Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. november 5. 09:43

Ha a mostani demonstráció hatására sem vonja vissza a kormány a munkavállalókat hátrányosan érintő módosításokat, akkor egy hónapon belül újra félpályás útlezárásokat tartanak a Liga Szakszervezetek - közölte Gaskó István az M1 műsorában.

Csak Budapest környékén tart még a Liga demonstrációja, a félpályás útlezárások máshol mindenütt véget értek - közölte Gaskó István, a szakszervezet elnöke az M1 Az Este című műsorában. Gaskó elmondta, ha a mostani demonstráció hatására sem vonja vissza a kormány a munkavállalókat hátrányosan érintő módosításokat, akkor egy hónapon belül újra félpályás útlezárásokat tartanak. Hozzátette, akkor már nem egy, hanem két-három napra terveznek.

Gaskó közölte, a kormánnyal megszakadtak a tárgyalások, amikor az a nemzetgazdasági tárca álláspontját fogadta el a Munka törvénykönyve módosítása kapcsán, és ilyen irányú javaslatot terjesztett elő a parlamentben. Az adásban az elnök több szempontból bírálta a a módosításokat, az eredeti Munka törvénykönyvéről pedig megjegyezte: az sem nehezítette volna a munkahelyek szaporítását.

Gaskó szerint cinizmus azt mondani, hogy a saját érdekeiket védik a szakszervezeti vezetők, az ilyen kijelentések célja, hogy ellenszenvet keltsenek velük szemben.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/28303


Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ezek nem nyugszanak, amíg balesetet nem okoznak valahol.

Legutóübb a mentőautót is akadályozták a haladásban.


Ismétlem: felháborító, hogy itt a szakszervezetek tényleg csak minket, a nagyközönséget képesek csesztetni. Egyszer azzal, hogy a közüzemek sztrájkolnak, másszor azzal, hogy szó szerint elállják az utunkat. És csak az amúgy baromi veszteséges közüzemeknél (BKV, MÁV) valamint az egészségügyben és az oktatásban virulnak a szakszervezetek, a hazai vagy külföldi tulajdonú magánvállalatoknál, pláne a multiknál bezzeg nagy a kuss. Mindeközben a szakszervezeti kis és nagykutyák a tagok után járó munkaidőkedvezmények részleges pénzbeli megváltásából zsírosodnak...

Válaszok:
nyugalmazott tanár | 2011. november 6. 08:18

Pontosan fogalmaz Erre!

Ahol az ő kutyájuk kölkei piszkolnak be, ott nem takarítanak. Ahol a közfeladatok ellátását nagy nehezen fenntartó állammal van dolguk, ott még többet akarnak szakítani. Az adófitzetők pénzéből.

És mindezt ugyanabból a közpénzből fizetett hőbörgők csinálják.

Szánalmas egy csapat.

Nem kell engedni a zsarolásnak!!!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó