Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 25. 18:13

Az IMF többet gondolkodott a kormányprogramon, mint a Fidesz nyolc év alatt, így megjelenhet az ország ügyeiben valami, ami eddig tabunak számított: a logika.

„Rendkívüli jóindulatról tanúskodik a bizottsági döntés, hiszen Magyarország egyelőre nem teljesítette a legalapvetőbb, a jegybankra vonatkozó feltételeket sem, csak megígérte. Az Európai Uniónak nincs még annyi tapasztalata a hozzánk hasonló államokkal, mint mondjuk a Nemzetközi Atomenergia Bizottságnak, így elhiszik bemondásra, hogy amit Orbán megígér, azt be is tartja. Ez mellesleg annak is bizonyítéka, hogy az EU egyáltalán nem a magyar ellenzéktől tájékozódik, hiszen bármely nonfideszes állampolgár megmondhatná nekik, hogy csak készpénzt szabad ezektől elfogadni, és azt is alaposan át kell világítani.(...)

Hónapok óta folyt a siránkozás, hogy miért nincs még hitelmegállapodás. Most más sirámokra kell készülni: IMF-pórázon ez lehet a második olyan kormány, amely nem készít választási költségvetést. Rá lehet fogni majd a valutaalapra, persze, miattuk élünk rosszabbul, mint négy vagy nyolc éve; száz százalék, hogy ez lesz a duma. Akkor majd ne feledkezzünk meg arról, hogyan is került a nemzetközi komprádorszivattyú kezébe Magyarország irányítása. Úgy, hogy Orbán Viktor nem tudott jobbat kitalálni. Tetszettek volna nem csinálni forradalmat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35879


Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Tudod Tóta az a baj ezekkel a gyarmatokkal, hogy nem mindig gondolkodnak ugyanúgy mint te...

Amikor pl a nácik gyarmatosították az unortodox Horthy-Magyarországot, akkor fogták és elkezdték kiirtani a tótákat.
Hiába, akkoriban az volt a progresszió. Most más, de 65 év múlva biztos lehetsz benne, hogy megint más lesz.

Szóval, jó dolog a gyarmatosítás, vagy ragaszkodjunk a mi kis szuverenitásunkhoz? Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.


Tóta W. rajzfilmpénze mint csepp a tengerben megmutatja miért is kell készenléti hitel, ezért szurkolnak annyira..


"Akkor majd ne feledkezzünk meg arról, hogyan is került a nemzetközi komprádorszivattyú kezébe Magyarország irányítása."

---nem került oda. Bár kétségtelenül nagyon szeretnék egyesek. A ballib vergődik: Kész a megállapodás, aminek hiányát ezerszer felhánytorgatták, most az egész ballib kénytelen a Jobbik retorikáját nyomni, még Tót A W is. Ciki, de észre sem veszik. A megállapodás pedig végtelenül egyszerűen zajlott: Kb. így: Manuel: Ide figyelj Viktor, szarban vagyunk. Be kellene fejezni ezt az egész EU-t lejárató belharcot, Sarkónak is annyi. Egyezzünk ki annyiban, hogy ne ti, hanem mi adjuk be a Nemzetközi Bíróságnak a függő ügyeket, majd elmolyolnak egy kicsit és a Kohn-Bendit féle idiótáknak na meg a hazai szarkeverőidnek is befogjuk a száját. Mi pedig felfüggesztjük a túlzottdeficit eljárásokat, néhány héten belül lecsengetjük azt a hisztériát, amit a hazai ellenzéketek okozott lépre csalva bennünket is. Azok után, ami a Frankfurterben megjelent, nem is beszélve a Finantial Times konvergenciaprogramról adott pozitív értékelése után, már csak magunkat égetnénk a további szívózással. Ha titeket tovább büntetnénk, kiröhögnének bennünket, ha Olaszországot, Spanyolországot, na és természetesen Portugáliát (!) nem fognánk hasonló szigorral. Márpedig az az EU végét jelentené, na meg nekem sem tetszene, ugye. Megállapodtunk Viktor? Köszönöm. Sajtótájékoztatót ne tartsunk, elég lesz egy-két fotó."
--- na így valahogy Tót AW.


Hát bizony Tóta W a pénzszivattyú emlegetésével éppen azt bizonygatja, hogy az korábban (is) működött. Önveszélyesen leleplező, ha egy ballib a Jobbiktól kölcsönöz szlogeneket, mert a Jobbik nem volt hatalmon az immár tényszerűnek kezelt korábbi pénzszivattyú működtetésekor, szemben a ballib-propagandisták patrónusaival.


Jól megszívatta OV a saját táborát az egész IMF-EU üggyel. Most már biztos benne, hogy a békemebnet népével bármit meg lehet tenni.


lemondott már Viktor?


Persze hogy elszámolt! Mint Csurka Pistátok a 28 millás forgatókönyv előleggel :)
Haggyuk mán, gyerekek, ki mit lopott! Ami fekszik, nyugszik:) Magayarhonban az első rolvaj Árpád volt! Azóta is a fehér lovon rágódik a kis Antant :)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó