In memoriam dr. D. S. K.

2011. május 17. 12:55

Kínában, Oroszországban, a katolikus egyházban jobb megfontolni, panaszkodik-e az ember, ha az excellenciás úr leszopatja a budoárban.

„[D. S. K.] rajtavesztett. Pedig ha minden igaz a vádból, akkor sem tett egyebet, mint amit a földesurak, mandarinok, püspökök és párttitkárok megtesznek az idők kezdete óta.

Csakhogy őket nem bünteti meg senki. A legrosszabb esetben egy Predator drón rakétája, de ahhoz el kell követni egy csomó másik tévedést. Az underclass megerőszakolását általában sértetlenül ússzák meg a D. S. K-hoz mérhető nagyurak mindenhol másutt. Ez az eltévelyedés nem volna példátlan a történelemben.

Dominique Strauss-Kahn viszont belebukik, ha bármi is igaz a vádból.

Lehet azon szörcsögni, hogy milyen romlott figurák irányítják a globális háttérhatalmat, a plutokrata pénzszivattyút. Itt még ezt is lehet. Kínában, Oroszországban, a katolikus egyházban, az alternatív univerzumokban jobb megfontolni, panaszkodik-e az ember, ha az excellenciás úr leszopatja a budoárban. Többnyire jobban teszi, ha lenyeli, mert a fejétől farkáig romlott szervezet úgyis a zsarnok mellé áll minden eszközével. Az IMF, mint látható, nem így tesz.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/21567