Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 17. 14:35

A Jobbik ötpárti egyeztetésen szeretné kibeszélni a „szexuális devianciák” kérdéskörét, egyben szeretné tisztázni saját szándékait is, mert a párt szerint a sajtó félreértelmezte múlt heti javaslatukat. A Jobbik egy önkormányzati rendelettel betiltaná a melegfelvonulást.

A Jobbik szándékainak tisztázása és a téma tabuk nélküli megtárgyalása érdekében ötpárti egyeztetést kezdeményeznek a „szexuális devianciákkal” és azok népszerűsítésével kapcsolatban. Mirkóczki Ádám szerint a média és a pártok is félreértették törvényjavaslatát, amely az „egyes szexuális magatartászavarok visszaszorításáról” szól. Hangsúlyozta: a Jobbik nem zárná börtönbe a melegeket és nem tiltaná meg, hogy a nyílt utcán csókolózzanak, vagy televíziók olyan műsorokat sugározzanak, amelyben homoszexuális szereplők vannak. A Jobbik szándéka pusztán annyi, hogy ne lehessen egyes szexuális devianciákat – mint a homoszexualitás, a transzneműség, a transzvesztitizmus, a biszexualitás és a pedofil magatartás – nagy nyilvánosság előtt népszerűsíteni és „társadalmilag elfogadott, követendő példaként” bemutatni. Éppen ezért a Jobbik ötpárti egyeztetést kezdeményez a témában.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője elmondta: a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén benyújtanak egy rendelettervezetet, amelynek elfogadásával meg lehetne akadályozni a Budapestre tervezett melegfelvonulást és „melegolimpiát”. Emlékeztetett: április 15-én életbe lépett az önkormányzati törvény azon módosítása, amelynek értelmében egy képviselő testület önkormányzati rendeletben meghatározhat tiltott, kirívóan közösségellenes magatartásokat.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35582


Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ilyen barbár elveket vall a norvég tömeggyilkos is akit a múltkor itt a jobbosok lezsidóztak... Nagy a káosz a tulbuzgó tiszta-magyarok fejében...


Hogy neked micsoda barátaid vannak!
:D


bizonyára így van, ahogy mondod:D
Az meg elég nevetséges, hogy a Jobbik ennyire felhúzta a nóziját.


Ilyen és ehhez hasonló esetek miatt kellett Ausztriában egy bizottságot létrehozni amelyik feladata az áldozatok kárpótlása.

De szó se róla, hogy minden intézetben folyton ilyesmik lettek volna. Ami különösen kiábránditó az az, hogy mostanáig mennyire nem törödtek az áldozatokkal.


karatna, stb. szerint jó zsidó csakis cionista lehet... Szóval mégis nagy a káosz a túlbuzgó tiszta-magyarok fejében...


Mi ebben a különös? Szerinted a katolikus papok szabadalmaztatták az ilyesmit?


Hát már 1059.-ben Lateránban megfenyegették azokat akik nős papok, és a híveknek is tiltották hogy misét hallgassank nős papoknál.


Én nem foglalkoztam különösebben Kertész Ákos örjöngésével, de pont a napokban irta julianus, hogy Kertész Ákos az ominózus cikkében, a magyar zsidókat is egy kalap alá vette a többi lebarmolt magyarral, vagyis a fölényeskedése a magyar zsidókkal szemben is fennáll...
Eleve jobb lenne, ha bizonyos kor után, az írók se szerepelnének annyit...
Felesleges misztifikálni a zsidók kapcsolatát Izraellel. Egyetlen népcsoport se szeret állandó kiszolgáltatottságban élni és mindenki számára fontos, hogy ne válhasson földönfutóvá mint kisebbség. Erre vágynak pld. a kurdok is, akiket több országban is többé-kevésbé üldöznek.

Érdekes módon itt velem fölényeskednek többen is. Lehet, hogy ez mégse csak egy zsidó specialitás?


Bezzeg az arab országokban sokkal humánusabban bánnak a tüntetökkel!...
Ócska álszent provokáció!
Teheránban is megmutatták már, hogy hogy nyirják ki a tiltakozókat...


"Sok jobbikos pedig éppen a pornó üzletágat hagyta ott a politikai karrierért."


Természetesen. A politikában mindig megvan a lehetősége van másokat b@szog, még akkor is, ha már sehogy sem tud neki felálni.


Sajnos nem jellemzö a szélsö-jobbos mandinerezökre a cizellált érvelés és miután itt csipöböl lehet bárkiböl zsidó, minden lehetséges. Akkor maradjunk annyiban, hogy a norvég tömeggyilkos, karatna (stb.) eszmetársa...

Legközelebb akkor tegyél fel nekem otromba kérdéseket, ha elötte én kérdezek hasonlókat töled... Különben a Google-ban mindent amire szükséged van, megtalálsz...


Enyém is! Hogy kibirják azt az eszement rendszert, ahol erkölcs-csöszök motorokról zaklatják pld. azokat a nöket akik nem eléggé fedik el a hajukat...A házban ahol lakom 3 perzsa nö élt évekig, 2 közben már elköltözött és mindegyikkel remek kapcsolatom van. Mindhárman orvosok lettek és férjhez mentek, de valahogy nincs kedvük visszamenni Teheránba...Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó