Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. január 22. 08:49

A magyarság legnagyobb átka a magyar jobboldal rettenetes és végtelen butasága.

„Valószínűleg csalódást hozott azoknak a mai nap, akik abban bíztak, hogy a Vezér melletti tüntetés kudarcot vall, és csak néhányan lézengenek majd az Andrássy úton.

Nem megy ez ilyen egyszerűen, ezt jól példázta a mai tüntetés, mely a hangzatos Békemenet címet viselte.

Hogy ki itt a békétlen, egy percig ne éljen kétség bennünk, a hős jobboldali szabadságharcos, Széles Gábor megmondta nekünk.

Békétlenek a mai ellenzék tagjai, akik lám, legutóbb az Operánál sem tudtak szépen, békésen tüntetni, hanem a szélsőjobb és a szélsőbal (!) összeverekedett és méltatlan módon viselkedett, beleértve Szentmihályi Szabó Péter másik szabadsághősünk hátának lökdösését is.

Hogy az Operaházi tüntetést éppen a szélsőjobb iparkodott megzavarni, az valahogy most a feledés homályába merült, mint ahogy az is, hogy éppenséggel azokra az érkező szocialistákra támadt rá a nyilas csőcselék, akikről azért túlzás lenne azt állítani, hogy baloldali szélsőségesek.

A tüntetők valóba sokan voltak, még ha a szervezők által erőltetett milliós nagyságrendet nem is érték el, ami nem is csoda, ha azt vesszük, hogy Budapest lakosainak száma összesen sem éri el a kétmilliót.

Százezer ember Budapestre szállításához meg kellene vagy kétezer busz, annyit pedig még Széles Gábor sem tud kiállítani, pedig ő már tönkretett egy Ikaruszt... (...)

A magyarság legnagyobb átka a magyar jobboldal rettenetes és végtelen butasága.

Ha valaki azt mondja nekik, hogy talán akkor már elég a hazudozásból és szembe kellene nézni a problémáinkkal, akkor azt világgá kergeti, majd boldogan beleájul annak a kóklernek a karjaiba, ki gátlástalanul kínál neki festett egeket, munkamentes gyarapodást, teljesítmény nélküli életszínvonalat, miközben, mint hipnotizőr a ceruzáját, a nemzeti zászlót tartja az orra elé.

Ha a médium transzba esett, akkor néhányszor jól fenéken rúgja és elveszi a pénztárcáját, - lám ezekkel mindent meg lehet csinálni!

A magyar jobboldal a magyar nemzet szőke nője, akinél egy liba is sokkal okosabb, mert a liba legalább beáll az eresz alá, ha jön a jégeső.

A mi szőke nőnk meg, mikor meghallja a tetőn kopogó galambtojásnyi jég kopogását, akkor kiballag a szabad ég alá, megfenyegetni, aki kopogott.

A magyar jobboldalnak minden ab ovo jár, merthogy ez így rendeltetett, ami gond van, azt a baloldal rontotta el, két nemzetre rontás között.” 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/31887


73 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Ha valaki azt mondja nekik, hogy talán akkor már elég a hazudozásból és szembe kellene nézni a problémáinkkal, akkor azt világgá kergeti, majd boldogan beleájul annak a kóklernek a karjaiba, ki gátlástalanul kínál neki festett egeket, munkamentes gyarapodást, teljesítmény nélküli életszínvonalat, miközben, mint hipnotizőr a ceruzáját, a nemzeti zászlót tartja az orra elé."

A gyurcsányista fennnőbbrendűség tudat beszél ebből az emberből. Szegény azt hiszi, náluk van a bölcsek köve.


...a birkanyáj szépen megünnepelte a farkasát...

..gratula!

Hívjuk vissza a Fellegit!...Éljen az államcsőd!

Ez a tüntetés nagyon emlékeztet az 1957 máj. 1.-re...


"A magyar jobboldalnak minden ab ovo jár, merthogy ez így rendeltetett, ami gond van, azt a baloldal rontotta el, két nemzetre rontás között.”

De te tudod az igazségot, hogy igazából minden a jobboldal miatt van:). Ember az a szánalmas hogy még csak észre sem veszed, hogy ugyanolyan droid vagy mint akiket bőszen kritizálsz.


- Nem veszi be a gyomrotok sohase már, hogy vége a libsi világnak és Magyarország végre a magyaroké...?!

- Maradtál volna inkább csöndben teve ahelyett, hogy ezzel a szánalmas írással az egész világ előtt csinálsz hülyét magadból...!

Válaszok:
Justicia | 2012. január 22. 13:24

"ami gond van, azt a baloldal rontotta el, két nemzetre rontás között."

