Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. november 5. 09:43

Ha a mostani demonstráció hatására sem vonja vissza a kormány a munkavállalókat hátrányosan érintő módosításokat, akkor egy hónapon belül újra félpályás útlezárásokat tartanak a Liga Szakszervezetek - közölte Gaskó István az M1 műsorában.

Csak Budapest környékén tart még a Liga demonstrációja, a félpályás útlezárások máshol mindenütt véget értek - közölte Gaskó István, a szakszervezet elnöke az M1 Az Este című műsorában. Gaskó elmondta, ha a mostani demonstráció hatására sem vonja vissza a kormány a munkavállalókat hátrányosan érintő módosításokat, akkor egy hónapon belül újra félpályás útlezárásokat tartanak. Hozzátette, akkor már nem egy, hanem két-három napra terveznek.

Gaskó közölte, a kormánnyal megszakadtak a tárgyalások, amikor az a nemzetgazdasági tárca álláspontját fogadta el a Munka törvénykönyve módosítása kapcsán, és ilyen irányú javaslatot terjesztett elő a parlamentben. Az adásban az elnök több szempontból bírálta a a módosításokat, az eredeti Munka törvénykönyvéről pedig megjegyezte: az sem nehezítette volna a munkahelyek szaporítását.

Gaskó szerint cinizmus azt mondani, hogy a saját érdekeiket védik a szakszervezeti vezetők, az ilyen kijelentések célja, hogy ellenszenvet keltsenek velük szemben.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/28303


6 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintEzek nem nyugszanak, amíg balesetet nem okoznak valahol.

Legutóübb a mentőautót is akadályozták a haladásban.


Bárki szervezhet tüntetést, de ne lógjon ki a lóláb, amennyiben csak a saját elvesztett bizalmát akarja ez a bagázs visszaszerezni. Ne az államtól /az állami vállalatoktól/ magas fizetést kapó szakszervezeti vezetők szervezkedjenek!


Ismétlem: felháborító, hogy itt a szakszervezetek tényleg csak minket, a nagyközönséget képesek csesztetni. Egyszer azzal, hogy a közüzemek sztrájkolnak, másszor azzal, hogy szó szerint elállják az utunkat. És csak az amúgy baromi veszteséges közüzemeknél (BKV, MÁV) valamint az egészségügyben és az oktatásban virulnak a szakszervezetek, a hazai vagy külföldi tulajdonú magánvállalatoknál, pláne a multiknál bezzeg nagy a kuss. Mindeközben a szakszervezeti kis és nagykutyák a tagok után járó munkaidőkedvezmények részleges pénzbeli megváltásából zsírosodnak...

Válaszok:
nyugalmazott tanár | 2011. november 6. 08:18
60felett | 2011. november 6. 11:16

Pontosan fogalmaz Erre!

Ahol az ő kutyájuk kölkei piszkolnak be, ott nem takarítanak. Ahol a közfeladatok ellátását nagy nehezen fenntartó állammal van dolguk, ott még többet akarnak szakítani. Az adófitzetők pénzéből.

És mindezt ugyanabból a közpénzből fizetett hőbörgők csinálják.

Szánalmas egy csapat.

Nem kell engedni a zsarolásnak!!!


Parfümotthon 2011. november 6. 11:16

Ajánlatunk hölgyek részére:
Giorgio Armani Si EDP Női 30ml, nálunk 13.100 Ft, a boltokban 17.300 Ft.
Hugo Boss Ma Vie Pour Femme EDP Női 75ml, nálunk 15.990 Ft, a boltokban 21.290 Ft.

Ajánlatunk urak részére:
Boss Bottled EDT Férfi 50ml, nálunk 7.680 Ft, a boltokban 14.310 Ft.
Bruno Banani Magic Man EDT Férfi 30ml, nálunk 4.110 Ft, a boltokban 7-490 Ft.

Rendelését 3 munkanapon belül kiszállítjuk, kérésére díszcsomagolásban, hogy teljes legyen az öröm.

(x)

(X)

Teljesen igazad van! Multik tulajdonában lévő cégeknél kéne keménykedni, de ott nem kapnának függetlenként kiemelt fizetést. Fizetett provokátorok!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó