Orbán egyik legnagyobb ellenfele arcátlanul beletörölte a lábát a magyarokba

2024. március 24. 06:44

Vásárhelyi Mária szerint a választáson részt vevők hetven százaléka hülye.

2024. március 24. 06:44
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Klubrádió/YouTube

„Vásárhelyi szerint, most figyeljenek: a választásokon részt vevő szavazók hetven százaléka infantilis, nem fogja fel a jelenlegi helyzet súlyosságát és azt, hogy miről szól a politikai hatalom.

Ez igen! Sokszor megkapták már a kormánypárti, vidéki szavazók, hogy tudatlanok, megvezetettek, fogalmuk sincs a világ történéseiről és a haladó gondolatokról. Ezt már megszoktuk a liberális megmondóemberektől. Azonban Vásárhelyi mostani szavaiból az derül ki, hogy már nemcsak a jobboldali szavazók hülyék, hanem a választáson részt vevők hetven százaléka. Ezt hívják liberális gőgnek és felsőbbrendűségnek.

Tulajdonképpen kik is a normális, értelmes, politikailag éretten gondolkodó, megfontolt emberek Mária szerint? Ez költői kérdés, hiszen nem tudjuk rá a választ. Mindenesetre az bizonyos, hogy egyik politológiai szakkönyv sem írja követendő példának a választópolgárok becsmérlését. Vásárhelyin annyira elhatalmasodott az Orbán-fóbia, hogy már az észszerűség határain is átlépett – gondolta magában Felhévizy, majd felhúzta kertészkedős kesztyűjét, kislapátot ragadott és kipótolta virágfölddel az immár az erkélyre kihelyezett leandereit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virag-os
2024. március 25. 22:05
Nem kötelező itt maradni a hülyék között. El lehet menni az okosak országába de rossz hírem van, ott te leszel a hülye.
alexandrosz-2
2024. március 25. 20:50 Szerkesztve
Nem mered leirni, hogy vásárhelyi lámpaernyös maris, egy zsidó kivalasztott. Azok közé tartozik, akiket a zsidesszel sunyi csicskákkent szolgáltok. Bármi áron. Ezért felesleges a sunyi hazudozásotok! Ha gondja lenne vele a szar szektádnak, már rég börtönbem lenne. De ő kiválasztott, zsidó. A parancsolótok. A gazdátok. Nektek meg marad a hazudozás és a zsidócsicskaság.
dios1968
2024. március 25. 19:25
Azt a kifekezést igen igen erősnek érzem hogy ez a szánalmas senki Orbán legnagyobb ellenfele lenne. Ráadásúl hazudik mert mi mást is csinálna a jó képességűek elvándorlásának örül a kormány szerinte, de azért ebbe a szerintük szar felsőoktatásba mégis rekord számú a fevételizők száma. Az nem tetszik a tetveknek hogy nem használhatják liberális és bolsevik keltetőnek az eddig általuk leuralt intézményeket mint nagy urak
akiaki
2024. március 25. 19:08
baszki, ez a riska, csak új festékgyárral próbálkozik! (a büdös komcsi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!