Vitézy Dávid elárulta, hol nyitna vidámparkot Budapesten

2024. április 11. 16:07

A főpolgármester-jelölt a legjobb európai üzemeltetőket felmérve találna befektetőt.

2024. április 11. 16:07
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Blikk vendége volt legutóbb Vitézy Dávid, akitől azt kérték, mondjon egy olyan számonkérhető ígéretet, ami újdonság lehet a választóknak. Erre az LMP jelöltje azt mondta, a hétvégi szabadidős lehetőségek terén van mit tennie a fővárosnak. 

Az államnak újra kell nyitnia a múzeumokat, de muszáj befejezni a szerencsétlen Biodómot, mert ez tarthatatlan”

– tette hozzá.

Vitézy Dávid kijelentette, nagyon sokan hiányolják a Vidámparkot, amit 2013-ban zárt be a városvezetés, így vállalja, hogy a legjobb európai üzemeltetőket felmérve, igyekezne olyan befektetőket találni, hogy legyen újra Vidámpark a fővárosban. 

Észak-Csepelen egy új, városi jelentőségű közparkot lehet kialakítani, ennek részeként egy vidámparkot létre tudunk hozni, ez része lesz a programomnak”

– közölte a politikus. 

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­g­ö­­­s­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
lendvaiildiko
2024. április 12. 07:48
remélem, hogy megépitik a napelemes szocialista szellem zöld vasútját, ahol a fordulókban ferenctestvér, vadai elvtinő, demszky ijeszteget, szabótimi rikácsol közben folyamatosan, és a fő helyen pétertestvér kaszás halállal fenyeget és harcoljunk a hős ukrajnáért mozgalmi éneket énekel...
Mocca08
2024. április 11. 20:37
Ha még ingyen sör is lesz a megnyitón, Rád szavazok Dávid! Panem et circenses
Gullwing
2024. április 11. 19:12
Vidám park bpesten??🤣 Mi a fasznak, nem elég szórakoztató a balliberálnáciknak az élet? 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!