Pokorni: Hiba a Széll Kálmán Tervben

2011. március 15. 15:53

A Széll Kálmán Tervben az szerepel, hogy az állami egyetemeken megszűnik a költségtérítéses képzés. Pokorni nem érti, hogy kerülhetett ez a tervbe.

2011. március 15. 15:53

A magánegyetemek viszont nem számíthatnak semmilyen állami támogatásra, csak a tandíjakra. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője korábban azt mondta: az állam csak így tudja szabályozni a képzéseket. Pokorni Zoltán, a Fidesz oktatáspolitikusa, az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöke viszont vasárnap este azt mondta a Hír Tv-nek: nem tudja, hogyan kerülhetett ez be a Széll Kálmán Tervbe. Az ötletet ugyanis megvitatták és elvetették.

„Magam sem tudom, hogy a Széll Kálmán Tervbe hogy kerültek be ezek az apróbetűs táblázatot ellátó, apróbetűs mondatok. Mikor mi vitattuk ezt a szöveget, ezek a mondatok nem szerepeltek benne. Olvastam olyan híresztelést is, hogy ez nyomdahibaként került bele. Én nem értek egyet az ott szereplő mondatokkal” - mondta Pokorni Zoltán.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. március 16. 13:31
Andrásfalvy miniszter úrnak annak idején azt süvöltötte ez a tökfej, hogy "hazudik a miniszter". Miközben az akkori kabinet leg tisztességesebb és műveltebb miniszterét tiszteltük a Professzor úrban. Csakhogy az akkori miniszter sem hódolt be a Pokorni által favorizált liberálisoknak. Bezzeg Pokornira egy mukk panasza sem volt az SZDSZ.nek. Hogy is lehetett volna? Ő alapozta meg a Magyar B féle iskolarombolást. Ennyit erről a sokszínű figuráról. És akkor megérthető a mostani acsarkodása is. Csak azt nem értem, hogy miért tűrik még meg a FIDESZ-KDMP koalíció környékén. Még nagyon sok kárt fog tenni, csak nehogy későn kapjunk észbe. Hétpróbás "szabadelvű", vagyis balliberális figura.
nyugalmazott tanár
2011. március 16. 13:23
Pokorni most is a liberális lobbynak dolgozik. A mellőzött sértettség nem hagyja nyugton, pe dig jobban tenné, ha szép csendben maradna, mielőtt előjönnek a disznóságai, amiket még liberális eszméket lobogtató minisztersége isdején követett el. Az alma ezúttal sem esett messze a fájától.
states
2011. március 15. 17:35
Legalább tartanák a pártkulisszák mögött ezeket a balfaszkodásokat...
küllő
2011. március 15. 16:47
Lehet hogy pákozdi elvtársnak nem szóltak. Még nem vette észre hogy átlépegetnek felette?? Szegény megint sírni fog?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik