Azahriah Orbán törölt TikTok-videójáról: „Akkor mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy az elején gondoltam”

2024. február 29. 11:42

Mint mondta: megtisztelő lett volna számára, ha Bayer Zsolt róla is ír valamit.

2024. február 29. 11:42
null

Azahriah volt a vendége a Jólvanezígy-csatornának, ahol a kegyelmi ügy, a Hősök téri tüntetés, a sorkatonaság, Marics Peti és Tóth Gabi is téma volt. Baukó Attila azzal kezdte mondandóját, hogy érez némi szándékosságot abban, hogy bizonyos portálok a mai napig nem tudják helyesen leírni a nevét.

A Hősök téri tüntetés körül történtekről elmondta, várható volt, hogy a részvevők számát illetően mindenféle információk szárnyra kelnek majd, de szerinte a nagyobb hír mégiscsak az volt, hogy lekerült a róla szóló videó Orbán Viktor Tiktok-járól. 

Van benne egy rossz szájíz, hogy akkor mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy az elején gondoltam” – fogalmazott. Cinikusan azt is hozzátette: 

megtisztelő lett volna számára, ha Bayer Zsolt róla is ír valamit.

Az énekes szerint addig, amíg nincs valós alternatíva a másik oldalon, addig a Fidesznek nincs semmi félnivalója. Úgy véli, ha most összeállna egy ellenpólus, akkor akár lehetne esélyük két év múlva a választásokon.

A kegyelmi ügy – és az azt követő lemondó beszédek – kapcsán pedig úgy fogalmazott, szerinte közelebb áll a bizniszhez, mint az egyházhoz.

Nyitókép: Jólvanezígy YouTube-csatorna

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. március 04. 21:53
Ez a baukó attila srác egy visszataszító nímand, aki ürességét egy amorális történelmi szereplő neve mögé rejti, már az, h kivel azonosul egy súlyos szegénységi bizonyítvány, amit önmagáról kiállított. A zenéje és szövegei is kb ugyanennyire silányak. A félelmetes az, h ennyi fiatal imádja, ez nagyon súlyos jövőt vetít előre…" celebjövőt!
catalina11
2024. március 04. 21:52
A kegyelmi ügy – és az azt követő lemondó beszédek – kapcsán pedig úgy fogalmazott, szerinte közelebb áll a bizniszhez, mint az egyházhoz." ez most hogy?
survivor
2024. március 02. 18:17
Ja ez a WC mögött baszós ??? Aha..
survivor
2024. március 02. 18:16
Ez a Baukó az Éva tesója ? Akit Havas baszogatott volna ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!