Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Ott leszek a köztévés vitán, ezt javaslom Magyar Péternek is

2024. május 22. 11:22

Mégiscsak túlzás, hogy aki nem kizárólag úgy, arról és akkor hajlandó vitázni, ahogy Magyar Péter akarja, arról kijelenti, hogy a rendszer része.

2024. május 22. 11:22
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Mandiner-archív/Trenka Attila

„Magyar Péternek sok igazsága van abban, hogy a köztévé ezt a vitát csak megúszni akarja, hogy minél kevésbé sérüljön benne a Fidesz. De mégiscsak túlzás, hogy aki nem kizárólag úgy, arról és akkor hajlandó vitázni, ahogy Magyar Péter akarja, arról kijelenti, hogy a rendszer része – ez a Fidesz retorikája, amitől megszabadítani szeretnénk az országot. 

Ott leszek a köztévés vitán, hogy elmondjam a fideszes választóknak: egyedül Orbán Viktornak köszönhető, hogy nem érkeznek az uniós pénzek Magyarországra. Annak, hogy képtelenek abbahagyni a lopást. Annak, hogy nem hajlandóak csatlakozni az Európai Ügyészséghez. 

Ezt javaslom Magyar Péternek is: jöjjön el, és beszéljen a köztévét néző fideszes választókhoz. Mondja el, hogyan látta belülről a rendszer működését. Mondja el, hogy szerinte miben hazudik a kormány. Mondja el, hogy mit gondol a köztévé vitaszervezési folyamatáról. 

Ne a vita feltételeiről vitatkozzon, hanem vegyen végre részt egy EP-listavezetői vitán!

Ezt is ajánljuk a témában

És legyen ott a többi vitán is. Mert a vita demokratikus minimum. Nem kegy vagy lehetőség, hanem valami olyasmi, amivel tartozunk a választóknak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Magyart a saját önértékelése alapján zavarja, hogy nem ő irányítja a világmindenséget, de ez van.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:22
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­k­e­­­l­d­ ­­­a­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­u­­­n­­­c­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Hopszjuliska
2024. május 24. 09:38
Szerintem a magyarok tudják, hogy kik miatt nem érkezik a járandóság! Valahogy sehogy nem értem hogyan lett egy gazdasági únióból politikai únió! Élő példái vagytok annak, hová vezet, ha a nagy Orbán ellenességből újhullámot szavaznak be egyesek!!!!
de France
2024. május 23. 23:59
Hazugsag hazugsagra.
becses
2024. május 23. 08:43
Nagy lehet a baj a Fideszben, ha már Donáth Annát kényszerültök lehozni. Lám igaznak bizonyul az állítás, hogy nincs Orbán Gyurcsány nélkül, ugyanazon érem két oldala. Ahogy az anyapárttal együtt az ifjúsági tagozat is válságba került, jön a nersajtó és felkarolja őket, sőt, még vitázni is meghívják, nehogy kihulljanak, mert akkor nem lenne kivel a vereség elképzelhetetlensége mellett választásról választásra megküzdenie Orbánnak. Összenő, ami összetartozik: a posztkommunista fidesz és az mszmp utód szatellitpártjai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!