Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 25. 18:13

Az IMF többet gondolkodott a kormányprogramon, mint a Fidesz nyolc év alatt, így megjelenhet az ország ügyeiben valami, ami eddig tabunak számított: a logika.

„Rendkívüli jóindulatról tanúskodik a bizottsági döntés, hiszen Magyarország egyelőre nem teljesítette a legalapvetőbb, a jegybankra vonatkozó feltételeket sem, csak megígérte. Az Európai Uniónak nincs még annyi tapasztalata a hozzánk hasonló államokkal, mint mondjuk a Nemzetközi Atomenergia Bizottságnak, így elhiszik bemondásra, hogy amit Orbán megígér, azt be is tartja. Ez mellesleg annak is bizonyítéka, hogy az EU egyáltalán nem a magyar ellenzéktől tájékozódik, hiszen bármely nonfideszes állampolgár megmondhatná nekik, hogy csak készpénzt szabad ezektől elfogadni, és azt is alaposan át kell világítani.(...)

Hónapok óta folyt a siránkozás, hogy miért nincs még hitelmegállapodás. Most más sirámokra kell készülni: IMF-pórázon ez lehet a második olyan kormány, amely nem készít választási költségvetést. Rá lehet fogni majd a valutaalapra, persze, miattuk élünk rosszabbul, mint négy vagy nyolc éve; száz százalék, hogy ez lesz a duma. Akkor majd ne feledkezzünk meg arról, hogyan is került a nemzetközi komprádorszivattyú kezébe Magyarország irányítása. Úgy, hogy Orbán Viktor nem tudott jobbat kitalálni. Tetszettek volna nem csinálni forradalmat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35879


138 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Tudod Tóta az a baj ezekkel a gyarmatokkal, hogy nem mindig gondolkodnak ugyanúgy mint te...

Amikor pl a nácik gyarmatosították az unortodox Horthy-Magyarországot, akkor fogták és elkezdték kiirtani a tótákat.
Hiába, akkoriban az volt a progresszió. Most más, de 65 év múlva biztos lehetsz benne, hogy megint más lesz.

Szóval, jó dolog a gyarmatosítás, vagy ragaszkodjunk a mi kis szuverenitásunkhoz? Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.

Válaszok:
Stigma | 2012. április 25. 18:33

Ez hülye! De tényleg!


Tóta szerint tehát IMF gyámság alá kellene tenni az országot .

Válaszok:
koronaszep | 2012. április 25. 21:02

"vagy ragaszkodjunk a mi kis szuverenitásunkhoz?"


Minkhez ragaszkodjunk? Rég nincs olyanunk.
Aki belépett az EU-ba, az már azzal is elvesztette. Aki elfogadta a szuverenitáshoz szükséges nemzeti vagyon elprivatizálását, az is elvesztette.
Aki 2/3-ra szavazott meg egy újabb élősködő PÁRTÁLLAMot, az még annál is inkább.
Nemzeti szuverenitásra nincs semmi lehetőség, ehelyett az ócska pártállam szuverenitásáért írjuk ki magunkat az EU-ból, államközi szerződés megszegésével, amire a gatyánk rámenne? x(

Válaszok:
TaTa86 | 2012. április 25. 19:33

Birodalmi gyarmat akarunk lenni! Most!
http://tirpakbokretas-migratio..


"Kényelmetlen következménye lehet a felügyeletnek, hogy innentől aligha tehet zsebre mindent Simicska Lajos és Nyerges Zsolt."

Oh Tóta te kis nyeretlen kétéves. Persze, mert az IMF tisztviselők gáncsnélküli lovagok, akik azt sem tudják,mi a korrupció.


Gagyi tóta ne szenvedj ennyire, megüt a guta.


Tóta W. rajzfilmpénze mint csepp a tengerben megmutatja miért is kell készenléti hitel, ezért szurkolnak annyira..


"Akkor majd ne feledkezzünk meg arról, hogyan is került a nemzetközi komprádorszivattyú kezébe Magyarország irányítása."

---nem került oda. Bár kétségtelenül nagyon szeretnék egyesek. A ballib vergődik: Kész a megállapodás, aminek hiányát ezerszer felhánytorgatták, most az egész ballib kénytelen a Jobbik retorikáját nyomni, még Tót A W is. Ciki, de észre sem veszik. A megállapodás pedig végtelenül egyszerűen zajlott: Kb. így: Manuel: Ide figyelj Viktor, szarban vagyunk. Be kellene fejezni ezt az egész EU-t lejárató belharcot, Sarkónak is annyi. Egyezzünk ki annyiban, hogy ne ti, hanem mi adjuk be a Nemzetközi Bíróságnak a függő ügyeket, majd elmolyolnak egy kicsit és a Kohn-Bendit féle idiótáknak na meg a hazai szarkeverőidnek is befogjuk a száját. Mi pedig felfüggesztjük a túlzottdeficit eljárásokat, néhány héten belül lecsengetjük azt a hisztériát, amit a hazai ellenzéketek okozott lépre csalva bennünket is. Azok után, ami a Frankfurterben megjelent, nem is beszélve a Finantial Times konvergenciaprogramról adott pozitív értékelése után, már csak magunkat égetnénk a további szívózással. Ha titeket tovább büntetnénk, kiröhögnének bennünket, ha Olaszországot, Spanyolországot, na és természetesen Portugáliát (!) nem fognánk hasonló szigorral. Márpedig az az EU végét jelentené, na meg nekem sem tetszene, ugye. Megállapodtunk Viktor? Köszönöm. Sajtótájékoztatót ne tartsunk, elég lesz egy-két fotó."
--- na így valahogy Tót AW.

Válaszok:
mzperix | 2012. április 25. 19:10
CyB | 2012. április 26. 13:15
Theorba | 2012. április 26. 13:38

Nem megmondták itt már a hívő tagozat tagjai, hogy ez egy bölcs döntés volt mától ez nem gyarmatosdi meg globálböllérek az imf-esek, mert megtértek az Úrhoz, úgy befenyítette őket a mi miniszterelnökünk.


hát majd rájön twa, hogy a gyarmatosító nem a gyarmatosítottak kedvéért logikus - saját befektetéséért aggódik, nem értünk

az EB/IMF számára tökmindegy, hogy józan gazdpollal, vagy oxigénadóval fizeti vissza a fospumpa a hitelt


Örül Gyurcsány, örül Tótawé. Végünk.


Hát bizony Tóta W a pénzszivattyú emlegetésével éppen azt bizonygatja, hogy az korábban (is) működött. Önveszélyesen leleplező, ha egy ballib a Jobbiktól kölcsönöz szlogeneket, mert a Jobbik nem volt hatalmon az immár tényszerűnek kezelt korábbi pénzszivattyú működtetésekor, szemben a ballib-propagandisták patrónusaival.

Válaszok:
micream | 2012. április 25. 19:16

"na így valahogy" (lájkolni nem szoktam)

Válaszok:
mzperix | 2012. április 25. 19:16

....ez már megint telitalálat volt a Tótától...))


Hatalmas Grat!!!


Kényelmetlen következménye lehet a felügyeletnek, hogy innentől aligha tehet zsebre mindent Simicska Lajos és Nyerges Zsolt. Mármint kényelmetlen a Fidesznek, rajtuk kívül ezen mindannyian csak nyerhetünk. Lesznek nagy rácsodálkozások, amikor megnézi a nemzetközi nagybácsi a közbeszerzéseket. Reméljük, hogy nem hangszigetelt szobákban fogják felkérdezni a tolvajklánt, hanem a színpadon.


Lájkolni nem szoktam, viszont nem is nézem.

Ha szívatni akarnak, akkor viszont az IMF átveheti a rossz rendőr szerepet.


Most akkor a következő békemeneten megtapossák a táltos fotóját?

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 19:25

Miért taposnák? pár saller, és koki már tudja az IMF hol a helye! Ez már nem az a szervezet, mint fél éve - nem érted??? :D


...ha a barmok VALÓBAN helyzetbe hoznák a Jobbikot a fideszbuktát követően...akkor még én is rájuk szavaznék...

legyünk hát túl rajta minél hamarabb...hiszen az ostobák csak a maguk kárán képesek okulni...

A fidesz is pontosan így került hatalomba...


Demagóg.

Válaszok:
Stigma | 2012. április 25. 20:26

Ez a Tótawé is csak azért lehetett a Gyurcsány éra sztárbloggere mert sík hülye..


..annyira szánalmas, "szabadságharcnak" beállítani pl: a handótündi 9 év utáni újraválasztásának lehetőségét, ...

...ezért, és a többi marhaságért "megérte" küzdeni..


Szlovákrendszámos bajerzsóti elszámolt a százmillával?


Fidesz országban csak kutyaszar van, osztjónapot.
Gyarmat leszünk és ügynökkormányunk van. Sunázod?

Válaszok:
ZolieM | 2012. április 25. 20:54

"a bencsik&bayer a sokkal jobb,nyalj nekik rendesebben "

Ja hogy neked ebből ez jött le..? Ezek után vigyázni kell minden témában mert pl nálad a kvantumelméletből meg egyenesen Orbán takarodj következik ha jól sejtem működésed..


Na most akkor , tótavé ide vagy oda...tessék szépen felsorolni milyen vívmányokat ért el Orbán, amit bármilyen más kormány ne tudott volna elérni ?
Jól kiszabadságharcolta magát, majd a végén ugyanoda jutott ahol két éve volt.
Ez a kis kakaskodás némi árfolyamemelkedésbe került nekünk, némi csődkockázatba, triplabóvliba, egypár kedves nemmegszorítás adóba, és a nyugdíjkasszák vagyonának az elúszásába.
Ja és két évébe tízmillió magyarnak.
Mert nem jutott jobb az eszébe.


"Az IMF többet gondolkodott a kormányprogramon, mint a Fidesz nyolc év alatt, így megjelenhet az ország ügyeiben valami, ami eddig tabunak számított: a logika. "

LOL


Indokold meg.


"vagy ragaszkodjunk a mi kis szuverenitásunkhoz?"

Minkhez ragaszkodjunk? Rég nincs olyanunk.
Aki belépett az EU-ba, az már azzal is elvesztette. Aki elfogadta a szuverenitáshoz szükséges nemzeti vagyon elprivatizálását, az is elvesztette.
Aki 2/3-ra szavazott meg egy újabb élősködő PÁRTÁLLAMot, az még annál is inkább.
Nemzeti szuverenitásra nincs semmi lehetőség, ehelyett az ócska pártállam szuverenitásáért írjuk ki magunkat az EU-ból, államközi szerződés megszegésével, amire a gatyánk rámenne? x(


Na mi van húlyék? Vége a forradalomnak? Pár száz milliádba belekerült, de mi az nekünk. Remélem végre a körmére néznek ennek az ócska rablóbandának. Megérte?


"Neked meg mindenről a fletó jut eszedbe"

Ehhez képest ezt is te hozod szóba.. )


Majd abbahagyják, ha nem szaremberektől kapják az alamizsnát...


Ezt hívják tudathasadásnak? :D


Gyarmat voltunk, ügynökkormányunk volt. Emlékszel? Ávós gané, D209... De te már csak Orbánnal rémálmodsz minden éjjel, ugye? Kutyaszar, osztjónapot... Gratulálok!

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 21:01

Kis naivak... Orbánt most húzta csőbe az EB. Rajta keresztül meg bennünket, magyarokat. Ez a kegyelemdöfés. Az EU és az IMF nem szimpatizál semmivel, ami nem baloldali/liberális. Viktorunkat kiütik a ringből.

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 21:03
koronaszep | 2012. április 25. 21:06

Na igen elég szomorú, hogy ennyi jut ennek a népnek híg fos szocik meg a szar fidesz ... csúszunk lefele erőteljesen. A többi un. ellenzék meg szóra sem érdemes. Tragikus.


Akkor miért teszed ?


És te ki a büdös franc vagy itt?

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. április 25. 21:18

Ki fog megvédeni a kormánytól, ha nem ?


Ne mondj ilyeneket legyél jó hívő az IMF egyik nap ellenség, de csak addig míg Orbán Viktor azt mondja, ha Orbán Viktor az IMF-hez fordul az már tuti jó.


Dehogy ütik, látod .
Akár szíjat hasíthat a droidok hátából, akkor is imádják, mint egy popsztárt.
Nem tud akkorát hazudni.
Annyira + szeret a hatalom csúcsán okoskodni, hogy magától nem fog elmenni.

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 21:32

Mégegyszer olvasd el, lassan.


"Szalay-Bobrovniczky Vince nagykövet - Martonyi János külügyminiszter képviseletében - 2011. február 16-án vacsorával egybekötött ünnepség keretében adta át a Külügyminisztérium nívódíját Dr. Reinhard Oltnak, a Frankfurter Allgemeine Zeitung bécsi székhelyű magyarországi tudósítójának. "

" A FAZ véleményoldalán Rossz választás? címmel Reinhardt Olt felidézte a kormány politikáját ért külföldi bírálatokat. "

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. április 25. 22:01

'Nemzetközi Atomenergia Bizottságnak'

Ügynökség lesz az, nem bizottság.

A többi sajnos stimmel.


A focista , igen. Meg a tripla bóvli ügynökkormánya is.


Az adókat Orbán és a tripla bóvli ügynökkormánya vetette ki, az elbaszott gazdaságpolitikájuk okán, osztjónapot.


Az ügynökkormány , tripla bóvli kormány birkája.


Orbán és a nagyság. A hét vicce. Államférfi ő, hiszen az állam pénzén futtatta fel anyagilag a családját, a rokonait , a haverokat és az oligarcháit. Ő maga is elég zsíros lett, szó szerint is és átvitt értelemben is.


Nehéz hozzád hasonló tahót találni a neten.

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. április 25. 21:28

Jól megszívatta OV a saját táborát az egész IMF-EU üggyel. Most már biztos benne, hogy a békemebnet népével bármit meg lehet tenni.

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. április 25. 21:26

Inkább ideges,mint szellemes visszavágás. Köztörvényes az, amit Orbán és a tripla bóvli kormánya tett. 2 évig kísérletezett az országgal. A kísérlet nem sikerült, sok száz milliárd ft-jába került ez Mo-nak és akkor a haveroknak és Simicskának juttatott sok száz milliárdról és az állami földekről még nem is beszéltünk.


Tompika meg Ferit. A fideszben már mindenki felvállalja a másságát? Ezzel is Brüsszelnek akartok kedvezni, vagy a pedofil papokat akarjátok bosszantani?


Orbán eddig is mindent megtehetett a másfélmillió birkájával. Majd a gyűlések előtt mindig megmondják ezentúl, hogy éppen szeretni kell-e a hárombetűset vagy sem.


Akkor nézd a potrohát és a seggét. Fergeteges, igazi zsírdisznó lett a kiskondás.


Itt a mandíneren vannak. Sokan és indokolatlanul nagy a pofájuk és kicsi a tehetségük, pont , mint a főnöküknek.


A kutyaszart Orbán tripla bóvli ügynökkormánya szarta a lábaid elé és te vígan tapicskolsz benne. Néha még meg is nyalod, hogy orbán-végtermék -e .


