Jobb lesz a holnap, ezt ígéri a Megváltó születése
...és ki ne akarna megszabadulni saját keresztjétől.
12 db csirkeszárnyat az izületeknél három darabba vágok, sózom, borsozom. Ráteszem a szárnyakat az olajra.
„Az öntöttvas lábos aljába teszek egy kevés oliva olajat, és egy kisebb maréknyi nagyon apróra vágott füstölt szalonnát. A szalonnát lassan kisütöm. 12 db csirkeszárnyat az izületeknél három darabba vágok, sózóm, borsozom. Ráteszem a szárnyakat az olajra teszek hozzá egy késhegyni pirospaprikát. Fedő alatt víz hozzá adása nélkül sütöm, párolom. Egy jó fél óra múlva rászelek egy egész vöröshagymát, nagy karikákban és két gerezd fokhagymát. Rátesezk egy babérlevelet. Jó tíz perc múlva egy fél-háromnegyed csomag erdei gombát. Amikor már majdnem kész, akkor teszek rá egy kiskanál kurkumát és a ugyanennyi cayane borsot, egy hosszában szeletetl cukkínit és egy db csíkokra vágott piros kaliforniai paprikát. Ezt így tíz percig főzőm, hogy a cukkini és a paprika még ropogós maradjon. Közben a sütőt felmelegítem 200 fokra, és a a kész ragut beleöntöm egy tűzálló tálba úgy, hogy a csirkedarabok felül legyenek. Beteszem a sütőbe, és tíz perc altt megpirítom. Hát ennyi, Neve nincs, kölykeink egyszerűen szuttyos csirkének hívják. Mi meg maradjunk a csirkeszárny zöldségágyon kissé fellengzős szövegnél.”