Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. január 22. 13:17

A miniszterelnök szóvivője megköszönte a szombati Békemenet részvevőinek, hogy kiálltak Magyarország mellett. Szijjártó Péter a megmozdulást értékelve egyúttal arra hívta fel a figyelmet, hogy még mindig él a 2010-es parlamenti választáson létrejött összefogás. A Belügyminisztérium szerint négyszázezren demonstráltak a kormány mellett szombaton Budapesten.

„Örülünk, hogy ilyen sokan gondolták fontosnak azt, hogy kiálljanak Magyarországért. Öröm számunkra, hogy Magyarország történetének legnagyobb demonstrációját megszervezve az emberek tanúbizonyságát adták annak, hogy az a rendkívül széles összefogás, amelyet létrehoztak a 2010-es parlamenti választáson, és amely lehetővé tette Magyarország megújítását és újjászervezését, még mindig él. Örülünk és köszönjük, hogy kiálltak Magyarországért” – mondta el Szijjártó Péter a Békemenet Magyarországért elnevezésű megmozdulásról vasárnap.

 
A Belügyminisztérium szerint négyszázezren demonstráltak a kormány mellett szombaton Budapesten. „Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett” - írták szombati közleményükben. A Hősök teréről elindult tömeg élén a demonstráció szervezői, mások mellett Bayer Zsolt közíró, Bencsik András, a Magyar Demokrata című lap főszerkesztője és Széles Gábor nagyvállalkozó haladt egy kifeszített molinót tartva, amelyre magyarul és angolul az volt írva: „Nem leszünk gyarmat”.

Fotó: MNO

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/31901


102 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Hát én eddig semilyen újászervezést nem tapasztaltam, csak megszorításokat, dehát ki ,hogy nevezi!
400 ezeren felvonultak egyetértést kifejezve, másik 1 millió otthon maradt, a maradék 8 millió aki nem ért eggyet az meg nem számít !

Válaszok:
emhem | 2012. január 22. 15:35

Hát nem tudom, felvonulást szervezni, hogy megmutassuk az ellenségnek, hogy a nép mögöttünk áll, hát nekem erről a kommunizmus jut eszembe.

Válaszok:
jag3 | 2012. január 22. 14:50

Nah, Szíjjártó most tárgyilagos és visszafogott volt. :)


Na konkrétan emiatt a Szijjártó-közlemény miatt nem mentem ki!

Most akkor szépen hátradőlnek a fiúk: minden rendben, minden mehet, ahogy eddig ment. Nem kell befejezni a mutyializmust, nem kell gerincet növeszteni, nem kell dolgozni.

Válaszok:
julianus | 2012. január 22. 14:15

Pedig 400 ezer ember hiányolta, hogy a TaTa86 nick nevű hiányzik a tömegből. ;-)

Válaszok:
TaTa86 | 2012. január 22. 14:19
butapesti | 2012. január 22. 14:39

Igaz, hogy a Fidesz jó ideje nem jelenik meg az utcán, igaz, hogy a párt támogatóinak majd' fele lemorzsolódott és az is igaz, hogy kormány teljesítményéről lesújtó vélemény a 84% szerint rossz irányba mennek az ország dolgai eredmény.

Ennek ellenére a kormányt támogatók kishitűsége, az ellendrukkerek bizakodása az alacsony részvételben teljesen megalapozatlan volt.

A megcsappant támogatók még mindig másfél millió embernek felel meg és a Fidesz szervezettsége is kimagasló (jól mutatta ezt az Október 23. téren parkoló több tucatnyi autóbusz, amelyek vidékről és a határon túlról hozták a szimpatizánsokat).

Ezért a demonstráció számbeli eredménye a várakozásoknak megfelelő volt. E tekintetben
csalódásra legfeljebb a fiatal- és középkorosztály hiánya, a "nyuggerek" dominanciája adhat okot.

Más kérdés a demonstráció tatalma: a feltétlen hit és kiállás OV személye a kudarcba fulladt poltikája mellett.
A jelek szerint a támogatók idősebb és leginkább elkötelezett része "vevő" a "nyomják Krahácsot" képre, amit a kormányzat sugall készülő 180 fokos gazdasági és politikai fordulatát magyarázandó.

Elmaradni látszik a szembesülés a nem-szokványos gazdasági kísérlet voluntarista és ezért "tankönyv-szerűen" történt kudarcának.
Még kevesebb a készség a jogállamiság lebontására szolgáló tevékenység közjogi és társadalmi járhatatlanságával való nyílt leszámolásnak.

Úgy tűnik, a jobboldal radikális és populista rétege vált OV legfőbb támogatójává és a polgári, konzervatív gondolkodásúak véleménye még mindig megreked az értelmiség és a fiatalság körében.

OV taktikája a régi recepten nyugszik: mi semmiért nem vagyunk felelősek, mindenért a külföld, tőke, EU, ballibek, zsidók, a nygahatalamak stb tehetnek.

Történelmünkben számos tragédiát köszönhettünk ennek a szemléletnek...

Válaszok:
egypolgár | 2012. január 22. 14:51

Tudom.

Sajnálom, hogy csalódást okoztam nekik. :)

Egyébként a felvetésemre valami érdemi válasz? Nem kötekedésképpen, tényleg érdekelne.

Válaszok:
egykettő | 2012. január 22. 20:50

Választási kampány nagygyüllés.


Hű! Jenyeje, hát ezért kerestelek tegnap mindenhol Téged!

Válaszok:
butapesti | 2012. január 22. 14:41

Mekkmester: Forduljál fel, de lehetőleg még ma!


Bocs. Ez TaTa86-nak szól. (Ezután már csak TaTa85, mert egy pontot levonunk.. :-)

Válaszok:
TaTa86 | 2012. január 22. 14:49

Ha ezt nem Szijjártó pinokkió kommentálná még hiteles is lehetne. Persze úgy hiteles a 400 ezer ember mint ahogyan az ellenzéki tünetetés 100-ezres száma volt.
Cirkuszt a népnek! Valahogyan ki kell engedni a gőzt. Aztán mindenki hazamegy Orbán pedig szépen csendben meglépi amit kell. A fegyvert már letette az EU- val szemben. Fut még egy kört, jól kommunikálja majd mit és miért tesz és szépen visszacsinál egy halom idióta dolgot.
Én személy szerint hálás vagyok neki! A 265 ft-ért vásárolt eurómat el tudtam adni 315 ft-ért, az euróban kapott jövedelmem hónapokig jelentősen többet ért. Most a kicsit megduzzadt tőkémen pedig nyomott árú ingatlant vagy ingatlanokat fogok venni.
Köszi Viktor! :D
Kiváncsi lennék, hogy másokkal is ilyen jót tett?


Kommunizmus? A hasonlat több szempotból is ül. Kezdjük mindjárt azzal, hogy a jelenlegi kormány problémái nagyjából ugyanazok mint az utolsó egynéhány kommunista kormányéi. Meg még egy-kettő, amit sajátból tett hozzá az emúthúszév.

Ok, revidiálnom kell korábbi véleméynemet ;)

Ez a tüntetés _mégsem_ Eu ellenes tüntetés volt, csak azzá lett. Higgyük el a fidesz jelenlévő mamelukjainak, hogy _nem_ akartak az Eu ellen tntetni. Hogy ez egy a "kormányért" szervezett tüntetés volt. Node ha _nem_ az Eu tárgyalások befolyásolására szervezte a Fideszen közvetlen párthierarchiájába nem tartozó erő a tüntetést, akkor ki ellen?

Válasz: a párthierarchia, valamint a képviselők ellen. Minthogy Orbán Viktor egyik hatalomgyakorlási biztositéka a belső párt(nép)szavazás intézménye. Ez a tüntetés meg annak bizonyitéka, hogy kézbentartja a mozgositó hálózatot, akar és tud is hatalmon maradni.

Ennyi.

Magyarország szemszögéből jóformán semmi sem változott. A kormány eddig is Orbán Viktor személyes érdekét képviselte, ezután is azt fogja.

Ja és persze ha az esetleges tárgyalóparnerekben volt valami kétely a Fidesz antidemokratikus működése kapcsán, a választ most megkaphatták.


Azt kell mondjam, hogy szépen megfogtad a lényeget. Valóban így kerek ahogyan leírtad. Egyetlen egy dologgal egészíteném ki. Elég világosan lehetett látni, hogy így fog történni. No és szerencsétlen szimpatizánsok (is) fizetik meg az árát keményen és forintban.


Egyébként meg nem értem.
El a kezekkel Magyarországtól, nekünk az EU nem diktál, nem leszünk gyarmat stb....
Bárki bármit is mond önként léptünk be az EU-ba nem úgy mint anno a KGST-be. Mi több a csatlakozási tárgyalások nagy részét is az Orbány kormány folytatta le. Ha állítólag ennyire vacak az EU-ban és ennyire nem jó az ország érdekeinek, és ennyire nem tudjuk elfogadni a korábban önkét vállalt játékszabályokat akkor a kormány miért nem lép ki az EU-ból?
Nem jár hangszóró a jó válaszért :D


Az helyes, hogy a Fidesz megköszöni a tegnapit.


nem hiszem, hogy voltak négyszázezren..

azt írták, hogy kb a kossuth tértől az oktogonig (esetleg kicsit tovább) ért a vonuló menet.
namost a január másodikai tüntetésen (ahol olyan 30-40-ezren lehettünk) az operától a jókai térig ért a társaság, de úgy, hogy a terület nagy részén alig lehetett megmoccanni. ha vonultunk volna, amit persze legfeljebb harmad-negyedakkora népsűrűséggel lehet anélkül, hogy felrúgják egymást az emberek, akkor kb a bajcsytól az oktogonig ért volna a tömeg.
a kossuth tértől az oktogonig kb háromszor ilyen hosszú az út, tehát jóindulattal is százhúszezer, de maximum százötvenezer tüntető férhetett el annyi helyen.

és akkor olyanokat még nem is néztünk, hogy tömegével szállították ide a tüntetőket vidékről (kíváncsi lennék, kinek a költségén), és lényegesen reklámozottabb volt az esemény, mint mondjuk a januári, ahol jellemzően pestiek gyűltek össze.


"úgy gondolom, az ilyenekre nincs is szükségünk!"
Ó, hát milyen vagyok? Köztörvényes kételkedő? Sötétben bujkáló fülke-ellenforradalmár?

Tudod én sosem írnám nemzeti érzelmű magyar emberre, hogy "az ilyenre nincs szükségünk". Akkor sem, ha egy kérdésben más a véleményünk.

Azt viszont leírom: ilyen mentalitásra valóban nincs szükségünk.

"tata! ez nem a Vissza a jövőbe c. film amiről azt hiszed h, Michael J. Fox helyett te vagy a főszereplő."
A toronydaruról meg azért nem ugrom le, mert mikor leérek a betonra meghalok. Elég könnyű összerakni.


Európában válság van, halló, kisfiam, ébredjél!
Sajnos a maszopos kormány már elkurvázott egy hatalmas adag IMF-hitelt, végkielégítette magát (800 milliókkal), kamu ifjúsági szervezeteket gründolva kilopta az adónkat, nokiásdobozokban zsebhokizta ki a lóvét, ingatlanpanamázott, cseszett reformokat hajtani végre.
Kérdezd meg a pártházban a szocialista trollokat, hogy hogy tudták konjunktúrában eltüntetni az adónkat, melyik casinoban játszották el a jövőnket, miért szövetkeznek Soros-féle valutaspekulánsokkal a forint gyengítéséért (vö. argentin vagy olasz valutaválságok)

Válaszok:
micream | 2012. január 22. 18:33

Szerencsétlen tudatlan nagyapó ! mi az, hogy balliberális nácicsorda stb.? le kéne adni az indulatból, idős korban szív- és keringési zavarokat, sőt, még rosszabbat eredményezhet.


Azért az elég röhejes (vagy inkább siralmas), hogy egy milliárdos gyarmatosító tiltakozik a gyarmatosítás ellen...


Te hülyébb vagy, mint az eddigi táncsöcsösök.


A tisztánlátás kedvéért: miután a baloldal leamortizálta önmagát, és az Orbán-féle megszorítások miatt az orbáni jobboldal is kezdett ebbe az irányba menni - és így Magyarországon a "nemzetközi pénzügyi körök" szempontjából puskaporossá, anarchikussá kezdett válni a hangulat-, eljáátszatták Orbánnal Luda Matyi szerepét Brüsszelben, hogy ezzel valamelyest helyreállítság a mögötte levő tábor egységét. Így bizos, hogy a továbbiakban is rabszolgák lehetünk... :-(


Mosakodás? Ne hülyéskedj.

Már írtam a tünti előtt is: amíg a kormány nem bír ki két hetet, hogy nem hazudik a képembe én nem fogok kiállni érte, hogy aztán önelégült vigyorral nyugtázza ez a papagáj, hogy igazából milyen fasza gyerekek is.


Jó akkor válasz te: kivel szemben viztositotta Széles és Bayer támogatásáról Orbán Viktort:

A) a jelen nem lévő, esetlegesen az Eu csábitotta és az összeomlás kilátása miatt megrendült pártkorifeusok ellen

B) az Eu ellen, amit álcázni hivatott a tény, hogy a párt képviselői nem voltak jelen (hogy ennek mi értelme van?)

C) ?

Nyugodtan fejtsd ki ;)


2 millióan voltak

csupa fiatal, aktív adófizető


Kedves Merközy, drága Clinytonné!

Tessenek megszorozni hárommal azt az összeget, amit a narancsbuktató ellenzék támogatására szántak.

Köszönjük.


miközben vittorio kapitulál az eu-nál, aközben a droidok megünneplik az egészet. odabasz, nemmondom.:)


Ok, ezek szerint az ellenzék ellen tüntettek?

_Annyira_ féltek a 11%-os MSZP-től, a 9%-os Jobbiktól és az 5% alatti LMP-től és a mérhetetlen DK-tól? Amikor _köztudottan_ 60-70%, de talán 80% a Fidesz támogatottsága ;)

???? akkor most hogy is van ez ????

:o)


A Gazeta Wyborcza egyik cikke szerint az, hogy a lengyel kormány kiáll Magyarország mellett, "Lengyelország erkölcsi mandátumát gyengíti például a fehérorosz és a tunéziai demokrácia támogatásában". A lap egy másik cikkében azt is feltételezik, hogy a lengyel kormány "öngólt lőhetett magának", mert a döntést nem logikai érvek, hanem csupán a "hagyományos lengyel-magyar szolidaritás" alapozta meg.

Válaszok:
balint60 | 2012. január 22. 18:37

ja. nézegesd te is jó sokat. valszeg meg is lehet élni belőle. már dógozni sem kell. csak felvonulni, meg szavazatot számolni.


Ezer lájkot mostanában egy jobb Schmitt Pál-viccel is össze lehet gyűjteni a Facebookon, a nagyjából százezer embert megmozgató "békemenetnek" viszont a hivatalos kezdési időpontban alig több mint 900 facebookos kedvelője volt. Ez a forradalom nem az interneten szerveződött - de a helyszíni tapasztalatok más tanulsággal is szolgáltak.


Először a résztvevők életkora hökkentette meg a rendszerváltás utáni korszak első kormánypárti tömegdemonstrációjának semleges szemtanúit (nem csak a magyarokat: a Kossuth tér és a Nádor utca sarkán egy japán turista azt kérdezte tőlem: ezek az emeberek a nyugdíjukért tüntetnek?).

Tényleg mellbevágó élmény volt: háromnegyed öt tájban négy metró közönségét vártam végig az aluljáróban, míg az első harminc éven aluli tüntetőt megpillantottam. És - mielőtt még azt gondolnák, hogy csak a legkényelmesebbek gyülekeztek a Parlament előtt, a Hősök teréről gyalogló tömegben pedig nyilván sokkal több volt a fiatal - érdemes leszögezni: a menetelők soraiban sem volt lényegesen más a korösszetétel. Aki végignézi a Nol, az Index, az Origo vagy akár a Mandiner fotóit, maga is meggyőződhet róla: ez nem a Facebook-generáció rendezvénye volt.

A Fideszről sok rosszat el lehet mondani, de azt nem, hogy ne ismernék nagyon pontosan, úgyszólván név szerint a szavazóikat. Pontosan tudják, hogy melyik az a réteg, amelynek a köreiben semmit sem kopott a népszerűségük a választások óta. És természetesen azzal is tisztában vannak, hogy ezeket az embereket egy okosan összeállított telefonkönyv segítségével sokkal könnyebb elérni, mint a világhálón.


A Tusk-kormány "kiállása" nem haladja meg az Európai Néppárt hivatalos állásfoglalásának keretét:

mindketten támogatják, hogy az Európai Bizottság folytassa le a megfelelő eljárásokat és bizalmukat fejezik ki, hogy az Orbán-kormány, mint egy demokratikus kormány együttműködik mindebben és demokratikusan fog a megállapításoknak megfelelően eljárni.

Ez a hozzáállás önmagáért beszél; akinek van füle, hallja is a lényeget.


Mit lehet erre a kannásboros szarra érvelni?


"Nyilvánvaló, a polgári zsurnaliszták csak helyhiány okán nem tudósítottak arról, hogy röviddel a torontói demonstráció előtt az ideiglenesen külföldön élő magyarok - esetünkben a Fidesz MPSZ polgári köreihez tartozó személyek 1 millió 800 ezer forint kulturális támogatásban részesültek - Pordány László kanadai nagykövet közvetítésével - a magyar kormány illetékes minisztériumától"- zárja sorait az újságíró.

Válaszok:
micream | 2012. január 22. 18:48

Mint ismert, a magyar kormány mellett nemcsak hazánkban, de a határon túl is több helyütt rendeztek tüntetéseket. Ezek közül is kiemelkedik a torontói megemlékezés, melyről érdekes információt közölt a Kanadai Magyar Hírlap.

"Amint arról - helytállóan! - több magyarországi, a Fidesz MPSZ eszmeiségét valló orgánum munkatársa hírt adott, Kanadában templomi imádkozással és tüntetéssel fejezték ki szimpátiájukat az ideiglenesen ott élő magyarok" - kezdi beszámolóját Szemenyei-Kiss Tamás.

"Nyilvánvaló, a polgári zsurnaliszták csak helyhiány okán nem tudósítottak arról, hogy röviddel a torontói demonstráció előtt az ideiglenesen külföldön élő magyarok - esetünkben a Fidesz MPSZ polgári köreihez tartozó személyek 1 millió 800 ezer forint kulturális támogatásban részesültek - Pordány László kanadai nagykövet közvetítésével - a magyar kormány illetékes minisztériumától"- zárja sorait az újságíró.


"Civil" tüntetés! Röhej! Orbán haveri köre szervezte, hivatásos fideszesek. Akik amúgy remekül megélnek ebből.
Nézzük csak:
ott van pl. egy oligarha, széles mosollyal! Pedig hogy utáljuk azokat a rohadt oligarhákat, nemde?
Aztán ott egy volt Népszabis, valami Bajor.
Ne feledkezzünk meg a nemzet bohócáról, Kenyériről...az is járt már minden alakulatnál, volt, hogy a szocik seggét nyalta...
Van aztán egy volt KISZ lap szerkesztő, most nagy DEMOKRATA! Hahaha! 25 éve arról győzködte a magyar fiatalságot, hogy személyesen keressék fel a Szovjetuniót, így mélyítve az internacionalist barátságot a két nép között.
Volt ott egy kivénhedt rocker (az agresszív fajtából), bizonytalan eredetű milliókkal a zsebében, lehet, hogy az Ufók küldték neki a zsét, mielőtt megmanipulálták...
Sok vénasszonyt láttam tegnap nyüzsögni a Hősök tere felé, átlagkor 60+... Fidesz, már csak az elmeroggyantak maradtak, hol vannak a fiatalok?
Elég szánalmas egy "civil" csapata van ennek az Orbánnak!

Válaszok:
Faqtya ezredes | 2012. január 22. 19:43

http://img3.hvg.hu/image.aspx?..

Hát nemtom, de a prolirádiós tüntetésen se délceg hadfiak képviseltették magukat.

Válaszok:
Brainman | 2012. január 22. 19:48
Brainman | 2012. január 22. 19:53

Örömmel látom, hogy a hozzászólásom elejére Te sem tudsz érdemben reagálni... nem is csodálom. Ugyanis szégyen.


Sosem hallgattam a Klubrádiót,nem vagyok oda az elfogult médiáért. Nem hallgatom a Lánchídat sem.
Viszont, demokrataként ki vagyok akadva azon, ha az egyetlen ellenzéki rádiót elhallgattatják.
Ugyanúgy kiakadtam volna, ha Gyurcsány beszüntette volna a Lánchíd rádiót, vagy a Hír tévét.
Bezáratni egy teljesen mondvacsinált indokkal a Klubrádiót szerintem kontra-produktív. Teher alatt nő a pálma...

Válaszok:
Faqtya ezredes | 2012. január 22. 19:58

A Pannon rádióra gondolsz?

Válaszok:
Brainman | 2012. január 22. 20:10

Konkrétan leszarom a rádiókat, még az autóban is mp3-at hallgatok. Annyit azért tudok, hogy van mondjuk 3-4 jobbos, fideszes, kormánypárti rádió, van egy tucat zenés rádió, és van/volt? a Klub, ami nyíltan ellenzéki.
Szóval, a jobbos "rettegők" nem mondhatták eddig sem, hogy balos médiafölény lenne a rádióknál ( a tévéknél sincs már rég), de ha a Klubot is bezáratják, akkor színtiszta lesz a kép.
Orbánnak ilyen nép kell: nézzenek szappanoperákat, Valóvilágot, lebutított Mokkát, vagy hallgassák a fideszes csatornákat földön-vízen-levegőben...


Mivel nem jött érdemi reakció, én legalább jelzem, hogy szerintem igazad van. Teljesen értem azokat, akik azt hiszik, hogy a hazát mentették meg szombaton, és azt is elhiszem, hogy csodálatos érzés volt, de kormányzási, gyakorlati szempontból szerintem több kárt fog eredményezni, mint hasznot. Jól láthatóan a fideszes törzstábor megint betolt egy köteg biankó csekket Orbánék alá, kezdjenek vele, amit akarnak...


Kössz, miután senki sem voltz hajlandó elárulni az ide irogató fideszesek közül azt, hogy _kitől_ akarták megvédeni Orbán Viktort, TE végre rámutattál a lényegre a linkedre.

Ez egy __BÉKE__ menet volt. Ki áll harcban? Hát kormányunk és Orbán Viktor, akik szbadságharcot vivnak!

Következtetésképp miért tüntetett Bayer és Széles? A békéért.

Ki háborúzik? Orbán.

Ki ellen tüntetett Bayer és Széles? Orbán ellen.

Végre, megértettem :p

Válaszok:
jag3 | 2012. január 22. 21:02

Itt az ideje, hogy a parlamenti pártok felszólitsák a Fideszt, hogy a hétvégi _ellenzéki_ _béke_ tüntetés szaváz meghallgatva hagyjon fel a háborúzással!!!!

;)

ps: remélem van ennyi humorérzékük.


Te is Orbán ellen tüntettél a BÉKÉÉRT, Masszáj? Jó tudni, hogy egy platformon vagyunk :DDDD Remélem Orbánt minnél előbb _megbuktatja_ Széles és Bayer ;)


A helyzet az, hogy képtelenek vagytok leirni, mi a szöszt akart elérni ez a "béke" menet. Ugyan, mi a nehézség ebben?

Az ettől teljesen független hogy szivből utálom a propagandista fogásokat. Ilyen a "béke" menet is. Kivéve persze, ha meg tudod indokolni, mitől béke menet ez? Rajta. Ne csak minősitgess, foglalkozz a szennyessel is.


Szóval még mindig nem tudod miért tüntettél? :)


Na mi van, megakadtál? :o) Akkor majd én ;)

Kicsit se kinos: a kormány meg _akar_ egyezni az unióval. Nade az ugye a nép érdekének feladását jelenti. Szóval mi a szöszért tüntethetne a nép a kormány mellett?

Ugyan már. Ennek a tüntetésnek egyetlen egy célja volt: Orbán Viktor hatalmi poziciójának megerősitése. Ez az a "felemelő" cél, igaz? :p

... csak ugye ezt mégse lehet kimondani. "békemenet", na ja.


Azontúl,hogy magam is örülök a sikeres békemenetnek...sajnos a főcím állítása már nem igaz,...számos kiskirály fideszes ,percemberke tette tönkre környezete holdudvarát,csahogy töketlen,de bólogató barátainak adjon helyet,pozíciót az egyre csökkenő sajtszeletekből..a többieket meg hadd fújja szél...jó lenne erre felfigyelni és tenni ellene....ne legyenek gyevi-bírók ,mert vannak ám szép számmal...és ami a "legvitszessebbbb",hogy a baráti ökörköri pozíciókban gyakran a fideszt még helyesen leírni sem képes hímtagok teszik ki,pusztán csak azért,mert hű barátai ,volt ivócimborási,szeretői,vagy stb..a jelenleg HANGSÚLYOZNÁM,HOGY A LAKOSSÁG BIZALBÁBÓL MEGVÁLASZTOTT JÓNAK HITT "VEZETŐ" holdudvarához tartoznak...nos,morzsolódik a nép...morzsolódik a szavazóbázis...az pedig egy józan és normális miniszterelnök számára nem lehet erre megnyugtató válasz,hogy az ellenzék nemzőképtelen...a lakosság viszont nem az,sőt a legegyszerűbbnek hitt ember sem vak..úgyhogy a portekcionizmust vissza...kontroll kell!!

Válaszok:
jag3 | 2012. január 22. 22:48

Nézd te bennfentes vagy, úgyhogy jobban tudod mi az igazság a népszerűségi és megelégedettségi mutatók körül ;)

A dolog igen egyszerű: most vagy az igaz, amit a Nézőpont Intézet "kutatott", vagy az amit a Szonda Ipsos. Mivel a tüntetésnek semmi tartalma, ezért az előbbi esetben elmegy, az utóbbi esetben viszont nagy öngólt lőtt a Fidesz. Ui. azok, akik nem elégedettek a kormány teljesitményével most egy kicsit furán érzik majd magukat. Ha a Fidesz kiegyezik, akkor még furábban. Te tudod :o)


Szorozd meg Szijjártóval.


Még egy, aki képtelen visszafogni a klaviatúráját. Pedig már majdnem sikerült leirnia a véleményét annélkül, hogy ismét mellékhelyiségben érezné magát az ember.


Ez a 400 ezres szám mégis hogy jött ki?

Gondolom úgy, ahogy az ellenzéki operás 100 ezres, és ahogy a 2002-es 2 millió. Nem értem, hogy mire jó ez a folyamatos átlátszó nagyotmondás mindkét oldalon.


Okostojás!
Idióta dolog ez a számháború, bármelyik oldalról is nyomják, de a rendőrséget is nyugodtan felejtsd el. A Rákay féle milliós bemondás alapja is rendőrségi becslés volt. Utána nem győztek mentegetőzni.
Ha a rendőrséget kéne idéznem max arra szorítkoznék, hogy "emberemlékezet óta" nem közöltek sajtóanyagot pontos létszámmal egy tüntetés vége után egy órával. Itt nem a lóláb kandikál kifele, hanem egy egész ménes.


- tartósan 300 felett az euró
- 450 ft a benzin
- Az ország bóvli kategóriába minősítve
- Az egykulcsos szja-val a többség rosszabbul jár
- A fideszes pártkatonák pozíciókba helyezésével nincs kontroll
- Az eddigi gőgös, kivagyi magatartás helyett szinte könyörgünk a hitelért
- A nyugdíjpénztári vagyont elherdálták
- Az IMF hitelből vett MOL részvényeken 200 milliárdot buktak
- Az eddig ellenzett tandíjjal a szembe köpték magukat és a szegényebbeket lehetetlen helyzetbe hozták
- Az egészségügy összeomlott, márciustól nem lesz orvos
- Leépítenek egyetemeket, de létrehoznak egy új, „fidesz” egyetemet
- Az államadósság jelentősen nőtt
- A munkanélküliség óriási
- A minimálbér emelésére kötelezik a vállalkozásokat, miből?
- Rendszámtábla cserére kötelezik sok pénzért ebben a nehéz időben a népet
- 20 milliárdért focipályát építünk, alkotmányasztalra, festményekre van pénz
- A köztársaság szó elhagyása milliárdokat vesz ki a zsebekből a semmiért
- A gyes-en lévők rosszabbul járnak
- A rokkantnyugdíjasok munkába terelése érthetetlen, ha nincs munka
- A teljesen hiteltelen Schmitt k.elnökük szégyent hoz a hazára.
- A környező országokban utálnak minket
- A közmédia folyamatosan torzít, hamisít de vezetői 2 milla fölött keresnek.
- Nálunk a legmagasabb az áfa.
- Stb….stb…stb

Jobboskák, miért is tüntettetek, miért kell szeretni ezt a kormányt?
Ez így jó nektek?
Válaszoljatok, ti minek örültök, mit kaptatok, mire a nagy birkamenet?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó