Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. december 12. 20:41

A magyarországi roma lakosság több mint fele joggal érezheti szülőföldjén közvetlen veszélyben magát – mondta Horváth Aladár.

Kanadának el kell gondolkodnia azon, hogy képes-e a magyar romák tömeges befogadására, mivel a magyarországi roma lakosság több mint fele joggal érezheti szülőföldjén közvetlen veszélyben magát – mondta Horváth Aladár. A Polgárjogi Mozgalom elnöke az Emberi Jogok Világnapja alkalmából tartott előadást a kanadai Torontóban.

Horváth Aladár szerint Magyarországon önkényuralmi hatalmi rendszer van kiépülőben, amely szerinte közel áll a Jobbik „nyilas gyökerekkel rendelkező” politikájához. A roma politikus felszólította Kanadát: gondolkodjon el Kanada azon, hogy képes-e fogadni jelentős számú roma menekülteket Magyarországról. Horváth azt javasolta, Ottawa küldjön vizsgálóbizottságot Magyarországra.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/30019


68 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


One way ticket.

Válaszok:
saddlenode | 2011. december 13. 00:15

Közvetlen veszélyben? Félnek, hogy megvágják magukat magyargyilkolás közben?

Válaszok:
Mr Stokes | 2011. december 12. 21:10

Ez a mocsok szadeszos még mindig meg tud élni a szemétkedésből? Forradalmat, kitakarítani!


Ezzel csak egyeterteni lehet. Kanada fogadja be oket, ne csak a felet, mindet.
Nyilasnak meg nemtudomki nyilas, de a gyokerek ti vagytok.

Válaszok:
butapesti | 2011. december 13. 09:15

Így van, segélyezze őket Kanada.

Válaszok:
HSL | 2011. december 12. 21:23

Getz, gyere ide Aladár a Wesselényi Izabella sarkára bármelyik napszakban tele van rettegő retro románnal, hogy nem szakad rád az ég te kutyafattya!


Így helyes , minden bűnöző féljen végre az igazságszolgáltatástól.


Érdekes, miért nem az USA-ba, amely olyan lelkesen támogatja a Mocskolódó Viktóriákat? Ja hogy arrafelé nincs ingyen ebéd, kemény a törvény keze és még keményebb a környék reppere?


Egyetértek Aladárral, és nem csak Kanada legyen végcél, hanem a világ többi fejlett országa.
Önzőség lenne elvenni bármelyik nyugati országtól, a cigány kultúra mélyen ható megismerését, mi pedig nem fukarkodunk, vigyék.


Hát én mindjárt lefordulok a székről!

""A roma politikus felszólította Kanadát: gondolkodjon el Kanada azon, hogy képes-e fogadni jelentős számú roma menekülteket Magyarországról.""

Mi az hogy felszólította?
Kinek képzeli magát ez a rasszista, magyar pénzen kiképzett , felhizlalt senkiházi?

Mért nem veszi már kézbe a kormány ezt az ügyet, vagy mire vannak a titkosszolgálatok, hogy nem tudják kideríteni, kik, mik állnak a jelenség mögött?
Nem mintha egyet is sajnálnék, de úgy beállítani Magyarországot, hogy itt veszélyben vannak a cigányok, az alávaló hazugság és bűn!
Itt nekünk, magyar magyaroknak van félnivalónk egyes-egyedül! És a gyerekeinknek még inkább lesz mitől félni!
A helyzet napról napra romlik!

Válaszok:
HSL | 2011. december 12. 21:24

szerintem kanada maholnap inkább demokrácia díjjal és a keresztény-zsidó vallási megbékélés érdemrendjével tűnteti ki a komplett dzsobbik vezetést, csak hogy ne legyen aladárnak hivatkozási alapja az ígéret földjén való letelepedésre

Válaszok:
elfelejtette | 2011. december 12. 21:26

"Mi az hogy felszólította?"

Nem csak Orbán szeret kokit és sallert osztani :)


Igen, azt hiszem, Kanada mindent el fog követni, hogy ne neki kelljen a cigányok társadalmi integrációját finanszírozni, ebben biztos vagyok.


Aladár ez még nem lesz elég ahogy a példák is mutatják: Kanadának legalizálnia kell a lopást, csalást, csicskáztatást, lányfuttatást és a vedőpénz szedést! - ez csak így fog menni


Hol lehet arra fogadni, hogy Kanadában is pár év múlva ki fog törni a rasszizmus?

Pár havi béremet feltenném...


Azért mondom, hogy gyorsan fogadjunk! :)

Amúgy Kanadában könnyen rákefélhetnek kátrányos helyzetű nomádjaink, ott nincs korlátozva a fegyvertartás. Hamarosan nem szarvasokat fognak vadászni hanem kormosokat.

Válaszok:
Zázrivecz | 2011. december 12. 21:59

Kanada azért jó hely, mert sok a fa és észre sem veszik ha néhány eltűnik.


Most egy pillanatra eszembe jutott a tipikus maffiózó kép az amcsi filmekből. Fekák nagy terepjárókban, dübörgő rap zene stb.

Romáink feltételezhetően nemcsak Kanadát hanem az államokat is meg fogják szállni. 2015 környékén az amcsi filmekben az alábbi kép lesz a maffiózókról:

Piros zsigulik gurulnak Bronx és Chicago utcáin, nagydarab kövér cigányok könyökölnek az ablakban, dübörög a cigányzene stb.


Igazad van Aladár! Minél többet, annál jobb, akár százezres tételekben is!


Csak azt nem értem, hogy miért éppen Kanada?Van a világon még pár ország, ahova mehetnének.
Bár mondjuk egy tenger Magyarország és menekült romák között mindenképpen némi biztonságot nyújt, mindkét félnek.

Ha a magyar kormánynak most van egy kis esze, akkor a Kanadaiak számára megerősíti az Aladár által elmondottakat. Sőt felkéri azt az amerikai üzletembert, akinek már tapasztalata van a romák menekítésével, hogy szervezze már meg néhány százezer roma átmenekítését az amerikai kontinensre....minek tengődjenek itt életveszélyben, ha Kanadában vár rájuk a kánaán.....

Válaszok:
lavor | 2011. december 12. 23:30

Nekem Kanadáról mindig is az igen nagy tradíciónak örvendő legutóbbi kanadai királyi család házassági ceremóniája jut eszembe.
Igen érdekes egy vidék, érdekes emberekkel.
http://www.youtube.com/watch?v..


Oké, Kanada! Fogadjátok be őket és tartsátok is el őket! De ingyé adni azt a segílyt, nem ám munkáért, mert az ilyen "menekülős" romát dolgoztatni fasiszta dolog! :-P


Namost Kanada egy kultúrhely, nem akarok nekik rosszat, de ha ezen múlik, akkor egy napra akár náci is leszek, ha ez az ára, hogy a deviáns elemektől megszabaduljunk.


Tudom, ezért írtam az első mondat első felét - jó lenne, ha Kanada megmaradhatna olyannak, amilyen.
Meg persze Magyarország is.


Csonka Magyarország felett
megnyílott a légtérzár,
síppal, dobbal meghirdette
Kutyafejű Aladár!
Légtérzár, légtérzár,
Kutyahitű Aladár!

Náci roma üldözésért
cirkálórakéta jár,
füstös fürtös haj húzásért,
fürtös bomba is hull már!
Légtérzár, légtérzár,
Kutyafarkú Aladár!


Én is azt mondom, hogy fogadja be őket Kanada. Aztán valami hideg helyre vigye őket, és ott alakítson ki nekik közösséget. Így vagy megfagynak, vagy egymást marják szét.


Abszolute támogatom Horváth Aladárt !
Nagyszerű gondolat.
Minden cigányt Kanadába ! - legyen a jelszó !


Miért dislike-os ez a hír? Szerintem is be kéne fogadnia Kanadának a romákat. :)


Na ,az ilyen politikusok artanak a legtobbet a ciganysagnak.
Miert kell hergelni es provokalni a magyarok ellen ?

"a cigányértelmiségiek egy része szeretné a többieket a saját meggyőződésébe beleasszimilálni. Ennek kiindulópontja a többségi társadalom hibáztatása. »István, gyere te is, és jajgass, hogy milyen fasiszta a magyar társadalom!” Majd ezek alapján leszünk egy nép, testvérek és barátok. Én ebben nem hiszek."

Nem a magyarokat kell hibaztatni ,meg kulfoldre rohangalni es telesirni a vilagot ,hanem vegre belatni ,hogy nekik IS tenniuk kell azert ,hogy felzarkozhassanak.


Felőlem is elmehet mindegyik Kanadába. Nagy lakatlan területek vannak ott fent északon. (Érdekes, hogy a svédek is lapföldön szállásolták el őket..)


Valószinűleg máris rásszictáfasziszák a kanadaiak, mert most akarják jobban megszűrni a segélyre szorulók körét.


A válság miatt Kanadában sem fenékig tejfel az élet, a szigorodó befogadást ez is indokolja, másrészt azért ők sem hülyék, tudják, hogy sokan csak a bőkezű szociális rendszer miatt akarnak bemenni.
Szerintem gyorsítani fogják a kérelmek elbírálását és végső soron bevezetik a vízumkényszert. ennyi.
Aladár pedig mehet a sunyiba.
Egyébként Aladár nem volt mindig ilyen emberbarát.
BAZ megyei, Sárospatakra járt tanítóképzőba, elvégezte valahogy.
Egyszer a testvérkéivel zenebonázott a kollégiumban, és amikor az egyik srác átment szólni, hogy fejezzék be a hajnalig tartó dajdajozást, akkor ez a liberális cigány a rokonsággal jól összeverte a srácot.
Szóval semmivel sem különb mint a többi, sőt Kolompár mellett a leggusztustalanabb magyargyűlölő mocsok.


Horváth Aladárnak ezért a célért sokkal jobban kellene küzdenie, fogadja be Kanada a romákat!Végre egy épkézláb, és előre vívő gondolat, csak támogatni tudom. Itt valóban nagyon rossz a romáknak, tessék szerencsét próbálni pl. Kanadában!


Azt hiszem, hogy most Horváth Aladárral csak egyetérteni lehet. Kanada fogadja be a romákat, lehetőleg az összeset! És minél gyorsabban!


Ott majdnem azonnal többségben lennének és csinálhatnának maguknak egy "mintaországot"!


Nem úgy van az!
Egy nagy frászt!
A mi cigányaink azok "nemzeti értékek".
javaslom a kormánynak, vegye elő az NBH aktákból Ceaușescu módszerét, és kérjen minden cigányért 500 DM-t. Ingyen ennyi kiképzett, jól szituált, iskolázott, kommunikatív, alkotó embert, akik még udvari WC-t is tudnak csinálni, ha odaviszik az anyagot és a TV2 megvárja, amíg felépítik?
Na, nem! ez az embertömeg nekünk már eddig is nagyon sokban volt. Ha kell Kanadának: fizessen. Ha nincs pénzük, írassák ránk a King Edward szigetet és megvagyunk. Oda meg ki lehet telepíteni azokat, akik itthonról szervezték ezt az egész jól megszervezett, előkészített akciót.


Cigánynak kölcsönt adni? Ez biztosan nem kalandvágy. Orvos? Mit mondott?


Nincs teljesen igaza. A cigányság valóban - kimutathatóan - a legbetegebb rétege a társadalomnak. Ki tudja miért? Genetika?
De nem is ez a baj, hanem az, hogy ezeknek a valóban beteg embereknek 30 éves korukra, mire gyógykezelésben résztvesznek, már 10 gyerekük van és a betegséget így továbbörökítik.


A számomra megdöbbentő viszont a nemzeti egység ebben a kérdésben.
Viszont hiányolom El Topo és 1qwasyx urak hozzászólásait.


Béláim!
Mi lesz az elnéptelenedett börtönök őrzőivel, az ezután láblógató rendőrökkel, az állami gondozottak nevelői, pedagógusai is lapátra kerülnek, cöko, söko,röko föko mittom én milyen szervezetek által foglalkoztatottak stb, stb.
Kis hazánkat ellepi a bodza, a ki nem vágott fák miatt dzsumbujjá, ősvadonná leszünk. Behal a közmunka- felzárkoztató- egyéb program sötöbö, sötöbö. ..... Lehet még sorolni.
Gondolkozzunk Béláim, gondolkozzunk !-)


Kanada szuverén politikát folytat. Ha akarja, befogadja a cigányokat. Ha akarja, nem fogadja be a cigányokat. Ha akarja, befogadja őket és ha megbizonyosodik arról, hogy hogy a cigányok egész létüket az élősködésre, a bűnözésre, mások megkárosítására alapozzák, akkor úgy dönt, hogy azonnal kitakarítja az országot tőlük. Effelől senkinek ne legyen kétsége. És nem Kanada a világ egyetlen országa, ahol egészen biztosan ugyanez a politikai képlet érvényesül. Azok a kormányok, amelyek saját nemzetük érdekét képviselik, másként egyszerűen nem is állhatnának a cigány-kérdéshez. De nálunk, a hazugságok és a politikai manipulációk országában más a helyzet. Mi az igazság? Valamikor a magyarok úgy döntöttek, hogy befogadják ezeket a szerencsétleneket, akik most éppen teljes erővel dúlják szét az egész országot. Mi az új döntés? Életünk és vérünk! Inkább belepusztulunk, de nem adjuk őket!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó