In memoriam dr. D. S. K.

2011. május 17. 12:55

Kínában, Oroszországban, a katolikus egyházban jobb megfontolni, panaszkodik-e az ember, ha az excellenciás úr leszopatja a budoárban.

„[D. S. K.] rajtavesztett. Pedig ha minden igaz a vádból, akkor sem tett egyebet, mint amit a földesurak, mandarinok, püspökök és párttitkárok megtesznek az idők kezdete óta.

Csakhogy őket nem bünteti meg senki. A legrosszabb esetben egy Predator drón rakétája, de ahhoz el kell követni egy csomó másik tévedést. Az underclass megerőszakolását általában sértetlenül ússzák meg a D. S. K-hoz mérhető nagyurak mindenhol másutt. Ez az eltévelyedés nem volna példátlan a történelemben.

Dominique Strauss-Kahn viszont belebukik, ha bármi is igaz a vádból.

Lehet azon szörcsögni, hogy milyen romlott figurák irányítják a globális háttérhatalmat, a plutokrata pénzszivattyút. Itt még ezt is lehet. Kínában, Oroszországban, a katolikus egyházban, az alternatív univerzumokban jobb megfontolni, panaszkodik-e az ember, ha az excellenciás úr leszopatja a budoárban. Többnyire jobban teszi, ha lenyeli, mert a fejétől farkáig romlott szervezet úgyis a zsarnok mellé áll minden eszközével. Az IMF, mint látható, nem így tesz.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/21567

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Viszont azt tenyleg nem ertem, hogy kerulnek ide a katolikus papok."

Ez nekem is feltünt. Egy amúgy nagyjából vállalható cikkben miért kell odaszúrni a jónépnek? Ez nála reflex szerűen így működik.

valakinek nagyon útban volt DSK és leléptették

mint ahogy te is nekem Árpi

Nekem második blikkre is annak tűnik.
Látván, hogy ekkora a természete, miért nem ment katolikus papnak inkább ez a "szerv" - TWÁ szerint ők megússzák.
Egyébként még az is megtörténhet, kimosdatják valahogyan. Ha viszont nem, akkor a szégyenből kell erényt faragniuk: csak így bizonyíthatták be, mennyivel etikusabb szervezet az IMF, mint a katolikus egyház.
Vajon ekkora hülyeségben kell rendszert keresni?

"De különben meg, csak a nyaloncoknak nem világos még mindíg, hogy ki a hunyó :((("

Ki a hunyó?
Az Orbán, ez az egyetlen tisztázott, dokumentált, bizonyított és vitathatatlan pontja az ügynek. Vagy még se? Már megint össze vagyok zavarodva.

És még az új alkotmányunk is valahol említi a szoptatás jogát IMF vezéreknek. Vagy rosszul emlékszem? Gréczy segíts.

Annak idején az O.J. Simpsonról is azt hitte mindenki, hogy nem lehet kimosdatni. Majd meglátjuk.

Én nem keverném a dolgokat Weiss! Ez kimondottan a te fajtád sajátossága. A földesúr horribile dictu csak a saját jobbágyaival maximum, az egyháziak is önkéntes alapon....talán még a párttitkár is csak mozgalmi lelkesedésből....de ti perverzitásból, megalázó módon, és főképp INGYEN szerettek különleges szolgáltatásokat természetesnek venni.

Mégsem az Orbán.

Az Al Kaida a hunyó!

Csak kitalálom, hogy ki a hunyó. Mert az biztos, hogy nem ez a szimpatikus, mérhetetlen szociális érzékenységgel megáldott, család centrikus Strauss-Kahn tehet az egészről. Az ki van zárva!!!

Ez igaz, nem a katolikus egyházat akarom védeni. Csak az a jellemző magatartás nem tetszik ,hogy bármilyen bűnt követ el egy zsidó akkor rögtön vagy kimosdatják vagy megróbálják relativizálni a tettét. Pl ilyen a cikkben szereplő oldalvágással, pedig a cikk többi része tárgyszerűen rendben van. A mögöttes tartalmat most hagyjuk, lehet, hogy csak én képzelem bele. Ha viszont nem zsidó az elkövető akkor simán felnégyelik a cikkükben. Arról már nem is beszélve ha az áldozat zsidó. El tudod képzelni milyen cikkek jelennénék meg, ha egy izraeli szállodában egy zsidó szobalányt erőszakolna meg a Le Pen?

Még belegondolni is rossz, hogy Franciaország nagy reménysége lett volna ez a dr.kahn. Ide jutott a világ.
Jól mondják, hogy a tragikust a nevetségestől csak egy lépés választja el.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés