Kedves Naplóm!

2010. december 21. 10:07

Király a Viktor. Okos birka vagy magyar. Jól megmutattad. Nesze neked köcsög: két-harmad, négy-ötöd! Diktatúra. E-felé halad a világ.

2010. december 21. 10:07
„Ma Olivértől és Márki Zsuzsitól hangos a sajtó (csak összevesztek és dobálóztak, nem az ő hibájuk). Közben pedig szép lassan elveszik a szólásszabadságot (média törvény), államosítanak és visszahozzák a boldogan szürke nyolcvanas éveket. Ne aggódjatok, a Csillag Születik attól még elindul. Na meg a DopeManTV :D. A bankadó rajtunk nem segít (inkább a hitelek járulékos költségeiből kellett volna engedni, talán jobb lenne minden). Gyurcsányéknál már negyed ennyiért állt a világ (na jó, mondjuk tett egy terhelőt a csávó). Azokat sem bírtam, de ezek is megérik a pénzünket. Benzinár a Csomolungma fölött (nem úgy volt, hogy leviszik?), a forint már vagy háromszor kivégezve. 

Áprilisban kezdődik a kilakoltatás (lesz itt Mad Max előbb-utóbb). Király a Viktor. Okos birka vagy magyar. Jól megmutattad. Nesze neked köcsög: két-harmad, négy-ötöd! Diktatúra. E-felé halad a világ. Különben, hogyan is lehetne kimászni a bajból nem igaz? A végén még koncot kéne vetni a sóhereknek, és fölemelni a leszakadt rétegeket (minek azt, még beindulna a gazdaság). Kevesebbet szankcionálni és többet ösztönözni. Ne álmodj Laci. Ez a Való Világ. Gyorsan csinálok egy igazi gengszter lemezt addig, amíg lehet. December 24.-én már tölthetitek is az első nótát. Üdv mindenkinek!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thommy
2010. december 23. 16:53
no ocsejm arra lenek kivancso a fikazok kozul hogy ki merne azt amit irt szemelyesen dopeman arcaba mondani :)) vagy akarkinek aki onan jott ahonan dope :)) ugy hogy enyik vagytok szajberkocsogok csak neten nagy a pofatok tudatlan barmok !!!!
HSL
2010. december 21. 19:12
DopeMan? Gengszer-repper? Megyünk lopni? Aha. Akkor az albumának csak 20%át szabad kiadni sípolás nélkül, nem népszerűsítünk bűncselekményeket.
ZolieM
2010. december 21. 19:05
Milyen az az "igazi gengszter lemez"? Ki ez a három elemit végzett lófaxjóska?
Serio
2010. december 21. 17:11
Yo! Yo! Itt a Dopeman az igazi gengszter A Gyurcsányinak meg kezében a fegyver Velünk tolja a Bauer Tomi Ő a legkeményebb közgazdász geci Kabbe Viktor, kurva anyád A Tóta Dabljú fasza tágítja a pinád Sukoró Békávé PANKKK meg a metró Így toljuk haver, ez a magyar gettó Hullik a lóvé az ölünkbe Szívjuk a kokót kedvünkre Yo! Yo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik