Ömlengett a BBC hazánk meseszép tájairól

2024. március 25. 10:38

A Gyakornok című üzleti valóságshow legújabb szériájában bemutatott epizód a budapesti és Budapest-környéki helyszíneken játszódik.

2024. március 25. 10:38

Nyitókép: MTVA/MTI: Jászai Csaba

A BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató adásait több millió néző követi nyomon a televízióban és az interneten világszerte – derült ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleményéből. A Gyakornok (The Apprentice) című üzleti valóságshow 2005 óta egyre nagyobb nézettséget ér el, az utolsó szériáját több mint 6,5 millióan követték az Egyesült Királyságban – írja a Világgazdaság.

A sorozat legújabb szériájában bemutatott epizód a budapesti és Budapest-környéki helyszíneken játszódik,

így többek között megelevenedik a képernyőn a Halászbástya, a Mátyás-templom, a Szent István Bazilika, a Várkert Bazár, a Vörösmarty tér, a Pesti Vigadó és a Margit-sziget is.

Emellett a szereplők turisztikai látványosságok köré épülő feladatokban is összemérhették talpraesettségüket. Egyeseknek dunai hajós programokat, másoknak pedig etyeki bortúrát kellett szervezni és értékesíteni.

***

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. március 27. 10:58
lájkbajnok 2024. március 25. 11:15 ..."Miért mindig a libsi Budapest?? A felcsúti Disneyland, Hatvanpuszta senkit nem érdekel?? A gyönyörű debreceni akkugyárak??"... Ezt miért TŐLÜNK kérdezed balfaszka??? Speciel, Paks 1-nek is van TURISTA FOGADÓ központja, és körbe is vezetik ott a turista csoportokat. A Kádár rendszerben is folyamatosan látogathattad az Ajkai alumínium kohókat, a Tatabányai szénbányák egyikét, az Almásfüzitői Timföldgyárat (mára már lebontották, hűlt helye), stb. stb. A debreceni akkugyárakba is bemehetsz majd, ha készen lesznek 2025 után seggfej barma az anyádnak, aki a világra szart, kac-kac...még akku elektrolit oldatot is kaphatsz a pofádba, ha nagyon akarod...
irmag2
2024. március 25. 22:02
A magyar Héttorony erőd. Jedikula, csak a mienk a hét magyar honfoglaló vezértől lett!
Dunhill67
2024. március 25. 20:56
a bbc-nek akkor is a kurva anyját
pragmatika
2024. március 25. 18:15
@letsgobrandon-2 "a britek úgyis csak inni , hugyozni, hányni meg óbégatni járnak butapestre" Én is :-) Komolyra fordítva a szót, a fővárosunk méltán lesz egyre híresebb, és népszerűbb célpont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!