Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Karácsonyék végleg lezárnák a Pesti alsó rakpartot az autósok elől

2024. május 22. 16:26

Most pedig hazudik róla, kérdés nélkül és nem csak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig.

2024. május 22. 16:26
Szentkirályi Alexandra
Szentkirályi Alexandra
Facebook

Nyitókép: Szentgallay Bálint/AFP

„A főpolgármester személyesen fogadtatta el a baloldali irányítású Közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét. Ezzel az utolsó szöget is bevernék a fővárosi közlekedés koporsójába.

Úgy látszik ez az ő személyes őrülete, hiába mérte fel az Autóklub és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is, hogy ezt a budapestiek nem akarják, ez Karácsonyt egyáltalán nem érdekli. 

Most pedig hazudik róla, kérdés nélkül és nem csak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig.

A Karácsony által okozott közlekedési káosz mára a főváros gazdasági növekedésének gátjává vált.

Óránként 2400 autó megy át a Rakparton, ha lezárják, ezek az autók mind a kisebb utakon fognak torlódni. Nőni fog a légszennyezettség, a dugó és a káosz. Mi a megoldásuk erre? Tiltás, lezárás, drágítás és még több káosz. 

 

A főpolgármester szokás szerint abba nem gondol bele, hogy a lisztnek el kell jutnia a pékségbe, a péknek a kemence mellé, a kenyérnek a polcokra, a vásárlóknak a boltokba.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:20
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­k­­­e­­l­­­d­ ­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­u­n­c­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
BBrutus
2024. május 23. 21:28
Kari megint nyerni fog. A zsidók ( hiába tömi Őket Orbán pénzzel ) rá fognak szavazni. Miért? Mert Orbán összefogja a nemzetet. Ez nem tetszik nekik. Ráadásul ott él egy csomó külföldi, akik szintén szavazni fognak. Kire? Karácsonyra. Nem Vitézyt kell megverni.
Ekrü
2024. május 23. 11:29
Greffiti 2024. május 22. 16:35 "Ez kevés szandi! Minden videódon gyurcsány, karácsony. ez nagyon kevés!"- Mi ezzel a baj? Elvégre a DK plakátján is büszkén feszítenek egymás mellett...sőt Gyurcsányné még a kampánykörútjára is elvitte kedvenc "karácsonyi" ölebét. Ami pedig a "keveset" illeti, épp most olvasom a legújabb ellenzéki közvéleménykutatást, miszerint Alexandra már nem hogy nem a harmadik , de vészesen közeledik Karácsonyra. Gondolom rájöttek az ellenzéki közvéleménykutatók, hogy az nagy beégés lesz, ha fölényes Karácsony győzelmet prognosztizálnak, azt Alexandra nem, hogy harmadik nem lesz, de nyerni fog. Szóval nem lennék meglepve, ha ez alatt a két hét alatt kihoznának egy fej-fej melletti küzdelmet...XDD
EX_Terminator
2024. május 23. 06:16
Ezt a kártékony patkányt egész egyszerűen ki kellene végezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!