"Nincs Európában még egy olyan nép, amely olyan békésen tűrte volna mindazt, amit a kormány művelt az egészségüggyel, az oktatással, a nyugdíjasokkal, a szociális ellátással és a családokkal. Ha Franciaországban, Németországban vagy Olaszországban ennek a felét megengedte volna magának egy kormány, már nem lenne a helyén. A magyar az sokkal béketűrőbb nép, fát lehet vágni a hátán.
Arra van szükség, hogy az emberek egyértelműen kinyilvánítsák a véleményüket, nem fogadják el, hogy a kormány semmibe veszi őket, hogy az a korábban, a választáskor kötött megállapodást egyoldalúan felrúgja, és hogy kétszer fizettessék meg velük ugyanazt. A demokrácia nem a négyévenként leadott voksokról, hanem a folyamatos részvétel lehetőségéről és a kormánnyal szembeni népakarat érvényesítéséről is szól."


A Fidesz a kormnáyra kerüléskeor három odlgot ígért:
1 - lesz elszámoltatás
2 - a magyar cégeket támogatják a külföldiek ellenében
3 - nem lesz IMF póráz.

Mindhármat megszegték. Tisztelt fideszes honfitársaim, vége. GyF nincs börtönben, a multikhoz ömlik a pénz, miközben a magyar vállalkozások terhei nőnek, és most letérdeltek az IMF-nek. Ami ezután jön, az már csak a helytartói lét - OV kormányzása véget ért - nemzetközi pénztőke és nagytőke kormányoz valójában - hivatalosan is.

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. április 25. 22:04

Töröld le a szád szélét pökhendi barom! Szaros.


A Fidesz a kormnáyra kerüléskeor három odlgot ígért:2 - a magyar cégeket támogatják a külföldiek ellenében"
Mennyit adjon még Simicskának a Nyerges familíának és a CBA-nak. Te kis telhetetlen.

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 22:11

"Megőrülök Olivér, mennyi itt a prolivér!"
Most, hogy megjelentél....


Nekem nem kell pl. adnia, mint magyar cégnek ... elég, ha nem vesz el mindent :P

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. április 25. 22:27

T. W. Á. angoltanár.
Egy semmihez sem értő.
Két terület van, amelyhez kiváltképpen nem ért: a politika és a közgazdaság.

Vajon miért erőlteti, ha ennyire nem megy neki?

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 22:19

már megint győztünk! kb úgy mint Donkanyarnál!


Ilyenek ezek egy újságban elmegy, de képzeld Magyarországon a kormányba szoktak ilyenek lenni miniszterek ...


Igen. Tajtékzik is a zsidóság, ez se jó nekik. Most meg ez a baj. Esküszöm, nem utálna titeket senki, ha nem jajveszékelnétek folyton.

Válaszok:
Viktus | 2012. április 25. 22:35
Sebaj Tóbiás | 2012. április 26. 08:16

De elvesz és ez még csak az eleje.


Hol élsz? ünnepelnek a DK örömódákat zengett :D


"Hát ezt már nem tudod kimagyarázni"

Mit is kéne..?


lemondott már Viktor?


Téged sem, ha befognád a pofád :-D


Kiegészíteném:
Azért ehhez a háttéralkuhoz pofa kell!:)


A logika túl van dimenzionálva. A racionális modellek sosem fedik le a valóságot.


Megpróbálom fölvenni a Mandi ritmusát:

Hülyék, akik előttem szóltak!

Ja! És azok is akik utánam...

:)


Nna! Leszek én az első!


:DD Ez igen, felveheted a honap legonelegultebb faszfeje polot batran:)


Egy aldunai jóbarátom okfejtését láthatjuk itt visszaköszönni:

Mikor berúg e drága halászmester, akkor szokott
ilyeneket mondani.
Megbocsájtható, mert analfabéta szegény.


Persze hogy elszámolt! Mint Csurka Pistátok a 28 millás forgatókönyv előleggel :)
Haggyuk mán, gyerekek, ki mit lopott! Ami fekszik, nyugszik:) Magayarhonban az első rolvaj Árpád volt! Azóta is a fehér lovon rágódik a kis Antant :)


"nézegesse Görögországot, Spanyolországot és a többit."
Tudom, hogy orbán tripla bóvli ügynökkormányának ez a "jó" példa és már nem kell sokat aludni, hogy mi is oda jussunk. Természetesen azelmútkétévmiatt.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó