Ennek a palinak a hatalom nem gátolja az útját, hanem egyengeti

2024. április 11. 20:31

A Nemzeti Választási Bizottság az eredetileg benyújtott felirattal vette nyilvántartásba a Messiás újrahasznosított pártját.

2024. április 11. 20:31
Peter Magyar, An Ex Government Insider Protests In Budapest After Leaking A Voice Recording Accusing Senior Government Officials In A Corruption Case
Hont András
Hont András
Facebook

Képernyőfotó: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Ma a Nemzeti Választási Bizottság a kúria félreérthetetlen döntésével ellentétben (még egyszer berakom majd kommentbe szíves tanulmányozásra) az eredetileg benyújtott felirattal vette nyilvántartásba a Messiás újrahasznosított pártját. Nem, tisztelt bármivel megvezethető hőzöngők, ennek a palinak a hatalom nem gátolja az útját, hanem egyengeti”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­­n­­y­o­k­­­ ­v­á­­­r­­n­a­k­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
ekeke1
2024. április 12. 11:29
A görény a magyar hangban: " Innen is üzenem a hatalomnak: ha ezzel próbálkoznak, akkor nem háromszázezer ember fog összegyűlni a parlamentnél. Én ugyan békés ember vagyok, de lehet, hogy az a tömeg már kevésbé lesz békés és megértő – mondta ezután Magyar Péter." Most tegyük félre egy pillanatra a közröhejes motívumot. De maga a tény hogy egy ilyen görény erőszakkal, polgárháborúval fenyegetőzhet nagy nyilvánosság előtt, amennyiben akciós pártját nem engedik ide vagy oda...Magyarország weimarizálódik.
Csubszi
2024. április 12. 09:26
Hát persze! A DK és a többi csatlóspárt foshat tőle!
chief Bromden
2024. április 12. 08:10
Teret adnak a kollaboráns képviselők számának csökkentéséhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!