Havas: Te hülye vagy, én már nem vagyok homofób

2024. március 10. 20:09

„Az Orbánnál az, hogy valaki szadomazo vonzalmakkal rendelkezik, pedofil, az jó, mert akkor kézben lehet tartani” – mondta Havas Henrik.

2024. március 10. 20:09
null

Nyitókép: YouTube

Havas Henrik és Dömsödi Gábor, a Frisshírek Podcast legutóbbi adásában részletesen foglalkoztak Sulyok Tamás köztársasági elnökkel és édesapjával. „Ezt megálmodta, hogy az apját halálra ítélték? Az apja a Rákosi-rendszerben tíz évig bujkált, ez teljesen hülye ez az ember?” – kérdezte Havas Henrik. Dömsödi úgy reagált, hogy vajon átvilágították-e a Novák Katalint követő köztársasági elnököt „ennyi balhé után”. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Az Orbánnál az, hogy valaki szadomazo vonzalmakkal rendelkezik, pedofil, az jó, mert akkor kézben lehet tartani. Ez nem arról szól, hogy ez kizáró ok, ellenkezőleg” – válaszolta Havas Henrik. 

Dömsödi érezve, hogy Havas erősen túllőtt a célon azért kijelentette, ő már annyiszor volt bíróságon, hogy nem ért egyet beszélgetőtársa kijelentéseivel. Ám Havas ámokfutása még nem ért véget, Sulyok szerepébe képzelve magát azt mondta:

jellegtelen ügyvéd vagyok, valamivel tűnjek már ki, például a fateromat halálra ítélték. Én azzal nem büszkélkedhettem, hogy hadifogoly volt a faterom. Azzal, hogy halálra ítélték a mocskos kommunisták, az már valami. Hogy miért? Mert egy kicsit náci érzelmű volt? Háááát...”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­y­o­k­ ­­­v­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
nemmondom
2024. március 14. 16:56
Dömsödit még jegyzik valahol, valakik?
Mich99
2024. március 14. 15:32
Pedó Fletónál "az, hogy valaki szadomazo vonzalmakkal rendelkezik, pedofil, az jó, mert akkor kézben lehet tartani” – mondta Havas Henrik pedofil szakértő
papalimapapa
2024. március 13. 17:11
Már sokszor kértük a Mandiner T. Szerkesztőségét, hogy ne szemlézzék a Havast. De ha mégis, akkor küldjenek minden olvasójuknak egy vödröt, amibe hányni tudnak. Az jó lesz akkor is, ha a Jusztot vagy a Bartuts olvassák... Akiket egyébként szintén nem kéne szemlézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!