Egyeztetett Orbán Viktor és Sulyok Tamás, az is kiderült, miről

2024. április 10. 15:05

Az új államfővel legutóbb március 6-án egyeztetett Orbán Viktor.

2024. április 10. 15:05

Nyitókép: Facebook

Sulyok Tamás köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnökkel egyeztetett kedd délelőtt – derült ki az államfő Facebook-bejegyzéséből. A megosztott képen mindössze az „Országos ügyekről hazai pályán” felirat szerepel, más megjegyzést nem is fűzött hozzá a köztársasági elnök.

A Mandiner arról korábban beszámolt, hogy az új államfővel legutóbb március 6-án egyeztettek Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. április 10. 21:00
Arról egyeztettek, miként szophatjak le jobban a zsidó gazdáik metélt pöcsèt.
gyzoltan-2
2024. április 10. 17:59
Már nehogy valami felett napirendre térjünk, már nehogy a megnyugvás kerülgessen bennünket... Grogu! Te kinek, kiknek a piszkos ügynöke vagy?! "gyzoltan-2Grogu 2024. április 10. 17:50 A magyarországi gyilkos zsidó bolsevizmusról, a gyilkos zsidó kommunistákról értekezzél, kik halomra gyilkolták a magyarságot 1918-19-ben, s folytatták 1945 után! 1800 óta gyötritek Magyarországot a magyarságot, ahhoz képest igazán gyenge védekezést mutattunk fel... Legyél egy kicsit türelmesebb, fogytán, halálán van már a magyar nemzet! Megtisztelhetnéd az agonizáló magyarságot azzal, hogy halálában békén hagyod!"
Dixtroy
2024. április 10. 17:02
Hoppá, kiderült, hogy ezt nem látjuk jönni, mutatjuk, hogy azt is mit, mi lesz? Itt van.
Grogu
2024. április 10. 16:46
Ez az a ST, akiről azt mondják a történészek, hogy hazudik? Több forrás bizonyítja, hogy Sulyok apja nemzetiszocialista pártvezető volt. Sulyok Tamás köztársasági elnök tavaly nyáron egy interjújában azt mondta édesapjáról, hogy 1945 után egy kommunista párttitkár személyes bosszúja miatt ítélték halálra, és évekig bujkálnia kellett. Karsai László történész a Hvg.hu-n megjelent írásában ezzel szemben nemrég kiderítette, hogy Sulyok Lászlóra az említett Zászlóbontás című cikk miatt figyeltek fel a hatóságok, és valójában azért körözték, mert tisztázni akarták, milyen szerepet játszott a nyilas mozgalomban. A cikkben Sulyok azt is írta: „Jöhet hozzánk mindenki, akit zsidó vértől való mentessége, erkölcsi feddhetetlensége és magyar nemzetiszocialista meggyőződése erre feljogosít.” Úriemberek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!