Ez a mondata igazolja a régi mondást: Vak tyúk is talál szemet. Bár erre az ürgére inkább úgy passzolna, hogy: Agy nélküli ember is talál billentyűzetet.


Ez a a nyomorúságos vergődés, az irigység nagyon várható volt a ballibantak részéről. Most van min fanyalogniuk napokon keresztül.


Köszönöm ezt az írást amellett, hogy igaz még kacagtató is


Ki a tököm ez a pupu?
És miért kell itt szemlézni?
Ettől a se szeri, se száma léhűtő balos újságírótól (bloggertől) kerül a debil baloldali szimpatizáns/kommentelő egy olyan szöveguniverzumba, amely köszönő viszonyba sincs a valósággal, így óriási aránytévesztést, zakkant elmeállapotot okoz az agyában (?).

Válaszok:
csi szi | 2012. január 22. 09:28

Egy volt komcsi határőrtiszt, az index fórumon megtalálod a tizenévre visszamenő munkásságát, ha nem töröltette.

Válaszok:
öszödibeszéd | 2012. január 22. 09:43

"Egy volt komcsi határőrtiszt, az index fórumon megtalálod a tizenévre visszamenő munkásságát, ha nem töröltette"

Köszönöm a hiánypótló tájékoztatást, szinte biztos voltam benne, hogy nem egy megvilágosodott buddhista tanító, úgyhogy a vörös életmű áttanulmányozásától a magam részéről eltekintenék...


ezek nem jobboldaliak voltak a tüntetésen, hanem fidesz marketingen élő emberek, tisztelet a kivételnek.


Már csak azt kellene tuidni, hogy ezt az agyalágyult indexes komcsit miért szemlézi a Mandiner.


Én írok a te blogodba, te írsz az enyémbe, és ha gyakran csináljuk, hamarosan "tényezők " leszünk, még a Mandi is szemléz bennünket.


Ez a pupuírás egy gusztutalan primitív mocskolódás.Nem érdemes foglalkozni vele.


Úgy járja a Mandi a névtelen senkiházi holdkórosok mocsarát mint Leonard Chess a Missisipi-deltát, hogy hétről hétre kiemeljen egy gyöngyszemet, akire rácsodálkozhatunk. Tehetségkutatás a javából!


"a magyar nemzet szőke nője, akinél egy liba is sokkal okosabb,"

---- na igen, ezzel sikerült lemenni kutyába.


"A magyar jobboldalnak minden ab ovo jár, merthogy ez így rendeltetett, ami gond van, azt a baloldal rontotta el, két nemzetre rontás között."

Jól mondod, Pu Pu így van, mert nekünk baloldalból is a szarabbja jutott. A környező volt szocialista országok baloldalijai tudtak nacionalista módon gondolkodni nemzetükről.

De itt van két francia baloldali példa:

"A három A elvesztése: gyűlés a Standard & Poor’s előtt (Baloldali Front, FdG)

A Baloldali Front egy gyűlésre mozgósít a Standard & Poor’s 40 rue de Courcelle-i központja előtt pénteken, január 13-án, 18.30-kor, reakcióként Franciaország adósságának leminősítésére.

AAA: ellenállni

A Standard & Poor’s hitelminősítő ügynökség pénzügyi háborút hirdetett Franciaország ellen. Ellenállásra van szükség. A pénztőke előtti meghunyászkodás növeli annak étvágyát. Ezt bizonyítja a görög kapituláció. Ellencsapásra van szükség. A Központi Banknak azonnal be kell jelentenie, hogy hajlandó Franciaországot alacsony kamatlábbal hitelezni. Ennek hiányában fel kell függeszteni a francia hozzájárulást az Európai Unió költségvetéséhez és a következő részletek átutalására azokat a francia bankokat kell kötelezni, amelyeket az EKB éppen most tőkésített fel. Kinyilatkoztatták a nép és a finánctőke közötti háborút. Mindenkinek habozás nélkül meg kell találnia a helyét."

Vagy egy másik:

"Standard & Poor’s : « Vissza kell utasítani ezeknek a gazdasági kuruzslóknak a hatalmát » (FKP)

A Standard & Poor’s hétfőn «negatív ellenőrzés alá» helyezte az eurozóna tizenöt országának hosszú távú eladósodottságát, köztük Németországét, Ausztriáét, Finnországét, Franciaországét, Luxemburgét és Hollandiáét. Ennek a bejelentésnek a valószínű következménye, hogy ezeket az országokat leminősítik, így lényegesen kisebb eséllyel és megugrott kamatokkal jutnak hitelekhez. A hitelminősítő ügynökség, amely elrendeli, hogy szabjanak határt az adósságválságnak, olyan kifogásokkal él, amelyekből hiányzik a növekedési kilátás ezeknek az országoknak a számára. A kígyó a saját farkába harap. Ezeknek a felmérhetetlen hatalommal rendelkező hitelminősítő ügynökségek illegitimek! Kik ők, hogy döntsenek egész országok beskatulyázásáról? A legsürgősebb intézkedések között sürgősen abba kell hagyni a vak engedelmeskedést ezeknek a sarlatánoknak. Franciaország csak egy hatalmat ismer el: a saját népéét. És biztos, hogy nem ezeknek a gazdasági kuruzslókét, amelyek nem ismernek más gyógymódot, mint a kivéreztetést.

Francia Kommunista Párt"

Nem vagyok a kommunista párt rajongója, de nem kéne a magyar "baloldalnak" a saját nyugati eszmetársaira figyelni Cohn Bendit helyett?

De az egész érdekel valakit:

http://www.gondolkodjunkegyutt..


Ki vagy Te"névtelen senki", hogy így mered minősíteni embertársaidat.Ugyan engedd már meg, hogy mások másképp lássák a világ dolgait, vagy tolerancia bajnokai ezt nem engedhetik meg??


"A magyarság legnagyobb átka a magyar jobboldal rettenetes és végtelen butasága."
Az lesz a meglepetés, ha kiderül, hogy a megosztás balra jobbra nem működik. Csak magyar van meg nem magyar. Az ideológia nem elég megosztó erő a magyarok körében, meg a patrióta egyéb nemzetiségűek körében sem (lásd a nem politikus, normálisan élni akaró falun élő cigányok nyilatkozatát a tegnapi rendezvényen, nem jön össze a polgárháború ezen a fronton, jaj de sajnálják a "jótevőink").
"Jótevőink" csak provokálnak, csak lumpenesítenek, de még mindig van egy jelentős gondolkodó, nem lumpen réteg az országban.


"Békétlenek a mai ellenzék tagjai"

Jaj pupuka most kezdesz el ezen csodálkozni amikror még kormánypártikánt évekig rendszeresen az ellenzékre fogtad az ország ban levő felfordulást..?


"szocialistákra támadt rá a nyilas csőcselék"

Nyakó pipiék legnagyobb örömére, mert évek visszafolytott vágyait kiélve végre legalább egy jót nácizhatott teli torokból.. )


Igen, és a baloldalnak nevezett szoc-lib-bibsi kormányok a rettentő nagy eszüket a lopásra használták, ha nem híszed akkor mond meg, hová lett az az eszméletlen kölcsön, amit felvettek, és most kell törleszteni.

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. január 22. 14:11

Ja,a baloldal szürkeállománya csak úgy duzzadozik a fejekben.

Látszik is az ország állapotján a Horn, Megyó, Böszme, Bajnai, Kakukk, Hungaro Valantajn, Hordágy Ágnes, Kókabéka, Drazsé stb. regnálása után.


Mi van Prolivér, bekannásoztál?


Érdekes! Innen jobbról pont fordítva látszanak a dolgok!


nem baj pupu. egy okos - természetesen te - biztosan van, ha több azt meg majd megmondod ki lehetnek.


hehe - nem én voltam. én biztosan csaptam volna egyet az ostorral az mszp-féle "baloldalra" is, mint a nacionalista populista pusztítás hatékony előkészítőjére - ezt is megköveteli az igazság. De azért lényegében egyetértek.


Nem veszi be a gyomrotok sohase már, hogy vége a libsi világnak és Magyarország végre a magyaroké...?!

Ez egy baromság, mit jelent forintban, hogy a "magyaroké" ? üres frázisokkal nem lehet jóllakatni a népet.


nene, "muszály", mégse "haggyátok". elvégre ha négyszer számoltunk százezret, akkor az 100 000 x 4 = 400 000 és ha még hozzáadjuk a tavalyi ÁFA-t, meg is van az 500 000. ha az ideivel számolunk már 508 000 is. ez "nyílvánvalóan" nem túlzás...


Márai véleménye a jobboldalról még mindig aktuális, (valaki már többször feltette ide).


Miért kellene Téged cáfolni? Magadat minősíted: aki kétmillió szavazót lehülyéz és lenéz, az ugye csak demokrata és okos lehet (kérlek el ne hidd - Belőled ugyanis kinézem -, csupán ironizáltam). Szóval csak savanyú a szőlő, s most itt próbálod kompenzálni a frusztrációidat. Hát nincs elég elvbarátod, hogy ezeket velük beszéld meg..? Itt rossz helyen jársz. Akkor inkább dobdjunk össze Neked pszichológusra, akinek elsírhatod a bánatod?


Hogy kerül ide a főügyész, Pol?


Sorry, az előző ide ment volna, Erik a Nagyokos-nak.


5000 milliárd ft-al nőtt az államadósság másfél év alatt, és közben még eltünt az elsmittelt 3000 milliárd mnyp-i vagyon. Erre csak az orbán-matolcsi tandem képes.

Válaszok:
Ursa Maior | 2012. január 22. 14:18

Uncsi ez a szajkózás. Gyenge forintra átszámítva nőtt az adósság. A mnyp.-i vagyonról pedig Te is tudod, hogy nem tűnt el. Kíváncsi vagyok, hogy van-e sejtésed/fogalmad, hogy állna most az adósságunk időközbeni csökkentés nélkül: GDP-arányosan már 90-100% körül? Az jobb volna..?

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. január 22. 14:26

A gyenge ft-ot is orbán és matolcsi okozta. A mnyp-i vagyonból 200-300 milliárd ft-ot már folyó kiadásokra is felhasználtak. A ktgvetési hiány 2,97- persze jobb, ha megvárjuk a hivatalos számot- a mnyp-i vagyon egyszeri tételként történő elszámolásával. 6-7% lett volna különben. Csak egyetlen jobboldaléi szakembert mondj, aki helyesli a kormány gazd. politikáját. Vagy mindegyik meg van sértődve a mellőzöttség miatt? Heim, Bod Péter, Mellár...

Válaszok:
Ursa Maior | 2012. január 22. 15:02

A kritikákban vegyülnek a reális elemek és a sértődöttség is egyfajta motiváció (természetesen nem
minden bírálat minden része az). A kötelező(!) magánnyugdíjpénztár képtelen és hiányt okozó intézményének felszámolása éppen nem rossz intézkedés. Azt, hogy a Ft gyengeségét Orbán és Matolcsy (a tulajdonneveket még a FIDESZ-t bírálóknak is nagy kezdőbetűvel kell írni) okozta, az primitív gazdasági ismeretekre és világlátásra utal (viszont akkor légy következetes, ha éppen erősödik a Ft, akkor azt is a nevezetteknek tulajdonítsd majd). De igazi alternatív koncepciót még nem hallottam, meg hogy mit kezdenénk az költségvetési egynsúlyt javítás és adósságcsökkentés nélkül..?

"A ktgvetési hiány 2,97- persze jobb, ha megvárjuk a hivatalos számot- a mnyp-i vagyon egyszeri tételként történő elszámolásával."

Mióta EU-tagok vagyunk, soha nem volt ilyen jó hiányadatunk (ha 3,01% lesz, akkor se). Viszont lassan el kellene döntened, hogy akkor mnyp. pénzeket "elsmittelték" (mint előbb állítottad), vagy erre fordították (mint utóbb kijelentetted)..?

Válaszok:
Dr. Táskás Tóni | 2012. január 22. 18:16
Dr. Táskás Tóni | 2012. január 22. 18:21

Azért minden index fórumos ballib gyökér agymenését ne szemlézzétek már.


Év elején még azzal dicsekedtek, hogy többlettel fog zárni a ktgvetés a mnyp-i vagyon egyszeri tételként történő elszámolása miatt. Ha 3000 milliárddal felturbózott ktgvetés ilyen gyérre sikerült, mi lesz akkor, ha a különadókat is ki kell vezetni. Nem vagyok sértődött, csak irritál az Orbán-Matolcsi marhaság( még tanulékony is vagyok)
A 2000 milliárd ft-ot felemésztő önkormányzati rendszerhez, az egészségügyhöz nem bírnak érdemben hozzányúlni, de a 300 ft-os vizitdíj, az első lépése az előző vezetésnek a eü-i reformban Orbánék által le lett lőve. Meg természetesen az oktatási reform is, most pedig mi lett belőle?


A mnyp-i vagyont egyszeri tételként az idén elszámolták és emellett folyó kiadásokra költötték a nem állampapírokban megtestesülő részének egy hányadát. Ez utóbbi óriási hiba.Ennek ellenére nőtt az álla,adósság és nemcsak a bődületes árfolyamok miatt.


igen!ezért röhögnek rajtunk külföldön.Ez az irás mindent megmond,tényleg ilyen a magyar,sajnos.


Ki az, aki simán mondja és hiszi, hogy a külföldiek szívjóságból és demokráciaféltésből akarják Orbánt elmozdítani?

Ki az, aki elhiszi, hogy Gyurcsány csak azért privatizálta azon az áron az őszödi üdülőt, mert csak ő volt az, aki felismerte, hogy ebben lehetőség van?

Ha már végtelen butaságról beszélünk...Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó