Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 17. 14:35

A Jobbik ötpárti egyeztetésen szeretné kibeszélni a „szexuális devianciák” kérdéskörét, egyben szeretné tisztázni saját szándékait is, mert a párt szerint a sajtó félreértelmezte múlt heti javaslatukat. A Jobbik egy önkormányzati rendelettel betiltaná a melegfelvonulást.

A Jobbik szándékainak tisztázása és a téma tabuk nélküli megtárgyalása érdekében ötpárti egyeztetést kezdeményeznek a „szexuális devianciákkal” és azok népszerűsítésével kapcsolatban. Mirkóczki Ádám szerint a média és a pártok is félreértették törvényjavaslatát, amely az „egyes szexuális magatartászavarok visszaszorításáról” szól. Hangsúlyozta: a Jobbik nem zárná börtönbe a melegeket és nem tiltaná meg, hogy a nyílt utcán csókolózzanak, vagy televíziók olyan műsorokat sugározzanak, amelyben homoszexuális szereplők vannak. A Jobbik szándéka pusztán annyi, hogy ne lehessen egyes szexuális devianciákat – mint a homoszexualitás, a transzneműség, a transzvesztitizmus, a biszexualitás és a pedofil magatartás – nagy nyilvánosság előtt népszerűsíteni és „társadalmilag elfogadott, követendő példaként” bemutatni. Éppen ezért a Jobbik ötpárti egyeztetést kezdeményez a témában.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője elmondta: a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén benyújtanak egy rendelettervezetet, amelynek elfogadásával meg lehetne akadályozni a Budapestre tervezett melegfelvonulást és „melegolimpiát”. Emlékeztetett: április 15-én életbe lépett az önkormányzati törvény azon módosítása, amelynek értelmében egy képviselő testület önkormányzati rendeletben meghatározhat tiltott, kirívóan közösségellenes magatartásokat.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35582


118 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Akkor mindjárt a pornócsatornákat is be kell tiltani.

Válaszok:
pimepime | 2012. április 17. 17:01

Jól megmondta Losonczy Pál:
ki menetben farkat lóbál,
vagy már buziságot próbál
előadni: a popónál
matat, s fanszőrzetet cibál,
mert most ez a trendi, globál-
de aki velük szóba áll
is bűnös. Ez mit opponál...


Fordítva! A Jobbikosok a normálisak és a liberálisok mentek el a Balkán felé ahol anno a török fürdőkben gyűltek össze a homokosok.


Egyszerűen elfogadhatatlan számomra, hogy felvonuljanak, büszkélkedjenek és kérkedjenek a nemi irányultságukkal emberek. Ez maradjon mindenkinek a magánügye. Akár buzi az illető, akár normális.
Tehát nemzetközi nyomás ide, vagy oda Magyarországon NEM engedélyezzük az ilyesmit! Aki ilyen helyre akar menni az utazzon el egy "liberális" országba.

Válaszok:
Kovács Jenő | 2012. április 17. 18:26

" Csak csinálják civilizáltan, és ne gusztustalanul, undorító harsány módon "

A nyilvános "szerepléseik" ellen bármikor fel lehetett volna lépni (emlékszel még a 4-5 évvel ezelőttiekre?).

A tiltakozások eredményesek voltak. Most már csak valóban felvonulás van és nem "előadás".


Amenyiben a politika deviancia es aberracio nepszerusiteset is hasonlo kep biralnak el, es szepen bortonbe vonulnanak a jobbikos prominensek egy egy esemeny utan, ugy tamogatni tudnam a kezdmenyezest

Csak az egyenlo elbanas kedveert.


Az LMBT-sek performanszai viszont nálad jól láthatóan nem lépték át a határt.

Vissza is tapsolod őket?


"Jobbik nem zárná börtönbe a melegeket és nem tiltaná meg, hogy a nyílt utcán csókolózzanak"
Ezeket is megvették. Én keresek egy másik mozgalmat.

Válaszok:
radical | 2012. április 17. 18:07

"A „szexuális devianciákról” egyeztetne a Jobbik"

Semmi akadálya, keressék fel egyenként a pszichiáterüket és egyeztessenek!

Előtte azért minimális ismeret gazdagítás nem árt, hogy eszükbe se jusson pl. összemosni olyan fogalmakat, mint homoszexualitás és pedofília.


Ez ugyan az, csak rossz helyen olvastad.


Csak ha nem metéltek a farkincák. :-D


ezaz, sunyin mossátok össze a pedofíliával, jobbik a K. anyád!

Válaszok:
micream | 2012. április 17. 17:19
Kovács Jenő | 2012. április 17. 18:28

Tíz éven át pornózott kabai zoltán solymári jobbikos politikus

Szerepelt a Mazochista álmokban, a hótehénkében, a Botrány a szexvideótékában, valamint a Félénk vagyok, de dugni akarok című filmjeimben.

lehet, hogy őt kéne felkérniük szakértőnek

esetleg a leszbikus jeleneteket is vállaló magyar gárdás Müller Nikolettet.

http://erotika.indavideo.hu/vi..

http://www.yv.hu/play_a_video...

http://www.pixter.hu/video?id=..

Válaszok:
megyer | 2012. április 17. 17:52
pimepime | 2012. április 17. 18:41

szerinted a pedofilia csak a katolikus papok kiváltsága?


Nem kéne itt mindent összemosni. A homofóbia mögött általában az ismeretlentől való félelem, rosszabb esetekben látencia dolgozik. Ügye senki sem gondolja, hogy ezt bárki választja magának, mert így jól kib..hat magával, napi szinten. A pedofilia pedig egyébként is mélyen erkölcsös, keresztyén gyakorlat, a buzik meg általában zsidócigányok. Egyébként az egyeztetésen a Jobbikot a faszpumpás idióta vagy a pornós Niki fogja képviselni?

Válaszok:
pimepime | 2012. április 17. 20:08

Visszavonuló srácok? Vicces ez a jobbik. :)


Neked ilyen filmjeid vannak? Gratulálok!:D

Válaszok:
micream | 2012. április 17. 18:51

Az igaz hogy az utcán nem kéne csókolózni de azért ne beszéljünk már hülyeségeket.
Dehogy vették meg őket!


itt orbán a király, nem te bazzeg, úgyhogy csak ő beszélhet egyes szám első személyben, te meg húzz vissza a kő alá


Azok ott tele vannak pedofilokkal. Komoly téteket tennék rá, hogy az bocsánatosabb "deviancia" a számukra, mint a homo/biszexualitás. Azok már nem emberek, de még nem is állatok...


ecsém úgy tolod mint a vídia:) heterók el sem kaphatják! ja hogy afrikában van ezzel eg "kis" gond, ja persze azok niggerek ők azért kapják el! de aki fehér és rendszeresen gyón az még immunis is lesz, nem?


És képzeld, LEMONDOTT! Nem hetekkel később, szinte azonnal, és önként. Tudod, a Jobbik az egyetlen nem következmények nélküli párt.

Válaszok:
Kovács Jenő | 2012. április 17. 18:44
micream | 2012. április 17. 18:56

Tényleg? Akkor mér húzkodja elő hol a czigán- hol a zsidókártyát nap mint nap? Ha nem lenne "következmények nélküli" párt, már önként és dalolva elhúztak volna a vérbe.


a jobbikos pornósokra gerjedek. szerencsére van belőle elég ,)


cicalány! a jobbikos pornósok nem akkor mondtak le amikor bemutatták az első filmjüket, hanem akkor amikor kiderült róluk, hogy pornóznak.

érdekes, hogy akik a legjobban osztják az erkölcsi ítéleteket, ítélik el a homoszexualitást, pl. katolikus papok, ott van a legtöbb meleg és szexuálisan deviáns.

Válaszok:
pimepime | 2012. április 17. 20:24

hiánypótló javaslat. már csak ez hiányzik a gadaság beindításához.

Válaszok:
pimepime | 2012. április 17. 20:31

„Tanúsítom, hogy az én időmben legalább 50-60 diákot bántalmazott Alfons atya. Gyakran mondta: »Hé, te zsidó, hozom a puskámat, és lelőlek.« Azt hiszem, régi náci volt. A tányérok is, amelyekből ennünk kellett, a náci időkből származtak, és horogkeresztek voltak rajtuk."

A fenti szavak az ausztriai kremsmünsteri bencés internátus egykori diákjától származnak, aki több társával együtt hosszú évek hallgatását megtörve tett vallomást arról, hogyan váltak fizikai és lelki erőszak áldozataivá a gyerekek az internátusban.

Tárgyakat dugtak a diákok végbelébe, rendszeresen verték és szexuálisan zaklatták őket az ausztriai kremsmünsteri apátságban - állítja a Profil című osztrák lap a birtokába jutott nyomozati iratokra hivatkozva. A szadista visszaélésekkel gyanúsított tizenkét pap közül tizenegy biztosan megússza. Az állítólagos áldozatok szerint a papok úgy bántak velük, mint a nácik, feljelentést tenni pedig nem mertek, mert az apátság befolyása a rendőrségig is elért.

hmm... cukik mi? küldd a gyereked katolikus bentlakásos intézetbe

Válaszok:
pimepime | 2012. április 17. 20:34

„15 éves voltam akkor. Vagy állva, vagy az ölébe ültetve levetkőztetett. Aztán orális közösülésre kényszerített. (…) Ezek miatt különleges státuszba kerültem nála, és jól ment a sorom. Ezt akkoriban nem éreztem erőszaknak. Enélkül nem tudtam volna a szadista rendszert, a kollégium szörnyű környezetét, a tanárok és az idősebb diákok erőszakoskodásait túlélni. Számos álmatlan éjszakám volt, és folyamatosan rettegtem. Nem pedagógusok voltak, hanem szadisták, akik tökéletes környezetet találtak arra, hogy kiéljék magukat, mert mindenki félrenézett. Mindezek tükrében Alfons atya törődése olyan volt, mint egy gyógyír, mert ő volt az egyetlen, akivel nem éreztem magam teljes csődnek és idiótának” – meséli egy
áldozat.

Eddig közel 40 kremsmünsteri érintett vált ismertté, akik közül többen gyermekként is megpróbáltak segítséget kérni, de vagy az életkoruk miatt nem hallgatták meg őket, vagy nem a megfelelő személyt választották.

http://www.betroffen.at/


Az elkövetők között természetesen nem csak férfiak szerepeltek, de túlnyomórészt papok voltak azok, akik a rájuk bízott gyermeket verték, érzelmileg bántalmazták, vagy szexuálisan zaklatták. A tanulmány megállapítása szerint a legnagyobb veszélyt a teológiailag jól képzett munkatársak jelentik a gyermekekre, mert ők egyrészt a külvilág részéről nagyobb tekintélynek örvendenek, így nehéz elhinni az ellenük szóló vádakat, másrészt igen gyakran alkalmazzák a vallásos megfélemlítés technikáját, és a gyermekeket a pokolról szóló dörgedelmes beszédekkel veszik rá a hallgatásra.

A szakpszichológus szerint az eltussoláshoz hozzájárult a többi dolgozó félelme is, akik inkább félrenéztek, ha tanújává váltak egy-egy cselekménynek. Emellett a katolicizmus szexualitáshoz való hozzáállása és az erkölcsi parancsok eltorzult értelmezése némely elkövetőt saját maga előtt is felmentett. Nem kevés pap azzal csapta be magát, hogy nem sérti meg a cölibátus szabályait, „mert nem nőkkel létesít szexuális kapcsolatot. Ha valamit gyerekekkel műveltek, ezt nem szexualitásként definiálták, ezért nem is számított bűnnek. Ha ehhez a pap még azt is hozzátette, hogy a gyerekeknek nincs is még szexualitásuk, és az erőszakos cselekményeket felnőttkorukra elfelejtik, akkor máris olyan perverz gondolkodásmód alakult ki, amely a gyerekek elleni szexuális erőszakhoz vezet" - áll a tanulmányban.

Természetesen nem csak Kremsmünster érintett az ügyben, de nagyon sokan még mindig hallgatnak. Ennek oka lehet az is, hogy hiába derül ki egyre több ilyen jellegű visszaélés, egyikből sem lett igazán nagy botrány. A kremsmünsteri horrorinternátus jelenlegi vezetői február végén bejelentették, hogy abbahagyják tevékenységüket. Indokaik között az elmúlt évek szégyenletes cselekedetei nem szerepelnek, tisztán gazdasági megfontolások állnak a háttérben: a jelenlegi 12 diákkal már nem éri meg működtetni a kollégiumot.


http://www.betroffen.at/


Ilyen barbár elveket vall a norvég tömeggyilkos is akit a múltkor itt a jobbosok lezsidóztak... Nagy a káosz a tulbuzgó tiszta-magyarok fejében...

Válaszok:
pimepime | 2012. április 17. 20:37

Hogy neked micsoda barátaid vannak!
:D


bizonyára így van, ahogy mondod:D
Az meg elég nevetséges, hogy a Jobbik ennyire felhúzta a nóziját.


Gondolom, Mirkóczki Ádám az OGY-ben, És Losonczi Pál a fővárosi közgyűlésben.


Ilyen és ehhez hasonló esetek miatt kellett Ausztriában egy bizottságot létrehozni amelyik feladata az áldozatok kárpótlása.

De szó se róla, hogy minden intézetben folyton ilyesmik lettek volna. Ami különösen kiábránditó az az, hogy mostanáig mennyire nem törödtek az áldozatokkal.


"cicalány! a jobbikos pornósok nem akkor mondtak le amikor bemutatták az első filmjüket, hanem akkor amikor kiderült róluk, hogy pornóznak."
-----------------
Eltévedtél, kérlek alásan, ezt a megszólítást tartogasd hazulra a barátodnak!
Ami a jobbikost illeti, sok-sok évvel ezelőtt pornózott, majd normális életet kezdett, politizált, múltját nem fedte fel a pártnak, előkerült a múltbéli botlás, levonta a megfelelő következményeket és lemondott posztjáról és tagságáról Volt annyira becsületes, hogy ha előzetesen nem is, de utólagosan helyesen döntött.

Ami a mondókád második részét illeti, hálás lennék, ha az állításodat statisztikai adatokkal is alá tudnád támasztani.


Ha hiszed, ha nem bizony ez a javaslat vastagon gazdasági vetülettel bír, mert ha a deviancia helyett pl. a házasság (monogámia) propagálása, a gyerekvállalás népszerűsítése és segítése "folyna a csapból" is, akkor a gazdaság hosszútávú teljesítményét befolyásoló korfa kedvezőbben alakulhatna.


1 db exjobbikos politikus, és 1 db nem jobbikos exgárdista. Ez neked a TELE, Bobek?!


Pedofil rabbik, igaz ez?

Válaszok:
duzur | 2012. április 17. 20:48

Nem zsidó ő, csak cionista. Az utóbbi rosszabb.

Válaszok:
duzur | 2012. április 17. 20:45

karatna, stb. szerint jó zsidó csakis cionista lehet... Szóval mégis nagy a káosz a túlbuzgó tiszta-magyarok fejében...

Válaszok:
butapesti | 2012. április 17. 22:24

és a történetedben milyen szerepet játszanak egy ásziai félnomád nép leszármazottjai, akiket felhígitottak a mongolok, a törökök, a románok a tótok stb. stb.


Mi ebben a különös? Szerinted a katolikus papok szabadalmaztatták az ilyesmit?


gárdapornós niki összes devianciáját szívesen egyeztetem


Hát már 1059.-ben Lateránban megfenyegették azokat akik nős papok, és a híveknek is tiltották hogy misét hallgassank nős papoknál.


A cionizmus innen indult Herzl Tivadar találta ki. (Igaz rövid életét 18 éves korától Bécsben és Párizsban folytatta, 44 évesen, 1904-ben halt meg.) Nos neki az volt az álma, hogy minden zsidó visszatér az őshazába, azaz a Szentföldre. Ezt a Der Judenstaat c. könyvében meg is írta. Nos alapban cionista minden zsidó aki alijázik, de a többieket is vonzza a gondolat és mégsem megy el, mert nem akar gyökértelen lenni.
szive joga, itt született, itt él, ez a hazája. Radnóti is hazájának tartotta
"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága"
A bajok ott kezdődnek amikor egy zsidó ember azt hiszi magáról, hogy ő különb, sokkal több, még Radnótinál is több.. stb. Ezt tette Kertész Ákos és volt pofája hazája nem zsidó népét genetikusan alattvalónak, moslékzabálónak stb. nevezni.
Nos ez ilyeneket mi kérjük menjenek el Izraelbe, Kanadába, ahova akarnak.

Válaszok:
duzur | 2012. április 17. 22:53

Én nem foglalkoztam különösebben Kertész Ákos örjöngésével, de pont a napokban irta julianus, hogy Kertész Ákos az ominózus cikkében, a magyar zsidókat is egy kalap alá vette a többi lebarmolt magyarral, vagyis a fölényeskedése a magyar zsidókkal szemben is fennáll...
Eleve jobb lenne, ha bizonyos kor után, az írók se szerepelnének annyit...
Felesleges misztifikálni a zsidók kapcsolatát Izraellel. Egyetlen népcsoport se szeret állandó kiszolgáltatottságban élni és mindenki számára fontos, hogy ne válhasson földönfutóvá mint kisebbség. Erre vágynak pld. a kurdok is, akiket több országban is többé-kevésbé üldöznek.

Érdekes módon itt velem fölényeskednek többen is. Lehet, hogy ez mégse csak egy zsidó specialitás?


Bezzeg az arab országokban sokkal humánusabban bánnak a tüntetökkel!...
Ócska álszent provokáció!
Teheránban is megmutatták már, hogy hogy nyirják ki a tiltakozókat...


A „szexuális devianciákról” egyeztetne a Jobbik
Itt az ideje, mert a Jobbikos magyar gárda egyik párosa a saját lányukat kúrogatta felváltva egymást apa és anya. Sok jobbikos pedig éppen a pornó üzletágat hagyta ott a politikai karrierért.

Válaszok:
Himalája | 2012. április 18. 00:16

"Sok jobbikos pedig éppen a pornó üzletágat hagyta ott a politikai karrierért."


Természetesen. A politikában mindig megvan a lehetősége van másokat b@szog, még akkor is, ha már sehogy sem tud neki felálni.


Sajnos nem jellemzö a szélsö-jobbos mandinerezökre a cizellált érvelés és miután itt csipöböl lehet bárkiböl zsidó, minden lehetséges. Akkor maradjunk annyiban, hogy a norvég tömeggyilkos, karatna (stb.) eszmetársa...

Legközelebb akkor tegyél fel nekem otromba kérdéseket, ha elötte én kérdezek hasonlókat töled... Különben a Google-ban mindent amire szükséged van, megtalálsz...


Enyém is! Hogy kibirják azt az eszement rendszert, ahol erkölcs-csöszök motorokról zaklatják pld. azokat a nöket akik nem eléggé fedik el a hajukat...A házban ahol lakom 3 perzsa nö élt évekig, 2 közben már elköltözött és mindegyikkel remek kapcsolatom van. Mindhárman orvosok lettek és férjhez mentek, de valahogy nincs kedvük visszamenni Teheránba...Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó