Orbán Balázs elmondta, mit gondol a kormány Magyar Péterről

2024. március 21. 19:29

„Magyar Péter vádaskodásai az irodalmi munkásságának a részét képezik” – véli a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. március 21. 19:29

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Orbán Balázs az RTL-nek adott interjút, amelyben szóba került Magyar Péter azon állítása is, miszerint a kormány már a kirobbanása előtt is tudott a Schadl-ügyről. A miniszterelnök politikai igazgatója szerint Magyar Pétert kizárólag a bosszúvágy motiválja.

Azért, mert elhagyta a felesége, nem gondolom, hogy politikusokat kéne felelősségre vonni. 

Ezt az egész bizonyítékok nélküli vádaskodást Magyar Péter irodalmi munkássága részének tekintem” – fogalmazott Orbán Balázs, aki szerint jelen pillanatban még semmilyen bizonyítékot nem látunk, ami alátámasztaná Magyar állításait.

Azt gondolom, hogy ez ebben a formában egy médiahack, de abból a műfajból sem a legjobbak közül való” 

– hangsúlyozza a politikus, majd megismételte, hogy véleménye szerint Magyar Péter politikai szerepvállalása nem más mint „egy sajnálatos módon elhagyott férj vádaskodása, amit valami egyéni motiváció mozgat, talán a bosszúvágy. Ismétlem, a politikai kommentárok feladata ezt minősíteni, a kormánynak nincs tennivalója az ebben az ügyben”.

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2024. március 22. 07:44 Szerkesztve
„egy sajnálatos módon elhagyott férj vádaskodása" Miért sajnálatos, hogy VJ otthagyta ezt a tetűládát? Talán így kellett volna mondani: egy elhagyott férj sajnálatos vádaskodása
iimre
2024. március 22. 02:42
"kobi40 ➜ Da Vinci márc21. 22:01 Hogyan tűrhette el Orbán, hogy egy ilyen klán basztatja a kormányt és közvetve, közvetlenül veszélyeztetni a nemzet biztonságát immár legkevesebb 2019 óta?!" Megértem az aggodalmadat, de miből gondolod, hogy a Igazságügyi Minisztérium sajtóosztályának nyilvános kommunikációján túl bármire is ráláthatott Dr. Magyar Péter? Azért kérdezem, mert a legutóbbi, 2022-es országgyűlési eredményének ismeretében* valahogy képtelenség ezt feltételezni. Vagy szerinted? ;) * A nemzeti oldal most kapta az eddigi legerősebb felhatalmazást, 135 képviselői helyet az eddigi “rezgőléces” 133 helyett… Ennek pedig azért van jelentősége, mert egy egész országot meg lehet vezetni 4 évig, erőszakkal akár 8-ig is, de 12 év alatt már biztosan kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja — és nem tört ki felkelés, hiába próbálkoztak olyanokkal, hogy pl. Internetadó, SZFE, tanártüntetések stb.
iimre
2024. március 22. 01:17
"valerian-0 2024. március 22. 00:39 Én pedig azt gondolom a magyar péterröl, hogy ennyira szar alakot ritkán szül anya a világra. Vagy lehet, hogy nem is anya szülte?" Dr. Magyar Péter anyja, Dr Erőss Monika a lánya Dr. jogErőss Pálnak, aki anno a Jogi esetek c. műsorban volt szakértő. Lásd: t.ly/U6gfd
valerian-0
2024. március 22. 00:39
Én pedig azt gondolom a magyar péterröl, hogy ennyira szar alakot ritkán szül anya a világra. Vagy lehet, hogy nem is anya szülte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!