Látok Brüsszeles mémeket

2024. március 12. 17:15

Csuda mémeket lehetne gyártani a sokkal szolidabb Moszkvából, KGST-ből és a Varsói Szerződésből.

2024. március 12. 17:15
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Fortepan

***

„Látok Brüsszeles mémeket. Csináljon már valaki arról mémet, hogy Kádár és a sajtója egyfolytában ostorozza Moszkvát, és a kádárista trollok lázadnak és lázítanak a Varsói Szerződés és a KGST ellen, és vívja a Magyar Népköztársaság a szabadságharcát a szovjet béketábor ellen.

Ha ugyanis Brüsszel olyan, mint az egykori Moszkva, sőt, rosszabb annál, Amerika pedig a fő gyarmattartó, a NATO meg a háborús oldal, csuda mémeket lehetne gyártani a sokkal szolidabb Moszkvából, KGST-ből és a Varsói Szerződésből, illetve a kádári Magyarország ellene való szabadságharcából!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:36
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­n­­­a­k­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Horst_Tappert
2024. március 13. 12:27
Tetszik tudni, voltak Moszkva ellenes mémek. Csak azokért börtön járt, az 50-es, 60-as években pedig akasztás. Ja, és nem Moszkva akasztott, hanem az itteni komcsik. Akiknek az unokái most a nagy európai demokraták. Szóval: 1, Brüsszel olyan, mint Moszkva. Ezt nem a mémek léte vagy nem léte dönti el. 2, MOST nincs diktatúra. Hülyefasz bejegyzés volt ez, fam.
Kormánypárti2
2024. március 13. 07:44
Most mi a faszt tetszik akarni?
tapir32
2024. március 13. 03:39
A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban. Winston Churchill
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!