Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 3. 12:43

A Demokratikus Koalíció Iványi Gábor lelkészt javasolja köztársasági elnöknek. A Jobbik szerint kizárt, hogy legyen közös államfőjelölt.

Iványi Gábor lelkészt, az egyházi jogállását március 1-jével elveszítő Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetőjét javasolja államfőnek a Demokratikus Koalíció. Varju László pártigazgató Iványi szociális érzékenységével indokolta választásukat, és felhívta a figyelmet arra, hogy Németországban a közelmúltban a demokratikus pártok egyetértésével választották államfővé Joachim Gauck evangélikus lelkészt. Elmondta, előbb a demokratikus ellenzéki pártoknak, majd ha velük sikerül egyetértésre jutni, a kormánypártok figyelmébe ajánlják Iványi Gábort, akivel már egyeztettek szándékukról.

A legesélyesebbként számon tartott kormánypárti jelöltekről Varju László azt mondta: Kövér László a legkevésbé sem alkalmas arra az egységteremtésre, ami a köztársasági elnök feladata, Áder Jánost pedig olyan hatalomtechnikusként, szürke eminenciásként jellemezte, aki ugyancsak alkalmatlan a tisztségre.

Dúró Dóra a Jobbik részéről közölte: kizárt, hogy legyen közös ellenzéki államfőjelölt, nem támogatják az MSZP által javasolt Sólyom László jelölését sem. Hangsúlyozta, hogy a Jobbik továbbra is kitart a közvetlen államfőválasztás mellett. Emlékeztetett: Orbán Viktor 2005-ben szimpátiaszavazást hirdetett az akkori államfőjelölt személyéről. Dúró szerint a Fidesznek most is támogatnia kellene, hogy az emberek véleményét is megkérdezzék, nem szabadna megfutamodniuk kormányon az emberek véleményétől. Megerősítette azt is, hogy a Jobbik konkrét személyekről és esetleges saját jelöltjéről a szerdai elnökségi és frakcióülésén tárgyal.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35046


Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Hát nem a Dopemant?

Válaszok:
bini | 2012. április 3. 13:00

Nehéz lesz a választás, mert a normálisabbja távol tartja magát a politikától.


Iványit, hát az tényleg röhej lenne. Az ugyanis olyan piti tolvaj, hogy már nem is plagizál, egyszerűen csak almát lop, mint ahogy tette ezt nálunk, amikor hasonszőrű elvbarátait látogatta meg a szomszédunkban. Az ablakon keresztül láttuk, hogyan dézsmál az almánkból a nagy szakállas tolvaj, de hát ez olyan lezser és liberális, éljen a tolvaj tempó!


Dávid Péter is lehetett volna, hísz neki elévülhetettlen érdemei vannak a NER-el kapcsolatban.


Nekem erről a D.K. nevű izéről egyre többször a régi vicc jut az eszembe.
A vicc szerint együtt megy a hídon az elefánt és az egér, mire az egér odaszól az elefántnak, hogy "hé, hallod hogy dübörgünk?"

Miből gondolja Böszme, hogy rá odafigyel valaki??


Én meg Schürzenmürger Aranka nénit javaslom a harmadik emelet kettőből! Remélem a dekásoknak is megfelel! :-DDDD


Akkor biztos teljesen pártatlan lenne! :-DDD


A DK része lenne a NER-nek?


Frakciót nem szeretne a DK??


mondjuk Solyom mennyiben lenne jobb mint Kover? O a Jobbikrol mondta ki hogy nem tetszik neki hogy a parlamentben vannak, Kover az mszp-dk bandarol.
Ha az utobbin igy felhordultetek nem is a KE hanem a hazelnok reszerol, akkor elobbi eseten annal inkabb kellett volna.


Jobbat tudok! Kertész Ákos!!!!!!!!!!

Válaszok:
hátakkor | 2012. április 3. 14:00

Kezdődik megin a bolsevik casting. Mér nem rögtön Baynau a KE jelölt? A DK-nak a Millával kéne a Dopeman kérdést megvitatni, a szabad drog használat jegyében..


A DK összejátszik a Fidesszel!

Az ő magyargyűlölő szektás "lelkészük" után egy Kövér László kész felüdülés.


Heller Ágnest rögtön!

Válaszok:
Negue | 2012. április 3. 14:04

Ezen még gondolkodom, de neeeem tűnik rossznak!:)


"A DK sem gondolhatja komolyan, ott sem csupa hülye ül. "

Egyet mondj! :-)))))

Attól még éni s inkább provokációnak érzem!


"az MSZP által javasolt Sólyom László"

---- és Sólyom László tud róla, hogy az MSZMP, khm, MSZP őt ajánlgatja? - http://www.youtube.com/watch?v..


Szerintem pedig meg sem kérdezték, hogy mégis mit szólna ahhoz, ha az MSZP jelölné. Ha pedig így van, akkor ez a jelölés alkalmas Sólyom László lejáratására, eleve esélytelenné tételére. Nagyon csodálkoznék, ha Sólyom László elvállalná bármely párt jelölését, kivéve talán az LMP-ét, (Nem lehetséges, hogy az MSZP Sólyom lejáratása mellett, az LMP elöli elhalászást is megoldotta így, egycsapásra??)


"Iványi Gábort szeretné államfőnek a DK"


Mégkéne kérdezni az óvodásokat is. Lehet, ők a Télapóban jobban megbíznak.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó