Félretették az ellentéteket: választási megállapodást javasol a csepeli Fidesz

2024. március 11. 14:26

Visszalépést javasol a pártszervezet.

2024. március 11. 14:26

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

***

A csepeli Fidesz-KDNP a baloldal hatalomra kerülésének megakadályozása érdekében önkormányzati választási megállapodást javasol Borbély Lénárdnak – közölte a Fidesz csepeli szervezete hétfőn az MTI-vel.

Azt írták: „ennek érdekében félre kell tennünk minden vélt vagy valós ellentétet, múltbéli és jelenlegi sérelmet, az egyéni érdekeket”.

Tennünk kell érte, és komolyan kell vennünk, hogy nekünk Csepel az első!”

A pártszervezet azt javasolja: Borbély Lénárd vagy Dudás Zoltán polgármesterjelölt lépjen vissza a másik javára. A visszalépett polgármesterjelölt a tizenkettőből hét egyéni képviselői körzetet nevezhet meg, ahol az induló polgármesterjelölt visszalépteti saját jelöltjeit – írták, hozzátéve, egyetlen egyéni képviselői körzetben sem indulnak egymás ellen.

Közölték: a jelölőszervezeteik külön-külön választási listát állítanak.

„Kijelentjük és garanciát vállalunk, hogy az önkormányzati választás során nem működünk együtt Gyurcsány és Soros kitartottjaival, a baloldallal. Viszont nem kampányolunk egymás ellen” – olvasható a pártszervezet közleményében, amelyben kiemelték azt is, hogy „az önkormányzat jövőbeni összetételét és hatalmi viszonyait kizárólag a csepeli választópolgárok dönthetik el a szavazófülkében”.

Leszögezték: a választók akaratát elfogadják és tiszteletben tartják.

(MTI)

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­l­­á­­n­­y­o­k­ ­­v­­á­r­n­­a­­­k­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. március 13. 09:52
Nem egyszerű a beszélő disznósajttal egyezkedni…nagy gazember…🫢
Tommaso
2024. március 12. 19:26
Orban mindenkit maga ala gyurt a jobboldalon. Volt MDF-eseket, MIEP-eseket, kisgazdakat, keresztenyeket, gazdakoroket, a Jobbik felet, stb. Ez nem jo, es nem rossz, ez teny. Ami undorito, hogy unfair modon egypartilag erre a felallasra szabta a valasztasi torvenyt. Ami abszolut jogserto. Egy versenyen - es ez is az - SOHA nem az egyik indulo dont a versenyszabalyokrol - egyedul
Mich99
2024. március 12. 16:35
Örvendezik a Moslék, pedig itt csak 2 fél van, nem pedig 12, mint náluk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!