő | 2012. április 25. 14:14

A horgász stadion teljesen felesleges. Inkább kormányzati negyedeket kellene terveztetni, ugye Péter?Az legalább valóságos pénzszivattyú volt a mi bőrünkre. Tehetségtelenek ezek a Fideszesek.


Külön kis plusz, hogy Uj Petya cikkein immár kétszer is jókat derülök. Egyszer, amikor elolvasom és jön a bónusz, amikor itt elolvasom a nariködös polgártársak standard vinnyogását rá. :)


Igen ezek várhatók, és a Népszabi, és a NOL kiemelt loo miliárdos támogatása, valamint a szerző ingyenes gyógykezelése.


A magadfajta ostobácska egyének azt sem veszik észre, amikor valaki - most ugye például Uj Péter - a tipikus "baloldali véleményformálókat" és szélliberális bérrettegőket parodizálja. Egyébként jól. Fuss neki a szövegnek még egyszer, talán neked is leesik majd a húszfillér.


Oszt melyik részét nem értettem nagymagyar észoszó ? Ott áll feketén fehéren.


Na persze. Egyszerű vagyok, bizonyám. De egy olyan országban, ahol folyamatos nemmegszorítások vannak, ahol az Orbán-ormány vezényletével megint nem épül egyetlen centi autópálya sem, ahol napi két vonatpárra nyesték a komplett Nógrád megye vasúti közlekedését ( figyelem, ők pofáztak, hogy a büdösgyurcsány bezáratta) , ott kellenek feltétlenül horgásstadionok. Nincs a pecásokkal bajom, csak az áránytévesztés ugye....
De belátom, nem értem a marxista dialektikát.

Válaszok:
Tyrker | 2012. április 25. 13:01

Te a szöveget nem érted, amit olvasol. Ebben hasonlatos vagy a drieno nevezetű észkombájnhoz. Politikailag ellentétes oldalon álltok, de az ostobaság abszolúte közös bennetek - esetleg te is fuss neki a cikknek még egyszer, hátha rájössz, hogy paródiáról van szó.


Egen. Valahogy szegény megyesiguszti stílusában. Kiagyal valami primitív hülyeséget, aztán azt ragozza.


Ez paródia, hülyék! (azok is akik anyázzák, meg azok is, akik helyeselnek neki)


"De mindez pusztán figyelemelterelés.”
Igen, nem figyelünk rád. Pecázunk.


„A Fidesz helyi és országos politikusai lakossági fórumokon és tüntetéseken ígérték meg: ha egyszer bizalmat kapnak, visszacsinálják a barbár csonkolást. 2010-ben aztán győzött az igazság, újra is nyitottak néhány (korántsem 24) vasúti szárnyvonalat, mi több, bevezették az ütemes, azaz kiszámítható időközönként, de mindenképpen rendszeresen induló járatokat magában foglaló menetrendet, és úton-útfélen hangoztatták, hogy a mai, agyonfogyasztott világunkban és a méregdrága üzemanyagok mellett a közúti helyett a kötött pályás közlekedésé a jövő. Az ember zöld szíve egészen ellágyult. Aztán eltelt újabb két év, és mintha a vidéki ember szükségletei, a kegyelemdöfés mint kifejezés fogalma, de talán még a fizika egyes elemi törvényei is alapjaiban megváltoztak volna.

Például kinyitja az ember a Heti Válasz múlt heti számát, amelyben a sosem látott vehemenciájú járatritkításokat (ami egyes vonalakon nyolcvan-kilencven százalékos leépítést jelent!) úgy magyarázza a fent is idézett fideszes szakpolitikus: »Reggel, délben és este egy vonat, a közbenső időben buszok fognak közlekedni.« És tényleg, a szanálás térképét nézve kiderül: összesen húsz olyan vasúti vonal van az országban, ahol múlt vasárnaptól legalább tíz vonatpárral csökkentették a járatok számát. Azaz mondjuk ki nyíltan: felszámolták a közlekedést, hiszen napi két (a három ugyanis apró csúsztatás a nyilatkozatban) járat egyenlő a likvidálással. Azzal a különbséggel, hogy a kormány a szociálliberálisok durvaságával szemben nem is vállalja a tettét, és méregdrágán fenntart olyan vonalakat, amelyeket valójában bezárt. Mert azt Fónagy Jánosnak (igen, tőle, a mai Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárától idéztük a 2009-es és a mostani szavakat) is illene tudnia, hogy legfeljebb az ezernyolcszázhetvenes években minősült bármiféle szolgáltatásnak, ha reggel meg este elpöfögött egy vicinális a síneken. És mást sem hallottunk tőlük ellenzékben, mint hogy a vasútnál a vonal és a személyzet fenntartása kerül sok pénzbe, nem pedig a Bzmotba öntött gázolaj, így ha megtartunk egy szakaszt, azon minél sűrűbb közlekedést kell biztosítani. Akkor most hogy is van ez a közbevetett (nyilván majd gebinbe adott) buszokkal?”

Válaszok:
julianus | 2012. április 25. 17:03

Na, ja! Huth Gergely a vasutas, koronaszep meg a kalauz. ;)


Hülyék! Miért kinozzátok magatokat ha úgysem értitek?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó