Mentális egészségét félti Molnár Áron – egy időre leáll a noÁr mozgalom

2024. április 17. 19:59

A színész a többi között a fizikai és mentális egészség megőrzését emelte ki, mint a döntés hátterében álló okot.

2024. április 17. 19:59
MOLNÁR Áron

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Molnár Áron színész a noÁr Instagram-oldalán tett közzé egy videót, melyben bejelentette, hogy a mozgalom egy időre befejezi a működését.

A színész a fizikai és mentális egészség megőrzését emelte ki fontosnak, mint a döntés hátterében álló okokat. A mozgalom egyik vezető alakja is hasonló indokok miatt választott más utat, és hiányzottak olyan pozíciók a mozgalomban, amelyek nélkül nem tudták fenntartani a tempót.

Bár – mint mondta – a mozgalom kiemelkedően sikeres volt a közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlesztésben, mégis szükség volt arra, hogy átgondolják a kudarcokat és sikereket. Ennek eredményeként úgy döntöttek, hogy 

időszakosan leállnak, és ezalatt nem fogadnak adományokat. 

Arra ösztönözték az eddig támogatókat, hogy más szervezeteket keressenek, akik hasonlóan elkötelezettek és aktívak. A színész hozzátette, hogy ha szükség lesz rájuk, természetesen visszatérnek a tevékenységükhöz.

Voltak már erre utaló jelek

Mi is írtunk még március végén arról, hogy Molnár korábban úgy nyilatkozott, nem szeretnének a támogatóik bizalmával visszaélni, így ha megszületik a döntés a jövőt illetően, azt megfelelő módon kommunikálják majd. Az aktivista egy tavaly decemberi interjújában kifejtette: nem tudják, mit lehet csinálni ebben az atmoszférában, ami körbelengi ezt az országot, a civil társadalmat, fogalmam sincs, merre lehet haladni. Az, hogy a Sztárbox-szal foglalkozhatott, egyfajta felüdülést jelentett neki, még az egyeztetésekről is kimentette magát a stábnál – olvasható korábbi cikkünkben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­n­­­y­­­o­k­ ­­­v­á­­­r­­n­a­­k­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Sulammit
2024. április 19. 18:43
Azon már nincs mit féltened. Utált személy lettél, magadnak köszönhetően. Vagy elvitte a "sót" Magyar Péter előled?
llancsi74
2024. április 19. 05:44
Nagy Ervin átvehetné a helyét...neki már nem kell a mentális egészségéért aggódnia😁😁😁😁
Hangillat
2024. április 18. 18:39
A gépiesen elembertelenedő gépemberben megszólalt a maradék épember, majd bekapcsolt a hőkioldó automata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!