Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2010. július 3. 01:21

Az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításáról döntöttek.

»Legyen béke, szabadság és egyetértés.«

A XXI. század elsô évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét.

A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsôséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdôdött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy ezt az alkotmányos keretek között megvívott forradalmat elismeri és tiszteletben tartja.

Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításáról döntöttek. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló Országgyűlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Mi, a Magyar Országgyűlés képviselôi kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt
részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre
jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következő éveit.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/10022


77 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


gáz

Válaszok:
bbjnick | 2010. július 3. 06:19

Mi gáz, @Petya?

Ezt a Nyilatkozatot 2010.06.14-én 17:23:19-kor a Magyar Köztársaság Országgyűlés 260 igen szavazattal 66 nem szavazat és 46 tartózkodás mellett megszavazta.:-(

Eddig nem zavart senkit? B*sszus:-(

ü
bbjnick

Válaszok:
bbjnick | 2010. július 3. 06:20

a Magyar Köztársaság Országgyűlés=a Magyar Köztársaság Országgyűlése


Jó lenne már azon gondolkodnia egyeseknek, hogy összefogás nélkül nem tudunk tovább lépni.A felemelkedéshez, a trutyiból való kilábaláshoz ez nélkülözhetetlen.
Aki erre nem képes ( s bármely oldalon is álljon) az álljon félre.
Ha meg nem tetszik a nyilatkozat, akkor ne olvassa.


Nem értem, hogy mi rossz van ebben? A tisztelt szoc-libeknek talán nem tetszik, hogy sokan olvashatják?!
Talán nem tetszik, hogy "legyen béke, szabadság és egyetértés"?! Vagy szúrja a szemüket a "munka, otthon, család"?! Vagy az "egység és rend"?!

Talán nekik hasznosabb lenne, ha kis hazánk a konzumidióták, atv-tv2-rtlklub-műsorzabálók gyülekezete lenne?! És legyünk a 'kétkötetes elvtársak' országa? Akik csak két könyvet olvasnak: az egyik a párttagkönyvük, a másik a betétkönyvük?
Bizonyára ezt szeretnék...de sajnos meg kell szokniuk, hogy most már nem mindig lesz szentírás az akaratuk!

És ideje lenne, hogy végre megtanulják az (egykori) általános iskolai tananyag 1848. március 15-i "Tizenkét pont"-ot!!!

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 07:27

Tudod nekik nem tetszik. Ők eddig azon az állásponton voltak, hogy oszd meg és uralkodj.
Az együttműködésből nekik semmi hasznuk, semmi jót nem hozhat nekik.:)))


Nézd már a kis fusztrált hülye gyereket :D Tudod az a nagy helyzet, hogy senkit sem érdekel a hülyeséged. De, hogy érthetőbb legyek a saját dumátokkal próbálom elmagyarázni amit 2006-ban oly nagy pofával kiabáltatok: Mi nyertük a választást, így nektek most 4 évig kuss van!

Érted kicsi gyíkarc? Inkább menj, térdelj le a dedikált Fletós pósztered elé és mond el a reggeli imát a lelkéért.

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 07:43
soelmo | 2010. július 3. 10:35

Minek foglalkozol az ilyenekkel? Korán reggel kár felhúzni magad vele! Rá kell hagyni, mint a blonodra.:)))

Válaszok:
Zázrivecz | 2010. július 3. 07:49

Remélem sokáig anyázol itt, s akkor radíroznak innen.:)))
Ezért hajrá, csak így tovább!!


Köszönöm a jó tanácsot :) De egyébként már többször kifejtettem korábban, hogy az ilyen lúzerek nem tudnak felidegesíteni. Kifejezetten jól esik így kora reggel, kávé mellett egy-két ilyen szellemileg visszamaradott véglénynek beszólni :D

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 07:51

Egészségedre! Megyek én is a kávémért.:))


Na mi van kelj fel Jancsi? Látom nagy nehezen összekapartál valami sértésnek szánt tőmondatot. Legközelebb próbálj meg bővített mondatot alkotni kérlek és igyekezz a magyar nyelvtan alapszabályait betartani. Bár tudom, hogy 8 általánossal (4 első és 4 második osztály) ez komoly problémát vet fel a számodra de azért ne add fel! Istened Fletó se tudott se írni se normálisan beszélni de még is sokra vitte! Szóval csak kitartás!

Jut eszembe, írok majd Viktornak, hogy a gyógyszertámogatást állítsák vissza mert amióta Elkúróék szétbarmolták azt is már nem futja a zsebpénzedből az előírt nyugtató adagodra aztán itt rejszolsz reggel, délben, este a monitor előtt. Sajnos ebből is látszik, hogy téged a média nevelt. Sokszor hallottad, hogy hazudtunk reggel, délben meg este aztán te is rákezdtél. Fletód is agyturkászhoz járt már a végén mikor begolyózott, nem szégyen az! Menj te is nyugodtan!


te valami szoci lehetsz...

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 08:04

Látom, te is csak időnként bújsz elő :D Bár sejtem én miért, időnként elő kell bújnod Fletó seggéből levegőért :D Amúgy van egy kis csokidarab az orrod hegyén!

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 08:05

Dehogy! Ő ősbolsi!:)) Ahogy olvasgattam a beírásait, tegnap azzal dicsekedett, hogy neki milyen jó dolga volt az elmúlt korszakban. S tudod kik élhettek ilyen jól akkoriban!!:))))))))


Nem időnként! Gyakran! Csak éppen változatos nick névvel rendelkezik.:))))))

Válaszok:
Zázrivecz | 2010. július 3. 08:14

Amúgy mi van ott? Nincs ott egy épkézláb ember, aki azt tudná mondani, hogy ez gáz???
Hótciki. Senki sem szavazott a NER-re. Senki.

Válaszok:
soelmo | 2010. július 3. 10:53

Na mi van Makk Marci? Megfutamodsz? Ennyire tellett? Még egy dolog amit atyádtól Elkúrótól tanultál: Született vesztes vagy!

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 08:18

Már nekem is feltűnt, hogy sok ilyen retardált Fletó imádó nick meglepő hasonlóságot mutat egymással...

Válaszok:
Deunan | 2010. július 3. 08:19

Nyugi.:)) Visszajön csak más név alatt.:)))


És próbálja a stílusát is váltogatni, gondolván, hogy itt az általa hülyének nézettek úgy sem veszik észre.:)))


Ja teljesen igazad van. Szerintem a megnagyobb ciki, hogy ezt mindenut ki kell a jovoben akasztani. Azoknak a kormanytisztviseloknek az irodaiban is akikkel pont most basztak ki a ner kereteben (pl. Indoklas nelkuli kirugas, felmentesi ido csokkentese)


Kb. most indult meg a Fidesz abba az irányba, h elveszítse Budapestet, és felzárkóztassa az LMP-t, mint liberális erőt...

Trackback:
http://malacnews.freeblog.hu/a..


Nekem nem kell ilyen nyomorékoknak szánt lapokat olvasnom, elég ha a gugliba beírom, hogy Gyurcsány:

http://www.google.hu/images?um..


Ahhoz nem kell a gúgliba belépned. Elég ha előveszel egy tükröt és beletekintesz.:)))


figyellek, Te tenyleg a Geza vagy, vagy Tulani?


Ne szóljatok hozzá....értelmetlen!!!!Olyan mintha Gyurcsánynak akarnád elmagyarázni, hogy ők ketten a Zsótival nullázták le a pártjukat.


De remélem az saját elmeorvosodnak elhiszed, hogy beteg vagy?


Arra se, hogy te élve szüless!


Orbán szépen lenyomja a ballib témákat, a ballib jelképeket, a ballib tematizálást átveszi a jobb. Helyes, helyes.


Valamelyik köpködőnek más sikerült megfogalmaznia mit nem ért vagy mivel nem ért egyet e nyilatkozat tartalmában? Mert az ilyen érv nélküli epehányás ami itt folyik már unalmassá vált a szociktól is az elmúlt tíz évben..


Szavazz legközelebb az LMP-re? akkor talán nyugodtabban alszol....de ha megszoktd, válaszd ismét a szocialistákat, bár rajtuk kiigazodni nlad okosabb emberek sem igazán tudnak már, amióta szovjetúnió vezető pártja már nem az internacionalista bolsevik párt, hanem egy nemzeti konzervatív erő....


A Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozattal mélységesen egyet értek és a szívemből szól. Úgy gondolom, hogy a többség Magyarországon ezen az úton szeretne haladni, megkockáztatom, hogy még azok is akik berzenkednek ellene. Ők még ez nem tudják, nem merik maguknak bevallani, mert a korábbi évek cinizmusa és megosztó politikája kicsit mélyebben hatott rájuk. Elvarázsolta, vagy elkedvetlenítette őket.
Azzal is teljesen egyetértek, hogy ezt az írást népszerűsíteni kell, és jó ha minél többen olvassák és tudnak róla. Ha beépül a köztudatba.
Éppen ezért nem szerencsés, ha ezt egy Kormány Rendelettel adminisztratív úton intézik el. Mert félő, hogy ettől absztrakttá, papírízűvé válik. Majd kiteszik a falra mindenütt, - remélhetőleg esztétikus és figyelemfelkeltő formában, - de mégis félő, hogy ez nem fogja olyan módon megérinteni az embereket, mint amennyire ezek az értékes gondolatok és kijelentések megérdemelnék az emberek figyelmét. Csupán a formát és a rendeleti úton való előírást kifogásolom. Mert félő, hogy ez kontra produktív.
Volna pár ötletem arra, hogyan lehetne az emberek számára élővé tenni, a köztudatban tudatosítani a Nemzeti Együttműködést.

1. Születhetne egy weblap ebben a témakörben, ahol erről az együttműködésről életszerűen eszmét lehetne cserélni, eszmeileg kibontani, példákkal illusztrálni és az együttműködés szellemét a magyarokban elültetni, vonzóvá tenni.. Részben értelmiségiek közvetítésével, ahol közgazdászok, művészek filozófusok, és természetesen a legegyszerűbb emberek is elmiondhatnák a gondolataiket, hozzá szólhatnának. Később ebből egy mozgalom is kinőhetne, s élővé válva mindenki a magáénak érezhetné.

2. Nincs mindenkinek Internete, ezért kiadványt is lehetne készíteni, ahol Viktor írása után a széles társadalom is elmondhatná, hogy mit is jelent neki ez az új együttműködés.

3. Valamelyik nemzeti oldali TV-ben egy műsort is létrehozhatnának ezzel a filozófiával. Körbejárva mit is jelent mindez. Akár egy interaktív műsort, ami élő módon kezelné ezt.

Összefoglalva nem is annyira az ellen berzenkedek, hogy ezt a Nyilatkozatot Magyar Hivatalokban kifüggesszék, inkábba az ellen, hogy ha ezzel ki van pipálva a dolog, a magyar nép éppen ettől nem fogja magáénak érezni, (mert már megint valami rendelet, ami kötelező) s ezért nem is kapcsolódik hozzá alkotó kreatív energiáikkal, nem tölti meg élettel ezt a nagyon fontos ügyet.
Kár lenne tehát ezt az öngól belőne a Fidesznek.
„ Érted aggódok nem ellened”
A szándék tiszta és nemes, ügyelni kellene arra, hogy a megvalósítás is élettel teli és hatásos legyen!


valami pattogva hagyás és röhögve otthagyás volt pár bejegyzéssel feljebb, látom nem sikerült ez sem neked. :)


Miről szól a" Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozat "?
»Legyen béke, szabadság és egyetértés.«
Huhhh!
Na ez aztán, kiverte a biztositékot a vörösnáciknál.
Látom magam előtt, az első kommentelőt, amint hirtelen felindulásból, vörös fejjel, billentyűt ragad és lelke minden mocskát kiönti a fórumba. Közben habzik a szája, és ököllel veri a billentyűket.

Hiába minden? Kérdezi magától. Elszáll minden esély? Sohasem kerül a vörösnáci banda vissza a hatalomba? Tényleg megtörténik az elmaradt rendszerváltás?
És ekkor pánikba esik, a ballib oldal.

Ennek a nyilatkozatnak amelyet az országyülés fogadott el és a Fideszre szavazók teljesen egyetértenek- olyan mint a Nagy Imre temetése. LEZÁR EGY KORSZAKOT! -- ott a helye minden középületben a falon.
A hatodik koposót , amelyikbe az emeszempé a fiatalság jövöjét temette- talán most kinyillik és van értelmes jövőnk!
Élhetünk úgy itt- jólétben egyszer, mint egy osztrák polgár.


Ezzel a hosszútávú pártelemzéseddel nem igazán értem, mit akarsz mondani. A fidesz is, mint minden párt, zsugorodásra kényszerül majd? Igen, akkor, ha kiürül, kívül-bévül, mert nem tart lépést a többség igényével?
Vagy addigra támad majd új?
Az új igényeknek megfelelően?
Nem érzed az ellentmondást?
Ha képes lépést tartani, minek esne össze?
Ha egy új erősödik meg, az mi a szentszilvamagból nőne ki, ami ma előre nem saccolható, ha a fidesz a többséget képviseli, eredményesen?

Egyáltalán, ki írta elő, hogy majd állandó kis hülye ideológiai harcokkal kell múlatni az emberek szabadidejét? Meg piszlicsáré politizálgatásokkal? Amíg a világ áll.

Túl messzire tekinteni sem jó, mert akkor délibábot fog be az ember szeme.

Válaszok:
állambácsi | 2010. július 3. 19:39

"A Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt
részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre
jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következő éveit.”
Csak egy bekezdés a nemzeti egység kartájából....hogy azért ne feledkezzetek el, miről is folyik a szó!!!


természetesen nem kell részt venni ebben....sőt akiknek erre nincs szüksége, maradjon távol, minél messzebbre a mi egységünktől!


Gyönyörű ez a nyilatkozat.
Szépen összeszedett munka. Látszik, hogy alkotói valóban komolyan veszik a magyar népet és a választások előtt tett ígéretüknek megfelelően olyan rendszert kívánnak felépíteni, amelyben mindenki egyetért, különösen ők.
Nem emlékszem, hogy valaha is lett volna ehhez hasonló felelős vezetése az országnak. Talán a Kádár.
Bár nem. Az ő idejében ehhez hasonló nyilatkozatot nem kellett kifüggeszteni 50x70-es méretben jó minőségben kinyomtatva (ha megrongálódik ki kell cserélni!).
Mondjuk a választás előtt egyetlen egy esetre sem emlékszem, amikor azt mondták, hogy a magyar nép ezt kéri tőlük, sőt követeli.
A »Legyen béke, szabadság és egyetértés.« gondolatával egyébként tényleg egyetértek, csak azt jegyezném meg, hogy mindig is erre vágytam, nem csak most, hanem az előző 8 sőt 20 évben.
Eddig nem adatott meg.
Talán most, hogy ők is akarják (állítólag).


Így értem.
A tegnap esti előre-látásoddal is egyetértek.
Nekem is volt '89 őszén olyan érzésem, hogy a szabadság eljött. Aztán el is illant, újra visszasüppedtünk a mocsárba. Én '06 óta érzem a levegőben a fojtogató feszültséget.
Reménykedem, erősen.
Hogy jól sikerül a nagytakarítás és a berendezkedés.


Már elkezdett bubuzni ... azért bazsajog így hozzád.


Van egy olyan Jobbikos forgatókönyv, hogy 2-3 év múlva összeomlik az ország gazdasága, és akkor majd a Jobbik átveszi a hatalmat.
Szerintem elszámolták magukat a srácok. Orbán keményebb, mint aminek látszik, csak mellé még ügyes politikus is és jól el tudja adni magát "demokrataként".
Megjegyzem, ha elkúrják akkor tényleg nagyot fogunk szopni. És nem kizárt, hogy a Jobbik jön. Aminek én speciel nem nagyon (nagyon nem) örülnék.
De abban igazuk van a jobbikosoknak, hogy 2-3 év múlva talán eldől, hogy révbe értünk-e?
Hogy mi lesz Orbánnal és a Fidesszel 10-15 év múlva? Hát azt tuggya a fene.

Válaszok:
kérdés | 2010. július 3. 20:11

Ja, azt kihagytam, hogy ebbe a Jobbikos forgatókönyvbe az is beletartozik, hogy a villággazdaság is összeomlik. :)
(Egyébként ennek sem nulla az esélye.)


Egy dolog a jobbikos forgatókönyv, ami a vezetésé, egy másik a szavazótábor. Egyre távolabb kerül egymástól e kettő.
Én két évet saccolok, mire stabilizálódhat a Fidesz kormányzás.
Nem lesz akkora hangsúly a politikán, mint eddig volt, ez is egy komeno-szoci csökevény.
Amennyire ojrópaiasodunk, annyira lanyhul majd a politizálási kedv is, korlátozódik szakmai berkekre, a nép meg elballag négyévente szavazni, másnap újra munkának lát, ennyi a normalizálódás.
Egyre kevésbé lesz igény extrém eszmékre, ha a gazdaság beáll.
Ez határozza meg a bal- és jobboldal támogatottságát is.
A zöm középen szereti meghúzni magát.

Válaszok:
állambácsi | 2010. július 3. 20:38

A két évben egyetértünk.
De az ojrópaizálódással kapcsolatban szkeptikus vagyok. Mármint annak stabilizáló erejében.
Nem kell különösebb összeesküvés-elméleteket gyártani ahhoz, hogy lássuk: az EU egy gazdasági tömörülés (nem kulturális).
A nemzetközi pénzügyi világ (ami az EU-t is irányítja szerintem) oly mértékben elszakadt a valóságtól, ami nem tarthat a végtelenségig. Előbb-utóbb a valóság csúnyán megbosszulja magát. (Ne legyen igazam.)

Válaszok:
kérdés | 2010. július 3. 20:57

Itt lesznek az igazi meglepik. Mert az egész gazdasági világ átrendezés alatt van, mint mikor a kirakatra kiírják, tudod. Azt, hogy mi kerül az új választékba, milyen prezentációban, talán még a rendezők sem tudják. A fidesznek most jó a megszabott iránya, jó a tempója is, a meglepikhez alkalmazkodni kell majd tudni rugalmasan, gyorsan reagálni, kihasználni mindenben azt a kevés jót, amit lehet. Ezt a mozgékonyságot én más pártoknál nem érzem.

Válaszok:
állambácsi | 2010. július 3. 21:51

Félreértettél. Én bízom a kormányban. Rájuk szavaztam és tudom, hogy most nem bírálni hanem segíteni kell őket. Nem azt akarom, hogy engedélyt kérjenek tőlem a kormányzáshoz. Injább azt szeretném, ha az embereknek módot adnának arra, hogy magukénak érezzék azt amit a Kormány tesz. Ha bevonnák őket, nem feltétlenül a döntésekbe, hanem a kreatív folyamatba, amivel valóban hozzájárulhatnak a Nemzeti Együttműködés rendszeréhez!
Azt szerettem volna kifejezni, hogy a magyar nép egy része nem érti, hogy mit is akar mondani Orbán ezzel a nyilatkozattal. Legtöbbüknél hiányoznak a fogalmak és az elképzelések. Az emberek olyannyira megszokták, hogy ellentétek és betartás van, hogy szinte képetlenek megérteni mit is jelent az együttműködés. Azt hiszik, hogy az valami diktatúra! Pedig egymással együttműködni csak autonóm módon szabad akartaból külcsönös tisztelet mellett lehet. Ezért gondolom, hogy jó lenne ezt egy kicsit kibontani és átéletni a többséggel ezt a közös célt. Megéreztetni, hogy ez nem rossz dolog. Sőt nagyon is jó.


Optimista vagy. (De ezt már írtam...)
Amúgy kb. egyetértek, én is a fideszre szavaztam, pont azért, mert én is ezt éreztem.
Eddig nem csalódtam nagyot bennük. Mekkora poén volt pl. ez az államcsőd duma. :))) Tkp. egy nagyszabású performace volt. (Majd el is hiszem, hogy nem egyeztetett előre egymással Kósa, Szijjártó és Varga...) :)
(Ugyanilyen „poénnak” gondolom a házi szeszfőzés legalizálását is.)

Válaszok:
kérdés | 2010. július 3. 23:18

Performance?
Akik ezen bukkknak, azoknak csőd, akik a bukkk-mékerek, azoknak buli, akik erre bukkknak, azoknak poén...
A nemzetközi pénzvilág spekulánsai pont arra nem utaznának, amikor várható egy kormányváltás? Lezavarták a japánoknál is ugyanezt a mókát. A ballibes szajkók csak meglovagolják.
Közben mindenki tudja, minden csoda három napig tart.
Ha valaki ilyentől veszti el a hitét a Fideszben, emiatt csalódna, akkor nem tudom elképzelni, melyik párt felelne meg neki.
Az ellenzék próbál minden fűszálban megkapaszkodni, lassan teljesen nevetségessé teszi magát.

A pálinkafőzésről annyit. Régen tilos volt. Így Apám mindig késő este állt neki, lesötétített ablakoknál.

Ca. két év, mire tisztábban láthatunk ... megbeszéltük már.

Válaszok:
állambácsi | 2010. július 4. 00:37

Akiknek csőd, azok nem fognak az utcára kerülni e miatt a spekuláció miatt.
Amúgy azt hiszem egyetértünk.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó